1. lokakuuta 2015

Loppuneet Syyskuu


Syyskuu ei mennyt kosmetiikan kanssa yhtään hyvin. Minua ei haittaa, vaikkei loppuneita ole paljon, mutta kolme loppuneista on hajonneita! Ympärilläni leijuu huonoa onnea vähän joka asiassa nyt ja kosmetiikan hajottaminen oli ilmeisesti yksi niistä. Nyt onneksi loppuneiden vähäisen määrän vuoksi voin muutamasta kertoa vähän enemmän, yleensä loppuneisiin supistan arvioitani aika reilusti, jotteivat ne ole kilometrin pituisia ja kerron vain olennaisimman.


Katy Perry Killer Queen's Royal Revolution Royal Shower Gel
Tuoksun mukana tullut ja oli ihan hyvä suihkugeeli. Vaahtosi hyvin ja tietenkin pesi ihon. Tuoksui hajuvesien oheistuotteille tyypillisesti voimakkaasti ja hajuveden tuoksu oli toistettu tähän todella hyvin. Usein näissä on pieniä eroavaisuuksia, mutta tämä tuoksui juuri samalle kuin hajuvesi.

Dove Oxygen + Moisture Shampoo & Conditioner
LivBoxissa tulleet näytteet pääsivätkin heti reissuun mukaan. Ensinnäkin ne tuoksuvat aivan ihanalta, minun nenääni vähän vesimelonimaiselta.
   Shampoo pesee hiukset hyvin puhtaiksi, muttei kuitenkaan narskuviksi. Ja todella jo ekan käyttökerran jälkeen hiukset ovat niin kuohkeat, ettei melkein tarvinnut tehdä niille mitään aamulla. Toisaalta jouduin taltuttamaan hiuksia jätettävällä hoitoaineella, koska ilmavuuden takia hiukset lentelivät joka puolelle ja olivat vähän sähköisen oloiset.
   Hoitoaine oli keskiverto ja sen tuoksu oli lähes huomaamaton shampooseen verrattuna. Silotti jonkin verran, mutta hiukset jäivät silti vähän karheiksi ja takkuisiksi. Shampoota voisin hyvinkin ostaa lisää, hoitoaineeseen en niin ihastunut.


Batiste Dry Shampoo - Tropical & Cherry
Minipullot loppuivat reissuilla. Tropicalista sanon, että onneksi oli vain mini. Batiste on suosikkini, jos haluan hiuksista puhtaan näköiset, Herbina taas jos haluan myös kohottaa hiuksia. Eli loistokamaa yleisesti ottaen, mutta tässä tuoksu oli arkikäytössä hankala. Hyvin vahvasti kookokselta tuoksuva ja siksi helposti riiteli hajuveden kanssa. Itse tuoksussa ei ollut mitään vikaa, mutta trooppisena tuoksuna vaikea käyttää. Cherry tuoksui huomattavasti paremmalta. En löytänyt siitä mitään kirsikkaista, mutta tuoksu on kuitenkin kevyen hedelmäinen, eikä liian voimakas ja haihtui aika nopeasti. Pullon kuosi on iiiiihana. Suosikkejani Batistelta.

Oriflame Essentials Nourishing Face Mask
Mun iho otti tuossa joku aika sitten nokkiinsa jostain ja punoittaa kuin viimeistä päivää, kuten Ultrabase-postauksessa mahdollisesti näittekin. Yleensä käytän savinaamiota, mutta se tuntui vain ärsyttävän ihoa nyt lisää, joten otin pussinaamioista tämän, koska se lupaa ravita ja olla täyteläinen ihon kosteuttaja.
   Naamio on hirmu paksua ja täyteläistä, yhdestä pussista riittäisi kahteenkin kertaan, mutta holvasin nyt oikein paksun kerroksen iholle. Naamio tuoksui kevyen pähkinäiseltä, ihan Kinder Bueno -patukoilta! Se tuntui iholla uskomattoman hyvältä, niin kosteuttavalta ja täyteläiseltä. Olo oli rento ja naamio tuntui lämmittävänkin hieman, koska ihoni taisi pintakuivana imeä siitä kaiken kosteuden mitä irtosi. Hengasin koko illan paksu naamio naamassa ja se imeytyi lähes kokonaan, jättäen iholle vain ohuen kalvon.
   Naamion kanssa olisi varmaan voinut nukkuakin, mutta pesin sen pois ja alta paljastui superkosteutettu ja pehmeän sileä iho. Olisin muuten tehnyt tästä oman postauksenkin, mutta koska tuote on rajoitettua erää, sitä ei enää hirveästi ole saatavilla. Viimeisiä varaston rippeitä kyllä varmaan saa vielä. Tilasinkin itselleni lisää näitä. Oikein kunnon hemmottelunaamio!


Oriflame Refreshing Hand Cream - Cherry
Kevyesti kosteuttava käsivoide oli hyvä kesäkäytössä. Tuoksui ihanasti aidolta kirsikalta, ei lainkaan teolliselta. Tälle sarjalle tyypillisesti "sulaa" iholle. Imeytyi nopeasti, eikä jättänyt mitään tahmalähmää. Tykkäsin kovasti.

Garnier Pure Active Gentle Purifying Foam
Tähän asti kokeilemistani puhdistusvaahdoista ehkä suosikkini. Toimii loistavasti kasvoharjan kanssa, mutta myös ilman harjaa. Puhdistaa ihon ja tarvittaessa poistaa myös kasvomeikin. Tuoksu piristävä etenkin aamuisin. Voisin ostaa lisää.

Oriflame Wonderful Shower Cream
Hyvä suihkugeeli, shower creamina ei kuivattanut lainkaan, vaan jätti ihon miellyttäväksi. Tuoksusta vain en niin pitänyt, se oli vähän turhan pistävä. Ostin aikoinani sen pullon kuosin takia, vaikka tiesin, etten pitäisi tuoksusta. Siinä yhdistyy päänsärkytuoksuni jasmiini, inhokkini sitrustuoksu eli mandariini ja kaikkea pehmentämässä meripihka. Vielä kosteusvoide käyttämättä...


Oriflame Terracotta Powder - Natural Bronze
Loppuihan se viimein, tai no viimeiset palaset murenivat ja kippasin ne roskiin. Suosikkejani aurinkopuutereissa. Ei liian lämmin tai oranssi, vaan sopivan neutraali. Ihan sydäntalvella tosi kalpeana joskus liikaa, mutta suurimman osan vuodesta ihan hyvä. Ja mikä tärkeintä, matta. Kansi hajosi pari vuotta sitten kun rasia tippui lattialle, mutta puuteri säilyi ehjänä. Ei saatavilla enää, pitää tutkia listoista, onko sitä tulossa uudistettuna tulevaisuudessa. Voisin käyttää lisääkin, mutta varmaan kokeilen jotain muuta, elämä on liian lyhyt yhdessä aurinkopuuterissa pysyttelemiseen.

Oriflame Wonderlash Festive Edition
Vanhempaa WL mallia joulun erikoishylsyssä. Muuten samanlainen kuin muutkin. Entinen suosikkini, edelleen HG listalla, mutta Eyes Wide Open syrjäytti ykköspaikalta. Tämänkin käyttö vaatii vähän harjoittelua. Lyhyemmällä puolella kasataan massaa ripsiin ihan tyveen asti ja pidemmillä harjaksilla erotellaan ripset kauniiksi viuhkaksi. Pitää taivutukset hyvin, eikä suttaannu tai varise ja kestää pikkusateet.

Oriflame The ONE Eyes Wide Open Mascara
Ihan HG ripsari! Tykkään siitä enemmän kuin Wonderlashista. Käyttö vaatii opettelua, mutta kun sen oppii niin aivan loistava. Ripsaria on haukuttukin monessa paikassa, mutta niistä arvioista näki selvästi, ettei käyttöön ole perehdytty, vaan ripsari on vain läpsäisty ripsiin ja sitten sanottu sen olevan gaggaa. Joten jos ostat tämän ripsarin niin näe se vaiva, että opettelet käyttämään sitä. Katso ohjevideo ja harjoittele, harjoittele, harjoittele. Tuloksena saat tuuheat, erotellut ripset, joita ei välttämättä tarvitse erikseen taivuttaa. Usein tosin taivutan, jolloin vaikutus vain vielä korostuu ja tuo pitää taivutukset ripsissä tiukasti. Eikä varise tai suttaannu päivän aikana, kestää pikku tihkusateen, vaikkei ole vedenkestävä varsinaisesti. Täydellistä. *rant over* Toki kaikille tuo ei sovellu, mutta jos päätät kokeilla sitä niin tee se kunnolla.


Essence All About Matt! Fixing Compact Powder
Ne hajonneet... Tämä siis tippui pöydältä ja jo ennen sitä siitä oli alkanut murenemaan siveltimellä ottaessa palasia, vaikkei edes painanut kovaa. Käytöstä tuli sotkuista ja hankalaa, joten ihan hirveästi sen lopullinen hajoaminen ei haitannut. Oli se niin halpakin, ettei rahallinen menetys ollut suuri. Nimensä mukaisesti meikin korjailuun se sopi hyvin, ei kakkuuntunut iholle, mutta kiiltoa ei juurikaan pitänyt poissa. Helposti hajoavana(ja taisin jonkun toisenkin blogista lukea puuterin hajonneen?) ei käytännöllisin puuteri kuljettaa mukana eli en osta toista kertaa.

Louis Widmer Skin Appeal Peeling
Ei loppunut, mutta otan sen tähän mukaan, jotta voin heittää pakkauksen pois. Vuoden huonoimman pakkauksen palkinto menee tälle tuotteelle. Alusta asti paksu tahna oli vaikea saada tuubista ulos, sitä sai puristaa kädet täristen ja rystyset valkoisena. Sitten sisään alkoi kerääntyä vettä, koska tuo majailee suihkussa, jossa käytän sitä ja korkin välistä meni jotenkin vettä sisään. Viimeinen niitti oli kun sauma aukesi ylhäältä(kuva alla) ja puristamisesta tuli vielä mahdottomampaa sisällä olevan ilman takia + tuote menisi nopeammin pilalle/kuivuisi. Joten siirsin tuon tyhjään purkkiin. Itse kuorinta on suosikkini ikinä ja HG-listallanikin se taisi olla, mutta LW:n pakkaussuunnittelijatyypit saisivat kyllä miettiä tuon vähän uusiksi. Sisällä on luultavasti vielä hirveä määrä tavaraa, joten leikkaan sen auki ja kaavin loputkin ulos, mutta halusin postauksessa pakkauksen näyttävän vielä ehjältä. (Ja leikkasinkin pakkauksen auki tajuten vasta sen jälkeen, että unohdin ottaa yhteiskuvan loppuneista, siksi tuo on siinä väärin päin. Arvatenkin leikkasin sen auki juuri etupuolelta...)

Oriflame Activelle Invisible
Kerkesin käyttää ehkä kolmesti ennen kuin suutin hajosi. Olen kokeillut kaikki vesihanan alla uittamiset sun muut, mutta mitään vaan ei tule ulos. Ei edes ilmaa, enkä uskalla sitä kauheasti rassata kun pelkään sen poksahtavan silmille. Saatu joskus palkintona/tilaajalahjana, joten en jaksa alkaa nähdä reklamoinnin vaivaa. Kaapissa on toinenkin, joten pitää kokeilla jos se kestäisi.


Hajoaako teillä usein kosmetiikkaa, vai oonko vaan toivoton säheltäjä.

10 kommenttia:

  1. Miulla on yhdestä puuterista lähtenyt kansi irti :D Yhtenä päivänä vaan aukaisin sen ja kansi jäi käteen.
    Garnierin vaahto on kiva, miulla toinen pullo menossa. Kirsikkakäsivoidekin löytyy ihan vain sen takia, kun tykkään kirsikasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirsikka on kans mun lempituoksu melkein missä vaan, puhtaasti kirsikalta tuoksuvia tuotteita vaan on harmittavan vähän.

      Poista
  2. Essencen puuteri on kyllä helppo hajoamaan. Pitää ottaa uusi käyttöön jo ennen kuin vanha on täysin loppu, koska reunat alkaa tosiaan murentumaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelinkin, että se saattoi olla sun blogi, josta näin sen hajoamisjutun. :) Mulla tuo lähti ihan alusta saakka murenemaan kun ei vielä ollut edes yhtään kuopalla. Se vain lohkesi siveltimen alla niin, että pannu näkyi.

      Poista
  3. Mulla just tursusi yksi kasvojen puhdistusvoide tuolta yläsaumasta, ärsyttävää. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, sitten menee nopeasti koko tuote pilalle, etenkin jos ei heti huomaa sauman halkeamista.

      Poista
  4. :o Ei tuo Widmerin kuorinta mulla NOIN paksua ole! Ihan normisti kyllä tulee ulos.. Mutta tosiaan se on mun HG-kuorinta, ihan paras ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Epäilisin, että tuo kerkesi jonkun aikaa olla sauma aukinaisena kun tuote oli alun alkaenkin aika paksua, mutta ei kuitenkaan noin paksua kuin se nyt oli. Taisi ehtiä vähän kuivua jo. Tai sitten tuote oli maanantaikappale alusta asti. :(

      Poista
  5. Mulla on tällä hetkellä ehkä 4 tuotetta jotka on tukossa. Pari hiuslakkaa, yks meikinkiinnityssuihke ja ja joku muu ehkä... Pikkusen ärsyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä inhottavaa ja mua aina pelottaa noiden aerosolien kanssa, että ne poksahtaa käsille jos niitä kauheasti rassaa. Tuosta dödöstäkin on se muoviosa irtoamassa ja kun se irtoaa niin mitä sitten käy...

      Poista