30. kesäkuuta 2014

Ingrid -luomiväripaletti

Mattaluomiväripaletteja on hyvin vähän verrattuna shimmerpaletteihin ja siksi yllätyin kun näin Keskisellä pikkuruisen ja kivasti nimetyn Ingrid Cosmeticsin  Pret-A-Porter paletin sävyssä 03.


Halpismeikiksi paletti painaa paljon ja saa sen tuntumaan arvokkaammalta. Tykkään myös paletin ulkonäöstä, hillityn tyylikäs ,eikä turhia peilejä mukana. Minä en ainakaan käytä ikinä palettien peilejä meikkaamiseen.


Sävyt ovat minulle tyypillisesti neutraaleja, koska meikkaan lähes aina ihmisten ilmoille meikin ruskean sävyillä. Oli se sitten nudemeikki tai ruskea smoky, joka useimmiten on tänä vuonna viihtynyt luomillani. Pikkuhiljaa sopivien mattasävyjen eksyessä luomivärikokoelmaani olen ottanut mukaan myös muita värejä. Puolustuksena sanottakoon, että tämä oli ainoa valittavissa oleva paletti.:D


 Ingridin paletti tuo mukanaan tuttujen ja turvallisten ruskeiden sävyjen lisäksi vaaleanpunaisen, jonka koen haastavaksi käyttää silmämeikissä. Joko onnistuu tai sitten näyttää silmätulehduksen saaneelta.

Paletin napit ovat aika kovia ja niistä on vaikea saada väriä kunnolla irti. Napit tuoksuvat kevyen kukkaiselta. Pigmenttiä ei ole kauheasti ja erot sävyjen välillä ovat isot. Vaaleat sävyt ovat heikkoja, tumma ruskea levittyy aika epätasaisesti, mutta vaaleanpunainen on yllättävän hyvä laadultaan. Kaikki värit kuitenkin levittyvät sametinpehmeästi huonosta pigmentistä huolimatta tummaa ruskeaa lukuunottamatta.

Kokonaisuutena ihan mukava paletti, jolla tällainen tylsä arkimeikkaaja keksii lukemattomia sävy-yhdistelmiä. Ja netin mukaan luomivärit ovat ilmeisesti mineraalikosmetiikkaakin? vielä ja sävyvaihtoehtojakin on useita.

23. kesäkuuta 2014

Konjac Sponge

Juhannus alkaa olla ohi ja toivottavasti kaikilla oli mukava sellainen. Oma juhannukseni meni töissä, mutta se on ammatinvalintakysymys, joten ei se suuremmin harmittanut. 

Sain Satokilta testiin pari Konjac Spongea. Niitä olen halunnut testata siitä lähtien kun ne tulivat suuremman yleisön tietouteen.


Sain valkoisen kaikille ihotyypeille sopivan White Puren ja harmaan Bamboo Charcoalin, joka on rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Suurin osa varmaan tietääkin jo mikä sieni on, mutta jos et vielä tiedä niin esimerkiksi Satokin ja Cosmeryan sivuilla oli aika kattava tietopaketti.


Sieniä taitaa olla aika montaa eri merkkiä ja omani ovat sen alkuperäisen? The Konjac Sponge Companyn. Sienet on pakattu muovipussiin, jossa on sisällä vettä tai mitä tuo nyt onkaan. Sienet ovat kuitenkin siellä säilyneet koko ajan kosteina. Ja jos paketin sattuu unohtamaan aurinkoon niin käy kuten yllä olevassa kuvassa.


Pakkauksesta otettaessa sieni haisee vähän pahalta, mutta käytön myötä haju vähenee eikä sieni haise juuri miltään. Kuivuessaan sieni muuttuu aika korpuksi, mutta pehmenee taas kastuttuaan. Tuntuu käsissä vähän erikoiselta, hieman liukkaaltakin.


Ensimmäisillä käyttökerroilla en tykännyt sienestä yhtään. Kokeilin pestä sillä meikkipohjan pois ilman putsaria, mutta se ei liikahtanut mihinkään. Seuraavalla kerralla yritin puhdistaa meikittömät kasvot ja en silloinkaan oikein ymmärtänyt miksi sienestä niin hypetetään. Hieroin sillä kai jotenkin väärin tai liian vähän aikaa tai jotain, mutta ihossa ei tapahtunut muutoksia.

Mutta sitten aloin oppia ja tajuta myös miksi sieni on niin hyvä. Rasvoittuva ihoni tuntuu aika lailla jatkuvasti likaiselta, tai ei nyt ehkä likaiselta, mutta sellaiselta inhottavalta. Kuin pinnassa olisi jokin kerros ja ja iho on epätasaisen tuntuinen. Tykkäisin kuoria ihon vaikka joka päivä sen takia. Sienellä se onnistuu hellävaraisesti. Puhdistan ensin meikin putsarilla pois ja sitten käyn ihon läpi vielä sienellä. Lopputulos on ihanan sileä ja pehmeä, kuin kuorinnan jälkeen.

Otin käyttöön ensin valkoisen sienen, koska ihossani ei ole nyt suuremmin finnejä. Käytön aloittaessa finnejä oli muutama siellä täällä, mutta ne katosivat pian ja uusia ei ole tullut. Muutenkin iho näyttää ja tuntuu paremmalta, ainoastaan punaisuus ei ole kadonnut. Tykästyin sieneen toden teolla ja käytän sitä päivittäin. Harmaata sientä säästän vielä sellaiseen hetkeen kun naama taas räjähtää tai kesän helteiden takia rasvoittuminen yltyy. Helteistä ei tähän asti ainakaan ole ollut pelkoa.

Harmaata sientä haluan kokeilla myös vartalolle. Olkapäissäni on jotain aknen tapaista. Kasvoista sain aknen hoidettua pois eräällä lisäravinteella ja oikealla ihonhoidolla jo vuosia sitten, mutta olkapäihin ei ole tähän asti tehonnut yhtään mikään.

Tehokkuuteensa nähden sienet eivät ole kalliita, vähän yli 10 euroa yksi ja yhtä sientä voi käyttää pakkauksen mukaan jopa 3 kuukautta hoidosta riippuen. Lisäksi sienen voi kompostoida kun se on työnsä tehnyt.

Varmasti aion hankkia uusia sieniä näiden kahden jälkeen.

17. kesäkuuta 2014

Salon Selectives Dry Shampoo +VS Keskisellä

Nyt tuleekin taas postaus heti edellisen perään, koska loppuviikoksi lähden käymään kotonani kun on pitempi vapaa ja tietokonetta en taida raahata mukaan.

Uusista kuivashampoista pääsi testiin ensimmäisenä taas kerran yksi omenan tuoksuinen. Mutta mikäs siinä, omena tuoksuu hyvältä. Salon Selectives Level D Dry Shampoo Green Apple on pakattu pikkuiseen simppeliin pulloon. Älkää kysykö mitä tuo D-taso tarkoittaa. Merkillä näytti pikaisella googlettelulla olevan tasoja aakkosittain ja numeroittain ja ne on välillä olleet pois käytöstäkin Wikipedian mukaan.


Siinä missä Klippoteket ja Herbina tuoksuvat puhtaammin vihreältä omenalta niin tämän mieltäisin vähän enemmän punaiseen omenaan päin meneväksi. Tuoksu on jotenkin makeampi ja hedelmäisempi. Tuoksuu siis hyvältä, eikä tuoksu ole niin voimakaskaan kuin kahdessa edellä mainitussa. Siksi se ei suuremmin riitele hajuvesien kanssa.


Hyvät ominaisuudet jäävätkin sitten siihen pääasiassa. Likaiset hiukset saavat kuivashampoosta vähän puhtautta, mutta ei hirveän paljon. Pullosta tuleva suihku on aika heikko ja suihke on melko kuivaa. Puhtaisiin hiuksiin ei meinaa oikein tarttua, eikä se myöskään tuo niihin minkäänlaista karheutta tai muutakaan pintaa. Hiukset siis pysyvät liukkaina ja lättänässä. Mutta se olikin odotettavissa, koska tuo on maissitärkkelyspohjainen ja perunatärkkelyspohjaiset ovat ainakin minulla niitä volyymia antavia. Plussaa loppuun vielä siitä, että ei jättänyt hiuksiin valkoista. Pitäydyn kuitenkin Herbinassa edelleen tämän jälkeen.


Kävin myös taas kerran Keskisellä kun se tuossa melkein naapurikunnassa on. Sieltä tuli osteltua taas vähän liikaakin kaikkea, vaatteita lähinnä, mutta myös vähän kosmetiikkaa.


Ensinnäkin pihassa kävellessä tuli kuulutus "Saimme myyntiin pienen erän Victoria's Secret -tuotteita". Siinä vaiheessa tuli tähän tyttöön vauhtia ja siellä olikin neljää eri tuotetta. Mansikantuoksuinen joku vartalojuttu, joka oli vähän kuin vartalosuihke, mutta se ei ollut suihkepullossa, vaan sellaisessa, josta kaadetaan. En niin keskittynyt tutkimaan sitä, koska en tykännyt tuoksusta ja en tiedä mitä se oli. :D Samoin Honeysuckle & Jasmine -vartalotuoksusta en tykännyt. Enkä Strawberries & Champagne -vartalovoiteesta.

Olin aika pettynyt, koska odotin enemmän. Sitten haistoin Sexy Little Things Noir -tuoksua ja ihastuin siihen. Testeri oli loppu, mutta sai siitä vähän tuoksua irti. Päätin ostaa sen, koska tuoksu oli ihanan pehmeä. EDP:ksi kuitenkin aika heikko eikä tuoksu kestä iholla kovin pitkään. Petyin vähän siihenkin, mutta onneksi se ei ollut niin kallis kuin etukäteen odotin merkin tuotteiden olevan. Nuo tuotteet eivät kuitenkaan saaneet minua ymmärtämään hypetystä merkin ympärillä. Hypetetäänkö niitä vain, koska niitä on vaikea saada. Hyvältä Noir silti tuoksuu, sitä ei voi kieltää.

Sinne jäi vielä ehkä viitisen kappaletta Noireja ja muita tuotteita vähän alle 10 kutakin, joten jos vain eksyt Keskiselle tai asut sopivan matkan päässä ja haluat VS-tuotteita niin sinne vaan pikapikaa niin saat omasi.


Muut ostokset olivat sitten vain Mariela Sarkiman Hair Bible, eurontorilta Pur -silmämeikinpoistolappuja, Mikko Keskiseltä Garnierin puhdistusvaahtoa poistomyynnistä ja viimeisenä ihana Ingrid Cosmetics -luomiväripaletti Pret-A-Porter. Siinä on viisi ihanaa mattasävyä. Shimmersävyjä en luomillani enää käytä juuri lainkaan, koska vaikka tekisin minkälaisen meikin tahansa niin shimmerit näyttävät hirveiltä kiiltelevien kasvojen kanssa. Voi kunpa mattapaletteja olisi enemmän saatavilla.



Pret-A-Porterissa on pääasiassa ruskean sävyjä ja jokerina sitten vielä vaaleanpunainen. Sävyt eivät ole mitään huippupigmenttisiä, mutta kyllä niistä väriä lähtee keskivertoisesti. Ne ovat melko kovia, mutta levittyvät pehmeästi eivätkä ole liian jauhoisia. Lisäksi ollakseen näin halpisluomiväri, pakkaus on kaunis ja painava, tuoden siten lisää arvoa tuotteelle.

16. kesäkuuta 2014

Kaksi ääripäätä

Vartalokuorinnoissa tykkään aika voimakkaista kuorinnoista, mutta en kuitenkaan liian voimakkaista. Viime aikoina olen käyttänyt kahta kroppakuorintaa ja niissä osui kohdalle kyllä aika ääripäät.


Heikointa ääripäätä edustaa Oriflame Swedish Spa Exfoliating Mud. Halusin ostaa sen, koska en ollut aikaisemmin kokeillut savikuorintoja. Kasvoni tykkäävät savinaamioista, joten ajattelin savikuorinnankin olevan kiva.

Swedish Spa -tuotteissa on neljä eri linjaa, (maa, ilma, tuli ja vesi) mutta rehellisesti sanottuna en kyllä ihan tiedä mihin tämä kuuluu. Inkivääriltä tuoksuvat oranssit tuotteet ovat tuli, merellisen tuoksuiset ovat vesi, mutta kahta muuta en tiedä. Koivunlehdet voivat viitata niin maahan kuin ilmaankin, koska ne näyttävät olevan tuulen vieminä.


Oli miten oli niin paksuhko voide tuoksuu raikkaalta ja yrttiseltä. Ei ihan omaan makuuni, mutta ei paha tuoksukaan ja uskoisin, että miehetkin suostuisivat käyttämään tuon tuoksuista. Savikuorinta lupaa poistaa iholta epäpuhtauksia, parantaa pintaverenkiertoa ja pehmittää ihoa. Valkoinen savi puhdistaa ihoa ja valmistaa sen saunaan tai suihkuun, samoin tekee voiteen sisältämä rauduskoivu-uute.


Kuulostaa ihan hyvältä, mutta ei toimi käytännössä. Vihreä voide sisältää vain vähän pieniä ruskeita palleroita ja sokerikuorintoihin tottuneena niitä on aivan liian vähän. Eivätkä ne kuori ihoa juuri lainkaan, jokin kuoriva suihkugeelikin voisi olla tehokkaampaa. En tiedä onko tuossa sitten jokin kemiallisesti kuoriva ainesosa, siitä ei ainakaan ollut tuotteen esittelyssä mainintaa, joten en usko, että siinä olisi.

Ei siis aivan minun juttuni.



Toinen ääripää on sitten Lushin Rub Rub Rub, jota kokeilin innolla. Lush on kiinnostava merkki,  pakkaustekstit hauskoja, tuotteet kivasti nimettyjä ja tuoksultaan huumaavia sekä kivan värisiä. Kuka voisi vastustaa. Ihanalta vaikutti tämä sininen purkalta tuoksuva kuorintakin, joka lupaa olla teholtaan kuin kylpy kolmen miehen kanssa ja tehdä iholle kevätsiivouksen.

Se on samalla myös oikein monitoimituote, koska se käy kevyempää kuorintaa haluaville suihkugeelinä ja myös shampoona. Suolakuorinnan sisältämä merisuola on puhdistavaa, mineraalirikasta ja pehmittävää. Tuoksussa on ripaus sitruunaa ja muuten tuoksun pitäisi olla mimosaa, jasmiinia ja appelsiininkukkaa. Mutta musta se haisee ihan purkalta, sanoi muut mitä tahansa. Tuoksun luvataan jättävän iholle "unique, subtle" -tuoksun koko päiväksi, mutta eipä tuo nyt kovin vahvasti jää tuoksumaan ainakaan omalle iholleni. Ihan läheltä haistaessa tuoksuu purkalle.


Odotin ennen ekaa kokeilua jotain sokerikuorinnan tapaista ja siksi aloin kuorimaan ihan kuivaa ihoa. Mutta voi luoja! Tuo oli niin raapiva kuorinta, että hetken kuorinnan jälkeen ihoon sattui ja käsien ihoon sattui. Oli pakko lisätä hieman vettä joukkoon ja sitten kuorinta oli vähän siedettävämpää, mutta edelleen voimakasta. Vettä en mielelläni lisäile kuorittavalle iholle, koska sitten rakeet vain luistelevat pois iholta ja karkaavat sormien välistä. Ja niin kävi tässäkin tapauksessa lopulta.

Shampoona kokeileminen epäilytti vähän, mutta näin testaillessani olin vielä lomalla ja kun lomalla ei ole pakko mennä mihinkään, on hyvä testailla tällaisia vähän epämääräisempiäkin juttuja niin ihonhoidossa kuin meikkihullutteluinakin. Kaivelisinko hiusten seasta suolakiteitä vielä seuraavana päivänäkin?

En. Ensin shampoona käytöstä ei meinannut tulla mitään kun hiukset olivat liian kuivat ja rakeet vain olivat hiusten seassa. Kastelin hiuksia enemmän ja sitten alkoi toimia, kiteet sulivat ja alkoivat vaahdota kevyesti. Pesutulos oli todella narskuva, syväpuhdistavan shampoon tasoinen ja hiuksista tuli puhtaat ja ilmavat. Huuhtoutuikin aika helposti pois, vaati ehkä vähän enemmän huuhtelua kuin perusshampoo, mutta lähti pois kuitenkin. Seuraavana päivänä hiukset olivat erittäin kevyet ja liukkaat.


Suihkugeelinä kuorinta oli kevyesti kuorivaa ja jätti ihon vähän liukkaaksi ja sitä kului aika paljon, joten en ehkä suosittele siihen käyttöön.

Omaan makuuni aivan liian voimakas kuorinta, mutta voin suositella niille, jotka pitävät karheista kuorinnoista, koska tuo todella on sellainen. Itse taidan pysytellä edelleen sokerikuorinnoissa. Mahtituote esimerikiksi kesällä mökille, samalla purkilla hoituu niin kuorinta, hiusten pesu kuin vartalonkin pesu.

Vasemmalla Lush, oikealla Oriflame

14. kesäkuuta 2014

Ostoksia

Taas on tullut kierreltyä ympäriinsä ja samalla ostettua kaikenlaista kosmetiikkaakin sekä tuttuun tapaan Oriflamen tilaus tuli myös.


Ennen ensimmäistä työpäivää perinteiset stressishoppailut. Ensin kävin kirpparilla ja oli pakko ostaa nyt se Amwayn Anticipate Intense kun se vielä oli siellä. Tuoksu on vain niin upean voimakas, intensiivinen, moniulotteinen ja kuuluu rakastamiini itämaisiin tuoksuihin. Fragrantican sivullakaan siitä ei ole sanottu juurikaan mitään pahaa edes kommenteissa ja sitä on väitetty myös Flowerbombin parhaaksi dupeksi.

Sitten sorruin neljään huulipunaan. Ensin tutkailin vain Tokmannin kosmetiikkaosastoa ja kertaakaan en täällä ole nähnyt Maybellinen punia. Mutta sitten silmien edessä oli tuo haaveilemani Maybellinen nudekokoelma. Niistä valitsin itselleni kaksi. Loput olivat jotenkin niin tummia ja vaalein taas liian vaalea, en halua mitään peitevoidehuulia. Valitsin lähimpänä huulteni sävyä olevan sävyn 740 Coffee Graze ja astetta punertavamman 725 Tantalizing Taupen.

Sitten Lidlin halpoja Cien -uutuuspunia piti saada tietysti kokeiluun. Luomivärinkin olisin halunnut, mutta ne sävyt ei oikein iskeneet. Huulipunien kaikki sävyt olivat kivoja, mutta valitsin vain ne, joita oikeasti voisin käyttää ihmisten ilmoillakin. Joten otin tuollaisen aika lähellä huulteni omaa sävyä olevan 26 Vintage Rosen ja pikkuisen kirkkaamman, mutta edelleen käyttökelpoisen 2 Light Coral:in.

Viimeisenä vielä alessa oli Rimmelin Apocalipsejä ja koska sain LivBoxissa tietenkin sen kaikkein huonoimman sävyn, joka näyttää kasvoillani aivan hirveältä, niin ostin sitten vähän paremman sävyn. Koska tykkäsin koostumuksesta sun muusta kuitenkin. Otin sitten taas yllättäen nuden sävyn Phenomenon. Voi olla liiankin nude, mutta katsotaan.


Oriflamen tilauksessa ainoat ostamani kuvaston tuotteet olivat tässä. Poistomyynnistä piti hamstrata pari noita suosikkejani, Essentials Daily Scrubeja, koska etenkin näin kesäisin kasvot tuntuvat päivittäin niin tunkkaisilta, että ne tekisi mieli kuoria joka päivä. Nämä sopivat hyvin päivittäiseen kevyeen kuorintaan ja rakeita on paljon, sekä ne ovat hienojakoisia.


Mutta kompastuskivi oli taas nuo demot. Ensinnäkin uusi ihana Nature Secrets -tuoksu tuli valikoimaan. Vanilla & Pomegranate. En halunnut lisää suihkugeelejä, joten otin taas palasaippuan. Tuoksu on herkullinen!

Pari käsivoidetta vaikka hyvin harvoin käytänkin käsivoiteita. Mutta blogin pitkäaikaiset lukijat tietävät kirsikkahulluuteni, joten kirsikantuoksuinen Refreshing Cherry Extract -käsivoide oli saatava. Ja oliivin tuoksusta harvoin tykkään, mutta halusin nyt senkin testiin, joten tilasin myös Caring Olive Oil -käsivoiteen.

Very Me Cheeky Lip Stainia halusin myös kokeilla, koska sävy oli kiva. Valitsin sävyistä Lovely Pinkin, koska Red Impact vaikutti vähän turhan tummalta. Ehkä tilaan senkin joskus.

Huulituotteilla jatkuu vielä, Giordani Gold Iconic Liquid -huulipunan halusin, koska se näytti mielenkiintoiselta. Valitsin sävyn Nude Peach.


Tilaajalahjana tuli Nature Secrets Basil & Peach -suihkugeeli, sitä mulla on jo yksi kaapissa, joten tuo menkööt myyntiin. Ilmaisena demona tuli The One Illuskin Blush sävyssä Pink Glow. En tiedä onko ihan mun sävy, mutta katsotaan. Tästä ei ole vielä saatavilla juuri mitään tietoa niin en tiedä mitä tuo vaaleampi on, korostusväri kai? Turhan shimmerinen mun makuun vain.


Wellness -kesäkampanja on myös menossa ja siitä ekana palkintona tuli Russell Hobbs -sauvasekoitin. Se saakin korvata mulla olevan jonkun Lidlin halpissauvasekoittimen, koska on ulkonäöltäänkin paljon tyylikkäämpi. Seuraavissa tulee sitten salaattikulhot, veitsisetti, leipägrilli ja höyrykeitin, jota odotan erityisen innolla. Etenkin kun tässä viime aikoina tein kotona pääasiassa ruuat itse, kun ennen ostin enimmäkseen valmisruokia.

10. kesäkuuta 2014

Ihoresepti vol 2

Edellisestä tällaisen naamion testaamisesta onkin jo vierähtänyt aikaa. Vol. 1 siis täällä. Olen aina vähän arka testailemaan näitä yksittäispakattuja, olen niin monelle asialle allerginen, että jos sitten yhtäkkiä saakin jonkin kauhean allergisen reaktion. Siksi käytän ennemmin tuubeissa olevia jo hyväksi havaittuja naamioita.


Mutta siis vuorossa oli Skin Recipe Dead Sea Anti-Stress Mud Masque. Se on rakastamani savinaamio, vai mutanaamio. Kutsui niitä kummaksi vain niin ne vain sopivat iholleni parhaiten kokemusteni mukaan. Tämä kyseinen naamio rauhoittaa rasittunutta ihoa ja poistaa epäpuhtauksia. Juuri sitä mitä tarvitsen kaikin puolin raskaan kevään jälkeen ja tulossa on vielä stressaavia hetkiä sen uuden työn takia.


Väriltään voide oli vihertävää ja tuoksui todella hyvältä. Kukkaiselta, mutta raikkaalta ja vähän ehkä sellaiselta merelliseltä tai yrttiseltä. Levityksessä apuna toimii vuosia käyttämäni hyväksi havaittu Oriflamen naamiosivellin.


Iholle naamio oli miellyttävä levittää, Oriflamen savinaamio oli tosi hankalaa levittää ja sitä piti tosissaan työstää. Mutta tämä liukui iholle helposti ja vaivattomasti, kuin se olisi ollut kasvovoidetta. Liukkauden takia se oli vaikea saada tasaisesti kuten kuvasta näkyy. Keskityin levityksessä poskiin, nenään ja otsaan, ne saivat vähän paksumman kerroksen. Muu osa kasvoistani on melko ongelmatonta, joten niille riitti ohuempi.


Pussista riitti helposti kahteen käyttökertaan ja säästeliäs olisi saanut sen riittämään varmasti kolmeenkin kertaan, mutta olin muuttamassa vanhempien luokse silloin niin en alkanut kikkailemaan. Naamion annetaan vaikuttaa vartti ja se pestään pois. Vaikutuksen aikana naamio tuntui lämmittävältä, vaikka yleensä savinaamiot naamassa tulee lähinnä kylmä. Ja savinaamioiden tapaan se kuivui aikamoiseksi maskiksi, jonka alla ei paljoa ilmeilty. Huuhtoutui kuitenkin helposti pois lämpimällä vedellä.


Naamion jäljiltä iho oli kirkas, sileä ja pehmeä. Suihkun jälkeen poskissa oleva jokakertainen punoituskin näytti rauhoittuvan. Teki ihosta erittäin kiristävän vain, mutta imeytyipähän kasvovoiteet kunnolla. Ihoon pitäisi pakkauksen mukaan jäädä laventelin tuoksu, mutta en kyllä haistanut mitään.

Kokonaisuudessaan nousi yhdeksi lempparikseni ja ostan kyllä lisää jos jossain näen. Jäljellä on vielä lämmittävä savinaamio, mutta se on syväpuhdistava, joten säästän sen sellaiseen hetkeen kun naamani taas räjähtää täyteen finnejä.

6. kesäkuuta 2014

LivBox Kesäkuu

Jee, kerrankin olin a) kotona b) hereillä kun LivBox tulee, joten sain sen heti.


 Jotta ei spoilata ketään, joka ei sitä halua, niin ekana perinteisesti nauha ja se oli tällä kertaa ihana pilkullinen!


Teemana oli kesä ja aurinko, boksin tuotteet tällä kertaa painottuvat ihon hoitamiseen ja kuorimiseen, jotta se on näin kesällä hehkuva ja kaunis.


Boksi oli aika täynnä ja ekana oli Viaplayn kahden kuukauden ilmainen katseluoikeus. En tiedä miten se liittyy kosmetiikkaan, mutta joo. Tulee kyllä käyttöön ja huiman paljon parempi kuin viimekertainen alekoodi. Olisin vain halunnut HBO Nordicin, koska True Bloodin viimeinen kausi, mutta käy tämäkin.


Ekana poimin laatikosta Ecotoolsin pesukukan, joka on tehty kierrätetyistä raaka-aineista. Sitä voi käyttää normaalin pesun lisäksi kuivaharjaukseen. Mulla on about 5 pesukukkaa, joten vähän plääh. Olisi tullut joku sivellin.

Täysikokoinen
Ovh. 5,95€


Hansaplastilta oli boksiin laitettu Anti Callus 2in1 Peeling kuorintavoide jaloille. Se kuorii ja hoitaa kahdessa vaiheessa, ensin hohkakivipartikkelit ja luonnon vuorisuola kuorivat mekaanisesti ja sitten karbimidi ja manteliöljy hoitavat ihoa. Vaikuttaa ihan hyvältä, olen vain luvattoman laiska käyttämään jalkakuorintoja.

Täysikokoinen
Ovh. 10,75€/75ml


Sitten taas Niveaa ja siitä jo minulle tuttu In-Shower Body Milk. Sen takia vähän plääh, muuten olisin voinut innostuakin, mutta käytin normaalin ihon versiota jo täyden pullon. Kuivan ihon versio voi olla turhan tuhtia, mutta ehkä talvella sitten.

Näyte 50ml
Ovh. 4,95€/250ml


Eka tuote josta vähän innostuinkin. Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine Daily Scrub. Tykkään kasvokuorinnoista ja käytän niitä ahkerasti, joten tämä oli kiva. Olisi saanut olla isompi. Tuo vielä sopii ihollenikin hyvin, koska se vähentää kiiltoa ja supistaa ihohuokosia.

Näyte 15ml
Ovh. 8,55€/150ml


Toinen jee oli Rimmelin Apocalips. Niin paljon kehuttu tuote, jota olen halunnut kokeilla, mutta kymmenet huulituotteeni muistuttavat, etten tarvitse lisää. Sävy on 102 Nova, ei ehkä mun sävy, mutta tuleepahan kokeiltua.

Täysikokoinen
Ovh. 8,55€/5,5ml


Ja viimeisenä Bic Soleil Bella. Vannoutuneena Gilletten käyttäjänä en oikein ole pitänyt näiden halpishöylien käytöstä. Ne ovat usein huonoja, mutta annetaan tälle mahdollisuuus. Ainakin se on nätin värinen.

Ovh. 8€/3kpl


Kokonaisuutena taas ihan mukava LivBox, ei mitään superhypermahtituotetta, mutta kuitenkin boksi, jonka kaikki tuotteet tulee käyttöön jossain vaiheessa.

5. kesäkuuta 2014

Tosi kuiva

Tuossa joku aika sitten mainitsin ohimennen jonkin postauksen lopussa Reddvillen pian alkavasta kampanjasta ja se alkoi jokin aika sitten. Oman lähetykseni sain vasta tänään.

Etukäteen kampanjasta kerrottiin vain se, että siinä on mukana jotain, joka on sopivaa kevätilmojen lämmetessä. Sen jälkeen Reddvilleen tuli Hawaiian Tropic -kilpailu, joten ajattelin, että sitä on varmaan lähetyksessäkin mukana. Mutta ei ollut vaan parempaa!



Tosi Kuiva -antiperspirantteja. Joku voisi olla, että plääh... dödöjä, mutta en minä. Hikoilun kuningatar. Se aiheutti suuria ongelmia nuoruudessa. Kokeilin kaikki mahdolliset dödöt ennen kuin löytyi Rexonan Maximum Protection(ja myös Doven vastaava on hyvä). Silloin nuorena en edes tiennyt, että apteekeissa on dödöjä ja muutenkin se asia valkeni mulle vasta pari vuotta sitten.

Ja netissä olleet keskustelut eivät olleet kauhean kivoja apteekkidödöistä. Näistä supertehokkaista siis. Kirvelyä ja polttelua kainaloissa. En siis kokeillut, mutta nyt nämä aion testata kivun uhallakin!



Ensin toki paketissa tuli myös se pakkaus tamponeja. Pakkauksessa oli myös koodi, jolla saa apteekkituotteet.fi -nettikaupasta tilauksen ilman postikuluja. Sieltä saa myös tilattua Tosi Kuivaa. Kävinkin heti tarkistamassa hinnan, koska tuotteet vaikuttivat sellaiselta, että ne maksavat ja paljon. Mutta eiväthän ne olleet kuin vähän yli 10 euroa, vain pari euroa kalliimpaa kuin Maximum Protection. Lisäksi Tosi Kuivaa saa ihan kivijalka-apteekeista.



Toinen tuote jonka sain oli tietenkin se Tosi Kuiva Dab-on Antiperspirantti. Se tehoaa 7 päivää ja käy kainaloiden lisäksi käsille ja jaloille. Sitä laitetaan suihkun jälkeen puhtaalle iholle ja annetaan vaikuttaa yön yli.




Kolmantena vielä uutuustuote, Tosi Kuiva Wipes Antiperspirantti Kosteuspyyhe. Käytännössä sama tuote kuin edellinenkin, mutta vain pyyhkeen muodossa. Ja sitä käytetäänkin samaan tapaan.

Jos nuo todella ovat vain kerran viikossa käytettäviä niin todella kiva tuote näin kesällä. Raportoin tuloksia kunhan saan testattua niitä muutaman viikon, mutta halusin mainita näistä jo nyt, koska koodilla TOSIKUIVA myös te lukijat saatte toimitukset ilman postikuluja apteekkituotteet.fi -sivustolta 30.6 asti. Tarjous koskee noita molempia yllä olevia tuotteita.

4. kesäkuuta 2014

Loppuneita

Jos viime huhtikuussa loppui nihkeästi tuotteita niin nyt vasta olikin nihkeää. Mutta sain töitä ja muutan pariksi kuukaudeksi takaisin vanhempien luokse sen takia niin haluan nuo pois pyörimästä. Oman asuntoni kyllä pidän silti, joten ei onneksi tarvi roudata kaikkea mukaan. Mutta taas se pähkäily, että mitä ottaa mukaan...


Kokonaisuudessaan loppuneet toukokuussa olivat tässä. Paljon blogissa jo nähtyjä tuotteita. Työt alkavat viikon päästä, joten on paljon järjestettävää ja en linkittele niitä nyt postauksiin. Jos ei muuten niitä löydä niin tuolla sivupalkissa on tuo hakutoiminto.


Ensinnäkin blogissa omassa postauksessan esiintynyt Avon Anew Vitale -silmänympärysvoide. Tykkäsin huikeasti ja voisin ostaa lisääkin ihan helposti. Talvikäyttöön huippu, kesäksi vähän liian tujua tavaraa rasvoittuvalle iholle.

Sitten hammastahna. Niitä en yleensä esittele blogissa sen kummemmin edes loppuneissa, mutta tämän halusin mainita. Colgate Max White Onen kohdalla olin mainoksen uhri. Perushyvä hammastahna, ei liian voimakkaan makuinen, joten pystyin käyttämään hyvin. Mutta ei se vaalentanut viikossa sävyä yhtään kuten oli odotettavissakin. Edes koko tuubi ei vaalentanut hampaita, ei edes väliaikaisesti optisena harhana. Tuubin sävykartan tyyppinen asteikkokin on hassu, kenellä muka on harmaat hampaat.

Pikkuruinen matkapullo I Love... Mango & Papaya shampoota. Yritän urakoida noita pikkupulloja pois kaapista kun ne vie niin pohjapinta-alaa. Enkä matkustele niin paljon, että tarvitsisin tuollaisen arsenaalin. Epäilin suuresti tällaista halpismerkin shampoota. Puhdistaisiko se hyvin? No puhdisti ja teki lisäksi hiuksista ilmavat ja pehmeät sekä hyväntuoksuiset. Tämä on muutenkin suosikkituoksujani merkiltä. Vielä on jäljellä hoitoaine tätä tuoksua.


Sitten Oriflame Swedish Spa Exfoliating Mud. Siitä on roikkunut luonnoksissa postaus vaikka kuinka kauan, mutta lupaan julkaista sen piakkoin.

Avon Naturals Raspberry & Hibiscus -kosteusvoide oli peruskiva ja hyväntuoksuinen. Siitäkin on postaus.

Samoin Klippoteketin kuivashampoosta, joka oli hyvä, mutta ei voita Herbinaa.

Oriflamen Nature Secrets Nettle & Lemon -shampookin on nähty loppuneissa lukemattomia kertoja. Se on edelleen suosikkejani hyvän tuoksunsa ja lähes syväpuhdistavan pesevyytensä ansiosta. Ei päivittäiseen käyttöön, mutta kerran pari viikossa viemään kuivashampoojäämät ja muut möhnät päästä.


Meikkipuolelta loppui yllättävän paljon. Oriflame Wonder Color Lip Liner sävyssä Nude Beige. Tästä en alkuun tykännyt sen liian oranssin sävyn vuoksi ja se olikin pitkään käyttämättä. Joulun jälkeen kuitenkin kokeilin sitä koko huulille nudepunan alle ja se toi siihen mukavasti lisää sävyä. Lisäksi siitä ihana, ettei sitä tarvinut teroittaa. Meikkikynien teroittaminen on aina niin tuskaa. Saatan ostaa uudenkin jos näitä on vielä.

Oriflamelta LipSpa Therapy -huulivoide sävyssä Caring Nude. Demona ostamani ja tästä väristä tykkäsin niin paljon, että otin käyttöön jo toisen heti perään. Siitäkin on postaus olemassa.

Valmistujaisiin kaivelin myös irtoripsiä esiin ja samalla tarkistin liimat kun yritin löytää toimivaa yksilöä. Sellainen löytyi onneksi avatuista niin ei tarvinut avata uutta, mutta nuo kaksi olivat kuivuneet. Ne ovat Oriflamen ripsien mukana tulleita.

Ja taas kerran loppui luottopohjustajani Lumenen Eyeshadow Base. Onkohan tuo nyt viides? jonka käytin. Ja uusi lähti heti perään käyttöön. Joskus voisi kyllä kokeilla jotain muutakin.

Swatchinkin sain vielä kaivettua tuosta huulikynästä.


Oriflamelta loppui myös vanulappuja joita ostin pari pakettia joskus jostain alennuksesta. Ovat kuvassa vasemmanpuoleiset ja oikealla Lidlin suosikkivanulappuni. Oriflamen lapuistakin tykkäsin, koska niissä oli tuollainen kohokuviointi....


...ja ne myös ovat paljon ohuempia kuin Lidlin(yllä). Näin ne vievät vähemmän putsaria, koska Lidlin laput imaisevat itseensä aika paljon ylimääräistä enkä jaksaisi aina alkaa puolittamaan noita. Mutta Oriflamen laput ovat paljon kalliimpia ja kuten kuvasta näkyy niin vähän tuollaisia pörröisempiä. Mielelläni kyllä käytän jäljellä olevan toisenkin paketin.


Ennen valmistujaisia otin pitkään säästelemäni kuurin Optimals Oxygen Boost Capsules -ihonhoitokapseleita. Käytin näitä pari vuotta sitten yhden kuurin, olisiko ollut ennen veljeni rippijuhlia? Päiväystä paketissa oli 9/14 asti, joten ehti vielä hyvin käyttää. Kuuri kestää 14 päivää ja noita ei siis syödä vaan kapseli kierretään auki ja sieltä tulee vähän seerumin tyyppistä voidetta, joka sitten levitetään kasvoille.

Näitä ei enää ole ollut aikoihin myynnissä, joten en sano niistä sen enempää kuin, että kapseli on kunnon tehokosteutus iholle, tekee ihosta mattaisen ja silkinpehmeän sekä saa sen näyttämään paremmalta. Harmi kun tällaisia ei enää ole nuoremmalle iholle, ainoastaan Time Reversing -kapseleita on myynnissä ja ne ovat ilmeisesti hyviä kun pari asiakastani ostaa niitä joka kuukausi. Samoin on Royal Velvet -kapseleita, mutta niitä on tilattu harvemmin asiakkaiden toimesta.