30. elokuuta 2013

Incontro

Ihmisten ilmoilla liikkuessani käytän harvoin huulipunaa ja jos käytän niin se on ehdottomasti nudepuna. Rohkeuteni ei riitä kovin värikkäiden punien käyttämiseen. Siksi olin hyvin iloinen kun Oriflamelta tuli tieto uudesta nudepunakokoelmasta, joka kuuluu Giordani Gold Incontro -sarjaan. Incontro tarkoittaa vapaasti suomennettuna kokousta, tapaamista tai miksei treffejäkin, kuten Incontron mainoskuvissa näyttäisi olevan ja mielestäni sävyt ovat kyllä juuri sopivia noihin tilanteisiin.


Punia on kolme ja ne on pakattu kauniisiin hillittyihin hylsyihin. Punat ovat koostumukseltaan melko lailla Lumenen Wild Rose -punien kaltaisia. Tuoksukin lähes samanlainen eli vahamainen hennolla makealla tuoksulla. Ensin pelkäsin etenkin Passionately Peonyn olevan liian räikeä, samoin Whispers In Mauve vaikutti liian tummalta. Mutta punat ovat hyvin hyvin läpikuultavia, joten väriä ei tule paljoa. Sehän passaa minulle. Muutenkin ne ovat huulilla miellyttävän huulirasvamaisia. Superhelppoja levittää hätätapauksessa ilman peiliäkin jopa, levittyvät tasaisesti ja kosteuttavat erinomaisesti. Pysyvyys ei näin ohuilla punilla ole tietenkään kovin hyvä, mutta helpon levittyvyyden ansiosta syömisen jälkeen voi sipaista pikaisesti uuden kerroksen huuliin.



Petal Caress on kokoelman vaalein, kuvassa se näyttää liian tummalta kun nämä olivat todella vaikeita punia kuvata todenmukaisen sävyiseksi. Se vastaa sävyltään huulteni omaa väriä ja on siksi minulle helpoin käyttää. Se vain tasoittaa huulteni värin.


Passionately Peony näyttää joka kuvassa ihan liian pinkiltä, vaikka se enemmänkin on kylmä punainen. Sen sävy epäilytti eniten, mutta se ei onneksi ole huulilla sellainen miltä puikossa vaikuttaa. Ei kuitenkaan minulle ihan jokapäiväinen sävy, koska näistä kolmesta se muuttaa huulten sävyä eniten. Alempana olevissa huulikuvissa sen tuoma muutos ei erotu niin selkeästi kuin luonnossa. Mutta silti se ei ole makuuni liian värikäs, vaan ihan käyttökelpoinen joissain tilanteissa.


Petal Caressia astetta tummempi, ruskehtavan kylmä violettiin vivahtava nude on myös minulle hyvin käyttökelpoinen. Muuten sävy on Petal Caressin kaltainen, mutta se tummentaa huulia hieman.



Yllä olevassa kuvassa ensimmäisenä paljaat huulet ja muissa kaikki kolme huulipunaa.

Tykkäsin näistä kyllä kovasti ja niiden ansiosta voin käyttää huulipunaa hieman useamminkin. Nudepunia joista tykkäisin on vähän hankala löytää ja siksi vaalin tarkasti muutamaa löytämääni loistavaa yksilöä. Niitä ei saa enää mistään ja lempparini alkaa vähenemään uhkaavasti. Onneksi Incontrot tulivat pelastamaan ja Whispers In Mauvea voisi vaikka tilata toisenkin kappaleen.

27. elokuuta 2013

Oriflame -tilaus

Odotettu paketin saapumispäivä oli tällä kertaa entistä odotetumpi ja osoitus myös siitä, että Oriflame -edustajuus palkitsee kyllä runsaasti. Ja olen myös pikkuhiljaa oppinut olemaan tilaamatta paljoa, joten se kosmetiikkakaappikin alkaa olemaan hyvällä mallilla sen suhteen, että pian kaikki mahtuvat sinne mainiosti. Haluatteko muuten postausta siitä ja yleisestikin siitä, mitä kosmetiikkavarastoilleni nykyään kuuluu? Edellinenhän on täällä.



Varsinaisesta kuvastosta tilasin vain Midnight Pearl -voideparfyymin. Löytönurkasta taas kivan Neon Chains Beltin.


Demoina tilasin innolla odottamani Incontro -huulipunat. Käytän julkisilla paikoilla vain nudepunia ja tässä kolme lisää! Vaikka pienoinen epäilys on, että pari sävyä eivät ole sellaiset kuin toivoisin.


Lehdessä sävyt näyttävät kaikki juuri sopivilta minulle, tuovat vähän väriä, muuttamatta huulten väriä kuitenkaan liian voimakkaasti.


Mutta sävyt näyttävät kovin tummilta ja kuvakin vielä vaalentaa niitä, luonnossa ovat asteen tummempia. Mutta ei tuomita näitä ennen kuin kokeilen huulille. Vasemmalta alkaen Whispers In Mauve, Passionately Peony ja Petal Caress


Siinäpä ne kaikki tilaukset olikin ja sitten ilmaiskaman puoleen


Kesäkampanjasta sain ilmaisena uudistuneet HairX Volume Boost Shampoon ja Leave-In Conditionerin. Nämä molemmat menevät myyntiin, samoin kuin kesäkampanjasta ilmaisena saatu Feet Up Cracked Heel Repair. Ilmaisena demona sain Master Curl Mascaran, sen kohtaloa en ole vielä päättänyt. Se olisi kiva pitää, mutta ripsareita mulla on vähän liikaakin.


Kesäkampanja päättyi ja siinä tavoitteen saavuttamisesta tuli ruhtinaallinen palkinto, joka sisältää seuraavat:

-Milk&Honey Gold Nourishing Hand & Body Cream -myyntiin, koska mulla on liikaa vartalovoiteita
-Swedish Spa Refreshing Shower Gel -myyntiin, kaapissa odottaa yksi ja myytävissäkin on yksi entuudestaan
-Milk&Honey Gold Liquid Hand Soap -myyntiin, koska saippuoitakin on iso varasto
-Activelle Invisible anti-perspirant -myyntiin ja myytävissä onkin jo yksi entuudestaan
-Swedish Spa Beauty Wonder Oil -myyntiin, koska käytössä on jo yksi
-Feet Up Foot Scrub -myyntiin, koska jalkakuorintoja mulla on useampi ja olen laiska käyttämään niitä
-Nature Secrets Elderflower & Apple Shampoo -tämän pidän itse, koska se on loistoshampoo ja tuoksuu herkulliselta
-Nature Secrets Elderflower & Apple Leave-In Treatment -myyntiin, koska hoitosuihkeita mulla on liian paljon

Lisäksi oli vielä kosteudensäilyttävät sukat, mutta niitä mulla on kolme paria, niin annoin ne äidilleni.


Nyt vain täytyy kokeilla nuo uudet huulipunat ja tehdä niistä postaus ensi viikon alkuun mennessä. :)

24. elokuuta 2013

Farmasi puhdistusliinat


Puhdistusliinat -tuote joita minulla on iso kasa, yhteensä 8 pakettia, ja joita en koskaan käytä. Päätin kuitenkin tehdä asialle jotain ja alkaa puhdistamaan kasvoni niillä aina välillä. Noissa kun alkaa päiväykset paukkumaan kohta, joten voisi olla aika jo käyttää ne. Ensimmäisenä käyttöön otin paketin Farmasi Make-up Remover Wipes -liinoja, koska ne vanhentuvat ensimmäisinä.


Ihoa kosteuttavat liinat soveltuvat kasvoille ja silmille. Ne sisältävät E-vitamiinia sekä Aloe Veraa. Aikaisemmin käyttämiini liinoihin verrattuna nämä ovat tosi paksuja ja ensimmäisellä käyttökerralla pyörittelin liinaa pitkän aikaa käsissäni tutkien onko tässä nyt yksi vai useampi. Mutta lopulta oli uskottava, että yksi siinä vain oli.

Liinat tuoksuvat kohtalaisen hyviltä. Pyykinpesuaineelta pienellä säväyksellä aniskarkkien tuoksua. Puhdistusteho ei ole kovin kummoinen. Ison, pehmeän ja ylellisen tuntuisen liinan oletin putsaavankin yhtä hyvin, mutta kuivan puoleinen liina on työläs käyttää. Meikkiä saa hangata pois kasvoilta toden teolla, silmämeikistä nyt puhumattakaan. Luomiväri lähtee kohtalaisesti pois, mutta rajaus ja ripsiväri ei lähes ollenkaan.


Lupaustensa mukaisesti liina kyllä kosteuttaa erinomaisesti, mutta sen seurauksena kasvot jäävät tunkkaisen tuntuiseksi. Huonon puhdistustehon takia kasvot on puhdistettava jollain muullakin liinojen jälkeen, mikä onneksi sitten raikastaa kasvot. Mutta jonkinlaisena kasvojen esipuhdistusvaiheena nämä toimivat kohtalaisesti.

Toivottavasti muut liinat olisivat parempia.

Epätarkka inci vielä niille joita se kiinnostaa, kamerani ja minä emme ole tulleet 
viime aikoina toimeen ja valokuvaajatuttavani kanssa teimme 
diagnoosin, että se on tulossa tiensä päähän lähiaikoina

20. elokuuta 2013

Yllättävän hyvä

Joskus kun hoitoainevarastoni vetelivät viimeisiään ja ainoa hoitoaineeni oli käytössä oleva pullo, iski jo pieni paniikki mistä löydän jonkun kivan hoitoaineen. Niihin aikoihin kuin tilauksesta eteen sattui Tokmannissa Elidan hoitoainetarjous, tai no oli siinä shampoitakin, mutta niitä minulla oli yllin kyllin. Hoitoaineita sai 3kpl kahdella eurolla. Merkki oli minulle entuudestaan tuntematon, mutta halvan hinnan takia päätin ostaa kaiken varalta satsin näitä. Toki halpa hinta myös epäilytti, harvemmin ihan halpistuotteet toimivat.

Mutta tämä toimi.


Valitsin kaksi pulloa Revive & Shine hoitoainetta ja yhden Care & Protectin. Hiukseni ovat nykyään siinä kunnossa, että ne eivät niinkään tarvitse korjaavia hoitoja vaan enemmänkin sileyttä joskus hieman pörröisiin latvoihin ja lisäkiiltokaan ei koskaan ole pahitteeksi.

Revive & Shine on violetin pullonsa mukaisesti väriltään hennon pastelliviolettia, melkein vaaleanpunaistakin. Koostumukseltaan yllättävän paksua, halpikset usein on liruja. Tuoksu on vähän vaikea kuvailtava, muistuttaa jonkin verran joidenkin L'Orealin shampoiden tuoksuja. Ihan siedettävä tuoksu, ei superhyvä, mutta ei sellainenkaan joka aiheuttaisi nenän nyrpistelyä. Paksun koostumuksensa ansiosta ei katoa hiuksiin, joten sitä ei tarvita hirmu suuria määriä. Vaikutusaika on 1-2 minuuttia eli hieman lyhyempi kuin muissa, keskimäärin käyttämissäni on ollut 3 minuutin vaikutusaika. Mutta en kyllä koskaan sekuntikellolla ota aikaa, vaan pesen hiukset, länttään hoitoaineen latvoihin ja sen vaikuttaessa pesen sekä kuorin kasvot ja pesen vartalon, jonka jälkeen huuhdon hoitoaineen pois.

Elidan hoitoaineen huuhtoutuvuus on keskivertoa, se ei ihan helpolla lähde, mutta ei ole sieltä vaikeimmasta päästäkään. Jälkeensä se jätti yllättäen todella sileät, takuttomat ja kevyen tuntuiset hiukset, mitä en tämän hintaluokan tuotteelta ensimmäisenä odottaisi. Silikonit tässä luultavasti eniten kyllä tekevät tuon, mutta hoitoaineissa sallin silikonin ja shampoot taas mielelläni valitsen ilman silikonia.


Care & Protect on melko lailla samanlainen kuin Revive & Shine. Eri väristä ja tuoksuista vain ja on incissäkin pienen pieniä eroavaisuuksia (Care & Protectista puuttuu Limonene, Dimethiconol on hieman eri kohdassa inciä ja väriaineet ovat tietenkin erilaiset). Care & Protectin tuoksu on täyteläisempi ja makeampi. Muistuttaa jotain hajuvettä. Vaniljaisen makean mausteinen pienellä hedelmäisyydellä ja itämaisuudella. Tykkään tämän tuoksusta enemmän.


Kokonaisuutena molemmat ovat hyviä tuotteita ja voin suositella kokeilemaan jos hiuksesi ovat kohtalaisen hyväkuntoiset ja olet liikkeellä vaikkapa opiskelijabudjetilla tai muuten vain et halua käyttää hoitoaineeseen hirveästi rahaa. Täälläpäin näitä ei ole jatkuvasti saatavilla, mutta näiden oston jälkeen olen pariin otteeseen nähnyt samaisen tarjouksen kaupassa, joten eiköhän näitä vielä nähdä myynnissä.

16. elokuuta 2013

30 päivän kynsihaaste: Delicate Print

Viime haasteessa lakkasin Rimmelin uudella lakalla ja niin tein myös tässä osassa, jossa tehtävänä oli herkkä kuvio. Kynsistä tuli aika tummat eikä mitenkään herkät, mutta onneksi vain kuvion piti olla herkkä. :D


Lakaksi valitsin Rimmelin Metal Rush -kokoelman lakan 70 Gold Save The Queen. Sillä olen lakannut kynnet kesän aikana jo kolmesti, mutta nyt vasta oli mahdollisuus ottaa kuvatkin siitä. Kokoelma on pieni, vain 4 lakkaa. Muut sävyt eivät oikein kiinnostaneet, tosin kun jälkeenpäin katselin swatcheja netistä niin Royale Blue on alkanut houkuttelemaan. Gold Save The Queen on kuparisen kultainen duochrome joka taittaa vaaleanpunertavaan. Duochrome-efekti ei ole kovin voimakas, luonnossa kuitenkin hieman voimakkaampi kuin kuvissa. Levittyy hyvin, kaksi kerrosta peittää ja kuivuu supernopeasti.



Päätin leimata kynnet ja valitsin laattojeni kuvioista sen jonka katsoin kaikkein herkimmäksi eli Konad m73 laatan kukkakuvion. Kuviot leimasin Wild and Crazyn punertavanruskealla Cyber -lakalla.


Seuraava haaste tulee olemaan inhokkihaaste, koska en voi sietää tribaaleja, mutta ehkä siitäkin selvitään.

13. elokuuta 2013

Loppuneita

Edellisestä Loppuneet-postauksesta ei ole hirmu kauan, mutta purkkeja on kasaantunut sen verran paljon, että pakko tehdä näistäkin postaus niin saa purkit pois pyörimästä.


 Oriflame HairX Summer Care Hair Mask loppui sopivasti kun kesäkin alkaa olemaan lopuillaan. Aloitin sen käytön kyllä jo talvella. Siitä en sen suuremmin ala kertoilemaan kun sitä ei ole enää myynnissä, mutta se on tähän asti käyttämistäni hiusnaamioista paras ja teki hiuksista silkinsileät latistamatta niitä. Tuoksukin on herkullinen kukkainen, mutta vähän karkkimainen.


 Artistry Polishing Scrub loppui ja siitä juttua täällä...


...samoin Exuviance Blemish Treatment Gel loppui ja siitä juttua täällä.


Myös Cuccio Naturalen Pomegranate & Fig Butter -näyte loppui ja siitä täällä.


 Kynsilakkojakin saa viimein taas yhden pois. Vuorossa oli Maybellinen Colorama ja sävy on kulunut pois, mutta numero taisi olla 01 ja sävyn nimi French White. Valkoisille lakoille tyypillisesti tämä on mennyt huonoksi jo aikapäiviä sitten. Se paksuuntui kynsille sopimattomaksi, mutta säilytin sen, koska se kelpasi edelleen dotting toolilla koristeluun. Nyt sitä on niin vähän ja se alkaa olemaan liian jäykkää koristeluunkin, joten siitä on aika luopua.


 Oriflame Nature Secrets Body Mist Mint & Raspberry kului viimein loppuun. Sitä suihkin vartalolle suihkun jälkeen. Tuoksu oli piristävä ja kuten samantuoksuisessa deodorantissa ja suihkugeelissäkin, tuoksu on aito. Ei teollinen ylimakea vadelma, joka on ollut kaikissa muissa testaamissani vadelmalta tuoksuvissa tuotteissa. Tuoksuu aivan murskatuille tuoreille vadelmille. Mintun tuoksua ei erityisemmin huomaa. Tuoksu ei pysy hirmu kauan iholla, jonka takia tykkäsin käyttää sitä iltaisin suihkun jälkeen. Aamulla tuoksu oli haihtunut ja tilalle pystyi laittamaan hajuvettä. Jos en omistaisi niin paljon tuoksuja ja vartalosuihkeita, voisin hyvinkin ostaa uudelleen.


 Oriflame Feet Up Fresh Berries Black Currant Foot Cream oli ainoa omistamani jalkavoide jos ei myytäviä lasketa ja se on tähän asti kokeilemistani jalkavoiteista suosikkini. Mustaherukan tuoksu on marjoista yksi parhaita johtuen täällä lukevasta syystä, joten on aika selvää, että tykkäsin tuoksusta vaikka se onkin hieman liian makea. Väriltään voide oli kauniin pastelliviolettia kuten tuubikin on ja melko jäykkä voide imeytyi nopeasti sekä kosteutti erinomaisesti. Edessä on seuraavan jalkavoiteen hankinta ja tämä on aika vahva ehdokas.


 Oriflame Swedish Spa Night Renewal -yökäsivoide loppui käsivoiteista, sitä tämä oli jo toinen tuubi ja kolmas on vielä jäljellä. Tosi täyteläinen voide on nimensä mukaisesti ehdottomasti yökäyttöön, koska se imeytyy hitaasti. Kosteutusteho on erinomainen ja muutenkin käsivoide on mainio. Ainoa mistä en pidä on sen tuoksu. Inhosin todella lämmintä inkiväärin tuoksua aluksi ja en vieläkään voi sanoa pitäväni siitä, mutta kaksi tuubia käytettyäni olen oppinut sietämään sitä.


 Kaappeja siivotessa poistin joitakin tuotteita joita en enää tulisi käyttämään. Yksi niistä on Veet In Shower. Sen ostin ennen shaveria, koska olin silloin aika nuori ja äiti ei oikein lämmennyt ajatukselle, että ostaisin kalliin Venus -shaverin. Joten ostin sitten halvemman karvanpoistovoiteen. Ja kuten melkein aina, kun yrittää päästä halvalla niin eihän siitä mitään tule. Tämä on ehkä hirvein koskaan ostamani tuote. Kyseessä on siis voide, jota levitetään iholle ja annetaan vaikuttaa. Sitten se hierotaan mukana tulevalla sienellä, joka katkaisee karvat. Sitä oli vaikea uskoa, että melko tavallisen oloinen sieni katkaisisi karvat ja vielä ilman että iho vahingoittuisi samalla. Mutta se kyllä teki niin. Siihen hyvät puolet loppuvatkin. Pitempi selittely tarvitsisi oman postauksensa, mutta koska tuote on tosi vanha ja en tiedä onko näitä enää myynnissä ja jos on, onko niitä muutettu, joten selitän vain lyhyesti.

Haju on aivan karmiva. Muistuttaa aika lailla permanentin tuoksua ja haju on tosi voimakas. Vaikutusaikojen takia hirmu hidas ja monimutkainen käyttää ja lisäksi sieni on tosi pieni ja yhtä kohtaa joutuu hankaamaan vaikka kuinka kauan, että karvat lähtevät. Ja koska karvoja ei poisteta juurineen, pysyy alue sileänä ehkä päivän jos sitäkään. Voiteen sanottiin soveltuvan kainaloillekin, joihin käytin sitä kerran. Karvat jäivät ja sain aivan kamalan kutisevan ihottuman pitkäksi aikaa molempiin kainaloihin. Sen jälkeen en ole tuota käyttänyt. Niin, ja ostin sen Venuksen...


Näytteistä käytin pois Garnier Moisture Matchin, joka tuli jonkun lehden välissä. Näitä on mainostettu tosi paljon ympäriinsä ja olin melko kiinnostunut kokeilemaan. Kaapissa olevat kasvovoiteet kuitenkin estävät aika tehokkaasti uusien voiteiden kokeilut siihen asti kunnes saan ne kulutettua pois, joten näyte oli kiva saada. Oma ihoni on rasvoittuva ja näyte on normaalista kuivaan iholle. Voide oli melko ohutta, tuoksu aika plääh, ei oikein tuoksunut miltään tunnistettavalta ja muutenkin voide oli melko mitäänsanomaton. Ihan kirjaimellisesti, yleensä keksin edes jotain sanottavaa, mutta tästä ei tule mitään järkevää mieleen. Se oli vain tavallista voidetta.

10. elokuuta 2013

30 Päivän kynsilakkahaaste - Flowers



Jos taas kesän jälkeen jatkaisi tätä haastetta. Haasteen kynnet eivät ole mitkään ihmeelliset, mutta tässä samalla tulee esiteltyä yksi uusimmista lakoistani.

Kynsien kärkiin laitoin alle kerroksen Essien Navigate Her -lakkaa, koska päälle tuleva glitter on liian läpikuultavaa yksinään.

Navigate Her:in päälle lisäsin kaksi kerrosta tuota edellä mainittua uutta lakkaa eli Rimmelin kesän uutuuskokoelman Cocktail Colour In A Flashin ihanaa vihreää glass flecked sävyä 150 Cutie Colada. Olisin kelpuuttanut kokoelmasta itselleni muutkin lakat, mutta sallin itselleni vain yhden. Valinta oli vaikea, mutta sävyistä erikoisimmaksi katsoin sitten Cutie Coladan.

Päälle vielä lisäsin valkoisia kukkatarroja, jotka eivät erityisen hyvin pysyneet ja seuraavana päivänä puolet olivat irronneet, koska näiden laatu on tosi heikko. Mutta eivätpähän ne maksaneetkaan kuin 8,90€/2500 tarraa(50 arkkia).




Seuraavana onkin Delicate Print, joka voi olla hankalampi keksiä. Odotan kyllä sitä päivää kun pääsen haasteessa noihin Inspired By -haasteisiin, koska niihin kyllä keksin vaikka mitä. Mutta sitä ennen on saatava nämä tylsät haasteet pois alta.

4. elokuuta 2013

Jalkapuikko

Taannoisessa Cosmeryan tilauksessani kaupanpäällisenä tuli söpö Deep Steep Candy - Mint Foot Stick. Sellainen oli ensin tilauksessanikin mukana, mutta sitten tilauksen summa nousi siihen malliin, että karsin joitakin tuotteita pois. Onneksi sain tämän kuitenkin kivana yllärinä.


Merkin tuotteet valmistetaan oikeudenmukaisesti ilman eläinkokeita ja merkki on saanut Cruelty Free Bunny -sertifikaatin.

Täytyy myöntää, että minulla oli aika suuret odotukset tuotetta kohtaan, koska teksti lupaa kosteuttaa nopeasti jalkojen kuivat ongelmakohdat. Ja niitähän mulla tällä hetkellä riittää kun kesän reissuissa jalkojen ja suunnilleen kaiken muunkin hoito on jäänyt vähän vähemmälle huomiolle ja jaloissa on kovettumia. Vielä en ole ehtinyt(=jaksanut) raspata niitä pois, joten otin puikon käyttöön oletuksena, että se melko nopeasti pehmittäisi kovettumia.


Olin myös innoissani siitä, että kerrankin ei tarvitse sotkea käsiä. No, jouduin vähän sotkemaan kyllä.

Puikon tuoksu on lupausten mukaan raikas, tuoksun pitäisi olla polkkakarkki ja piparminttu. Mieleeni kuitenkin tuli tuoksusta lähinnä vain Maraboun Minttukrokantti -suklaa.

Sitten vain sivelemään puikolla jalkoja ja se oli yhtä helppoa ja mukavaa kuin oletinkin. En kauheasti tykkää sotkea käsiäni voiteita levittäessä, joten puikko sopii minulle vallan mainiosti. Ainoa miinus vain oli, että puikko on tosi pehmeää ja sitä kului yhdellä käyttökerralla yllättävän paljon. Monen monta kertaa joutui pyöräyttämään puikkoa ylöspäin. Pehmeyden takia joihinkin kohtiin tuli ihan liikaa voidetta, joten siinä piti sotkea kädet ja levittää voide tasaisemmin.


Puikko sisältää eteerisiä öljyjä sekä shea- ja kaakaovoita ja sen kyllä huomaa. On nimittäin tosi öljyistä tavaraa eikä meinaa imeytyä sitten millään. Ja tällaiselle kärsimättömälle tapaukselle kuin minä, siinä on tiettyjä vaaroja. Jos ei levityksen jälkeen sujauta sukkia jalkaan, on liukastumisvaara melko suuri. Puoli tuntia maltoin sohvalla telkkaria katsoessa antaa sen imeytyä ekalla käyttökerralla ja vieläkään se ei ollut imeytynyt käytännössä yhtään. Lähdin sitten kävelemään ja meinasin liukastua. Ja jos onnistuu välttämään liukastumisen, keräävät öljyiset jalkapohjat lattialta vähintäänkin joka ikisen roskan ja pölyhiukkasen.

Sen jälkeen opin varaamaan kosteudensäilyttävät sukat viereen ja laittamaan ne jalkaan levityksen jälkeen. Ei enää liukastumisia ja roskatkin pysyvät lattialla.

Muuten puikko on ihan hyvää tavaraa ja kun se lopulta imeytyi, olivat jalkapohjat hieman pehmoisemmat. Mitään ihmeitä se ei heti saanut aikaan eikä pitempiaikaisessakaan käytössä, joten se on melko samaa tasoa kuin ihan tavalliset jalkavoiteetkin. Puikko on kivaa vaihtelua voiteille, mutta öljyisyytensä vuoksi tuskin hankin sitä lisää. Öljyiset tuotteet eivät sovi iholleni, lähinnä koska en jaksa odottaa ikuisuuksia niiden imeytymistä.


Ainesosat
Cocos Nucifera (Coconut) Oil (organic), Infusion of Organic Herbs, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) leaf Extract, Menthol Viridis (Spearmint) Leaf Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Glycine Soja (Soy) oil, Aroma (Organic and Wildcrafted) Essential Oil Blend, Tocopherol (Natural Vitamin E)

1. elokuuta 2013

Oriflame -tilaus

Taas kuukauden yksi odotetuimmista päivistä tuli eli Oriflamen paketti saapui. Kuka ei ilahtuisi paketillisesta kosmetiikkaa vaikka suurin osa siitä onkin (onneksi) muille ihmisille.

Tällä kertaa itselleni tuli tällaista


 Incredibalm sävytetty huulivoide sekä Pink Me Perfect huulikiilto, joka mukautuu huulien sävyyn. Kolmantena huulituotteena uusi syötävän hyviltä marjoilta tuoksuva Power Shine Juicy Lip Gloss sävyssä Juicy Cherry. Sen tilasin ihan puhtaasti tuoksun takia. Reissuja ajatellen tilasin Enigma Dare To Dream -voideparfyymin niin ei aina tarvitse ottaa pulloa mukaan ja pelätä, että se hajoaa.



Todella vähiin käyneitä roll-on varastojani kasvattamaan Divine Sensual, joka mulla on jo hajuvetenä. Myöskin syötävän hyvältä tuoksuva Nature Secrets Ginseng & Passion Fruit dödö ja Swedish Spa Refreshing Anti-perspirant, jonka tuoksuun ihastuin aikaisemmin käyttämäni dödön ansiosta.

Swedish Spa Stimulating Shower Gelin tilasin myös tuoksun takia ja poistomyynnissä oli viimeisen kerran Optimals Matte Touch Night Gel-Cream kun vanhat myydään pois pari kuukautta sitten uudistuneen Optimals-sarjan alta. Kyseistä geeliä ja sen päiväversiota meinasin usein tilata, mutta se oli niin hintavaa, etten koskaan sitä tullut tilanneeksi. Nyt poistomyynnissä hinta oli jo niin alhaalla, että se oli otettava.

Viimeisenä vielä laukunjärjestäjä niin ei aina tarvi etsiä missä mikäkin tavara on.


Ilmaisina tuotteina sain Volume Build Mascaran, Absolute Concealer for eyes -peitevoiteen ja Age Defying Radiance Elixirin. Ilmaisena demona seuraavassa jaksossa myyntiin tuleva Overnight Nail Mask -kynsinaamio. Noista en mitään tarvitse itse, joten nuo menee myyntiin. Kynsinaamio olisi muuten ollut kiva, mutta mulle hankala käyttää kun kynnet on aina lakattuna.



Ja lopuksi kaikille, jotka olette kommentoineet postauksia. Bloggerin temppuilun takia saattaa mennä jonkin aikaa ennen kuin pääsen niitä julkaisemaan ja vastailemaan. Pitkään jatkunut ongelma ei vieläkään hellitä ja jo pelkkä postauksen julkaiseminen on työn ja tuskan takana. Välillä tekee mieli luovuttaa ja antaa blogin olla täydessä hiljaisuudessa jonkin aikaa, mutta yritän nyt vielä ainakin taistella.