30. toukokuuta 2013

Parit kynnet

Pahoitteluni taas pienestä hiljaisuudesta, mutta huomisen jälkeen alkaa helpottaa. Kokeita oli viikolla muutama ja eilen näyttö, joten aika meni siihen eikä ihmissuhteissakaan ole vältytty sotkuilta, joten blogi jäi vähemmälle huomiolle. Huomenna vielä pitää hakea opintokortti ja sitten alkaa loma lopultakin.

Viimeisiksi koulupäiviksi halusin jotain värikästä, mutta tyylikästä ja päädyin ihan lempparipunaiseeni Yves Rocherin 101 Rouge, jota on kynsillä yksi(!) kerros eikä päällyslakkaa ole eli tuo on huippukiiltävä. Sitä on kehunut myös mm. Karkkipäivän Sanni. Levittyy lisäksi kuin unelma. Kynsinauhat ovat ehkä vähän sotkuiset, mutta siistin ne sitten jälkeenpäin, piti äkkiä ottaa kuva vielä kun aurinko paistoi. Nimettömään laitoin strasseja, jotta saan niitä kulutettua pois ja yhteen kynteen halusin glitteriä. Valitsin kokeilemattoman Coral Las Vegas -kokoelman sävyn Just Married, joka on ihana hologlitter. Yleensä tuon tyyppisissä lakoissa saa glittereitä kalastella tuolta ja niin kävi kun halusin noita isoja glittereitä kynsille. Siksi pieniä tuli vähän liikaa, olisin tykännyt enemmän jos niitä olisi vain vähän. Mutta sille ei enää voinut mitään ja ei ollut aikaa alkaa lakkaamaan uudelleen.



Tuota ennen jokainen kynsi oli lakattu hololakalla, Color Clubin Sugarplum Fairylla, mutta se on nähty jo blogissa ja en koristellut lakkaa mitenkään niin en ottanut kuvia. Ne kynnet keräsivät kyllä huomiota 3 päivän ajan, mutta sitten parista kynnestä lähti lakka kokonaisena liuskana irti niin poistin lakat kaikista kynsistä.

Sugarplum Fairya ennen kynnet olivat kesäisen fuksian väriset, joissa pohjalla Wet n Wild Frosted Fuchsia. Upea sävy ja runsaasti shimmeriä, taittaa vähän siniseen/violettiin. Hankala lakka levittää, mutta helppo kuvata. Fuksiat lakat ja kamerani eivät yleensä tykkää toisistaan vaan kamera toistaa ne ihan väärän värisinä vaikka miten yrittää. Tämä näkyi sellaisena kuin se onkin. Yhteen kynteen halusin kokeilla ennen joulua ostamaani ihanaa Revlonin Snowglobes -kokoelmaan kuuluvaa Icicles Sheer -lakkaa, joka on läpikuultava, hyvin paljon siniseen taittava hologlitter. Sainpahan tälläkin kaksi kokeilematonta lakkaa pois pyörimästä.



Kuivashampookin loppui ja etsin kaapista uutta käyttöön. Kaikki kaapissa olevat ovat uusia ja avaamattomia, joten ihmettelin kovasti kun yksi pullo oli puolillaan. Ja selvisihän se syykin, maanantaikappale oli vuotanut. Se laitettiin kaappiin hyvässä kunnossa ja se on seisonut siellä puolisen vuotta ja näköjään jossain vaiheessa jonkun syyn x takia alkanut vuotaa. Tuolta onneksi tulee vielä edes jotain pihalle, mutta välillä painaessa vain kaasua purkautuu ulos tuon mustan tötsän alareunasta. Taitaa vaan parasta olla heittää tuo pois ennen kuin se räjähtää käsiin :D No, onneksi se oli noista Girlz Only -shampoista se huonoimmalle tuoksuva.


25. toukokuuta 2013

Yksi pojista

Ilmeisesti olen edelleen sairas kun ensin en ostanut Seppälästä mitään ja nyt sitten olen viihtynyt 2 viikkoa sinisissä(!) kynsissä... Väri jota yleensä vierastan kynsilläni todella paljon ja yleensäkin vaatteissa ja suunnilleen kaikessa muussakin sininen on sellainen josta en tykkää.

Yhtenä päivänä oli kauhean vaikea keksiä mitään lakkausta. Ongelmaa ei olisi, jos olisi syksy tai talvi ja voisi lakata tummilla lakoilla tai muuten vaan maanläheisillä sävyillä. Kesällä kuitenkin se olisi outoa, joten pitäisi lakata kirkkailla väreillä. En millään keksinyt mitä lakkaa käyttäisin ja tein varmaan 5 eri lakkausta ja kaikki poistin saman tien. Lopulta meinasin jo, että menen kouluun ilman kynsilakkaa. Sitten kuitenkin tutkailin kynsikiekkojani ja löysin kivan sävyn.


Miners 671 One Of The Lads on aika kirkas sininen lakka, jossa on paljon hopeista tai kultaista shimmeriä, en oikein saa selvää kumpaa se on. Vaikka Minersilta omistin ehkä maailman huonoimman nestemäisen eyelinerin, oli kynsilakka yllättävän hyvä. Lakkasin tällä viimeksi vuosikausia sitten, joten en muistanut millainen lakka on laadultaan, saati sitten miten kiva väri se onkaan.

Kuvassa siitä puuttuu jo pikku palasia, koska päivänä jolloin lakkasin, ei paistanut aurinko yhtään ja tämä lakka oli älyttömän vaikea saada näkymään kuvassa oikean värisenä. Kuvassa lakka on ollut jo päivän kynsillä. Siniset lakat eivät yleensä sovi ihonväriini, mutta tämä kävi mielestäni hyvin. Siitä kyllä ekan viikon aikana irtosi palasia kärjistä, mutta lakka oli helppo korjata lakkaamalla paljastuneet kohdat uudelleen. Lakassa on paljon shimmeriä tai melkein voisi sanoa, että pientä glitteriä, joten korjatut kohdat sulautuivat hyvin vanhaan lakkaukseen.


Halusin jotain koristelua ja kivan keltainen kukka vaikutti hyvältä idealta, mutta siitä näkyikin läpi sininen lakka joistain kohdin niin en tykännyt ja otin sen pois. Täytyy jatkossa muistaa käyttää näitä fimoja vaan vaaleiden lakkojen päällä.

Sivellin oli pitkä, ei erityisen paksu ja muutenkin sellainen melko perus, mikä on tyypillistä halpislakoille. Yllättäen se kuitenkin oli tosi hyvä lakkauksessa ja sillä sai lakattua tarkasti. Kynsinauhoja ei tarvinut siistiä yhtään. Haju Minersissa on halpislakoille myös tyypillisesti tosi paha ja voimakas, mutta lakka peitti lähes kokonaan yhdellä kerroksella. Laitoin kuitenkin toisenkin kerroksen, koska jotkin kohdat jäivät aavistuksen läpikuultaviksi. Eka kerros kuivui tosi nopeasti ja toisen kerroksen kuivumisaika oli keskivertoa.

Viihdyin sitten ilman koristeita viikon verran ja toiselle viikolle halusin jotain koristelujakin, joten tartuin Sally Hansenin Gem Crushiin sävyssä 04 Bling-tastic ja vetäisin kärjet sillä.


Näillä menikin sitten hyvin toinen viikko ja glitteriset kärjet kestivät hyvin lohkeilematta. Kuvissa lakan upea säihke ei pääse yhtään oikeuksiinsa. Ehkä se sininen ei olekaan niin kamala väri kun vaan löytää oikean sävyn.

20. toukokuuta 2013

Nivea In-Shower

Siitä onkin aikaa kun olen viimeksi käyttänyt Nivean tuotteita ellei aurinkovoidetta ja kynsilakkaa lasketa. Jotenkin vaan olen aina kokenut merkin niin tylsänä, ettei mikään tuotteista suuremmin kiinnittänyt huomiotani ennen nyt esittelyyn tulevaa.


Nivea In-Shower Body Lotion Skin Conditioner on Nivean uusimpia keksintöjä ja pullossakin sitä mainostetaan innovaationa. Ja onhan se kyllä ainakin minulle ensimmäinen tällainen tuote johon törmään. Tuote vastaa vähän hiustenhoitoainetta, mutta vartalolle. Shampoolla pestään ensin hiukset ja sitten käytetään hoitoainetta. Nyt vartalokin pestään ensin suihkugeelillä ja sen jälkeen levitetään hoitoaine eli Nivea In-Shower.


Toki saman asian ajaisi suihkun jälkeen levitettävä kosteusvoide, mutta ainakin minulla se usein jää väliin kiireen tai puhtaasti vaan laiskuuden takia. Ei vaan aina jaksa voidella joka paikkaa ja sitten odottaa sen imeytymistä voiteesta riippuen hetken ajan tai tosi kauan. Eri asia olisi jos ihoni olisi kuiva ja vaatisi kosteutuksen pysyäkseen hyvänä, mutta satunnaisia poikkeuksia lukuunottamatta ihoni pysyy kunnossa ilman jokapäiväistä voitelua. Suihkussa sen sijaan tulee ehkä lotrattua liiankin kauan vaikka olisi millainen kiire, joten minulle sopii mainiosti suihkussa käytettävä kosteusvoide.


In-Showerin käyttö on simppeliä. Pestään vain vartalo normaalisti suihkugeelillä, suihkusaippualla tai millä ikinä nyt sitten haluaakaan pestä itsensä. Huuhdellaan, levitetään In-Shower ja huuhdellaan se pois. Ei hiustenhoitoaineiden tapaan 5 minuutin vaikutusaikoja. Sitten vain kuivataan iho ja heti on valmis pukeutumaan.

Voide on melko löysää, vastaa ehkä fluidimaista kosteusvoidetta eniten. Tuoksu arvatenkin on ihan perus Niveamainen, jota monet rakastavat, mutta minä en ole koskaan oikein tykännyt Nivean tuoksusta. Ei se paha ole, mutta ei suosikkejakaan. Levittyy tosi helposti, vaikka minulla oli epäilykseni sen suhteen, etenkin koska voide ei sisällä silikoneja jotka parantaisivat levitettävyyttä. Koko vartalolle riittää sellainen suunnilleen kämmenellinen(eli noin 4x kuvassa näkyvä määrä), riippuen tietenkin ihmisen koosta. Ensin otin liian vähän voidetta ja jouduin ottamaan pullosta lisää ja siinä tuli ilmi yksi huonompi puoli. Pullo on kamalan liukas ja se lensikin heti lattialle. Iso pullo, iso tömäys joten terveisiä vaan alakertaan. Sileästä pullosta oli mahdotonta saada kunnon otetta käsillä joissa oli voidetta. Pullossa saisi olla joku edes pienikin syvennys tai jotain joka rikkoisi tasaisen pinnan niin siitä saisi kiinni paremmin. Lattiakin jäi voiteen jäljiltä aika liukkaaksi, joten varovaisuutta pois lähtiessä.


Vaikka pullossa ei sanottukaan mitään vaikutusajasta, annoin voiteen imeytyä hetkisen verran, koska tuskin mikään niin ihmevoidetta on, että se ehtii kosteuttaa jos sen huutelee saman tien pois. Sitten oli aika huuhdella voide pois ja siinä olikin urakkaa. Varmaan monet ovat joskus levittäneet kosteusvoidetta ja pesseet sen jälkeen kädet. Tunne on tässä samanlainen, ihosta tulee hirmu liukas ja voidetta sai huuhdella kyllä tosi kauan, että tuntui siltä kuin siitä olisi edes suurin osa huuhtoutunut pois. Siltikin jäi vähän sellainen tahmainen olo. Se onneksi hävisi sitten kun sai ihon kuivattua pyyhkeeseen ja lähti pois kosteasta kylpyhuoneesta, jolloin iho kuivui kunnolla.

Pesin ihoni tarkoituksella palasaippualla, koska se saa lähes poikkeuksetta ihoni kiristävän kuivaksi. Suihkugeelit eivät ihoani kuivata, joten niiden kanssa en olisi tiennyt toimiiko voide vai ei. Ja kyllähän se toimii! Ihoa ei kiristänyt yhtään ja se oli suloisen pehmeä ja sileä. Tuntui todella kosteutetulta ja sellaiselta kuin se olisi kosteutettu öljyllä, mutta iholla ei kuitenkaan ollut minkäänlaista öljymäistä tai muunkaanlaista pintaa. Iholle ei jäänyt tuoksua, mikä on hyvä, koska en halua tuoksua Nivealta koko päivää.


Jatkossa siis aina kun ei huvita rasvailla ihoa suihkun jälkeen, voi käyttää tätä, joten se on todellinen pelastukseni. Kosteutusteho on vähintään yhtä hyvä, ellei parempikin kuin kosteusvoiteella. Jopa tuon huonon pois huuhdeltavuuden voi sen takia antaa anteeksi ja ainakin nyt tämän suunnilleen viikon käytön perusteella jatkossakin kyllä tulen ostamaan tätä. Oma ihoni on melko normaali vartalon osalta, mutta kuivaihoisille on oma versionsa tuotteesta sinisessä pullossa. Vielä jos tulevaisuudessa tähän kehiteltäisiin eri tuoksuja niin olisin onnellinen.

17. toukokuuta 2013

Kuorivia suihkugeelejä


Kesä lähestyy kovaa vauhtia ja monet alkavat miettimään rusketusta. Minä en rusketu vaikka olisin päiväkausia ulkona, on tullut testattua festareilla monesti. Edes kolme päivää Ruissalon paahteessa ei tuonut yhtään väriä pintaan. Turvaudun siis rusketukseen suoraan purkista ja taitaa se muutenkin olla terveellisempi vaihtoehto kuin itsensä grillaaminen. Sitä varten iho täytyy kuoria kunnolla, jotta rusketus on tasainen ja ennen kunnon kuorintaa yleensä alan valmistelemaan ihoa vähitellen kuorivilla suihkugeeleillä. Ja tässäpä olisi kolme tällä hetkellä omistamaani kuorivaa suihkugeeliä.

Oriflame Nature Secrets Exfoliating Shower Gel Mint & Raspberry


Kolmikosta tutuin minulle on Oriflamen kuoriva suihkugeeli aidon vadelman ja mintun tuoksuisena. Ei mitään ylimakeaa tekovadelmaa vaan tämä tuoksuu juuri siltä kuin menisit poimimaan vadelmia suoraan pensaasta. Minttu ei juurikaan tuoksu, mutta raikastaa kyllä hieman tuoksua. Tykkään piristävästä tuoksusta niin paljon, että minulla on samantuoksuinen vartalosuihke ja aikaisemmin oli myös deodorantti. Lisäksi on saatavilla vielä käsivoide ja palasaippua.

Suihkugeelin ulkonäkö on myös kiva, näyttää pullossa vähän vadelmasoseelta ja pienet vihreät kuorivat rakeet ovat kuin siemeniä, tosin väärän värisiä vain. Vihreitä rakeita ei ole kauhean suurta määrää, mutta seassa on pienempää raetta tosi paljon. Suihkugeeli levittyy helposti, mutta ei ole liian löysää ja pieni määrä riittää isolle alueelle. Tykkään paljon vaahtoavista suihkugeeleistä, mutta tämä ei vaahtoa lähes ollenkaan, mikä on tuotteen tyyppiä ajatellen hyvä asia, koska vaahto heikentäisi kuorintatehoja kun rakeet seikkailisivat vaahdon seassa ihon sijaan. Kuorintateho on minulle oikein sopiva, mutta todella karkeaa kuorintaa haluaville se ei sovellu. Ihan jokapäiväiseen käyttöön en sitä ottaisi, koska kuorii kuitenkin sen verran voimakkaasti, mutta joitakin kertoja viikossa käytettynä toimii mainiosti. Tuoksukin on juuri sopiva. Se on selkeästi havaittavissa, mutta ei hyökkäävän voimakas. Iholle jää kevyt tuoksu, joka ei leijaile ympäriinsä häiriten esimerkiksi hajuvettä, vaan tuoksun haistaa vain läheltä tuoksuteltuna. Iho jää todella pehmeäksi ja kosteutetun tuntuiseksi, en kokenut tarvitsevani kosteusvoidetta suihkun jälkeen. Kuitenkaan sokerikuorintojen tapaista öljyistä pintaa ihoon ei onneksi jäänyt, koska en tykkää siitä yhtään.

Kaiken kaikkiaan siis aika täydellinen kesäisen pirteä suihkugeeli!


I Love... Raspberry & Blackberry Exfoliating Shower Smoothie


I Love... tuotteista rakastan erityisesti kosteusvoiteita, jotka ovat poikkeuksetta olleet loistavia, suihkugeelit ovat muissa blogeissa saaneet hieman haukkuja. Tavalliset suihkugeelit ovat vielä testaamatta, mutta miten käy kuorivan suihkugeelin.

Herkullisen punainen suihkugeeli on pakattu merkille tyypillisesti kivoin ja hauskoin tekstein varustettuun tuubiin ja se näyttää nimensä mukaisesti smoothielta ja tuoksuu sitäkin herkullisemmalta kun sitä haistaa tuubista. Tosin ehkä hieman liian makealta ja se peittää marjojen tuoksun alleen. Tuoksusta ei oikein erota vadelmaa, eikä karhunvatukkaakaan vaikka se on ehkä aavistuksen paremmin tunnistettavissa. Rakeita suihkugeelissä on vähemmän kuin Oriflamen suihkugeelissä ja ne ovat melko isoja. Sellaiset lähes näkymättömät rakeet joita Oriflame sisälsi, puuttuvat. Tätäkin riittää koko vartalolle tosi pieni määrä ja se levittyy helposti. Kuorintateho on heikko, geeli tekee ihon niin liukkaaksi, että rakeet vain liukuvat ihon pinnalla sileästi. Ei tunnu oikeastaan minkäänlaista kuorintaa. Tuoksukin muuttuu käytettäessä rajusti, ensin niin ihana tuoksu saa iholle levitettäessä teollisen sivutuoksun joka alkaa hallitsemaan koko tuoksua. Kun suihkugeelin huuhtelee pois, häviää paha hajukin ja jäljelle jää taas se hyvä tuoksu. Tämänkään jälkeen en tuntenut tarvitsevani kosteusvoidetta vaikka iho jäikin aavistuksen karheamman tuntuiseksi. Ihoon jäi myös kevyt tuoksu.

Ei siis varmaan aivan turhaan ole haukkuja saaneet merkin suihkugeelit, koska tästä en ainakaan pitänyt erityisemmin lähinnä tuon teollisen hajun takia.


Lumene Berry Refresh 2 in 1 Shower Gel & Scrub with Arctic Cloudberry


Lumenen Berry Refresh -sarjan tuotteet ovat sellaisia joita minun on koko niiden olemassaolon ajan ollut vaikea vastustaa. Marjat yhdistettynä ihanan pirteisiin ja värikkäisiin, mutta silti tyylikkäisiin pakkauksiin ovat houkutelleet kovasti ostamaan. Mutta olen onnistunut vastustamaan niitä  tätä tuotetta lukuunottamatta, se oli joskus poistomyynnissä jossain kaupassa.

Ihanan värisen geelin sisältämät kuplat ovat vähän outoja vaikka näyttävätkin kivalta, mutta eivät mielestäni ole tarpeellisia itse tuotteen kannalta(vai onko niillä sitten joku tarkoituskin). Muidenkin kuorivien suihkugeelien tavoin Lumenen geeliä riittää pieni määrä isolle alueelle ja se levittyy helposti. Geelimäisemmän koostumuksensa ansiosta ehkä aavistuksen jähmeämmin. Tuoksu on kaikista kolmesta miedoin ja ei kyllä edes tuoksu lakalle. Siinä on ihan hento vivahde, joka saattaa etäisesti muistuttaa lakkaa, mutta muuten se ei kyllä tuoksu oikein millekään tunnistettavalle. Harmi, koska lakan tuoksuisia tuotteita on äärimmäisen vähän, joten olisi nyt edes suomalainen yritys tehnyt kunnon aidolle lakalle tuoksuvan tuotteen. Vaikka tuote ei tuoksukaan tunnistettavalta asialta, en silti sano, että se tuoksuisi pahalle. Kaikesta huolimatta tuoksu on hyvä, ei mikään lemppari, mutta ei huonokaan.

Rakeita suihkugeelissä on kaikista vähiten. Siinä on pääasiassa samanlaisia pikkuruisia silmin havaitsemattomia rakeita kuin Oriflamen suihkugeelissä, mutta toisin kuin Oriflamessa, näiden kuorintateho on olematon. Kyllä ne jossain kohdin saattavat hyvällä tuurilla vähän ihoa raapaista, mutta muuten vaan liukuvat iholla kitkattomasti. No on seassa siellä täällä sattumina isompiakin rakeita, mutta niitä on niin vähän, etteivät ne lisää kuorinnan tehoa ollenkaan.

Kosteutusteho on myös melko huono ja tuntuu, että tarvitsee suihkun jälkeen kosteusvoidetta. Hetkeksi aikaa iholle jää lähes havaitsematon tuoksu, joka haihtuu muutaman minuutin päästä kokonaan.

Odotin näin kivannäköiseltä tuotteelta tosi paljon, mutta jouduin kyllä pettymään vaikka yleisesti ottaen olen aina tykännyt Lumenen tuotteista.



Kokonaisuutena parhaaksi näistä nousee ehdottomasti Oriflame, siinä on oikeastaan kaikki kohdallaan. Ei siksi, että olen merkin edustaja, koska siitä huolimatta arvioin kaikki tuotteet blogissa puolueettomasti. Huonoimmaksi täytyy julistaa Lumene, mutta I Loveen nähden ero ei ole suuri. Muuten olisi tullut tasapeli, mutta I Love kosteuttaa aavistuksen paremmin.


Oriflame Pure Skin Scrub Face Wash


No joo, tämä ei ole varsinaisesti suihkugeeli, mutta kasvojahan emme yleensä pese suihkugeelillä. Joten kuoriva putsari olkoon siis kuorivan suihkugeelin vastine kasvoille. Olen aika laiska kuorimaan kasvoja, saati sitten vartaloa, joten kuoriva putsari on todella nappiin osunut keksintö minulle. Se kuorii hellävaraisesti, joten sitä voi käyttää paljon useammin kuin tavallisia kuorintoja. Putsari sisältää aika paljon pieniä rakeita, joten ihan päivittäiseen käyttöön en sitä välttämättä suosittelisi. Omalla ihollani on toiminut hyvin kun käytän sitä joka toinen päivä ja muina päivinä sitten pesen kasvoni toisilla putsareilla.

Aivan kaikille tämä ei sovi, koska se on tarkoitettu ongelmarasvaiselle iholle ja paitsi että se puhdistaa ihon ja kuorii, se myös ehkäisee mustapäiden ja finnien muodostumista salisyylihapon ansiosta. Tuoksu ei ole kauhean hyvä, sellainen neutraali eikä tuoksu oikein millekään. Toisaalta se on hyväkin, koska myös finninaamaiset teinipojat ovat sen ansiosta suostuneet käyttämään tätä :D Rasvaisen ihon tuotteena se on kohtalaisen kuivattava ja oma ihoni kiristää jonkin verran käytön jälkeen, mutta hillitsee tehokkaasti rasvaisuutta. En käytä mitään kaksoispuhdistussysteemejä vaan valitsen sellaisia putsareita, joilla voi poistaa meikin ja puhdistaa ihon samalla kertaa. Pure Skin poistaa meikkipohjan iholta mainiosti, lisäksi iho jää todella raikkaan tuntuiseksi. Silmämeikille putsari ei noiden kaikkien salisyylihappojen takia arvatenkaan sovi, joten silmät puhdistan toisella putsarilla.

15. toukokuuta 2013

Loppuneita

Blogissa on nyt ollut vähän hiljaisempaa viime aikoina ja pahoittelen sitä. Koulussa on kauhea kiire ja kaikki muutkin hommat kasaantuu päälle niin ei vaan päivässä ole tarpeeksi tunteja. Blogin hiljaisuus tulee uniinkin kun näin yhtenä yönä unta, että blogin kaksi lukijaa oli lähtenyt harvemman postausvälin takia :D No mutta kyllä se tuossa kesän alussa sitten helpottaa kun saa tuon koulun pois vaivoista.

Loppuneitakin on kerääntynyt jonkin verran ja tässä joitakin niistä.


Gunry Home Spa Facial Scrub Aloe Vera & Chamomile loppui onneksi lopultakin. Se on pyörinyt vaikka miten pitkään avonaisena, koska en vain tykkää siitä yhtään. Tuoksu on paha, teollinen joku Aloe Veran tyyppinen tuoksu kai olevinaan, mutta ei oikeastaan haise miltään tunnistettavalta. Tunkkainen ja inhottava. Tunkkainen on itse kuorintakin. Voide on todella paksua ja se ei leviä iholle sitten millään. Kuorivia rakeita on tosi vähän ja ne ovat isoja. Rakeita ei voiteen paksun koostumuksen takia saa liikkeelle sitten millään, joten kuorintateho on olematon. Hirmu vaikea huuhdella pois ja iholle jää sellainen vähän vahamainen kerros. Maailman huonoimman kuorinnan tittelin annan kyllä tälle.



 Meikkituotteista loppui viimeinkin puuteri. Oriflame Beauty Matte Control Pressed Powder sävyssä Light/Medium oli todella riittoisa ja pitkäkestoinen puuteri vaikka käytin sitä lähes päivittäin. Sisältää mineraalizeoliittia, joka pitää ihon himmeänä ja puuteri on Oriflamen kahdesta rasvaisen ihon puuterista suunnattu aikuisille, toinen on suunnattu nuorille ja sellainen odottaa kaapissa käyttöä. Pikaisesti testasin senkin, mutta tämä loppuun käytetty oli paljon parempi, joten otin sen käyttöön ensin. Puuterissa on aluksi tosi voimakas kukkaistuoksu, mikä vähän häiritsi ainakin minua, mutta iholla se ei kauan tuoksunut ja rasiastakin katosi käytön myötä vähitellen. Sävy oli juuri sopiva iholleni ja siveltimellä levitettynä antoi luonnollisen hehkuvan pinnan, ei kakkumaista tai tukkoon puuteroitua. Iho pysyi pääosin kiillottomana koko päivän, nenä ja posket hieman kiiltelivät, mutta tähän mennessä kokeilemistani puutereista tämä on pitänyt kiillon kurissa parhaiten. Jos kaapissa ei olisi lukuisia puutereita odottamassa käyttöä, ostaisin heti uuden tällaisen.


Erisan käsidesikin oli ikuisuustuote, koska en nykyään käytä paljon käsidesejä kun opiskelen. Töissä ollessa niitä meni enemmän. Tämä oli sellainen aika tavallinen käsidesi. Siihen ei ollut lisätty mitään tuoksua ja kuivatti käsiä aika paljon. Pumppupullo on ihan kätevä vaikken sitä käyttänytkään, koska täytin aina sellaisen pikkuisen käsidesipullon tällä niin sain sen sitten laukkuun mukaani. Uutta näin isoa pulloa en kyllä osta, mutta onneksi varastossa on 5 pikkuruista pulloa ja niissä on kivoja tuoksujakin. Nyt kun tuo iso on käytetty niin viimeinkin pääsen käyttämään niitä. Jee :)


 Kotioloissa käytin Oriflamen Nature Secrets Mint & Raspberry roll-onia. Tuoksu on pirteän aidon vadelmainen eikä mikään teollinen ylimakea. Tuoksuu ihan tuoreille vadelmille ja siitä tuli kivoja muistoja mieleen. Deodorantti oli aika hidas kuivumaan, mutta ei tahrannut. Kotioloissa pitikin täysin koko päivän, muualla kuin kotona tuskin olisi pitänyt, koska tähän mennessä Rexonan Maximum Protection on ainoa joka on pitänyt julkisilla paikoilla. Kuula on ihanan iso ja purkkia voi säilyttää ylösalaisin tasaisen korkkinsa vuoksi ja symmetrisen muotonsa ansiosta se ei kaatuile. Ison kuulan takia dödöä tulee kyllä aika reilusti kerralla, joka osittain varmaan aiheuttaa tuon hitaan kuivumisen ja siksi myös dödö loppuu aika nopeasti.

 Näytteitä käytin kolme

Hiustuotteista Garnier Body & Volume Volume Booster -hoitoaineen, joka on vahvistava ja sisältää hedelmäuutteen ainesosia ja ravintoaineita, jotka vaikuttavat syvälle hiuksen ytimeen antaen tuuheutta. Lupaa myös tehdä hiuksista 2 kertaa kestävämmät ja 3 kertaa sileämmät. Pelkän näytteen avulla en tietenkään pitempiaikaisista vaikutuksista voi mitään sanoa, mutta noin kertakäytön perusteella vaikutti ihan hyvältä hoitoaineelta. Tuoksu on Garnierin shampoiden ja hoitoaineiden tapaan hyvä. Herkullisen hedelmäinen ja tuoksuu ihan eräiltä irtokarkeilta, mutta en nyt saa päähäni miksikä niitä sanotaan. Kuitenkin niitä sellaisia pikkuisia vihreitä, keltaisia ja punaisia nappuloita. Hiuksiin hoitoainetta upposi todella paljon, koska tuntui, että aine vain katosi hiuksiin. Siksi koko pussin sisältö meni kerralla vaikka normaalisti olisi riittänyt ehkä puolet siitä. Hoitoaine oli myös tosi löysää ja meinasi karata lattialle ennen kuin ehti hiuksiin asti. Yleensä tällaiset lirut eivät hoida hiuksiani tarpeeksi, mutta yllätyksekseni hoitoaine teki hiuksista takuttomat, kevyen tuntuiset ja silkinsileät.

Kasvovoidenäytteitä käytin kaksi. Ensin arvonnasta voittamani Avon Anew Vitale päivävoiteen. Sitten Vichy Neovadiol Gf -päivävoiteen. Molemmat ovat iholleni sopimattomia monellakin tapaa. Avonin voide on 25-30 -vuotiaille ja Vichyn voide yli 50 vuotiaille. Näytteet kun kuitenkin sain niin käytinpähän pois. Molemmat olivat tosi paksuja ja täyteläisiä voiteita eivätkä meinanneet imeytyä ihooni millään ja ihoon jäi tahmea kalvo sekä iho kiilteli tosi pitkään. Molemmat myös haisivat pahalta. Avonin voide ehkä vähän siedettävämmältä, teollisen kukkaiselta, vähän hedelmäisyyttäkin mukana. Vichy haisi taas sellaiselta mitä apteekkituotteelta odottaisikin, hyvin vaikeasti kuvailtava, pistävä ja tunkkainen teollinen ja sairaalamainen tuoksu.


 Lähtöpassit sai myös kaksi huulirasvaa kun niitä on kertynyt aika paljon liikaa tuonne pyörimään. Näitä kahta tuskin ikinä käyttäisin. Constance Carrollin Glitzy sai lähdöt koostumuksensa takia. Se vaikutti lähes kaikin puolin kivalta, kohtuullisesti kosteuttava ja siinä on eriväristä pientä glitteriä. Mutta koostumus on aivan hirveä, se levittyy huulille huonosti ja jää rakeiseksi, kuin olisi jotain huulikuorintaa huulilla. Urhoollisesti käytin kotona sitä noin puolet, mutta en vain tykkää yhtään niin saa mennä roskiin. Merkiltä mulla on vielä Strawberry -huulirasvakin ja se nyt sai toistaiseksi jäädä, koska sen koostumus ei ole aivan näin rakeinen kun siinä ei ole glitteriä.

Dovea en ole pitkään aikaan käyttänyt, mutta mitä muistan niin se kosteutti tosi huonosti ja oli hirmu kovaa ja vaikeasti levittyvää. En tiedä edes miksi se on mulla vielä kun se tippui joskus vesilammikkoon. Vaikka sisälle ei mennytkään vettä ja olisi varmaan ihan käyttökelpoista niin silti jotenkin en vaan pysty käyttämään sitä vesilammikossa pyörimisen jälkeen.


Ei loppuneita ilman uusia tulokkaita. Tosin hillitsin itseni tosi hyvin tai sitten olen vielä sairas kun kävin Seppälässä, Halpa-Hallissa ja Tokmannissa ja niistä kaikista ostin vain tämän yhden ainoan. Seppälästä en ostanut mitään enkä Tokmannista, jotenkin ei yhtään kiinnostanut vaatteet eikä edes kosmetiikka vaikka Seppälässäkin kävin viimeksi joskus joulun aikoihin. Uusia kynsilakkoja oli ja vaikka mitä tarjouksia, mutta kävelin vaan ympäriinsä eikä mikään kiinnittänyt huomiotani. Ainoastaan etsin niitä Wettiksen Megalast -huulilakkoja, vai mitä nyt ovatkaan, mutta ei niitä ollut.

Mainoksen uhrina halusin Halpa-Hallista ostaa kokeiluun tämän. Etenkin kun nyt on niin kiire ja en oikein jaksa enää sitten illalla panostaa ihonhoitoon ja vartalon iho jää kokonaan kosteuttamatta. Jospa Nivean In-Shower Body Lotion ratkaisisi tuon ongelmani ja kosteuttaisi hyvin. Muutenkin jännä idea Nivealta tehdä ihonhoitoaine(vaikka kosteusvoiteethan ovat ihonhoitoaineita, mutta niitä ei markkinoida conditionerin nimellä). Vaikka toisaalta ihme kun kukaan ei ennen ole sitä keksinyt, hiuksillekin on shampoo ja hoitoaine niin miksei sitten ihollekin. Onkohan seuraava keksintö sitten vartalonaamio... Tästä kirjoittelen juttua sitten kunhan käytän sitä ensin jonkin aikaa.

12. toukokuuta 2013

31 Viikon kynsilakkahaaste: Animal Print


Haaste jatkuu Animal Printillä, johon olisi kyllä ollut huikean paljon kaikkia juttuja mielessä, mutta päädyin sitten tekemään Riikinkukkokynnet, koska tuo lintu on paitsi kaunis, myös todella tärkeä minulle. Ajanpuutteen vuoksi tein riikinkukonsulan vain yhteen kynteen.

Pohjalle halusin jotain vaaleaa pastellisävyistä, mutta kuitenkin myös kouluun sopivaa. Vaaleansinisiä tai -vihreitä kynsiä en kouluun halua laittaa, joten valitsin sitten vaalean shampanjanvärisen Essencen Nail Art Cracking Base Colourin sävyssä 01 Sparkling Champagner. Sitä kaksi kerrosta, kärjet jäivät vähän kuultamaan läpi, mutta koska liukuvärjäisin päälle niin annoin sen olla.


Sitten tein yhteen kynteen riikinkukonsulan käyttämällä vihreää ja sinistä ja tummansinistä Nail Starin lakkaa. Kärkiosaan pallero MNY 445 kultaisella ja keskelle sininen strassi. MNY 445 -lakalla myös liukuvärjäsin loput kynnet.


Sitten vielä liukuvärjäys kärkiin riikinkukkomaisella Rimmel 898 Fanaticilla. Aivan upea merensininen joka hohtaa turkoosina/vihreänä. Kuvaan ei tämä upea väri suostu tietenkään tallentumaan kunnolla, mutta joten kuten sain sen kuvattua päivänvalossa ja salamalla.



Päälle vielä laitoin Modan lakkaa jossa ei ole minkäänlaisia numeroita tai nimiä, mutta se on kiva glitter, jonka hankin rakastamani Lumenen Saturdayn seuraajaksi kun vuosia yritin etsiä dupea sille löytämättä, mutta tämä on jo melko lähellä. Vähän jäi kynnet röpelöiseksi, mutta en antanut sen nyt haitata kun ei se kaukaa katsottaessa näy.





Käytetyt lakat:
-Nail Star sininen, tummansininen, vihreä
-Moda
-MNY 445
-Rimmel 898 Fanatic

9. toukokuuta 2013

VIhreää teetä iholle

Dermosilin Primo Body Butter Green Tean sain arvontavoittona ja en ennen tätä ollut testannut merkiltä mitään tuotteita. Entisessä työpaikassani ruokatunnilla lueskelin Dermosilin lehteä välillä kun se pyöri siinä pöydällä ja huomioni kiinnittivät aina tosi kauniit pakkaukset. Ja koska voin ostaa joskus tuotteita ihan vain pakkausten perusteella, vetosi Primon pakkauskin minuun yksinkertaisen raikkaalla ulkonäöllään.


Voitteko muka sanoa ettei tyylikäs vihreä purkki ole kaunis. Juuri tuo vihreän sävy on lempparivärejäni samoin kuin limenvihreä. Sopii lisäksi mainiosti kevääseen.

En pidä yhtään teestä, joten vartalovoin tuoksu aiheutti pientä epäilyä ennen kuin haistoin. Voi onkin hyvän tuoksuista, raikasta ja pirteää. Tuoksuu vähän jollekin hajuvedelle jota joskus olen haistanut, mutta pitemmässä käytössä voin tuoksu alkoi vähän tökkimään liiallisen pistävyytensä takia. Ja päivinä, jolloin päätä särki tai tuntui, että päänsärky on tulossa pian, ei kannattanut tätä käyttää, koska pistävä tuoksu ei ainakaan helpottanut oloa.

Koostumus on juuri niin kuin pitää. Ei löysää kuten I Love... vartalovoi oli, vaan tosi jäykkää. Sellaista kuin vartalovoin oletankin olevan. Purkkia voi vaikka ravistella alaspäin eikä voide tipu sieltä. Kuitenkaan se ei ole niin kovaa, että spaattelilla pitäisi kaivella, voide irtoaa sormiin ihan helposti.


Täyteläisyydestään huolimatta melko helppo levittää ja pieni määrä riittää isolle alueelle. Oma ihoni ei ole aivan rutikuiva, joten imeytymisessä menee pieni hetki. Lisäksi tätä on pakko laittaa todella pieni määrä, koska jos laittaa liian paksusti, jää sitä ihon pintaan kerros, joka rullautuu pois jonkin ajan päästä. Näin on tehnyt vain yksi aikaisempi vartalovoini. Jos kuitenkin levittää maltilla, kosteuttaa se erinomaisesti eikä jätä ihon pinnalle kalvoa tai tahmaisuutta. Kovin pehmeä ihostani ei tullut, mutta kosteutetun tuntuinen. Tuoksu tosin jäi iholle ehkä vähän häiritsevänkin voimakkaana tuntikausiksi.

Kokonaisuutena kuitenkin ihan kohtalainen vartalovoi. Ei superhyvä, mutta ei nyt huonokaan ja käytän sen mielelläni loppuun. Uutta tuskin tulen hankkimaan, vaikka näitä saakin eri tuoksuisina ja varmasti löytyisi parempi vaihtoehto kuin vihreä tee. Mitä pikaisella vilkaisulla löysin, on tuoksuvaihtoehtoja ainakin vanilja, tumma suklaa ja jogurtti. Valitsen kuitenkin ennemmin sellaisen voiteen, joka ei rullaa iholla.

6. toukokuuta 2013

Oriflamen tilaus

Oriflamen tilaus saapui onneksi piristämään päivääni materialismionnellisuudella, koska viime päivät ovat olleet muuten vähän huonoja niin edes jotain kivaa välillä. Kuvat on ehkä vähän keltaisia kun ilta-aurinko jo paisteli olohuoneeseen täyttäen sen keltaisella.


 Tässä on kaikki varsinaisesta kuvastosta tilaamani tuotteet. Hyper Stretch Lash Serum sen aikaisemmin esitellyn ripsienhoitoaineen tilalle kun se alkaa vetelemään viimeisiään. Taas Very Me Lip Crayon sävyssä Nougat. Näitä on yksi käytössä, toinen varastossa odottamassa ja nyt tuli sitten kolmas kun oli tarjouksessa. Tämä on niin täydellisen sävyinen arkikäyttöön kun haluan vain huulen reunat skarpimmaksi ilman huulipunaa. Täysin huulteni sävyinen ja päivittäisessä käytössä. Yritin vastustaa viime jaksossa tuota kaulakorua, mutta kaikesta sinisestä ja kiiltävästä pitävä koruharakka voitti silti ja pakko se oli sittenkin tilata. Ja kesää varten vähän vahvempaa aurinkovoidetta kun nykyiseni on suojakertoimella 30 ja kasvojen voide 20 kertoimella.

Kosmetiikan vähentämisen suhteenhan tuo olisi ihanteellinen tilaus. Mutta sitten sudenkuoppa johon aina lankean. Demot. Nyt ei ollut vain yhdet demot vaan kahden jakson demot joista sai tilata samalla kertaa.


 Jakson 7 demot eli juuri tänään myyntiin tulleet ovat tässä jos nyt oikein muistan. Aivan ihastuttavan raikas ja herkullinen vihreältä omenalta tuoksuva shampoo Elderflower & Apple. Normaaleille hiuksille, mutta eiköhän tuo menettele minunkin päässäni.. Uudistuneen Optimals -sarjan Oily Skin Cleansing Gel. Kasvovettäkin mietin, mutta sitä on nyt tarpeeksi varastossa ainakin vuodeksi niin en tilannut. Näitä tuotteita saa kyllä vielä sittenkin kun tarvitsee. Myöskin (ainakin) herkulliselta omenalta tuoksuva Essentials Hydrating Face Mask. Nykyiset naamioni ovat kaikki rasvaisen ihon ja keväällä etenkin nenän alue on temppuillut hilseilemällä, joten siihen jotain vähän kosteuttavampaa tavaraa. Getaway kynsilakka sävyssä Coral kun se on sellainen punainen jollaista en omistakaan. Fuksian sävyisiä mulla oli vastaavia niin en tilannut ja äiti vei turkoosin. Turkoosia tosin tuskin edes käyttäisin vaikka sekin oli aika kiva. Very Me Prep Me Perfect meikinpohjustaja joka lupaa mattaisen ihon. Paras toimia hyvin, koska tätä on toinenkin pullo sattumalta. Sitten vielä kiva Getaway Headband.



 Jakson 8 demot tässä. Ne tulevat myyntiin nyt meneillään olevan jakson jälkeen. Ensin pari Oasis -tuotetta jotka ovat uusia tuoksuja, mutta en halunnut tilata tuoksuja vaan testaan ensin muilla tuotteilla ovatko tuoksut niin hyviä, että haluan hajuvedenkin. Fresh Dawnia suihkugeeli ja Warm Sunsetia saippuapala. Kolme jalkatuotetta, joita en voinut vastustaa marjojen tuoksun takia Blackcurrant Foot Cream, Raspberry Foot Scrub ja Gooseberry Foot Spray. Voin sanoa, että tuoksuvat juuri niin herkullisilta kuin oletinkin, yllätyksekseni etenkin jalkasuihke, joka oli näistä kirkkaasti parhaan tuoksuinen. Karviaisesta ajattelin ensin vähän, että nääh... tuskin se kovin hyvä tuoksu on, mutta tilasin kun edellinen jalkasuihke on pian loppu. Mutta tuoksu onkin todella hyvä ja kelpuuttaisin vaikka hajuvetenä!


Sitten yllätyksekseni näin paljon ilmaistuotteita. Ikinä ei ole tullut näin paljoa ellei lasketa sitä kun myyntitavoite täyttyi ja sain 140e tuotepaketin. Luulin jo, että mulle on lähetetty jonkun muun tuotteita vahingossa tai että olen mokannut tilauksessa, mutta ei. Mulle ne ihan oli tarkoitettu. Näiden arvokin on jo tosi suuri kun pahvipaketeissa olevat tuotteet jo pelkästään maksaa keskimäärin parikymppiä kappaleelta. Silmänympärysvoide ainakin oli 22 euroa ja muita en muista tähän hätään.

Ilmaisena tuli uutta Optimalsia taas, kuivan ja herkän ihon tuotteiden muodossa eli en tarvitse. Cleansing Milk, Night Cream sekä Day Cream. Giordani Gold Shaping Eyebrow Gel, jota mulla on käytössä yksi kappale jo ja se on pelastanut joka ilmansuunnassa olleet kulmakarvani useana aamuna eli tällekin varmasti tulee käyttöä kun edellinen loppuu. Toinen Very Me Prep Me Perfect tulikin näköjään ilmaiseksi eli sen takia mainitsin aikaisemmin, että tämän on paras toimia hyvin, että saan nämä käytettyä. Sitten vielä uutta Optimalsia taas, nimi kyllä on vanha. Ennen uudistusta jo mietin Seeing Is Believing silmänympärysvoiteen hankkimista, mutta päädyin silloin toiseen voiteeseen. Nyt saa tämänkin sitten testiin kun edellinen voide loppuu.


Vielä parempi kuva tuosta kynsilakasta kun tuo punaisen sävy on jotenkin niin erikoinen. Tässä vähän vääristynyt tuon keltaisuuden takia, mutta mainoskuvasta sen näkee ihan hyvin. Ja joku kuitenkin kysyy niin kynsillä on Color Clubin Worth The Risque. :)

Kuva: Oriflame




Lopuksi vielä taas pakko onnitella itseään siitä etten tilannut vieläkään LivBoxia uudelleen. Olisin pettynyt tässäkin kuussa taas sen perusteella mitä muiden blogeista lueskelin sisällöstä ja sen lisäksi tuotteissa taas hirmu paljon hajontaa siinä kuka sai mitäkin. 10 euron alennuskoodi on vielä voimassa, mutta taitaapa jäädä käyttämättä vaikka vielä vähän yli viikon verran sen saisi sillä vanhalla hinnalla. Ennemmin kokeilen vaikka sitä toista vastaavaa boksia kun siinä sentään saa kunnon täysikokoisia tuotteita mm. Victoria's Secretiltä ja boksi ottaa huomioon eri ihonlaadut ja muut toiveet. Ja LivBoxin hinnankorotuksen jälkeen taisi olla halvempikin.

4. toukokuuta 2013

Uusi suosikkishampoo

Rasvoittuville hiuksille on vaikea löytää todella hyvää shampoota, olen kokeillut vaikka kuinka monia, mutta vain kaksi on päätynyt suosikeikseni. Ensimmäinen on blogissa monesti mainittu Oriflamen Nettle & Lemon shampoo, joka lisäksi tuoksuu tosi hyvältä. Kakkoseksi on päässyt niin ikään herkulliselta tuoksuva Grazette of Swedenin XL Apple & Sunflower -shampoo. Näille kahdelle on kuitenkin uusi haastaja, joka uhkaa jopa ykköspaikkaa ja on vielä yllättäen luonnonkosmetiikan puolelta. Vaikka ei niin hyvältä tuoksukaan, nostavat muut ominaisuudet sitä suosikiksi.


Born to Bio Oily Hair sisältää vitamiineja ja mineraaleja, jotka hoitavat ja tasapainottavat päänahan ja hiusten toimintaa. Tuote lupaa pestä hiukset pehmeiksi, helposti kammattaviksi ja muotoiltaviksi. Shampoon kerrotaan sisältävän 98,9% luonnollisia ainesosia ja 10,5% ainesosista on luomua.

Oriflame ja XL pesevät hiukset todella narskuvan puhtaiksi, mutta jättävät ne melko takkuisiksi, etenkin hiusten "yläosasta". Tarkoitan sitä, että, koska hiukseni ovat voimakkaasti kerrostetut, on päällimmäinen kerros todella lyhyt. Koska se on niin lyhyt, en voi käyttää sen alueen latvoihin hoitoainetta, muuten hiukset menisivät lättänään. Ja ilman hoitoainetta päällimmäiset hiukset ovat aina suihkun jälkeen todella takussa ja takkujen selvittämiseen tarvitsen selvityssuihketta.

Born to Bion shampoo pesee hiukset myös narskuvan puhtaiksi, mutta se ei yllätyksekseni vetänytkään hiuksia takkuun, vaan hiuksista tuli takuttomat ja sileät kauttaaltaan, kuin hoitoaineen jäljiltä. Silti hiukset olivat kuivuttuaan puhtaat, ilmavat ja kiiltävät vaikka pelkäsin vähän, että noin hoitava shampoo latistaa hiukset. En tuntenut tarvitsevani hoitoainetta ja joskus jätinkin hoitoaineen laittamatta ja latvat eivät menneet takkuun tai olleet pörröiset.


Miinusta tulee vähän siitä, että shampoo on aika juoksevaa ja meinaa valua lattialle ennen kuin ehtii päähän asti. Mutta toisaalta juoksevuus helpottaa pullon käyttöä, saa viimeisetkin pisarat ulos pullosta kun on sen aika. Pullosta tykkään muutenkin kun se on smoothiepullon tyylinen, tosin paksu läpinäkymätön muovi vaikeuttaa vähän shampoon kulumisen seuraamista. Minulle se ei niin ole ongelma kun kaapissa on shampoota useita pulloja, mutta jos omistaisin vain yhden pullon, olisi hankala seurata milloin pitäisi alkaa hankkimaan uutta.

Shampoota tarvitsee aika paljon verrattuna kahteen muuhun. Vaahtoaa hieman, mutta ei ihan niin paljon kuin tykkäisin. Koen shampoon helpoimmaksi levittää kun se vaahtoaa kunnolla. Vähän vaahtoavat shampoot tuntuvat jämähtävän yhteen kohtaan, etenkin kun hiukseni ovat niin paksut ja levitys vaatii jonkin verran työtä jos haluaa joka paikan shampooseen.


Tuoksu on myös aika mieto, hiuksia pestessä ei tuoksu oikeastaan miltään. Hyvin hento eukalyptusmainen/minttumainen tuoksu on havaittavissa jos oikein tarkasti haistelee. Tuoksu on ihan hyvä, joten en laittaisi pahakseni vaikka tuoksu olisi hieman voimakkaampi. Se toisi kivan raikkaan tunteenkin.

Kokonaisuutena kuitenkin tykkäsin tosi paljon shampoosta ja voin suositella sitä rasvoittuvat hiukset omaaville. Hinta on luonnonkosmetiikan tapaan hieman korkeampi mihin olen tottunut, 300ml maksaa noin 9 euroa, mutta shampoo on kyllä ihan hintansa arvoista. Myöhemmin on vielä kokeiltavana yksi rasvoittuvien hiusten shampoo, myös luonnonkosmetiikan puolelta, ja Born to Bion kokeilun jälkeen odotan sen testaamista innolla.