28. kesäkuuta 2013

Kalkkipölyä

Nyt ehtii olemaan muutaman päivän kotona niin saa blogiinkin juttuja ja täytyy kirjoitella juttuja myös varastoon niin saa reissussakin julkaista niitä. Kynsillä on viikon verran ollut Rimmelin Gold Save The Queen, mutta siitä en ehtinyt ottaa kuvia ennen kuin se oli jo siinä kunnossa ettei siitä saanut nättiä kuvaa. Täytyy lähiaikoina lakata kynnet sillä uudelleen ja ottaa kuvat. Se nimittäin oli aika kaunis.

Tänään vaihdoin kuitenkin lakat kynsiin ja halusin ehdottomasti kokeilla Maybellinen Chalk Dustia. Alle halusin kokeilla sellaista lakkausta jota en ole ennen kokeillut eli Skittles -kynsiä.

Pahoittelut rumista kynsinauhoista kun niiden hoito on lomalla vähän jäänyt.

Peukalo: Oriflame Getaway sävy Coral. Kaunis erikoisemman sävyinen koralli, yleensä ajattelen korallin aavistuksen oranssimpana, tämä on enemmän pinkki. Pullossa ei näytä kauhean neonilta, mutta kynsillä on aika räikeä. Peittää helposti yhdellä vähän paksummalla kerroksella, mutta jotta lakka kuivuisi hyvin, laitoin kaksi ohutta kerrosta.

Etusormi: Oriflame Colour Breeze sävy Coral. Tämä koralli taas on liian oranssi, jotta mieltäisin sen koralliksi. Aavistuksen jellymäisen oloinen cremelakka peittää myös kahdella kerroksella.

Keskisormi: Avon Inspire, joka nähtiin aikaisemmin jo Conversekynsissä.

Nimetön: Essie Navigate Her on lempivihreäni ja eka Essie -lakkani. Peittää kahdella kerroksella. Nähty aikaisemmin täällä.

Pikkusormi: Rimmel Sky High. Tähän lakkaukseen ehkä hieman liian tumma sininen, mutta minkäs teet kun ei omista vaaleampia. Sitäkin kaksi kerrosta, joista toinen aika paksu. Muuten olisi tarvinut kolme.


Sitten jokaisen kynnen päälle yksi kerros Maybellinen Color Show Polka Dots -kokoelman Chalk Dust -lakkaa. Se on hyvä lähes dupe L'Orealin Confettis -lakalle, jota en ehtinyt saamaan ja varmaan moni muukin jäi ilman, joten tässä on sille erittäin hyvä vaihtoehto ellei parempikin. Ainakin minä tykkään enemmän tästä, lorkussahan glitterit ovat tasakokoisempia. Chalk Dustissa isojen ja pienten glitterien välinen kokoero on suurempi, joten se näyttää omaan silmääni kivalta. Ja lorkussa on vain kahta eri kokoista glitteriä, tässä neljää.

Glitteriä on paljon ja yksi kerros riittää mainiosti. Isompia glittereitä saa vähän kalastella ja asetella kynsille, mutta niinhän se yleensä aina on isojen glitterien kohdalla. Kuivuu tosi nopeasti ja rakastuin tähän lakkaan kyllä toden teolla! Lisäksi se on kirkkaalla pohjalla monikäyttöisempää kuin kokoelman muut värillisellä pohjalla olevat lakat.


21. kesäkuuta 2013

Lomaostoksia

Pari tuntia ehtii olemaan kotona ja sitten taas menoksi juhannuksen viettoon. No, kerkeää sitä olemaan kotona myöhemminkin. Loman aikana on tullut kaksi Oriflame -pakettia sekä reissuilta tarttunut mukaan yhtä sun toista kosmetiikkaa.

En nyt alkanut sen kummemmin erittelemään mitkä tuotteet ovat Oriflamen jaksosta 7 ja mitkä jaksosta 8 kun en oikein itsekään muista jokaisen kohdalla ja aika ei riitä lähetyslistojen tarkisteluun. Kommentteihinkaan en ole ehtinyt vastailemaan tai edes julkaisemaan niitä, mutta ensi viikon lopulla kyllä on siihen aikaa viimeinkin.


 Demoja tilasin vain kaksi eli tosi ihanan vähän joltain limsalta tuoksuvan Nature Secrets Ginseng & Passion Fruit suihkugeelin sekä 2FX Overblack mascaran kun se vaikutti mielenkiintoiselta.


 Katalogista tilasin Feminellen intiimipesunesteen toisen kevään/kesän uutuustuoksun, toinen mulla on jo. Uusi LipSpa Therapy huulirasva kun viimeinen on lopussa. Lisäksi Oasis Fresh Dawn Face Mistin kun toinen kasvosuihkeeni on lopuillaan. Kolmen puun siitepölylle allergisena kasvosuihke on ollut korvaamaton yllättäen. Jo viime keväänä hetkinä, jolloin silmiä kutitti älyttömästi, suihkautin kasvoille suihketta ja kutina oli poissa.

Poistomyynnistä ostin Pure Nature Organic Citrus & Eyebright Eye Gelin, sitä olen yrittänyt tilata kolmesti aikaisemmin ja se on aina loppu. Nyt viimein sain omani. Tilasin myös uudet Natural -irtoripset, koska ne ovat niin mahtavat. Ei liian irtoripsimäiset vaan luonnollisen näköiset, mutta tuovat silti huomattavasti lisää pituutta ja tuuheutta. Niitä ei tämän jälkeen enää kai saa niin piti ostaa toiset varastoon.


 Ilmaisina demoina sain innolla odottamani Studio Artist Gel Eyelinerin, pitkään mietin, että milloinkahan Oriflame tekee oman geelilinerin ja nyt se on viimein täällä! Optimals Smooth Out Eye Cream menee myyntiin, koska se on anti-age -tuote.


 Ilmaisina tuotteina tuli kaunis Milk & Honey Gold Luxury Edition Soap Bar. Sen varmaan pidän itse. Samoin pidän itse Discover Aloha Beach Body Scrubin. Mutta muut eli Essentials Hydrating Face Mask(mulla on jo yksi), Hair X Gloss Booster Spray(mulla on jo kolme näitä), Happy Skin Body Lotion ja Discover Aloha Beach suihkugeeli(mulla on jo yksi) taidan laittaa myyntiin.


 Kaupoista tuli ostettua sitten minulle uuden merkin eli Berangén valkoinen luomiväri, kunnollista valkoista luomiväriä oon etsinyt jo kauan, ehkä tämä olisi sellainen. Sävy on Blanc Fever N°3. Hawaiian Tropicilta piti sen aurinkorasvan lisäksi ostaa Lime Colada -kosteusvoide kun purkki oli niin houkutteleva. Cittarin poistomyynnistä Trind Cuticle Balsam jos vaikka sillä saisin oikean käden kynsinauhat kuntoon. Vasemmassa kädessä ei ole mitään ongelmaa, mutta oikean käden kynsinauhat ovat aivan järkyttävät ja koko talven olen kokeillut eri tuotteita niiden hoitoon, mutta mikään ei tunnu auttavan. Uudet kuivashampoot kiinnostavat aina ja halusin jo pelkän pullon takia saada Gaughan Attitude Dry Shampoon.

Lisäksi löysin aivan ihastuttavan retrotyylisen kirppiksen, joka upeiden vintage-vaatteiden ja tavaroiden lisäksi myi mm. luonnonkosmetiikkaa ja Tangle Teezereitä ja sellainenhan oli pakko saada kun viimeinkin löytyi. Luonnonkosmetiikkaa en ehtinyt tutkiskelemaan niin paljoa, että olisin jotain ostanut. Kirppis oli täynnä kaikkia Marilyn-kylttejä, mutta suurin osa ei ollut myynnissä ja myyjäkin oli meikannut itsensä pin-up tyylisesti. Yksi kyltti oli myynnissä ja sen nappasin heti mukaani


 Mielettömän ihana paikka ja pakko kyllä käydä uudelleen heti kun vain on mahdollista.


Ei shoppailua ilman kynsilakkoja. Vaikka mun piti kyllä vähentää niiden määrää, mutta kun lempimerkiltä tulee uusia sävyjä niin niitä on saatava. Cocktail Colour -kokoelmasta olisin voinut ottaa vaikka kaikki, mutta päätin ottaa vain yhden ja arvoin hyllyn edessä vaikka miten kauan minkä haluan. Kaikki niin kivoja. Päädyin pirteään vihreään sävyyn Cutie Colada. Metal Rusheista valitsin Gold Save The Queenin, joka on tuollainen vihertävän kultainen ja pronssinen duochrome. Lorkun Confettia en onnistunut saamaan itselleni silloin, mutta Maybellinen Color Show Polka Dots sävy Chalk Dust taitaa käytännössä olla dupe sille. Muutkin kokoelman sävyt olivat ihania, käytännössä samanlaisia, mutta vain värillisellä pohjalla. Siksi otin kirkkaalla pohjalla tuon kun se käy minkä tahansa lakan päälle.


Oikein hyvää juhannusta kaikille lukijoille ja blogissa vierailijoille!

16. kesäkuuta 2013

Uudet aurinkolasit

Kesäloman alkamisen kunniaksi päätin tilata itselleni palkinnoksi hyvästä menestyksestä koulussa uudet aurinkolasit. Vanhat ovat jo vähän... no vanhat ja eivät enää oikein sovi tyyliini. Ne kun ovat sellaiset isot oikein teinipissislasit.

Olen aina halunnut pilottilasit ja mun mielestä ne on sellaiset, jotka sopii kaikille ja niissä jokainen näyttää hyvältä. Lisäksi halusin nimenomaan peililasit vaikka saatavilla oli myös sellaiset läpikuultavan ruskeat.

Siksipä luokseni saapui rapakon takaa tällaiset arskat



Ja jokaiseen tilaukseen laitetaan aina myös amerikkalaisia karkkeja, Reese´s Stickseistä en ole koskaan kuullutkaan, joten maistan innolla ja on nuo pikku pusutkin ihan söpöjä.


Olen taas ollut pois kotoa ja en mene kotiin ennen kuin torstaina hetkeksi ja sitten lähden taas pois juhannuksen viettoon. Ostoksiakin on kertynyt aika paljon kosmetiikan suhteen, etenkin uusia ihania kynsilakkoja(mm. Lorkun Confettille lähes vastaava korvaaja). Ja kaksi Oriflamen tilaustakin tuli, pitäisi vain ehtiä kuvaamaan kaikki jossain vaiheessa. No, oonhan mä sentään kesäkuussa ollut tähän mennessä 4 päivää kotona :D


11. kesäkuuta 2013

ShamPOO

Taas on vähän vierähtänyt edellisestä postauksesta kun mun piti lähteä parin päivän reissulle, mutta se reissu venähtikin sitten "vähän" eli viikon mittaiseksi. Hauskaa kyllä oli ja viisaana tyttönä unohdin aurinkovoiteet kotiin, joten poltin käsivarteni ja decolteen, mutta ihme kyllä kun punoitus hävisi niin olin ruskettunut hieman! Harvinaista herkkua minulle.

Hätävaraksi kyllä ostin heti tilaisuuden tullen myös aurinkovoiteen, joka on postauksen lopussa.


Reissuun otin mukaan rohkeasti shampoon ja hoitoaineen, joita en ollut etukäteen kokeillut. Yleensä kokeilen matkakäytössä olevia ensin, jotta tiedän niiden oikeasti toimivan. Tälle reissulle otin mukaan Miss Me Colen lentokonesetin, jossa on It's A Sham...poo -shampoo ja Head Start -hoitoaine. Tämä setti on normaaleille hiuksille, mutta mulla on myös värjättyjen hiusten setti.

Molemmat tuotteet tuoksuvat tosi hyviltä, ne myytiin suljettavassa meikkipussin tyyppisessä pakkauksessa ja tuoksu tuli muovin läpi. Tuoksu on ihana kukkaisen vaniljainen ja hyvin makea. Muistuttaa jostain hajuvedestä vähän, mutta en kyllä muista sen hajuveden nimeä.

Silloin kun ostin nämä, taisin blogiin kirjoitella, että toivottavasti tuon shampoon poo-loppu ei pidä paikkaansa. Useimmat varmaan tietävät, mitä tuo tarkoittaa ja loput voivat tarkistaa sanakirjasta. Valitettavasti shampoo kyllä oli nimensä veroinen. Otsikkoonkin olisi voinut väännellä vaikka mitä tuosta nimestä, mutta päädyin nyt pysymään ihan asiallisella linjalla :D


Shampoo on kirkasta ja aika löysää koostumukseltaan. Ei vaahtoa kovin paljon ja siten se on hyvin hankala saada levitettyä päähän. Ja sen takia sitä myös tarvitsee aika paljon, tuosta tuubista ei riittänyt omiin pitkiin ja paksuihin hiuksiini kuin 6 pesukertaan. Shampoon voimakkaasti pakkauksen läpi tunkeva tuoksukin oudosti hävisi lähes olemattomiin hiuksissa.

Edellämainitut ominaisuudet olisi annettavissa anteeksi jos shampoo muuten hoitaisi hommansa hyvin, mutta kun ei hoida. Ikinä en ole käyttänyt näin huonoa shampoota. Se tekee hiuksista karheat, raskaan tuntuiset ja ennen kaikkea likaisen tuntuiset. Tuntuu kuin hiukset edelleen olisivat rasvaiset enkä edes reissussa käyttänyt mitään muotoilutuotteita. Silti pesuteho oli olematon. Hiukset kyllä näyttivät suunnilleen puhtailta(ehkä aavistuksen rasvaisilta), mutta eivät ilmavan kevyiltä. Tuntui, että päässä on hiusten tilalla kasa olkia ja se tunne jatkui kuivia hiuksia koskiessa.


Hoitoaine oli onneksi aavistuksen parempi. Koostumukseltaan tosi tosi jäykkää ja sitäkin tarvitsi paljon, koska vaikka se oli niin täyteläistä, katosi se silti hiuksiin saman tien. Silotti hiuksia kohtuullisesti ja teki latvoista melko takuttomat, mutta siinä ei ollut mitään mikä tekisi siitä hyvän. Mitäänsanomaton muiden halpojen hoitoaineiden massaan katoava tapaus.


Pakkaukset ovat kivan näköisiä, muistuttavat taas vähän Soap & Glorya ja pakkaustekstitkin ovat kivat, samoin nimetkin, vaikka shampoon nimi nyt on vähän epämääräinen. Olisin niin kovasti halunnut tykätä näistä, mutta nähtävästi tuotteissa on panostettu enemmän noihin pakkauksiin kuin itse sisältöön.

Sitten siihen hätäostoon, aurinkorasvaa on kaapissa vaikka miten paljon, mutta ne eivät auta mitään jos ne ovat siellä kaapissa eivätkä matkassa mukana. Siksi pienessä kiireessä kävin ostamassa aurinkorasvaa ja otin ensimmäisen mikä vastaan tuli. Se onneksi sattui olemaan ihanaa Hawaiian Tropicia, jonka maahantuonti taisi loppua jos nyt oikein muistan. Joten viimeiset purkit olivat myynnissä. Tuoksuukin hyvältä, minun mielestäni  makean vaniljaiselta banaanilta. Onkin muuten eka banaanin tuoksuinen tuote jonka olen omistanut. Vaikkakin tuoksusta tulee vähän ikävät vibat kun kokeilin banaanilettuja, jotka olivat aivan järkyttävän hajuisia ja makuisia. Onneksi en ole ainoa joka on epäonnistunut niiden kanssa. Silti noita lettuja kehutaan ympäri blogeja. Pystyykö joku oikeasti syömään niitä...



5. kesäkuuta 2013

Loppuneita

Viime aikoina onkin loppunut tosi paljon hiustuotteita, mutta onneksi myös vähän muitakin.


Kuivashampoita loppui peräti kolme, tai no loppui ja loppui, muutama postaus sitten kerroin yhden kuivashampoopullon hajonneen ja se toimii niin vaihtelevalla menestyksellä, että heitän sen pois. Välillä Girlz Only Dawn 'til Dusk toimii ihan normaalisti, mutta välillä painetta purkautuu ihan muualta kuin pitäisi. Shampoo oli halpa eikä edes toimi kauhean hyvin, joten en jaksa temppuilla tuon pullon kanssa.

Girlz Onlyn kuivashampoita olen aikaisemmin jo käyttänyt pullon Hazy Days ja Dawn 'til Dusk -shampoita. Viimeisimpänä ja ikävä kyllä vähäisimpänä käytin pullon Party Nightsia. Kukkaistuoksuinen Hazy Days oli kuivashampoona melko keskitasoa, teki puhtaan näköiseksi, kohotti hieman. Sitruksinen Dawn 'til Dusk oli astetta heikompitehoisempi ja Party Nights sitten vielä heikompi. Se ei oikeastaan tehnyt hiuksille paljon mitään. Tuoksui kyllä tosi hyvältä. Hedelmäinen tuoksu kiehtoi myös muita ja alkoipa eräs miespuolinen henkilö minua halatessaan haistella hiuksianikin :D Joten herkulliselta siis tuoksuu, mutta siihen se sitten jääkin. Nyt on jäljellä vielä toinenkin pullo, samoin on yksi pullo Hazy Daysiä.

Ihan toista maata on Batiste Original. Se on tähän asti kokeilemistani kuivashampoista ihan paras ja pullo on ollut auki varmaan vuoden verran. Koska tuo on niin hyvää tököttiä, käytin sitä säästellen vain erikoistilanteissa, joissa oikeasti halusin varmasti toimivan kuivashampoon. Ja Batisteen pystyin luottamaan. Se kohotti mahtavasti ja teki hiuksista puhtaat. Valkoista siitä kyllä jää päähän tosi helposti, mutta kun vain harjaa ja harjaa niin katoaa se kyllä. Sitruunan tuoksun fani en niin hirveästi ole näissä, sitruksiset kuivashampoot kun tuoksuvat ihan vessanraikastimilta ja tuoksu jäi aika voimakkaana päähän, mutta muiden ominaisuuksien ansiosta sen voi antaa anteeksi. Varmasti ostan lisää kunhan ensin käytän kaapissa olevan täysikokoisen Blush -version ja matkakokoiset Tropic ja Original -putelit.

Lisäksi loppui yksi shampoo, mutta se on niin usein nähty blogissa, että en sitä nyt enää ala tänne laittamaan.


Hoitoaineista loppui Elida Revive & Shine, joka on tosi halpa ainakin Tokmannissa myytävä hoitoaine. Pariin kertaan noita on ollut tarjouksessa kolme pulloa 2 eurolla. Hintaansa nähden yllättävän hyvä, mutta tästä on tulossa enemmän juttua myöhemmin. Garnier Pure Active 2 in 1 loppui ja siitä olikin juttua täällä. Ja samoin Harper & Pirès Twinkle Toes Intensive Foot Cream, josta juttua täällä. Se olikin onneksi viimeinen tuubi vaikka voide olikin hyvä, mutta kolme tuubia samaa voidetta putkeen on jo vähän liikaa :D Haluan kokeilla muitakin. Myös Oriflame Giordani Gold Night Lash Treatment loppui sopivasti niin voin ottaa käyttöön uuden vastaavan tuotteen Oriflamelta. Tästä on juttua täällä.


Jee, kynsilakka loppui! Se on aina juhlan paikka. Yritän vähentää lakkojeni määrää karsimalla samankaltaisia  sävyjä pois. Punaisia omistan aika paljon ja niistä ekaksi uhriksi joutui L'Orealin Resist & Shine 525. Se koki loppunsa tehokäytössä varpaissa, sormiin siitä ei ole pitkiin aikoihin ollut lakaksi, koska se oli niin jäykkää jo. Varpaista nyt ei kukaan huomaa jos lakan pinta ei ole ihan tasainen. Silloin joskus kauan sitten priimakunnossa se oli hyvä lakka. Helppo levittää, peittävä jo yhdellä kerroksella ja lähti poiskin yhtenä isona liuskana kynneltä, joten ei tarvinut edes kynsilakanpoistoainetta. Pullossa luvattua 7 päivän kestoa sillä ei saanut, vaan liuska lähti irtoamaan jo parissa päivässä.


Lumenen irtopuuterista käytin rippeet, sekin on ollut auki jo vaikka miten kauan. Käyttäminen vain oli hidasta kun en tykännyt siitä yhtään. Puuteri oli jotenkin kauhean tunkkainen eikä pitänyt kiiltoa kurissa oikeastaan yhtään. Kivipuuterit on enemmän mun juttu.


2. kesäkuuta 2013

Jäätävä jalkakuorinta

Esittelyssä oleva tuote lojui pitkään kaapissa käyttämättömänä, varmaankin ainakin vuoden verran. Syynä oli se, että tuote tuli kaupan päälle kun osti kuorintakäsineet ja muuten tuote olisi varmasti jäänyt hankkimatta.


Emendo Jalkakuorintasuola on piparmintulta tuoksuva raikastava kuorinta. Yleensä en piparmintun tuoksusta suuremmin välitä, koska niissä tuotteissa jossa sitä on ollut, tuoksu on ollut jotenkin teollinen. Emendon kuorinta sisältää aitoja 100% eteerisiä öljyjä ja ehkäpä juuri sen takia ihastuin tuoksuun toden teolla. Ja alkoi myös tekemään mieli piparminttukarkkeja. :D Tuoksu oli selkeästi havaittava, mutta ei liian voimakas. Niitäkin tuotteita vastaavalla tuoksulla on tullut vastaan, jotka saavat silmät vuotamaan.

Kuorintaa hierotaan puhtaille ja kosteille jaloille ja sen jälkeen annetaan vaikuttaa. Miten kauan? Se on hyvä kysymys, johon ei ole vastausta. Kai tuon annetaan vaikuttaa jokaisen sopivaksi katsomansa aika. Olen yleensä antanut sen olla jaloissa viitisen minuuttia.


Kuvittelin, että pieni 90ml purnukka kuluisi nopeasti, kuorinnathan ovat yleensä koostumukseltaan aika löysiä. Emendo oli yllätykseksi niin kovaa, että tarvitsi spaattelia sen kaiveluun. Jalalle tarvitsi ihan pienen nokareen, koska se levittyi niin suurelle alueelle. Ei taidakaan tuo tökötti loppua ihan heti. Kovuuden takia on myös tärkeää, että oikeasti jalat ovat kunnolla kosteat levitettäessä. Aine pehmenee kyllä kun tarpeeksi jaksaa hieroa, mutta koin sen silti tosi työlääksi levittää. Alussa tuntuu melko voidemaiselta ja mietinkin, että missä se suola on. Mutta kun vain hieroi ja hieroi niin alkoi voide lopulta tuntumaan karhealta.

Vaikutuksen aikana voide tuntui hieman lämmittävältä ja sen jälkeen se piti huuhdella pois lämpimällä vedellä. Huuhtoutui pois melko helposti, mutta yllätys oli suuri kun jalat sai kuivaksi. Tuote lupasi olla raikastava ja sitä se toden teolla on, tuntui, että jalat jäätyvät siihen paikkaan! Ehdottomasti siis kesätuote, talvella jalkoja palelee tarpeeksi jo ilman tätäkin. Mutta näin helteellä oikein mukava ja virkistävä tunne.


Raikastamisen lisäksi tuote lupaa poistaa kuolleen ihosolukon, kosteuttaa ja pehmittää ihoa. Se selkeästi kirkasti jalkojen ihoa eli solukko kyllä lähti. Muista lupauksista en voi niin hyvää arvosanaa antaa. Iho oli aavistuksen pehmeämpi, mutta ei nyt mitenkään mainittavasti. Kosteutustehotkaan eivät olleet kovin suuret, koska iho tuntui kuivalta ja huusi jalkavoidetta. Ja kun vastasin huutoon voitelemalla jalat, imi iho voidetta kuin sieni. Tarvitsin arviolta kaksinkertaisen määrän voidetta normaaliin verrattuna.


Mutta tärkeintähän tässä tuotteessa nimensä mukaisesti oli tuo kuorinta ja sen se hoiti hyvin, lisänä vielä kiva tuoksu, joten tykkäsin kovasti ja käytän mielelläni loppuun.

Lomakin alkoi viimein perjantaina ja tulee kyllä tarpeeseen. Koulussa oli keskiviikkona kirjanpidon näyttö ja siitä sain yllättäen luokan parhaan tuloksen ja tietysti kiitettävän arvosanaksi. Palkitsin itseni siitä ostamalla kauan haaveilemani aurinkolasit. :)