28. huhtikuuta 2014

Ensivaikutelma kevään uutuuksista


Sain blogiini testattavaksi kevään uutuustuotteita, aluksi piti tulla vain kolme tuoksua, mutta paketti olikin vähän isompi. Tässä hieman ensivaikutelmia.



Brittiläis-irlantilainen poikabändi One Direction julkaisi tänä keväänä uuden tuoksun Our Moment -tuoksunsa seuraajaksi. Oma kokemukseni bändistä on hyvin olematon, olen nähnyt mainoksia ja muuta hypetystä ja tiedän bändin olevan todella suosittu. Mutta siihen tietoni jäävätkin.

Tuoksufriikkinä kuitenkin olen kiinnostunut tuoksuista, joten vaikkei bändi suosikkeihini lukeudukaan niin testaan tuoksua mielelläni. That Moment on luotu bändin faneja kunnioittaen ja pohjana toimiikin Our Moment -tuoksu, jota on paranneltu fanien pyyntöjä kuunnellen. Hajuvedessä tuoksuu vaaleanpunainen greippi ja jasmiinin lehdet yhdessä vihreän omenan ja orvokin vivahteiden kanssa.

Myös pullo on suunniteltu uudelleen. Muoto on samanmallinen kuin debyyttituoksussa, mutta eri värinen ja kukan sijaan kruunun sisällä on timantti.

Kaikenlaisesta Bling Blingistä tykkäävänä ihastuin tuohon pullon korkkiin. Se on luonnossa upea. Samoin on itse tuoksukin vaikka epäilin sitä ensin. Alkutuoksussa on vahvana vihreä omena ja tuoksu on pehmeän makea. Omaan nenääni muistuttaa vesimelonin tuoksua vaikkei sitä tuoksussa olekaan. Sisäinen teinini on vielä niin vahva, että rakastan makeita ja hedelmäisiä tuoksuja. Pian alkutuoksun jälkeen kukkaiset orvokin ja jasmiinin tuoksut pääsevät esiin, mutta tuoksu säilyy edelleen enemmän hedelmäisenä. Muuttuen tosin hieman tunkkaisemmaksi. Lopuksi tuoksu laimenee myskiseksi ja puiseksi.

Kokonaisuutena ensivaikutelma tuoksusta on hyvin Escadamainen, tyttömäisen raikas, mutta makea kesätuoksu.

Tuoksusta lisätietoa Fragranticassa.

Tuoksua on saatavilla Stocmannilta, Sokokselta, Kicksistä sekä Anttilasta ja hinnaltaan tuollainen 30ml pullo on 39€ ja 50ml pullo 49€.



Toiset tuoksut olivatkin sitten miesten tuoksuja. Duudsoneiden uutuustuoksut Stareye ja Nuori ja Komia. Duudsonit ovat minulle paljon tutumpia kuin One Directionin pojat ja olen tavannutkin pojat livenä useampaan otteeseen. Heidän ohjelmiaan tai elokuviaan en juurikaan seuraa, mutta veljeni on ollut Duudsonien fani jo ainakin kymmenen vuotta keräillen samalla kaikkea mahdollista Duudsoni -sälää itselleen.

Siksipä siirrän päävastuun tuoksujen testaamisesta hänelle, kuka olisikaan parempi testaamaan tuoksut kuin aito fani. Axen nimeen vannova teinipoikakin suostui helposti idoliensa tuoksujen testaamiseen vaikka aikaisemmin on ollut aivan turha tarjota mitään hajuvesiä. Selvästi isältä perittyä, koska eipä sekään tuoksuja suostu käyttämään.

Toki kuitenkin tuoksuttelin näitä hieman itsekin. Nuori ja Komia on hyvin vahva ja mausteinen vähän Axemainen tuoksu. Suihkaisin sitä kerran ja pian koko asunto tuoksui tuolle. Stareye on myöskin voimakas, mutta raikkaampi ja vähän sitruksisempi tuoksu. Näistä jälkimmäinen on enemmän omaan makuuni, mutta veli varmasti pitää enemmän Nuori ja Komiasta.

Duudsonituoksuja saa Prismasta ja niiden hinta on 50ml pakkauksessa 19,90€.



I Love -tuotteiden pakkaukset uudistuvat tänä keväänä ja sain myös muutamia niistä testiin. Huulikiiltoja omistan pari entuudestaan, mutta tosiaan vanhassa pakkauksessa. Uudet pakkaukset ovat paljon raikkaamman näköisiä ja selkeämpiä. Tuoksuista mulla on ollut ennen kaikkia muita paitsi Coconut Creamia.

Merkin käsivoiteita en ole ennen kokeillut, joten kiva saada niitä testiin muutama. Näissäkin tuoksut olivat tuttuja ja pikaisella kokeilulla käsivoide oli koostumukseltaan kevyttä ja nopeasti imeytyvää. Ihan korppukäsiä se ei pelasta, mutta pikakosteutukseen vaikka töiden lomassa se on hyvä.

Suihkugeelitkin olivat saaneet uuden pakkauksen ja kuten edellä mainitsinkin niin tuo tuoksu oli minulle uusi. Tykkään kookoksen tuoksusta ja tässä siihen oli yhdistetty vielä kermaa. Tuoksu on kookoksinen, hyvin hyvin makea ja samalla myös kinuskimainen. Tuota olisi voinut vaikka juoda.

I Love... -tuotteita saa lukuisista paikoista, mm. Stockmannilta, Prismasta, Anttilasta, K-Citymarketista, Hobby Hallista ja Halpa-Hallista. Niiden hinta vaihtelee tuotteesta riippuen 4,95€ - 5,95€ välillä


Viimeinen saamani tuote oli sellainen missä piti vähän miettiä, että mitä tämä on. Se on kuitenkin Ultrasun -aurinkosuoja, joka on vedenkestävä, tuoksuton ja sisältää valoa heijastavia ainesosia sekä SOD:ia, joka tuhoaa vapaita radikaaleja. Siinä ei myöskään ole emulgointiaineita, rasvaa tai säilöntäaineita. Kuulostaa hyvältä ja koska palan kesäisin superhelposti niin tuo pääsee varmasti käyttöön.




Palaan blogissa näiden tuotteiden pariin pariin vielä tarkemmin myöhemmin ja Duudsonien tuoksut lähtevä veljelle testattavaksi. Niistäkin toivottavasti saan kiskottua veljestä ulos jonkin mielipiteen. Muutakin kuin, että "joo se oli kiva".


Tuotteet saatu blogin kautta, mutta mielipiteet ovat omiani.

23. huhtikuuta 2014

Louis Widmer -kuorintageeli

Voitin joulun aikoihin arvonnassa näytekokoisen Louis Widmerin Skin Appeal Peeling -kasvokuorinnan. Söpö pikkutuubi osoittautui yhdeksi suosikkikuorinnakseni.


Ihan peruskuorinta Widmer ei ole, vaan se toimii kahdella tavalla. Perinteisen mekaanisen raekuorinnan lisäksi geelin sisältämä hedelmähappoyhdiste kuorii kemiallisesti, elvyttää ihon rakennetta ja aktivoi ihon uusiutumista. Iho syväpuhdistuu, uusiutuu aktiivisemmin ja sen kosteuspitoisuus paranee. Kaiken tuon yhteisvaikutuksesta ihosta tulee sileämpi.

Geeli hoitaa ihoa myös kuorinnan jälkeen sisältämänsä polidokanolin avulla, joka rauhoittaa ihoa ja lievittää kutinaa. Samoin pantenoli suojaa ihoärsytykseltä, rauhoittaa ja pehmentää. Hopeamolekyylit desinfioivat ihoa ja ehkäisevät mikrobien lisääntymistä. Siksi kuorinta sopii erityisesti rasvaiselle ja sekaiholle.


Koostumukseltaan kuorinta oli melko paksua ja koostui oikeastaan pelkistä rakeista. Mukana ei ollut ylimääräistä geeliä tai voidetta ja hyvä niin. En tykkää kuorinnoista, joissa on hirveä määrä geeliä tai voidetta ja muutama hassu iso pallero siellä täällä. Ja kosmetologikin suositteli kasvohoidossa iholleni kuorintoja, joissa ei ole rakeita tai vain pieniä rakeita sisältäviä kuorintoja.

Hajusteeton tuote ei tietenkään tuoksunut juuri miltään, mutta iholle hieroessa erottui hyvin hento tuoksu. Muistutti vähän Boots -kurkkuputsaria tuoksultaan.


Käytössä kuorinta osoittautui hyvin tehokkaaksi. Annostelin ensimmäisillä kerroilla hieman liikaa, koska olin tottunut heikompiin kuorintoihin joita tarvitsi enemmän saadakseen hyvän tuloksen. Tykkään kuoria ihoni melko vähällä vedellä, koska liika vesi saa kuorintarakeet karkaamaan sormien välistä pois. Siksi ensimmäinen kuorintakerta oli todella raastava ja sattuikin hieman vaikken edes painanut ihoa juurikaan. Lempeämmän kuorinnan saa käyttämällä enemmän vettä apuna.

Pienenpieni kipu, tai ei varsinaisesti nyt kipukaan vaan epämukava tunne, on vaivan arvoista, koska kuorinnan jälkeen iho on uskomattoman silkinsileä. Kiristävä, mutta samettinen ja kiristäminen hoituu kosteutuksella. Millään kuorinnalla ei ole tullut noin sileää ihoa tähän mennessä.

Kuorintaa suositellaan käytettäväksi rasvaiselle ja sekaiholle 3-4 kertaa viikossa, mutta oma, rasvaisuudesta huolimatta herkähkö, ihoni tuskin sellaisesta tykkäisi kun on kyse näin tehokkaasta kuorinnasta. Heikommilla kuorinnoilla voisin kuoria vaikka joka päivä, mutta tätä käyttäisin vain kun ihon haluaa kuoria erityisen hyvin.

Tykästyin kuorintaan niin paljon, että pikkutuubin ja muiden kuorintojeni loputtua taidan hankkia täysikokoisen, etenkin kun hintakin on melko edullinen. Täysikokoisen 50ml kuorinnan saa omakseen noin 14 eurolla.

21. huhtikuuta 2014

Lomaostoksia

Pääsiäisloma alkaa pian olla ohi ja toivottavasti kaikilla oli mukava pääsiäinen. Lauantaina kävin pitkästä aikaa Keskisellä, se on naapurikunnassa, mutta silti siellä tulee käytyä harvemmin. Viimeksi kävin joulun jälkeen. Mun ei pitänyt ostaa juurikaan mitään kosmetiikkaa, vain Escadan tuoksu. Mutta se vähän lähti käsistä.



Ensinnäkin ostin sen suunnittelemani Escadan Born In Paradisen, koska sen tuoksu on minun makuuni sopiva, pidän tyttömäisen makeista hedelmätuoksuista ja Pina Colada on yksi suosikkidrinkkini. Juuri sopiva kesätuoksu.


Kuivashampoita oli tullut uusia valikoimaan, joten niitä halusin tietty testiin. Kauan etsimääni Batisten Cherryä oli viimeinkin tullut, mutta vain pikkupullona.

Minulle kaksi ihan uutta merkkiä, Salon Selectives Green Apple sekä Insette Natural. Niitä testaan innolla.


Ja vaikka kosmetiikkakaappini on täynnä suihkugeelejä niin silti sorruin yhteen. Tangolta Cherry -suihkugeeli ja Possibilityltä Lemon Cheesecake -kuorinta. Possibilityä näin Keskisellä ekan kerran viime kesänä ja jos I Love... -tuotteita haukutaan Philosophyn jäljitelmiksi niin Possibility on sitä vielä enemmän. Reseptit ja kaikki mukana tuubissa. Kesällä en noista juurikaan ollut kiinnostunut, mutta nyt kun nuo olivat euron torilla niin ostin yhden.


Kynsilakkojakin oli vaikka mitä upeita uutuuksia W7 -merkiltä. Indietyyppisiä mustavalkoisia glitterlakkoja, joissa oli jotain flakies -hiutaleita mukana ja samat pinkkinä sekä muutkin uudet glitterlakat olivat toinen toistaan upeampia. Säilytin onneksi tässä malttini ja ostin vain Magic Beadseja sävyssä Pick and Mix. Mikrohelmet ovat olleet ostoslistalla sellaisen pari vuotta, joten oli aika ostaa niitä.

Kolme asiaa ovat sellaisia, joilla minut saa ostamaan asioita. Ruusukulta, kirsikkaan liittyvät jutut sekä hologrammijutut, joten en voinut vastustaa kun näin söpön pikkuisen Revlonin harjan.

Etsiskelin myös jos myynnissä olisi ollut Palaset -laatikostoja tai jotain vastaavia, mutta niitä ei ollut. Löytyi kuitenkin pikkuinen teline alle kahdella eurolla, joten ostin sen. Tuohonkin saa kivasti siveltimiä ja muuta pientä.



Varsinaisen kyläkaupan osuus oli siinä, mutta sitten vielä kävimme siinä vieressä Mikko Keskisellä ja siellä kosmetiikkaosastolla silmiin osui "Tästä kaikki 5€" -ständi. Löysinkin sieltä pari aarretta. No7 Beautiful Skin Foaming Cleanser normaalille ja rasvoittuvalle iholle. Pullo vaan vuotaa jostain, en tiedä mistä. Oli vähän kastellut pussissa muita tavaroita. Ei onneksi ollut ehtinyt vuotaa pahasti.

Toinen oli No7 Calm Skin Redness-relief balm. Seerumini loppuikin hetki sitten ja en ole saanut aikaiseksi ostaa uutta, joten tämä tuli kuin tilauksesta. Viime postauksessa näitte, että punoitusta on ihan kiitettävästi. Pullokin on kaunis.

Nuo ovat ekat No7 -tuotteeni ja merkki ei ole aiemmin kiinnostanut minua erityisemmin, joten niistäkään ei ole juurikaan ennakko-odotuksia.

Kasassa olisi ollut vaikka mitä muutakin kivaa, mutta maltoin nyt sentään mieleni ja jätin Garnierin Optical Blurrit ja kaikenmaailman eri merkkien BB-voiteet sinne. Ja No7 -tuotteitakin jäi ostamatta vaikka kasassa olisi vielä ollut mun ihollekin sopivia.


Vieressä oli iso kori, jossa oli varmaan kymmenentä erilaista vanulappupakettia ja ne olivat tarjouksessa. Valitsin sieltä kolme, Antibacterial, Soothing ja Antioxidant. Enpä tiedä vaikuttavatko nuo mitenkään ihoon kun lappuun tulee kuitenkin putsaria lisäksi ja käsittääkseni putsari vie vanulapuissa olevat vaikuttavat aineet pois iholta, mutta onpahan nyt vanulappuja vähäksi aikaa.

18. huhtikuuta 2014

Maybelline Better Skin Foundation

Lehden välissä tuli taas meikkivoidenäyte ja niitä testailen aina mielelläni. Tällä kertaa vuorossa oli Maybellinen uusi Superstay Better Skin -meikkivoide. Sävy jonka sain oli 30 Sand/Sable, jonka jo pussia katsoessani tiesin olevan liian tumma. Ja se taitaa olla suomessa myytävistä  sävyistä tummin. Muutenkin saatavilla olevia sävyjä on vähän, vain neljä.


Better Skin on tarkoitettu erityisesti epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle eli mulle. Kolmen viikon käytön jälkeen epäpuhtauksien tulisi olla vähentynyt.

"Kiireinen elämäntyyli ja stressi näkyy iholla, ja meikkivoiteelta tarvitaan pitkäkestoisuutta sekä peittävyyttä. Uuden Maybelline Superstay Betterskin –meikkivoiteen koostumus sisältää C-vitamiinia ja meikkivoide kosteuttaa ihoa sekä saa aikaan heleämmän, kirkkaamman ja levänneemmän näköisen ihon jopa kolmessa viikossa.  Ihon epätasaisuudet ja sameus näyttävät tasoittuneen ja stressin jäljet hälventyneen. Superstay Betterskin –meikkivoide kestää iholla yli 10 tuntia ja se antaa hehkuvamman ihon! "

Voide vaikuttaa täydelliseltä tämänhetkiseen tilanteeseeni kun koulu on kouluosuudelta ohi, olen enää vain harjoittelemassa, mutta sairastelun takia rästihommia olisi ainakin kuukaudeksi. Stressin vaikutukset näkyvät selvästi. Äitikin kysyi, että mitä ylipäätään edes syön eli taidan näyttää normaalista poikkeavalta. Ja kyllähän aamuisin peilistä katsoo väsynyt naama. Ja lisäksi finnit ovat tehneet joukkohyökkäyksen ja leukani on alapuolelta aivan niiden peitossa. Kasvoillakin on muutama ja iho punoittaa sekä rasvoittuu entistä enemmän.

Onneksi valmistujaisiin on vielä noin kuukausi, jotta saa keksiä jonkin konstin jolla iho rauhoittuisi vähän.


Koostumukseltaan voide oli hieman keskivertomeikkivoidetta paksumpaa, ei valunut mihinkään suuntaan. Iholle levittämisessäkin oli haasteita. Voide levittyi kyllä hyvin, mutta oli vaikea saada tasaiseksi ja kuivahtikin aika nopeasti, joten työstämiseen ei ollut paljon aikaa.

Tuoksusta en osaa sanoa mitään kun allergian takia nenä on päivästä riippuen enemmän tai vähemmän tukossa, joten en haista kovin hentoja tuoksuja. Tästä voiteesta en haistanut mitään, mutta muut ovat arvioissaan sanoneet hajua oudoksi.


Vasemmalla kuvassa paljas iho ja nuo edellä mainitut ongelmat eli punoitus, kiilto ja pari finniä. Keskellä levitettynä Better Skin ja yllätyin siitä kuinka hyvin se peitti punoitusta ja muutenkin tasoitti ihoa. Etenkin nenänpielet, jotka ovat jokapäiväinen ongelmakohtani. Finnistäkin peitti pahimman punoituksen. Iho jäi kuitenkin vähän tahmeaksi ja kiiltäväksi, joten kolmanteen kuvaan lisäsin väritöntä irtopuuteria.

10 tunnin lupausta meikkivoide ei omalla ihollani pitänyt, jo puolen tunnin päästä kiilto oli palannut t-alueelle.


Näytteestä ei myöskään riitä kolmeksi viikoksi voidetta, joten en pääse testaamaan parantaako meikkivoide ihoa vai ei. Huonon kestävyyden takia en aio täysikokoista ostaa, mutta normaalille tai vain hieman rasvoittuvalle iholle voide voisi sopia hyvin.



Ja loppuun vielä pieni ilmoitus teille lukijoille. Reddvillestä otettiin yhteistyön merkeissä yhteyttä taas ja pyydettiin kertomaan toukokuussa alkavasta kampanjasta. Siinä tuttuun tapaan saat ilmaisen paketillisen tamponeita sekä tässä kampanjassa mukana on myös pieni lahja, joka on täydellinen kokeiltavaksi kevätilmojen lämmetessä. Jos sellainen kiinnostaa niin rekisteröidy 25.4. mennessä, jotta ehdit mukaan! Rekisteröitymään pääset täältä ja tuttuun tapaan en hyödy rekisteröinneistänne mitenkään.

Jos Reddville ei ole vielä tuttu niin tuossa pikkuinen tietopaketti


15. huhtikuuta 2014

Pirteä kynsilakanpoistoaine

Kosmetiikkatuotteissa tykkään paljon keltaisesta väristä, harvat tuotteet kuitenkin saavat keltaisen pakkauksen. Keväisin etenkin pirteän väriset tuotteet ovat mukavia. Siksi edellisen kynsilakanpoistoaineen loputtua valitsin käyttööni joskus joulun jälkeen ostetun Konadin Lemon -kynsilakanpoistoaineen. Värinsä lisäksi se myös tuoksuu todella hyvältä.


Pullo on muovinen, mutta tukeva ja korkki on vahvaa tekoa. Ulkokuoren lisäksi korkissa on sisäpuolella vielä paksumpaa muovia oleva sisäkappale. Korkissa on myös "lapsilukko" eli korkkia pitää vähän painaa, että sen saa auki. Joskus tuollainen lapsilukko on kyllä pitänyt minutkin poissa jonkin tuotteen sisällöstä. Listerinen suuvesien korkit ovat monesti jääneet avaamatta. :D Konadin pullossa onneksi lapsilukko ei ole kovin vahva, joten sen kanssa ei ole tullut ongelmia. Vielä.


Korkin avautuessa sitruunan haistaa jo selvästi. Joissakin hajustetuissa kynsilakanpoistoaineissa tuoksu on ilmestynyt vasta poistoaineen haihduttua ja tuoksun jäätyä iholle, mutta tämä tuoksuu jo nestemäisessä muodossakin. Varsinaiselta kynsilakanpoistoaineelta se ei tuoksu juuri lainkaan, joten ehkä siksikin tuo lapsilukko on hyvä, ettei joku lapsi juo sitä. Tuoksu on sitruunaksi todella hyvä, aito ja raikas. Kuin haistelisi sitruunamehua. Ei niitä inhoamiani vessanraikastinviboja.

Hyvän tuoksun lisäksi poistoaine lupaa estää kynsien kellastumista ja valkoisia täpliä, jotka johtuvat kuivuudesta ja rasvojen poistumisesta kynneltä. Viimeinkin sain tietää mistä ne valkoiset joskus kynsiin ilmestyvät täplät tulevat. Olisihan tiedon varmaan löytänyt netistä, mutta se ei ole kiinnostanut tarpeeksi hakeakseni tietoa siitä.


Poistoaine sisältää vähemmän asetonia, joka toki on hyvä kynnelle ja iholle, mutta se heikentää kyllä poistotehoa. Kynsiä saa vaaleahkojen lakkojenkin kanssa hangata aika lailla, glitterlakkoja voi olla turha edes yrittää poistaa tuolla. Mutta helposti poistettavien lakkojen kanssa toimii ihan kohtalaisesti.

12. huhtikuuta 2014

Loppuneita

Edellisestä loppuneet-postauksesta on melkein kuukausi, joten tässä maaliskuun aikana loppuneita tuotteita. Tämä kuukausi meni aika Oriflame -painotteisesti.


Tuoksuja loppui poikkeuksellisesti jopa kaksi, molemmat tosin body spraytä, mutta kuitenkin.


Vessatuoksuna loppunsa koki H&M Drops Of Orange, jonka ostin kirpparilta joskus lähinnä kivan pullon takia. Itse tuoksu oli ihan siedettävä ja kaukaisesti appelsiinia muistuttava.

Body Fantasies Cucumber Melon Fantasy oli lempituoksujani arkikäytössä. Sopivan kevyt ja raikas tuoksu niin töihin kuin kouluunkin ja yllättäen kesti lähes koko päivän. Vanha juttu siitä täällä.



Olen laiska kuorimaan vartaloa, mutta kuorintoja on kertynyt muutamia ja niitä pois kuluttaakseni otin itseäni niskasta kiinni ja aloin kuorimaan ihon viikottain. Oriflame Milk & Honey Gold Smoothing Sugar Scrub oli sopivan karkea ja kuori ihon hyvin. Tuoksu oli arvatenkin se perinteinen Milk & Honey -tuoksu, joka on ihan siedettävä, mutta ei aivan omaan makuuni.

Oriflame Fruit Cocktail -suihkugeeli kului loppuun, siitä oli päiväys jo vähän paukkunut ja sen takia nyt järjestelinkin suihkugeelit päiväyksen mukaan ja aion käyttää ne siinä järjestyksessä. Kivan makea ja hedelmäinen suihkugeeli, tosin tuoksu oli vähän laimea, saisi olla voimakkaampikin. Pesi hyvin ja vaahtosi reilusti.


Oriflame HairX Volume Boost -shampoon otin käyttöön myytävien tuotteiden varastostani kun muut shampooni loppuivat. Ainoastaan rasvoittuvien hiusten shampoita oli jäljellä kaapissa. Niiden kanssa huomasin ongelman, ne pesivät hiukset niin narskuvan puhtaiksi, ettei liukkaita hiuksia saanut kohotettua kuivashampoollakaan. Joten otin käyttöön tällaisen huonommin pesevän shampoon. Se pesi hiukset hyvin, mutta ei liian hyvin. Mitään sen suurempaa volyymiä se ei tuonut hiuksiin, mutta kuivashampoo tarttui hiuksiin paremmin ja siten sain todella tuuheat hiukset. Tuoksu oli aika voimakas, mutta onneksi hyvä. Tuoksu on omena-orvokki, mutta orvokin tuoksua en juurikaan erottanut.

Hiustuotteista loppui Herbinan Tuuheuttava Kuivashampoo, se on ehdoton HG-tuotteeni hiusten kohottamiseen ja tuoksukin on kiva. Tämä on jo toinen pullo jonka käytin ja aion ostaa lisääkin jatkossa.


Kasvotuotteista käytin loppuun Oriflame Swedish Spa Rebalancing Face Serumin ja siitä on olemassa oma juttunsa. Tykkäsin tästä ja voisin ostaa joskus uudelleenkin.

Oriflame Pure Nature Organic Tea Tree & Rosemary Purifying Oil oli aseeni finnejä vastaan. Jo syntyneitä finnejä se ei kokonaan poistanut, mutta kuivatti ne sellaiselle ruvelle. Ihon alla olevat kipeät patit se kuitenkin poisti yhdessä yössä. Pullokin on kivannäköinen ja tuoksu yrttisen raikas. Muut käyttäjät sanovat sen tehoavan hyttysenpuremiinkin, mutta niihin en ole sitä testannut.


Meikeistä loppui Oriflamelta kaksi tuotetta. Studio Artist Pressed Powder sävyssä Medium. Siitä tykkäsin tosi paljon, piti kiillon kurissa pidempään kuin tällä hetkellä käyttämäni muut puuterit. Voisin ostaa lisääkin.

VeryMe Fat Lash Black Out -mascara taas oli sellainen ihan okei. Halusin kokeilla sitä, koska Fat Lashin tavallinen versio on ehdottomasti eniten myymäni ripsiväri. Mitä mustempi ripsari, sen parempi, joten sysimusta Black Out oli testattava. Omille ripsilleni se ei toiminut alussa kovin hyvin, vähän aikaa auki oltuaan toimi paremmin. Toi kyllä tuuheutta, mutta ei erotellut ripsiä toivomallani tavalla. Pysyvyys oli erittäin hyvä, mutta sen takia poisto hankalaa. Harja oli lisäksi niin iso, että raskaiden luomieni takia sotkin sillä aika usein kulmaluun. Ei ole aivan vielä loppu, mutta jo niin kuivahtanutta, että klimpittää ripsiä normaaliakin enemmän.


Urakoin myös loput näytteet pois ja nyt ei näytteitä enää pyöri laatikoissa. Oriflamen Time Reversing Eye & Lip Contour Cream toimi hyvin silmänalusilla, huulille en kokeillut. Sitä ei enää myydä, joten ei siitä sen enempää. Laveran Restoring Day Creamia olen aikaisemminkin käyttänyt näytteenä ja edelleenkään en pidä Laveran voiteissa siitä, että ihoa kiristää armottomasti hetki levityksen jälkeen. Maybellinen SuperStay Better Skin -meikkivoiteesta on luonnoksissa odottamassa jo postaus.

+Käytin loppuun Oriflamen miselliveden, josta ei nyt kuvaa, koska täytin pullon loppumisen jälkeen uudelleen meikinpoistoaineella. Pumppupullo annosteli juuri täydellisen määrän vanulapulle. Juttu misellivedestä kuitenkin täällä.


Loppuun vielä muutamat tuotteet, jotka eivät tuohon yhteiskuvaan päässeet. Loppuneet -postaus oli jo luonnoksissa, kuvat otettu ja tuotteet heitetty jo pois. Nämä kuitenkin loppuivat kuluneella viikolla ja haluan heittää nekin pois, joten lisäsin ne vielä tähän postaukseen.

Lumenelta loppui Touch Of Radiance -valokynä. Käytin valokynää silmien alla peittämään tummuutta peitevoiteen sijaan ja se toimi siinä ihan hyvin. Kaikkea se ei peittänyt, mutta tarpeeksi. Silmänaluset tosin jäivät vähän kuivan näköisiksi ja alue piti lopuksi puuteroida, jottei valokynä kasaannu juonteisiin.

I Love... -matkakokoisia kosteusvoiteita. Molemmat olivat merkille tuttuun tapaan kivoin tekstein varustettuihin pulloihin pakattuja perushyviä kosteusvoiteita. Imeytyivät nopeasti eivätkä emulgoituneet tai jääneet rullaamaan iholle. Tuoksu vain oli melkoisen teollinen. Cherry Sweetheartissa alkuun karkkimainen kirsikan tuoksu, mutta se muuttui pian pistäväksi ja lopulta muovimaiseksi. Strawberries & Milkshakessa tuoksu oli onneksi parempi, pehmeä mansikkajäätelön tuoksu, mutta hieman teollinen sekin.

Osiksen kuivashampoota ostin joskus muutama vuosi sitten kun luin siitä blogeista hyviä arvioita. Pikkuinen pullo oli kallis, noin 12 euroa, ja shampoo ei ollut kyllä sen arvoinen. Jätti hiukset aika märiksi ja vaaleita jälkiäkin jäi. Puhdisti ihan kohtuullisesti, mutta ei kohottanut. Tuoksukin oli aika perus kuivashampoolle. Tuota käytin välillä matkoilla mukana kätevän kokonsa ansiosta, mutta en muuten, koska en vain tykännyt siitä.

Yves Rocherilta käytin pois Organic Vanilla -suihkugeelin. Tuo oli pienenä ihan suosikkini, en käyttänyt muita suihkugeelejä. Hajuvesikin piti silloin ostaa samaa sarjaa. Nostalgiasyistä haudoin tuota viimeistä isoa pulloa kaapissa, mutta päätin, että nyt on aika siirtyä eteenpäin ja käyttää se pois. Enää tuoksu ei saa minua sellaiseen taivaaseen mitä se teki pienenä vaikka hyvältä tuo tuoksuu vieläkin.

10. huhtikuuta 2014

Oriflame -tilaus

Ehti vielä tälle viikolle tulla tämäkin ja nyt on postista tullut tällä viikolla sen verran tavaraa, että vähän aikaa saa olla tulematta mitään. Lauantaina tosin laitan seuraavan loppuneet -postauksen ja sen jälkeen palataan seuraavalla viikolla ihan itse asiaankin eli tuotearvioihin.

Tilaukseni näytti tältä, nyt tilailin itsellenikin aika paljon kaikenlaista johtuen kivoista demoista.


Delicacy -tuoksua olen haaveillut kauan, mutta koska mulla on niin paljon tuoksuja, en halunnut ostaa täysikokoista. Nyt viimeinkin tuli tarjoukseen tuo matkakokoinen, joten tilasin heti sen. Kukkaishedelmäisen tuoksun on luonut ranskalainen leipurimestari Christophe Michalak hänen kuuluisan Power Flower -leivoksen innoittamana. Tuoksuu mustaherukalta, vadelmilta ja bourbon -vaniljalta ja rakastan noita kaikkia tuoksuja yksinään, joten niiden yhdistelmäkään ei voi mennä pieleen.

Halusin myös kokeilla WTA:n kanssa yhteistyössä tehtyjä tuotteita, suihkugeeliä en myöhemmin postauksessa selviävästä syystä halunnut ja vartalovoiteitakin mulla on liikaa, joten valitsin Strong Is Beautiful deodorantin.

Mulle myös saa myytyä melkein mitä vain jos siihen laittaa sanan punakulta, joten tilasin toki sitten Rose Gold -sävyisen The One voideluomivärin. Kuvissa se näyttää vähän liian oranssilta tosin. Ja ihan heräteostona Very Me Soft N' Glam -luomiväriduon sävyssä Cocoa Glaze ja nämä on erityisesti suunniteltu niin, että kuivana ne antavat utuisen pehmeän värin, märkänä metallisen kiillon.


Alimpana Rose Gold, sen yläpuolella Cocoa Glaze kuivana ja vasemmalla märkänä.


Ilmaiseksi sain tilaajalahjana taas Ecollagen Overnight Skin Perfectorin, yksi on jo ja tuokin menee myyntiin. Ilmaisena demona ihanan pirteä jaksossa 7(nyt menossa jakso 5) myyntiin tuleva Discover Sicilian Dream -käsisaippua. En sen tarkemmin tiedä vielä miltä tuo tuoksuu kun tiedot julkistetaan vasta seuraavassa jaksossa, mutta pakkauksen perusteella olettaisin tuoksuksi sitruunan ja jonkin kukan, mikä lie tuo nyt onkaan.


Demoja taas tilasin aika paljon. The One Illuskin Powder sävyssä Light ja se olikin tosi vaalea, hyvä ettei valkoinen. Mutta Oriflamen tuotteet suunnitellaan pohjoismaisille, joten siksi niistä löytyy myös oikeasti vaaleat sävyt. HairX Volume Boost uudistunut kuivashampoo, tuoksuu luultavasti omenalta ja orvokilta kuten muutkin Volume Boostit.

Nudepunat ovat suosikkejani ja siksi ehdottomasti halusin uusista Giordani Gold Iconic Lipstickeistä nuden. Sävy on Creamy Nude ja se kyllä oli swatchatessa todella hyvin liukuva ja kermainen. Omaan makuuni tosin vähän liian shimmerinen. Näissä myös suojakerroin 15 kesää ajatellen. Ja upeassa hylsyssä!

Creamy Nude


Sitten ne joiden takia en halunnut yhtään lisää suihkugeelejä. Kaikki kolme uusinta Discover -sarjan tulokasta demoina. Brazilian Passion, joka tuoksuu guaranalta ja sitruunamelissalta. Herkullinen limsamainen tuoksu ja suosikkini näistä. Miehillekin on vastaava graviolahedelmän tuoksuisena.

Bali Paradise taas tuoksuu valkoisilta kukilta ja lumpeenkukalta. Tuoksu on kukkainen, raikas ja merellinen.

Parisian Delight taas oli se jonka tuoksua odotin eniten, se tuoksuu toffeelta, vaniljalta ja laventelilta. Tuoksu onkin hyvin makea ja itämaistyyppinen, muistuttaa vähän Discover Taj Mahalin tuoksua.


Ja viimeisenä sitten näytteet kaikista The One Powershine Lipstickeistä kun koko näytesetti oli vain 1,50€, niitä piti tulla 15 mutta tuossa on kyllä vähän enemmän. No, ei haittaa. :D



Huomasin myös tuossa pari viikkoa ilman Herbinan kuivashampoota ollessani, etten pärjää ilman sitä, sillä saa niin upeasti kohotettua hiukset. Muilla kuivashampoilla tulee vaan lättänää, Klippoteketillä vähän kohotetumpaa. Ajattelin tänään ostaa sitten sitä, mutta se ei ollutkaan niin helppoa. Mun piti kiertää ensin Halpa-Halli, sitten Tokmanni ja vasta kolmannesta kaupasta löytyi. Muualla ei ollut vaikka luulin, että tuota nyt olisi joka paikassa. Hamstrasin sitten heti kaksi niin ei tarvitse ravata heti ympäri kaupunkia etsimässä sitä.

8. huhtikuuta 2014

Livbox huhtikuu

Suomitutkasta palkkioksi saamani LivBox tuli tänään. Edellisestä tilauksestani on vuosi aikaa ja oli vähän paketin logot ja teipit muuttuneet. Pakettia kantaessani kiinnitin huomiota myös siihen, että se oli aikaisempaan verrattuna tosi painava.



Aiheena tässä kuussa on luonto ja tuotteiksi on valittu sellaisia, jotka sisältävät ainesosia luonnon antimista. Värinä kiva vaaleanvihreä, yksi lempivärejäni, ei aivan tuossa sävyssä mutta lähellä kuitenkin. Omassa boksissani oli myös erillinen lappu palkkiosta ja siinä alennuskoodi boksiin. Mutta sellainen tuli myös tuossa varsinaisessa lapussa, joten olisi varmaan pärjännyt ilmankin. Kahta ei sentään taida saada käyttää samaan aikaan. :D


 Boksi oli tosi täynnä avatessa, vuosi sitten vielä puolet paketin sisällöstä oli sitä mustaa nöyhtää ja oli sitä nytkin kyllä pohjalla niin vähän, että sama vaikkei olisi laittanut sitä ollenkaan. Olin jo valmistautunut henkisesti pettymään boksiin, koska vaikken ole sitä tilannutkaan niin olen seuraillut mitä tuotteita siinä on tullut ja en ole tykännyt. Tämän kuun boksi kuitenkin yllätti!


Sisältö näytti tältä ja innostuin kyllä suuresti alkuun, hymyilin varmaan kuin joku hullu. Ilahduttava määrä täysikokoisia tuotteita ja oikea tehoboksi valmistujaisia ajatellen.


Sitten tarkemmin sisältöön


Dr. Hauschkalta näyte ja esite voidenaamiosta, joka elvyttää kalpean ja elottoman ihon. Viikon tässä sairastaneena tulee tarpeeseen, yhtenäkin aamuna olin aivan harmaa kun katsoin peilistä. Ei vain kasvot vaan vartalokin. Samalla puskee finnejä minkä ehtii ja iho punoittaa ja kiiltelee, nenä taas on hilseilevän kuiva. Ihanaa yrittää tapella tuon ihon kanssa.

Näytteessä 2,5ml, ovh. 39€/30ml


Suomalaiselta Sim Sensitiveltä kaksi Argan Care -näytettä. Tulee lapsuus mieleen, koska silloin käytin Sim -shampoota ja suihkehoitoainetta. Healing Smoothie on kosteustasapainon palauttava naamio, joka varmasti tulee käyttöön. Moisture Shot taas on muotoiluvoide. En laita hiuksiani juurikaan muuten kuin kuivashampoon avulla(koska en osaa), mutta ehkä tälle jotain käyttöä löytyy.

Näytteissä 2x 20ml
Ovh. Moisture Shot 24€/150ml, Healing Smoothie 36€/300ml


Nivealta tosi mini Pure & Natural -kosteusvoidenäyte. Pieni koko ei kuitenkaan haittaa, koska Nivea ei ole suosikkejani kosteusvoiteissa ja kaappi on täynnä kosteusvoidetta. Siksi söpö pikkuinen näytekoko on juuri sopiva. Vaikka matkalle kun kesäkin on tulossa.

Näytteessä 30ml, Ovh. 5,20€/250ml


Sitten boksin suurin yllättäjä, Ladyvita Beauty -ravintolisä. Täydellinen tehokuuri juuri valmistujaisia ajatellen ja plussaa täysikokoisesta paketista, jotta tuotteen pääsee oikeasti testaamaan kun se ehtii vaikuttaakin. Vaikutus ei muutamalla tabletilla tulisi esille.

Ovh. 18€/paketti


Toinen mistä erityisesti tykkäsin oli sekin täysikokoinen. Herbinan Fresh Puhdistusvaahto. Samaa sarjaa olen käyttänyt aikaisemmin sen ruusuveden ja siitä tykkäsin, tuoksuikin kivalta vaikkei ruusu yleensä miellytä minua tuoksuna. Ja nuo pakkauksetkin on niin kivannäköisiä tässä sarjassa. Putsarit on muutenkin mulla nyt tosi vähissä, joten testaan mielelläni.

Ovh. 5,50€/150ml


Tästäkin innostuin aluksi hirmu paljon kun näin paketin ja nimen. Anti-age -merkintä taas latisti sen ilon. Pakkaus on kyllä ihan nätti, kuvissa ei näy, mutta paketin etuosassa on hienoista holoefektiä Pitää tutkia netistä sopiiko tämä kuinka hyvin nuoremmille. Muuten kyllä hyvin lupaava voide, joka sanoo heleyttävänsä ja tasoittavansa ihon sävyä häivyttäen samalla väsymyksen merkkejä. Juuri se mitä kaipaan.

Ovh. 13,50€/50ml



Kaiken kaikkiaan entiseen verrattuna oikein hyvä LivBox ja harkitsen kyllä vakavasti tuon alennuskoodin käyttöä, onneksi se on yli kuukauden voimassa niin on aikaa mietiskellä.

7. huhtikuuta 2014

Dovelta

Raaka herätys maanantaiaamuna, edelleen kipeänä ja ovikello soi. Nukuin sikeästi ja näin jotain kivaa untakin, joten säikähdin ovikelloa aika lailla. Kuka muka tähän aikaan on ovella. Postikaan ei tulisi tuntikausiin. Postinjakaja siellä kuitenkin oli tuomassa pakettia Unileveriltä eli Doven tuotekassia.

Se on lähetetty 4.4 ja yhteystietojani kysyttiin 17.3, joten uskoisin, että kuten oletinkin niin posti söi ensimmäisen pakettini. Mutta pääasia, että tuo paketti on nyt turvallisesti perillä.


Kassin sisältä paljastui tällaista. Ilmeisesti tässä jatketaan samalla teemalla kuin itse arvonnassakin. Arvontahan oli sellainen, johon ilmoitettiin kaveri saamaan yllätyskassin kotiinsa.


Puolet tuotteista oli miesten tuotteita eli ne saa sitten antaa jollekin.


Naisten tuotteissa tuli Deeply Nourishing Body Wash, jota olen halunnut kokeilla usein, mutta ne parikymmentä pulloa suihkugeeliä kosmetiikkakaapissa on huudelleet, että älä osta lisää vielä. En tiedä onko näitä muita tuoksuja saatavilla, mutta tämän tuoksu ainakin oli sellainen perushyvä puhdas tuoksu. Ei yhtään sitä perinteistä Dovemaisuutta mukana tuoksussa. Vaikka oudolla tavalla tykkäänkin siitä Doven perustuoksusta, jota osa inhoaa.

Toinen tuote oli antiperspirantti. Siitä onkin aikaa kun viimeksi käytin Doven perusdödöjä. Tavallisilla dödöillä pärjään kotioloissa, muualla tarvitsee sitten Maximum Protectionia. Tässä Original -tuoksussa on samoin raikas ja puhdas tuoksu, mutta samalla vähän pistävä.


Miesten tuotteissa tuli sama kombo eli suihkari ja dödö. Mulla ei enää miestä ole, se oli se juttu josta mainitsin huonosti menneenä joululomana. Naisetkin käyttää usein miesten suihkugeelejä ja dödöjä, mutta Clean Comfort -suihkugeeli oli ainakin niin voimakkaan ja miehekkään tuoksuista, etten sitä ota omaan käyttöön. Mutta miehet varmasti tykkää tuoksusta. Clean Comfort deodorantti tuoksui aika samalta kuin suihkugeeli, mutta tuoksu oli vähän pehmeämpi. Nämä taidan lahjoittaa isälle tai veljelle. Iskä ainakin voisi tykätä, veli on tarkempi näissä asioissa(teinipojalle tyypillisesti vain Axe kelpaa...).