30. kesäkuuta 2015

Loppuneet Kesäkuu


Kesäkuussa tyhjeni varsin keskivertomäärä purkkeja ja suurin osa on tuollaisia päivittäiskäytössä olevia perustuotteita. Yritän edelleen panostaa purkinjämien tyhjentämiseen, ennen kuin avaan mitään uusia.


Oriflame Nature Secrets Colour Care Shampoo Almond & Strawberry
Rakastan, saattaa päätyä HG-listalle. Pesee loistavasti jättäen hiukset pehmeiksi, tuoksuu namilta. Ei kuitenkaan pese liian narskuvaksi, joten väri ei saa syväpesua, joka haalistaisi sitä nopeammin. Hiukset ovat kuivuttuaan kevyet ja ilmavat, sekä tietysti puhtaat. Ostin jo kaksi pulloa lisää.

Oriflame Nature Secrets Aloe Vera & Watermelon Shower Gel
Joku aika sitten käytin saman sarjan kosteusvoiteen. Peruskamaa. Tuoksusta en edelleenkään kauheasti pidä, se ei ole makuuni tarpeeksi vesimeloninen vaan tuoksuu enimmäkseen aloelta.

Eveline Cosmetics Argan + Keratin Conditioner
Nyyh, ihan lempparihoitoaine loppui. Hoitaa erinomaisesti, tuoksuu mahtavalta ja on riittoisaa. Haluan lisää!


Oriflame Optimals Mattifying Toner
Aika peruskasvovesi, ei mitään ihmeellistä, mutta ei huonoakaan. En huomannut sen vaikuttavan mitenkään kasvojen rasvaisuuteen. Tuoksu mieto ja huomaamaton.

Oriflame Optimals Matte Touch Face Blotting Tissues
Luottokamaa, käsilaukussa on aina yksi paketti varsinkin kesäisin. Imaisee itseensä iholta ylimääräisen kiillon, mutta meikki ei paperiin tartu. Näin meikin saa siistittyä nätimmin jos vertaa siihen, että puuteroisi ihon uudelleen ja uudelleen, kunnes loppupäivästä naamalla on aikamoinen kakku. Vanhanmallinen pakkaus, mutta uudistettu paketti lähti jo käyttöön.

The Body Shop Vitamin E Moisture Cream
Joulukalenterissa tullut päivävoide ja sama perusvoidemainen tuoksu, joka yövoiteessakin oli. Siitä en tykkää. Muuten voide oli jees, imeytyi nopeasti, ei lisännyt kiiltoa tai rullannut ja sopi meikin alle. Mutta ei suojakerrointa, joten jää ostamatta.


The Body Shop Almond Hand & Nail Cream
Joulukalenterista tullut ja imeytyy melko nopeasti, mutta jättää öljyisen tunteen hetkeksi. Kosteutusteho keskivertoa. Tuoksusta en tykkää yhtään, koska manteli on inhokkejani. Tuoksu kuitenkin muuttuu aika nopeasti iholla jotenkin kaakaomaiseksi. Silti en ostaisi lisää, mutta jotain toista tuoksua voisin kokeilla.

BIC Soleil Bella
Yleensä en höyliä loppuneisiin ota, mutta tämä tuli LivBoxista aikoinaan, joten otetaan se siksi mukaan. Odotukset eivät olleet kovin suuret, onhan se vain kertakäyttöhöylä. Se kuitenkin yllätti positiivisesti. Varsi on muotoiltu niin, että se sopii käteen täydellisesti ja materiaali tuntuu miellyttävältä. Terät tekevät sileää jälkeä kertavedolla, ainoa huono puoli on kääntymätön teräosa. Suosikissani Gilletessä on kääntyvä terä ja sillä pääsee kurvikkaisiinkin paikkoihin. Siihen nähden tuo on jäykkä, mutta muuten ei mitään moittimista. Ja nätin värinenkin. Ostan varmasti toisen jos satun tarvitsemaan kertakäyttöisiä. Varsi on niin loistava, että minun puolestani noista saisi tehdä vaihtoterällisiäkin.

Hawaiian Tropic Protective Sun Lotion SPF 50
Mistä näitä vanhoja aurinkovoidejemmoja oikein löytyy. Ollut auki ainakin kaksi kesää ja jäänyt vähälle käytölle. Hirveän paksua, mutta imeytyy nopeasti, eikä jätä mitään tahmaa eli siltä kannalta loistava. Mutta haisee niin pahalta, ettei vaan pysty käyttämään. Haisee ihan sellaiselta auringossa pari tuntia olleelta ylikypsältä banaanilta. Sitten vielä kun levityksen jälkeen on auringossa niin se haju vaan voimistuu ja leijuu ympärillä kaikkien haisteltavana. Hyh.


Amway Artistry Lip Colour Sheer - 410 Sandrine
Taas yksi pilaantunut pistävän vahamaiselle haiseva huulipuna. Se onkin yksiä vanhimmistani, mutta sävynä vähän sellainen minkä miellän vanhempien rouvien sävyksi, joten jäi todella vähälle käytölle.

Simple Pleasures Shower Gel - Live Simply & Laugh Often
Pikkuruiset glittersuihkugeelit, keltainen tuoksui sitruunalta ja vihreä omenalta, molemmat hyvin teolliselta sellaiselta. Virallisesti tuoksut ovat Lemon Sugar Chiffon ja Green Apple Freesia. Uskoisin sarjaan kuuluvan vielä Love-suihkugeelin, ainakin noin jos ällökliseisten sanontojen mukaan mennään. Pikkuista glitteriä oli hurjasti ja sitä jäi vähän ihollekin. Ja lattialle. Ja joka paikkaan. Glitter on herpes josta ei pääse eroon...


Avon Sensuelle EDP
Minun makuuni aivan liian puuterisen kukkainen ja voimakas. Huonona päivänä päänsärkytuoksu.

Oriflame Lovely Garden EDT
Tilasin itselleni Lovely Garden näytteen, koska ihastuin siihen tuoksutäplässä. Ja täplässä, sekä ampullissa se tuoksuukin huumaavan ihanalta. Pääosassa on selkeästi tunnistettava kirpsakka raparperi, jota pehmentää makea vanilja ja lämmin maito. Mutta kuten kaikki tämän tyyppiset vihreät tuoksut, sekin muuttuu ihollani alkutuoksun jälkeen pistäväksi. Harmittaa kyllä vietävästi, koska muiden iholla se tuoksuu mielettömän hyvältä. Tarkemmat tiedot täällä.

The Body Shop Tea Tree Oil
Tilauksen mukana tullut näyte ja ensinnäkin en tykkää teepuun tuoksusta yhtään ja tämä tuoksui sille voimakkaasti. Valuva öljy oli lisäksi vaikea käyttää, kerkesi valua kerran silmään kulmakarvan päällä olleesta finnistä ennen kuin sain korkin kiinni. Ei myöskään kuivattanut finnejä yhtä tehokkaasti kuin Oriflamen SOS-geeli ja ihoni ei muutenkaan oikein tykkää öljyistä. Tuokaan ei imeytynyt vaan jäi hengaamaan ihon pintaan. Joten ei kiitos.

4 kommenttia:

  1. Loppuneet on niin kiva tiiraus toisen kosmelaukun/kaapin sisältöön :) Plus kirjoittamasi napakat arviot on tosi hyviä!

    VastaaPoista
  2. Mukavaa ja rentouttavaa lomaa sulle, toivotaan että säät suosii lomalaista :) Harmi ettet tule Lovely Gardenin kanssa "toimeen" sillä se on aivan uskomattoman ihana kesätuoksu! Se raparperin tuulahdus on niiiiin <3

    Aikaisemmassa postauksessasi vertasit meikkivoiteita. Cliniquella on myös meikkivoide Superbalanced Makeup, kannattaa kokeilla. Myös meikkipuuterit toimii hyvin rasvoittuvalla ja/tai sekaiholla (kokemusta on).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, säät ovat ainakin tähän asti olleet mahtavat :) Lovely Garden kyllä harmittaa, koska ihastuin myös juurikin tuohon raparperiin ja se on muutenkin tuoksuissa aika harvinainen. En ole ainakaan törmännyt toiseen raparperituoksuun. Kiitos myös tuosta Superbalanced-vinkistä, täytyy tutkailla sitäkin :)

      Poista