5. syyskuuta 2014

Ostoksia



Oriflamen paketti tuli taas postissa ja varsinaisesta kuvastosta ja poistomyynneistä tilasin yllä olevat jutut. Harmikseni huomasin, että kaikista eniten tykkäämäni miesten tuoksu poistuu valikoimasta, joten poistomyynnistä tilasin sitten yhden pullon. Espionage tuoksuu vaan niin hyvältä. En toki itse sitä käytä, se on siihen tarkoitukseen vähän liian miehekäs, mutta ehkä mulla joskus on mies, joka sitä käyttäisi. Fragranticassa tarkemmin tuoksusta.

Sitten kuten viime postauksessa kerroinkin niin mietin anti-age silmänympärysvoidetta ja sopivasti sellainen oli poistomyynnissä, joten otin sen heti. Ei mikään supertuote, vaan sellainen +30 vuotiaille oleva. Optimals Skin Youth Eye Cream vähentää hienoja juonteita ja tummia silmänympäryksiä, just sitä mitä tarvitsen.

Mun piti vähentää kynsilakkoja ja oonkin aika hyvin pystynyt olemaan ostamatta niitä. Poistomyynnissä oli kuitenkin Giordani Gold Portofino Nail Polish sävyssä Tender Rose. Kynsilakoissa ehkä rakastan eniten vanhaa roosaa ja Tender Rose on juuri sellainen. Wettikseltä mulla on vanha roosa, joka on melko samanlainen pohjasävyltään, mutta tämä eroaa siitä sillä, että siinä on hot pinkkiä shimmeriä. Enkä muuten ole lakannut kynsiäni kahteen kuukauteen.

Niinpä, kauanhan se mun huulipunien ostolakko piti. Hyvässä tarjouksessa oli Giordani Goldin Jewel Lipstick ja näitä oon himoinnut tuon hylsyn takia ikuisuuden. Joten yllättäen tilasin nudesävyn nimeltä Dusky Nude.

Ja viime kerralla jäi tilaamatta demona viimeinen nudesävy The One -huulipunista niin pitihän se Vip Beigekin sitten tilata...


Demoissa taas villiinnyin. Ihan sokkona tilasin Be The Legend -tuoksun(Fragrantica), koska sekin kuulosti miesten tuoksuksi hyvältä. Nahkaa, omenaa ja tonkapapua. Ja hyvältä se tuoksuukin, miesten tuoksunuoteista minua aina eniten viehättää kaikki miehekäs, kuten nahka ja tupakka.

Sitten ihastuin söpöön pikkupurkkiin mantelintuoksuista The One kynsinauhavoidetta. Very Me Lip Addict -huulipuna tupsahti ostoskoriin sävyssä Glam Nude. Ja mun aluslakat alkaa olla kaikki loppu kohta niin otin myös The One Base & Top Coatin, jonka vanhaa versiota olen kohta käyttänyt pullollisen. Samoin uudistunut versio aikaisemmin käyttämästäni kynsilakanpoistoaineesta piti tilata. Uusi pullo on paljon käytännöllisempi. Uusi tuoksu tuli myös Feminellen intiimipesunesteiden joukkoon, joten halusin kokeilla myös sitä.


Tilaajalahjana tuli taas kerran tuo The One -poskipuna, jota samaa sävyä mulla on jo yksi myynnissä. Siitä toinenkin myyntiin. Volume Boost -hiuslakka tuli ilmaisena demona ja yksi vakioasiakkaani tilasi aina tuota vanhaa versiota. Tilaa aika varmasti tuota uuttakin, joten tuo menee hänelle sitten kun seuraavan kerran sitä tilaa.

Tuossa vielä Tender Rose lähemmin, näyttää vähän liian vaaleanpunaiselta tässä ja pinkki shimmerkään ei näy oikein hyvin.

Ja kaikki nuo huulipunat vasemmalta alkaen Dusky Nude, Vip Beige ja Glam Nude


Tokmannissakin oli tullut uutta tavaraa poistolaareihin ja sieltä valikoin iison pullon hoitoainetta. Oon vähän sellainen ihminen jolla on kyllä muuta kosmetiikkaa melkein yli omien tarpeiden, mutta hoitoaine on aina lopussa. Natural Worldin Moroccan Argan Oil sai minut puolelleen ylistävillä pakkausteksteillään ja kivalla värillään. Tuoksu kyllä oli aika muovinen, mutta ehkä se menettelee.

Taannoisen kuivashampoopostauksen lukijat tietävät, että haluan hiuksilleni kohotusta, joten ajattelin nyt sitten kokeilla tyvikohottajaa, ettei tarvitsisi laittaa aamuisin niin hirveää määrää kuivashampoota.


Ja töistä hamstrasin jo kolme Baby Lipsiä, ajattelin ehkä ostaa jokaista yhden Gotta catch 'em all -meiningillä. Ekaksi ostin punaisen Cherry Me:n jo ainakin viikko sitten. Muuten tykkään siitä kaikin puolin, mutta punainen sävy taittuu jotenkin ihme pinkiksi mun huulilla :D Halusin punaista, en pinkkiä. Seuraavat kaksi halusin sitten värittöminä ja otin Hydraten ja Intense Caren. Enää oikeastaan kiinnostaa niistä vain se mintun? tuoksuinen, mutta taidan silti ostaa ne kaksi sävytettyäkin.


Tänään vilkaisin myös ensi jakson demot Oriflamelta ja siellä on taas kaikkea kivaa. Uusi tuoksu, toinen CC-voide, uusi Miami Spirit -tuoteperhe jatkoksi Discover-sarjaan ja kaikkea hiusmuotoilukamaa. Jee! Ensi viikolla voi muuten jäädä postaukset vähän vähemmälle, koska mulla alkaa huomenna 7 päivän työputki ilman yhtään vapaapäivää. Loppuviikosta voi olla jo aika poikki.

1 kommentti: