30. maaliskuuta 2016

Everlasting Extreme

Yritetäänpäs palailla pikkuhiljaa bloginkin kanssa normaalirytmiin. Pääsiäisen aikana muutin loputkin tavarani uuteen asuntoon ja tällä kertaa kaikki menikin aika lailla ongelmitta. Tosin edelleen muutin sillä samalla pakettiautolla tehden kaiken ihan itse isäni ja veljeni kanssa. Muuttofirmoihin meni luotto totaalisesti tuon säädön takia, joten niitä en edes ajatellut tällä kertaa. Nyt olen täällä laatikkomeren keskellä yrittäen purkaa tavaroita ja järjestellä paikkoja. Vartalo on täynnä mustelmia, joiden syntymisestä ei ole mitään havaintoa. Jokaista lihasta särkee ja keho ylipäätään kaipaisi jotain hierontaa, on se niin jumissa. Finnejä alkoi pukkaamaan ja kynnet ovat entiset. Silti olen erittäin onnellinen ja helpottunut, että viimein olen täällä. Nyt vain keskityn huolehtimaan itsestäni hyvin, koska kaiken tuon hässäkän takia minä olin itselleni se viimeinen asia mietittävänä. Ja kolmen paikan(vanha asunto, uusi asunto, vanhempien koti) väliä seilatessa oli kosmetiikka-arsenaalini hyvin minimaalinen. Se kyllä näkyykin nyt ihon kunnossa. Punoituksen määrä on suunnaton ja iho huutaa kosteutta, mutta silti puskee finnejä. Mutta kyllä tästä vielä selvitään. Yksi reissussa mukana kulkenut ja luotettavaksi osoittautunut kaveri oli Oriflamen uusin meikkivoide.


Aikaisempi suosikkini meikkivoiteissa vuosien ajan oli Oriflamen Everlasting, joka sittemmin muuttui The ONE Everlastingiksi. Vähän hylkäsin Everlastingin(ja about kaikki muutkin meikkivoiteet) silloin kun teidän lukijoiden avustuksella löysin Joe Blascon Ultrabasen. Se on kuitenkin aika tymäkkä meikkivoide arkikäyttöön, joten kaipasin jotain kevyempää. Siksi kiinnostuin heti kun Oriflame lanseerasi The ONE Everlasting Extreme Foundationin. Se jäi vakiokäyttööni ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.


Normaaliin Everlastingiin verrattuna tämän pitäisi olla vieläkin kestävämpi ja onhan siinä myös suojakerroin 30, mikä on lähestyvän kesän vuoksi erittäin toivottava ominaisuus. Se lupaa myös hylkiä vettä ja hikeä. Veden hylkimisen ainakin huomasi selkeästi, kun meinasin pestä tapani mukaan kasvot suihkussa, silmämeikit toki olin jo ennen suihkua puhdistanut, ja siinä ennen putsaria vähän kastelin kasvoja pelkällä vedellä enimpiä pois huuhdellakseni, mutta tämäpä voide ei liikahtanutkaan vedellä.

Voide on suunnattu rasvoittuvalle ja sekaiholle, joten heti alkuun voi sanoa, etteivät kuivaihoiset tästä tykkää. Voide jättää ihon todellakin mattapintaiseksi heti levittämisen jälkeen, puuteria ei välttämättä edes tarvitsisi, mutta oman ihoni tuntien laitan sitä aina. Tällä hetkellä kun ihoni on todellinen sekaiho, tuntuu voide paikoittain kiristävältä.

Ilman meikkiä
 Ihoni on tällä hetkellä hieman karussa kunnossa, kuten sanottu. Muuttostressin ja puutteellisen ihonhoidon takia se punoittaa ja siinä on näppyjä, mutta paikoitellen iho on pintakuiva. Lähinnä T-alue silti rasvoittuu entiseen tapaan.

Pelkkä meikkivoide
 Meikkivoide tasoittaa ihon sävyä nätisti, ainoastaan pahin punoitus vielä kuultaa läpi. Voide jättää ihon sileän tuntuiseksi ja mattaiseksi. Levitystuntuma on hieman jäykähkö ja kuiva, kuten tällaisilla meikkivoiteilla yleensäkin ja siksi taas kerran suosittelen levitykseen BeautyBlenderiä tai vastaavaa muun merkkistä meikkisientä. Peittävyydestä huolimatta voide tuntuu kevyeltä, lähes kuin iholla ei olisi mitään.

Meikkivoide + Peitevoide + Puuteri

Peitevoiteella ja puuterilla ihon sävy kuitenkin tasoittuu vielä lisää ja puuteri tuo kaipaamaani lisäkestoa loppupäivää ajatellen. Toki ihosta tulee myös aivan matta näin alkuun, mutta muutaman tunnin päästä sekin on kaikonnut kun posket alkavat rasvoittua. Joten siksi puuteroin ihon aivan mattaiseksi. Pahoittelen peitevoidehuulia, mutta mulla on niin paljon röpelöä huulten ympärillä, että pitää tehdä tuollainen tyhjä taulu, johon piirtää huulet uudestaan.

Sävyistäkin löytyi iholleni juuri oikea, vaalein sävy Vanilla. Se on sävynä aika neutraali, ei keltainen, ei punainen. Jos pitäisi valita niin sitten ehkä enemmän sinne punaisen suuntaan. Sekin levittyy tosi vaaleana iholleni aluksi, mutta hetken päästä tummenee aavistuksen juuri sopivaksi.

Valmis meikki, aurinko tuli esiin tässä vaiheessa, joten valaistus muuttui hieman kovemmaksi, mutta ehkä tuosta jotain näkee.






Ongelmarasvaisella ihollani ei Extremekään kestä koko päivää, mutta muutaman tunnin kiilto pysyy poissa. Sitten kiiltoa alkaa hieman tulla, ei kuitenkaan pahasti. Meikkivoide pysyy siedettävän näköisenä koko päivän, etekin jos välillä hieman puuteripaperilla painelee enimpiä rasvoja pois. Jos iho ei ole mahdottoman rasvoittuva, uskoisin voiteen kestävän hyvänä koko päivän, minähän olen siellä aika ääripäässä, ettei mikään kestä.

Meikki 8 tunnin jälkeen

Ainoa miinus tulee pakkauksesta ja tuoksusta. En ole koskaan oikein tykännyt tuubimeikkivoiteista ja tuosta ei edes näe yhtään läpi, että paljonko voidetta mahdollisesti olisi jäljellä. Voiteen ottaminen on myös aika sotkuista ja voidetta on korkin sisällä ja kierteissä ja vaikka missä. Tuoksu on toinen pieni vika, voiteessa on sitruunainen tuoksu, kuten joissain Garnierin ja L'Orealin voiteissa on ainakin ollut. Ja inhoan sitä tuoksua yli kaiken. Muutenkaan sitruuna ei olisi eka valintani tuoksuksi. Tuoksu haihtuu onneksi suhteellisen nopeasti, mutta ärsyttää silti meikatessa.

Kokonaisuutena silti ihastuin kovasti. Loistava sävy, hyvä peittävyys ja omalle iholleni hyväksi määriteltävä kesto nostavat sen yhdeksi suosikikseni. Keveytensä ansiosta etenkin arkisuosikiksi, siinä missä se tymäkämpi Joe Blasco on spesiaalimpiin tilaisuuksiin. Hintakin voiteella on sellaista keskitasoa. 18 euron normaalihinnallaan se ei ole edullisin voide, muttei kalleinkaan. Ja merkille tyypillisesti se on usein tarjouksessa, tälläkin hetkellä sen saa omakseen 11,90€ hintaan.

24. maaliskuuta 2016

Loppuneet Maaliskuu

Tämänkertaiset loppuneet tulevat vähän etuajassa, koska muuton takia halusin tietenkin jättää kaiken ylimääräisen muuttokuormasta pois. Sen vuoksi mukana on myös jonkin verran pois heitettyjä, karsin pois sellaisia, joita en tulisi käyttämään enää. Yhteiskuva tuotteista tosin jäi ottamatta, koska mulla oli hirveä kiire pakkaamisen kanssa. Tai ainakin niin luulin.

Kunnes muuttoauto perui. Seuraava muuttoauto hajosi matkalla tänne. Sain silloin illalla vielä sovittua toisen auton ja sen piti saapua klo 10 seuraavana aamuna. No aamulla klo 8 tulee viesti, että eivät pääse tulemaan. Siinä vaiheessa sain jo jonkin paniikkikohtauksen tapaisen, mutta isäni sai onneksi sovittua sitten yhdestä kuljetusliikkeestä ainoan vapaana olleen vanhan pakettiautonrämän, jolla lähdimme itse roudaamaan tavarat isän ja veljen kanssa. Ei ollut varmaa selviäisikö auto lähemmäs 700km päivämatkasta, mutta niin se vaan kesti ja tavarat saatiin vietyä. Yksi jännitysmomentti määränpäässä vielä oli, ettei vuokranantaja vastannut puhelimeen, vaikka soitin moneen eri numeroon ja olin ilmoittanut ajan, jolloin tulen. Luulimme jo, että meitä on huijattu. Lopulta haimme avaimen hänen vuokrasopimukseen ilmoittamastaan osoitteesta. Vielä tämän viikon sunnuntaina pitää viedä loput tavarat, koska pieneen pakuun ei kaikki mahtunut kerralla. Tämän kaiken jälkeen on kyllä varmaa, etten ihan vähään aikaan muuta mihinkään. Se on kumma kun ei muuttofirmoihin voi luottaa yhtään. Kahdesta paikallisesta firmasta ei edes vastattu, kun pyysin tarjousta. Ei sitten, jos ei rahat kelpaa...

Mutta avautumisen jälkeen niihin loppuneisiin.


Insette Dry Shampoo - Natural & Blossom
Hyvät ja halvat kuivashampooot tehokäytin loppuun. Ilmeisesti käytin niitä aika tasaisesti vuorotellen, koska ne loppuvat samoihin aikoihin. Tuoksuista tykkään enemmän Naturalista, Blossom jotenkin alkoi lopussa muistuttaa rippikoulupaikkanani ollutta leirikeskusta. Randomit muistot vol 6544153...

Vaseline Spray Moisturiser
Suosikikseni noussut suihkutettava kosteusvoide. Tykkään tuotteen konseptista ja sen kosteutustehot olivat normaalille iholleni sopivat. Nopea imeytyminen, tahmaamattomuus ja silkkiseltä tuntuva iho. Täydellistä. Tuoksun fani en kauheasti ollut, mutta ehkäpä niitä tulee pian uusia. Ulkomailla ainakin on jo jotain vihreässä pullossa olevaa versiota.


Oriflame Eleo Hair Mask
Hintaansa nähden turhan tehoton naamio ja tässäkin on tuoksussa se liimamainen vivahde. Jätti mun hiukset jotenkin sellaiseksi "muovisen" tuntuiseksi. Kuin hiukset olisi olleet huuhtelun jälkeen jokin halpa peruukki. En siis tykännyt ja purkkikin on niin pieni, ettei kestä kauan.

Schwartzkopf Gliss Million Gloss Conditioner
Ihastuin sarjan hiusöljyyn ja sen innoittamana ostin hoitoaineenkin testiin. Tässä on sama ihana tuoksu ja väriltään hoitoaine oli söpön vaaleansinistä. Hoitotehoiltaan sellaista keskitasoa. Ei poikkeuksellisen hyvä, muttei huonokaan. Takut kuitenkin selviävät ja hiukset silottuvat. Voisin ostaa lisää jo ihan tuoksun takia.

Ava Jalkasuola
Erittäin vanha, joskus poistomyynnistä ostettu purkki. Käytin jalkakylvyissä ja tuote pehmensi jalkoja kivasti. Tuoksu oli sellainen peruspuhdas, muistuttaa ehkä Niveaa tai Doven palasaippuoita tai jotain pyykinpesuainetta. Toimiva tuote, mutta en ehkä uudestaan osta näin suurta purkkia, koska teen jalkakylvyn ehkä kerran kuukaudessa jos satun muistamaan/jaksan/viitsin.


Maybelline EyeStudio Mono - 606 Golden Sand/Sable d' Or
Vaalea mononappi toimi pohjustajan päälle koko luomelle levitettynä. Helpotti häivytystä ja tasoitti luomen väriä. Ei kuitenkaan ollut kovin peittokykyinen kulmaluulla. Ihan tarkasti siitä erottaa aivan minimaalista shimmeriä, mutta käytännössä sanoisin sen olevan matta. Kiva samettinen ja varisematon koostumus, voisin helposti käyttää lisääkin.

Oriflame Love Nature Aloe Vera Gel Mask
Tykkäsin kovasti. Rauhoitti jonkin verran punoittavaa ihoani ja kosteutti myös hyvin talven pakkasilla kun jopa minun ihoni oli kuiva paikoitellen. Saattoi poskissa vähän kihelmöidä. Imeytyi myös tosi nopeasti ja ei tuntunut kasvoilla alun kihelmöinnin jälkeen oikein miltään. Kerran nukuin naamio kasvoilla kun unohdin, että se on naamassa. :D Nopean imeytymisen vuoksi sitä saa laittaa aika paksulti, joten siksi ei mikään riittoisin.

Oriflame HairX Gloss Booster Spray
Ihan jees kiiltosuihke. En käyttänyt kovin usein siinä varsinaisessa tarkoituksessa, mutta hoitoainesuihkeiden loputtua käytin tuota niiden tilalla sen aikaa, että sain uuden. Hyvin silikonipitoisena toimi siinä hommassa hyvin ja samalla silotti hiuksia kivasti. Kuiviin hiuksiin jos käytti kiiltotarkoituksessa, sai annostelussa olla tarkka. Liikaa laittamalla hiuksista tuli likaisen näköiset. Tuoksu oli vähän sellainen mätä omena, kuten joissain kuivashampoissa, joten siitä en tykännyt

Oriflame Feminelle Refreshing Intimate Wipes
Toinen pakkaus näitä loppui. Edelleen varsin hyviä pyyhkeitä, mutta pakkaus on yhä huono. Viimeiset kolme pyyhettä olivat jo aivan kuivia. Tykkään enemmän testiin saamistani toisen merkin yksittäispakatuista, vaikka yleensä tuollaista yksittäispakkaamista vastustankin roskan määrän takia. Mutta tällaisten tuotteiden kanssa sellainen on aika välttämätöntä. Joten en tiedä ostanko enää näitä vai siirrynkö kokonaan niihin toisiin.


Pois heitettävistä en kauheasti ehkä tarinoi, mutta jokaisesta jotain lyhyesti. Suurin osa onkin huulituotteita.

Lumene Moisturizing Body Shimmer on aika vanha ja haiskahtaa jo vähän epämääräiseltä. Toi kyllä ruskettuneelle iholle kivaa hehkua, kalpealla iholla ei juurikaan erottunut, joten oli loppukesän tuote. Nykyään tuo taisi olla jollain BB-vartalovoiteen nimellä. Lumenella jatkuu kahden Wild Rose huulipunan muodossa. Ne molemmat ovat vanhoja, koostumus ja tuoksu on vielä ok, mutta en vaan käytä noita sävyjä ja jo iän takia haluan ne pois. Tumma on Darkening Nights/Pimenevät Illat ja vaalea Archipelago/Saariston taikaa.

Huulijutuilla jatkuu, kaksi W7 huulirasvaa. Passion Fruit ja Cherry. Molemmat oli muistaakseni kai ihan jees, mutta en vaan tykkää kaivella purkeista ja noi on vanhoja myös. Kolmas huulivoide on Carmex Cherry. Se ottaa mulla jotenkin nieluun ja tekee kurkun kipeäksi. Samoin tuo kihelmöinti ei mulle sovi. Aluksi se menettelee, mutta se ei vaan lopu lainkaan ja sitten huulia alkaa särkeä. Sen vaan haluaa pyyhkäistä pois. Ja jos ei pyyhkäise, jatkuu huulten särky tuntikausia.

Huulikiiltoja lähtee pois kolme. Kaksi Yves Rocherin yksilöä, Vanilla ja Strawberry. Noi on olleet tuolla vaan lähinnä nostalgiasyistä, en ole käyttänyt niitä vuosikausiin. Ne on niin vanhoja, etten enää uskalla käyttää ja nyt on aika päästää muistoista irti. Samaan sarjaan lukeutuu myös joku random nuortenlehden mukana tullut huulikiilto "paletti". En edes muistanut sitä, se vaan löytyi sekalaisista tavaroista. Muistan tykänneeni punaisesta sävystä, siinä oli pigmenttiä paljon. Toi vihreä glitter taas on vähän outo. :D

Gillette Satin Care Shave Gel Avocado Twist ei toiminut oikein mulla, jotenkin "tukkii" höylän niin, etteivät terät leikkaa ollenkaan vaan vetelevät tyhjää. Tuoksuu kyllä kivalta ja jättää ihon pehmeäksi, mutta siitä ei ole hyötyä, jos ei karvoja saa sheivattua. En tiedä enkö vaan jotenkin osaa käyttää tuota. Monet kun on kehuneet näitä vaahtoja. Pitäydyn jatkossa vaahtoamattomissa geeleissä.

Viimeisenä pois lähtee Oriflame Beauty Lash Booster. Se piti ripset kivan pehmeinä ja taipuisina, Nyt se on mennyt niin sameaksi, että sitä ei ehkä ole terveellistä käyttää.


Onko teillä kokemuksia epäluotettavista muuttofirmoista tai muuten vaan takana vaikeita muuttoja?

21. maaliskuuta 2016

Giordani Gold Iconic Matte Lipstick


Oriflamen uusimmat punat ovat Giordani Gold -linjan alla olevat Iconic Matte Lipstickit. Nimensä mukaisesti niiden tulisi olla mattasävyjä, mutta minusta ne ovat enemmän puolimattaisia. Sävyjä on kaiken kaikkiaan 10 erilaista ja tilasin näytteet swatchailua varten.


Ihastuin punien koostumukseen. Mattasävyt ovat yleensä aika kuivia, mutta nämä eivät ole aivan sieltä kuivimmasta päästä. Mattaisuudesta huolimatta sävyt eivät tunnu lainkaan kuivilta tai vedä huulia rusinoiksi. Eivät ne toki kosteuttaviakaan ole ja etenkin neonsävyjen kanssa huulten täytyy olla priimakunnossa, punat näyttävät armottomasti kaikki röpelöt. Osassa kuvista huulteni röpelöt näkyvätkin punan alta. Kummasti talvella kovilla pakkasilla huuleni olivat hyvässä kunnossa, mutta nyt lämpimämmällä säällä ne kuivuvat kauheasti, vaikka miten rasvailisi. Kokonaisuutena punat ovat kuitenkin hyvin miellyttäviä käyttää.


Nude Rose
Nude Rose on todellinen your lips but better sävy. Se on hyvin lähellä omien huulteni sävyä, aavistuksen vain tummempi. Värisävyltään aika kylmä, ehkä jopa malvaan vivahtava. En tilannut sitä täysikokoisena, koska se näytti mainoskuvassa aivan liian ruskealta. Mutta ei se sitten ollutkaan, pitää varmaan tilata täysikokoinen.

Pink Touch
Sävy oli minulle vähän pettymys mainoskuvan perusteella. Odotin sen olevan nude, joka on vain vähän kuin vaaleanpunaisempi versio edellisestä. No sävy olikin tosi pinkki. Ei siinä, nätti sävy, mutta ei sitä mitä halusin. En onneksi ole kokeillut täysikokoista punaani, koska halusin odottaa jos kaikista tulisi näytteitä. Pitää yrittää jos joku ostaisi tuon mun täysikokoisen.

Fresh Pink
Haastavin sävy, todella neonpinkki. Ei kovin pigmenttinen, joten levityksessä on oltava tarkka. Jää paikoin läpikuultavaksi helposti. En viihdy räikeissä huulissa, joten tästä ja näistä muista räikeistä en niin innostunut.

Perfect Peach
Yhtä neon kuin edellinenkin, mutta edellisen ollessa purkkapinkki, on tämä korallisempi. Edellistä vastaava muuten eli pigmenttiä vähän uupuu ja levityksessä saa olla tarkka. Näyttää myös joka ainoan röpelön huulissa.


Orange Coral
Jos edellinen oli sellainen pinkki-oranssi, on tämä sitten punaoranssi. Ja edelleen aivan yhtä järkyttävän räikeä. Kahden edellisen tapaan kaipaisi pigmenttiä lisää.

Violet Pink
Edelleen räikeät sävyt jatkuu, nyt aika paljon Pink Touchin kaltainen, mutta selvästi violetimpi sävy. Pigmenttiä alkaa tässä olla jo tarpeeksi, joten muita räikeitä sävyjä helpompi käyttää.

Bright Berry
Klassisempi fuksian marjaisa sävy. Vieläkin hyvin räikeä. Levittyy parhaiten näistä kaikista, unelmanpehmeä ja kermainen tuntuma.

Dusky Rose
Ensimmäistä sävyä vähän tummempi versio. Kylmä, malvamainen "likainen" sävy, juuri sellainen, mitä Youtubegurujen huulilta on löytynyt jo pitkään eli ns. muotisävy. Tykkään kovasti ja ostin täysikokoisen. En ehkä nyt kevään ja kesän aikaan niin hirveästi käytä, mutta syksyksi oikein kaunis puna.


Forever Red
Mitä olisi huulipunakokoelma ilman punaista. Forever Red on sävyistä ehkä kuivin levittää ainakin näytteenä. Sitä joutuu vähän hankailemaan huuliin. Se on omasta mielestäni aika neutraali punainen, ei älyttömän kylmän sinertävä, mutta ei oranssi eikä pinkkikään. Sopii varmasti useimmille ihonsävyille. Todella kaunis klassinen true red.

Dark Burgundy
Nimensä mukainen, oikein tumma vamppisävy. Viininpunertava, mutta hyvin ruskeaan taittava. Syksyksi oivallinen sävy ja aivan uskomattoman kaunis. Niin täyteläinen sävy. Kaipaa kuitenkin rajauksen, koska karkailee helposti. Kuviin swatchasin punat kuitenkin ilman rajausta, jotta sävy ei muutu.

Kokonaisuutena tästä punakokoelmasta löytyy varmasti jokaiselle jotain, etenkin jos kevääksi ja kesäksi haussa on kirkkaita punasävyjä. Löysin sävyistä monta suosikkia. Neonsävyistä en niin innostu, ne eivät ole tyyliäni. Mutta Forever Red on upea punainen, sellaisen jokainen tarvitsee kokoelmaansa. Dark Burgundya tuijottelin peilistä vaikka miten kauan, se on u-p-e-a. Kuviin en saanut vangittua sen todellista täyteläisyyttä ja syvyyttä, mutta huulet olivat kuin viininpunaista samettia. Dusky Rose lukeutuu likaisten sävyjen ystävänä myös tietenkin suosikkeihini. Mustana hevosena suosikkilistalle nousi myös Nude Rose, minun ja nudesävyjen rakkaussuhteesta ei vaan pääse mihinkään.

Löytyikö sävyistä suosikkia?

17. maaliskuuta 2016

Hyvin pieni Oriflame-tilaus

Tässä jaksossa tein itselleni aika pienen tilauksen kun muuton takia en halua roudata ylimääräisiä pitkin pitäjiä. Sori kun kuvat on keinovalossa otettuja, mutta mulla on ollut niin kiireiset päivät kaiken kanssa, etten ole valoisan aikaan kotona. Ja lauantaina tulee muuttorekka, iiiiik! Sopivasti vielä varmaan puolet pakkaamatta.


Käynnissä oli alkuvuoden sellainen kampanja, josta sain kolme palkintoa. Ne ilmestyvät kaikkien saataville vasta myöhemmin tässä kevään aikana. Ne ovat Hypnotic Depth Mascara, Eyeliner Stylo Jumbo ja eniten odottamani tuote eli Giordani Gold Highlighting Concealer, toisin sanoen valokynä.


Tilaajalahjana oli HairX Colour Protectin tuotepari shampoota ja hoitoainetta. Ne ehkä laitan myyntiin kun mun hiukset ei hirveästi tykänneet tuosta sarjasta. Lähinnä hoitoaine ei ollut tarpeeksi hoitava. Hoitoaineet mulla kuitenkin on totaalisen loppu, joten tilasin kaksi Milk & Honey Goldia. Se on huippu ja tarvitsin nyt jotain minkä varmasti tiedän hyväksi. Nuo ovatkin ekat mulla noita uusia pakkauksia.


Ja sain muuten ne lupaamani toivomani näytteet niistä viime tilauksen mattapunista. Jokaista sävyä yhden. Näistä yritän saada tuossa alkuviikosta swatch-postausta aikaiseksi.

Siinäpä pikainen tilauksen läpikäynti, nyt taas pakkaamaan...

13. maaliskuuta 2016

Let's Talk About Sh*t! - Poo-Pourri

Poiketaan hieman blogin yleisestä aiheesta ja puhutaan erilaisesta tuotteesta, joka ei ole kosmetiikkaa. Sen vuoksi julkaisenkin sen näin lifestylesunnuntaina. Ilmeisesti tuon voisi luokitella ilmanraikastimeksi. Kai? En tiedä. Englanniksi se määritellään poop spray-nimellä, joten ehkä se sitten vaan on kakkasuihketta sen enempiä kaunistelematta. Aihe on vähän vaikea tällä tavalla julkisesti kirjoitella, mulle jollain tavalla ehkä noloakin, mutta te lukijat pyysitte tätä, joten saamanne pitää.


Kyseessä on nimittäin Poo-Pourri. Tuo ulkomailla mainetta jo niittänyt suihke, joka on pelastanut monet, kirjaimellisesti hätää kärsimässä olevat, ihmiset. Pääasiassa varmaan naiset, mutta monet miehetkin toki käyttävät sitä. Yhteiskunnassahan on olemassa sellainen pieni urbaanilegenda, etteivät naiset käy kakalla. Ja jos käyvät niin se tietysti tuoksuu ruusuilta ja kuppikakuilta. Me naisethan tiedämme, ettei se ihan niin mene. Mutta Poo-Pourrin ansiosta voimme nyt feikata asian sellaiseksi.


Muista ilmanraikastimista tai vessanpönttöön tungettavista aineista poiketen Poo-Pourria(jatkossa PP)käytetään ennen valtaistuimelle istahtamista. Muut vessassa käytettävät tuoksut vain peittävät jo olemassa olevan hajun, tai lähinnä sekoittuvat siihen jolloin tulos voi olla... mielenkiintoinen. Ja yleisissä vessoissa hajuste vähintään tukehduttaa kanssaihmiset siinä samalla.

PP estää hajun pääsemisen ilmaan kokonaan, jolloin sitä ei tarvitse peitellä vessanraikastimilla. Suihke sisältää eteerisiä öljyjä, jotka tekevät veden pintaan kalvon. Kun syvyyspommi plompsahtaa sinne, ei sen mukana tuleva haju pääse öljyn läpi vedestä pois, vaan lukittuu sinne ja poistuu pysyvästi vessan vetämisen myötä. Näin ollen on kuin mitään ei olisi koskaan tapahtunutkaan.


Yksin asuvana ei minulle kotona ole sillä tavalla väliä onko vessassa asioinnin yhteydessä minkä verran hajuhaittoja. Tilanne kuitenkin muuttuu kun kylään on tulossa vieraita, olet jonkun luona käymässä tai muuten vaan matkalla. Silloin ei halua yhtään mitään ylimääräisiä hajuja ilmaan. Henkilökohtaisesti ainakin minua vähän nolottaa käydä isommalla asialla julkisissa paikoissa tai jonkun luona jos on esimerkiksi yökylässä. Mutta silloin on mentävä kun hätä on. Samoin stressivatsani laittaa ravaamaan vessassa useinkin jos on jotain jännittävää tulossa. Keholta ainoa järkevä reaktio siinä tilanteessa ilmeisesti on päästää kaikki melkein sisuskaluja myöten pihalle.


Mitä Poo-Pourria testailin viikon matkani aikana ja sen jälkeen myös kotona, se todellakin on tuonut ison helpotuksen(hehehehe) ongelmaani. Kun ravistaa pullon valkoisen ja keltaisen osion sekaisin ja suihkuttaa PP:tä sellaisen 5-10 suihkausta, vessanpöntön veden pinta-alasta riippuen, ei tosiaan mikään haju sieltä nouse ilmaan. Oikean määrän oppii arvioimaan aika nopeasti ja samoin veden pintaan tulee sellainen sameahko kalvo, josta näkee, että tuotetta on tarpeeksi. Suihkutellessa kannattaa olla tarkka mihin suihkii, koska nuo öljyt ovat sen verran tymäkkää tavaraa, että tuotetta ei saisi päästää muualle huoneeseen, eikä varsinkaan iholle, koska ne aiheuttavat helposti siinä allergisen reaktion. PP:tä ei siis suihkuteta ilmaan milloinkaan, vaan aina veteen.


Eri tuoksuja on lukemattomia, mutta netin kautta saatavilla aika rajallinen määrä, ainakin eBayssa josta omani ostin. Otin isot pullot sitrustuoksuista Originalia, eukalyptus-spearmint Royal Flushia, valkoisilta kukilta tuoksuvaa Deja Poo:ta, sekä minipullon marjoilta tuoksuvaa No2 -versiota. En kuitenkaan ole huomannut tuoksuissa hirveän isoja eroja, koska kaikissa päällimmäisenä on vanhvasti dominoiva sitruunainen tuoksu. Isoissa on 118ml ja siitä luvataan 200 käyttökertaan. Pienemmästä riittää 100 kertaan 59ml voimin ja pullo on näppärämmän kokoinen matkoille mukaan otettavaksi. Isot pullot toki ovat suhteessa edullisempia, mutta yhden pienen ostettuaan voi sen täyttää uudestaan isommasta tarvittaessa.


Tykkään kovasti myös näiden pulloista. Niiden kuosit ovat kivoja ja isoissa pulloissa on tuollaiset killuttimet mukana. Deja Poo:n killutin meni hukkaan matkan aikana kun se oli vain sellainen narusysteemi ja vähän löysä. Kaikilla ostamillani tuoksuilla on myös jollain tavalla vessassa asiointiin liittyvä nimi. Deja Poo on ehkä hauskin näistä, samoin No 2 viittauksena Chanelin No 5 -tuoksuun. Pullojen tekstit ovat myös hauskoja ja leikitteleviä, vähän vanhan englannin tyyliin kirjoitettuja. Osa runon/lorun tyyppisiä. Ehkä mulla on vaan lapsellinen huumori tai jotain, mutta osa teksteistä kyllä alkoi vähän naurattamaan. Etenkin yllä olevan kuvan sulkeissa olevan kohdan luettuani. Ei kaiken niin vakavaa tarvitse olla.


Tuotteen mainos myös lähti viraaliksi ja sitä on tällä hetkellä katsottu yli 36 miljoonaa kertaa.



En oikeastaan keksi tuotteesta mitään huonoa sanottavaa, paitsi sen, ettei sitä vielä saa suomesta. eBaysta tilatut pullot tulivat onneksi nopeasti parissa viikossa. Postikulutkin olivat ilmaiset ja useamman tuotteen ostaessa sai aina tietyn prosentin alennusta tuotteiden määrän mukaan. Voin siis lämpimästi suositella tuotetta, jos vessassa isommalla asialla käynti on arka asia tai muuten vaan haluat raikkaalta tuoksuvan asioinnin.

Mitä mieltä olet Poo-Pourrista? Turhaa hömpötystä vai hyödyllistä?

7. maaliskuuta 2016

Näpyille kyytiä: Skin Doctors Zit Zapper

Finnit eivät ole kenenkään mielestä mukavia, varsinkaan kun ne ilmestyvät juuri silloin kun ei pitäisi. Useimmille varmasti on tuttua iso näppy vaikkapa keskellä otsaa tai nenää ja seuraavana päivänä olisi jokin tärkeä meno. Onneksi siihen löytyy ratkaisuksi Skin Doctors Zit Zapper.

 Zit Zapper sisältää ainutlaatuisen sekoituksen glykoolihappoa, salisyylihappoa ja taikapähkinää. Incistä löytyy myös teepuuta ja mentholia.Yhdessä ne rauhoittavat tulehdusta, sekä kuivattavat näpyt nopeasti, samalla kemiallisesti kuorien ja puhdistaen huokosia. Jo olemassa olevien finnien lisäksi tuote ennaltaehkäisee uusien syntymistä.

Pienikokoiseen ja näppärästi mukaan otettavaan pulloon pakattua nestettä levitetään ihon puhdistuksen jälkeen suoraan näpyn päälle. Se kannattaa tehdä ennen mitään seerumeita tai voiteita, jotta vaikuttavat aineet osuvat suoraan epäpuhtauksiin, eivätkä joudu taistelemaan tietään muiden voiteiden läpi. Zit Zapper lupaa nitistää näpyn 8 tunnissa eli parhaiten se toimii yöksi laitettuna. Silloin iho on vastaanottavaisin kaikenlaisille hoidoille. Ohjeet kertovat myös toistamaan käsittelyn vielä aamulla.


Käytännössä ihan joka kerta tuo 8 tunnin lupaus ei toteudu. Pienet näpyt kyllä häviävät tehokkaasti yön aikana, keskikokoiset voivat vielä vaatia toisen käsittelyn ja isoimpien kanssa vaaditaan parikin päivää. Joka tapauksessa raikkaan teepuumaiselle tuoksuva neste nopeuttaa näppyjen paranemista huomattavasti ja on vakiintunut jokapäiväiseen käyttöön. Iltaisin kasvojen pesemisen jälkeen tavaksi on tullut käydä jokainen näppy läpi tuotteella. Käytön aikana kasvoille ei ole ilmestynyt enää sellaisia isoja monsterinäppyjä, ihan pienenpieniä vain, joten ennaltaehkäisykin tuotteella onnistuu hyvin. Ainoa pieni miinus tulee applikaattorista, se tuntuu välillä kovin kuivalta ja nestettä on vaikea saada siihen tarpeeksi suuri määrä, etenkin isompien finnien tarpeisiin. Mutta kyllä sitä aina lopulta sieltä tulee pienen puristelun avulla.

Zit Zapper maksaa hieman yli 27 euroa, mutta on hyvin riittoisaa, joten se kestää näppyjen kauhuna pitkään. Zit Zapperia myy ShyToBuy.fi


*Tuote saatu testiin, en hyödy postauksen linkeistä*

3. maaliskuuta 2016

Loppuneet Helmikuu



Heti suuren saapuneiden tuotteiden kasan jälkeen onkin aika laittaa vanhoja alta pois eli loppuneita. Niitä olikin varsin mukava määrä. Muuton vuoksi taas tehokäytin kaikkia purkinjämiä ja maaliskuun aikanakin joutuu tekemään karsintaa vähän rankemmalla kädellä. Pelottaa jo etukäteen, mutta ehkä se on vapauttavaa lopulta. Tai niin monet kosmetiikkahamstraajat ovat ainakin sanoneet.


Oriflame Love Nature Wild Rose Eye Cream
Tämäpäs kului nopeasti, ostin sen lokakuussa ja siitä asti käytin päivittäin. Kuivalle iholle tarkoitettuna tuo kosteutti tosi hyvin, koostumus oli aika ohutta ja siksi ehkä kuluikin niin nopeasti. Muuta sanottavaa siitä en oikein keksi, koska se on tuoksuton, kuten kaikki Oriflamen sy-voiteet. Voisin hyvin käyttää lisääkin.

Oriflame Swedish Spa Refreshing Anti-Perspirant
Yhyy, viimeinen tällainen. Oon käyttänyt näitä aika monta purkkia. Teho ei ole kummoinen omalla kohdallani, mutta kotidödönä menee hyvin. Tuoksu on tajuttoman hyvä, en tiedä yhtään miltä se tuoksuu, mutta sellaiselta lohdulliselta kuitenkin. Suihkun jälkeen illalla kun tuota laittoi kainaloon ja meni nukkumaan, on suloisentuoksuiset unet taattu. Ei saatavilla enää, mutta onneksi uusi käsienhoitosetti tuoksuu aika samalta. Huomasin uutta dödöä tämän tilalle ottaessani, että mullahan ei varastossa ole roll-oneja enää kuin yksi! Joutuu saa ostaa lisää luvan kanssa!

Oriflame Pure Nature Calming Face Wash Blueberry & Lavender Extract
Aivan ihastuttavalta tuoksuva kasvoputsari jonka otin käyttöön syksyllä kun ihoni ärsyyntyi jostain. Geelimäinen ja toimi siten hyvin kasvoharjankin kanssa. Hätätapauksessa sillä irrotti myös meikit kasvoilta, mutta enimmäkseen käytin ihan ihon putsaukseen meikkien poistamisen jälkeen. Hurjan hyvä mustikkainen tuoksu ja vähensi myös aavistuksen punoitusta ja rauhoitti ihoa muutenkin. Aikaisemmin käytin tästä sarjasta kasvoveden ja mulla oli myös kasvovoidekin, mutta eräs edustaja etsi sellaista epätoivoisesti, joten annoin voiteen sitä enemmän tarvitsevalle. Sarjaa ei enää ole saatavilla, mutta jos olisi niin ostaisin lisää.

Oriflame Optimals Balancing Toner Normal/Combination Skin
Edellisen kasvoveden loppuessa huonolla hetkellä, piti vaan äkkiä ottaa myyntivarastosta uusi kun tarvitsin kasvovettä heti. Valitsin tämän ja se oli varsin hyvä. Mikään kasvovesi ei ole minulle ihmeitä tehnyt, pyyhkäisen niillä vain aamuisin kasvot heräämisen jälkeen. Ihoni ei tykkää jos pesen sen kahdesti päivässä(aamuin illoin), joten pesen tällä yöllä tulleet möhnät iholta. Samoin pyyhkäisen kasvoveteen kostutetulla vanulapulla silmämeikin teon jälkeen poskille varisseet meikit. Toimii ja tuoksu on kivan mieto perustuoksu.

Jeanne Arthes Love Never Dies Gold Perfumed Body Spray
Käytin tämän aika lailla vain huonetuoksuna, koska jostain syystä se kirveli ihollani. Omistan myös saman sarjan hajuveden. Suihkeessa oli hirmu voimakas tuoksu, melkein voisi väittää voimakkaammaksi kuin itse tuoksussa. Miellän tuoksun vahvasti jouluiseksi, koska se on aika suklainen, mutta myös kukkainen samalla, joten halusin käyttää suihkeen pois pyörimästä. Hajuvettäkin käytän lähinnä vain joulun aikaan.


Oriflame Fairy City Lights Shower Cream
Ihan parhautta! Nimittäin tuoksu! Virallisesti tuoksuu vihreiltä tuoksusävyiltä, vadelmalta, jasmiinilta, karamelliomenalta ja toffeelta. Haistan tässä kuitenkin kolme päätuoksua. Pohjalla on sellainen överimakea karkkituoksu, kuin Lushin Snow Fairy! Siihen erona kuitenkin mukana on makea omenan tuoksu ja ihan hento kukkainen tuoksu. Enimmäkseen kuitenkin tuoksuu siltä kuin olisi Snow Fairya ja omenaa sekaisin. Suihkun jälkeen iholla taas tuoksuu selkeästi jasmiini. Harmi kun en tilannut enempää tai ostanut sitä hajuvettä. Nyyh.

Oriflame Discover Brazilian Passion Shower Gel
Ei oikein nyt sytyttänyt. Tuoksu on kyllä kiva, suihkugeeli tuoksuu guaranalta ja sitruunamelissalta. Hyvin virkistävältä, mutta tuoksu on niin mieto, ettei sitä erota omaan makuuni tarpeeksi voimakkaasti. Miedompia tuoksuja etsiville varmasti mieleen.

RFSU Nice N' Cool 
Mulla tulee etenkin jalkoihin näppyjä sheivailun jälkeen ja tuon olisi pitänyt estää niitä. Ei se kuitenkaan niin tehnyt vaan niitä tuli ihan entiseen malliin. Kirveli kyllä ihan kiitettävästi.

RFSU Easy Shavin'
Ihan hullun kauan kestänyt tuubi, en ehkä edes kehtaa sanoa milloin ostin sen. Mutta säilyi kuitenkin käyttökelpoisena ja oli ihan ok käyttää ympäri vartaloa vaahtoamattomuutensa takia. Mulla kun on yksi sheivausvaahto ja se jotenkin aina tukkii höylän. Tuolla sheivailu sujui hyvin. Tosin tuoksun fani en hirveästi ollut.


Oriflame Nature Secrets Almond & Strawberry Shampoo
Vielä viimeinen shampoo tätä sarjaa. Käytinkin noita hirmu monta. Edelleen yksi suosikkisarjojani hiustenhoidossa. Ostan lisää sitten kun värjään hiukset tässä joskus taas.

Pantene Pro-V Volume & Body Conditioner
Hyvin halpa hätäostos kun hoitoaineet loppui, maksoi jonkun 1,35€. Joskus halppiksetkin on ihan hyviä, mutta tätä ei hyväksi voi sanoa. Ensinnäkin sitä tarvitsi tosi paljon ja pullo kesti käytössä vähän yli kuukauden pari kertaa viikossa käytettynä. Omaan makuuni hiukset eivät silottuneet tarpeeksi ja jäivät takkuisiksi ja karkeiksi. Tuoksukin on sellainen perus markettituoksu, hedelmäinen sekasotku. En tule ostamaan toista kertaa edes hätätapauksessa.

Oriflame Eleo Shampoo
Minulle koko Eleo-sarja oli pettymys, mutta tämä oli tuotteista ehkä paras. Shampoossa ei puskenut läpi se muiden tuotteiden liimalta tuoksuva vivahde, vaan tuoksu oli makean itämaistyyppinen. Pesikin hiukset hyvin, mutta on vähän kallista, joten tuskin hankin enää.


Flormar U06
Tämä lakka koki kuoleman kun se tippui lattialle. Yleensä muovilattiani on niin pehmeä, etteivät esimerkiksi hajuvesipullot tai kynsilakat hajoa tippuessaan. Nyt osui jotenkin sellaiseen kohtaan, että pullosta lohkesi pala ja vaikkei halkeama lakkaan asti mennytkään niin halkeamia risteilee pitkin pulloa ja pullo ritisee kädessä. Joten pitää tuo aukoa, kuivattaa lakka ja heittää pois. Ei hajoaminen oikeastaan harmita, koska olenkohan käyttänyt tuota kerran... Ei oikein mun sävyjä nuo violetit, lukioaikaan hankin niistä överit pitämällä aina violetteja kynsiä.

Sim Sensitive Argan Care Moisture Shot Hydrating Styling Cream
Joskus LivBoxissa tullut näyte. Harvemmin käytän mitään muotoiluvoiteita tai muutenkaan muotoilen hiuksia, mutta käytin tuota usein kiharoiden pohjana. Ja sen avulla kiharat kyllä pysyivätkin hyvin useita päiviä. Loppuun käytin tuon ihan yksinään ilman muotoilua, koska voide lupaa myös kosteuttaa ja poistaa sähköisyyttä, joten talvella se tuli tarpeeseen. Tuoksu oli myös kivan arganmaisen makea. En silti täysikokoista ehkä ostaisi, koska käytän tällaisia tuotteita niin harvoin.

The Body Shop Wild Argan Oil Body Lotion
Tykkäsin itse tuotteesta, koska merkin vartalovoiteet ovat aika poikkeuksetta hyviä. Niin oli tämäkin eli imeytyi nopeasti, kosteutti kivasti, ei jättänyt tahmaa tai muutakaan kalvoa iholle eikä rullannut. Tuoksu vain oli turhan raskas ja sellainen jotenkin pähkinäinen eli en ostaisi lisää, mutta jonkin muun tuoksuisena voisin käyttää. Erittäin hankala saada kyllä pullosta ulos näin matkakokoisena.

The Body Shop Shea Shower Cream
Tämäkin oli edellisen tapaan kiva tuote tuoksua lukuun ottamatta. Se vaahtosi kivasti ja suihkuvoiteena ei kuivattanutkaan niin paljon kuin suihkugeelit. Tuoksu oli sellainen pähkinäisen pistävä, joten siitä en tykännyt ja se jäi aika voimakkaana myös iholle. Eli taas toisen tuoksuisena voisin käyttää.

The Body Shop sydänsaippua Glazed Apple
Joulukalenterista tullut sydänsaippua on aika pienenä palasena jo, joten otan sen tähän mukaan niin saa siitä kuvan ennen kuin se liukenee olemattomiin. Käytän sen vielä loppuun postauksen jälkeen. Edellisen vastaavan tapaan aika perussaippua. Kuivatti tosi paljon. Glazed Apple tuoksuu hyvältä, mutta näistä haihtui tuoksu tosi nopeasti. Vielä kaksi sydänsaippuaa jäljellä. Huoh...

Oliko joukossa tuttuja tuotteita?

1. maaliskuuta 2016

Alkuvuoden Oriflame-tilaukset ja ostokset

Palasin viimein reissusta ja pääsee taas bloginkin pariin. Aloitetaan heti alkuvuoden ostoksilla ja Oriflame tilauksilla.


Tilasin eBaysta NYX-poskipunan sävyssä Taupe. Se tuli niin monessa blogissa vastaan kun etsiskelin uutta varjostusväriä, joten halusin kokeilla. Piti tilata amerikasta asti kun ei lähempää löytynyt. Siitä on nykyään se HD-versiokin, mutta se on swatchien mukaan heikkolaatuisempi ja lämpimämpi sävyltään, joten pysyttelin punapohjaisemmassa vanhassa.

Seuraavat eBay ostokset ovat sitten jo sellaisia, että mietin näytänkö niitä täällä ollenkaan, mutta menköön. :D Tilasin neljä pulloa Poo-Pourria, joka on tuo Youtubessa ainakin MannyMUA:n ja Clevverin kanavoilla nähty hmm... vessanraikastin. Sen mainoskin päätyi viraaliksi asti. Päätin viimein hankkia sitä, koska tän mun stressivatsan kanssa reissatessa tai kyläillessä on mukava olla varma siitä, että kaikki on... raikkaan tuoksuista. XD Manny selitti sen hyvin niin kattokaa sieltä ja allekirjoitan hänen mielipiteensä täysin. Testailin jo tuossa matkalla käydessä viikon ajan ja se todella toimii! Näistä en tiedä kirjoitanko koskaan blogiin, koska aihe on... noh... kyllä te tajuatte. Ellette sitten halua kuulla näistä, kertokaa kommenteissa jos niin on.


Reissusta puheen ollen kiertelin tuossa vähän ympäriinsä ja yllättäen en ostanut melkeinpä mitään kosmetiikkaa kun mun pitää nyt vähän säästää. Mutta yhden jutun kävin Ruohonjuuresta ostamassa kun viimein kävin kaupungissa, jossa sellainen on. Ostin erään lukijan suositteleman Mustan Saippuan. Ihossani suurin ongelma on punoitus ja sen pitäisi kuulemma auttaa siihenkin. Lukija vähän haastoikin mut testaamaan sitä esimerkiksi kuukauden ja kertomaan paraniko iho. Challenge accepted! Tosin aloitan sen vasta tuossa joskus huhtikuun aikana, muutan huhtikuun alussa ja se tietää stressiä ja oon satavarma, että naama räjähtää. Joten jätän testin aloittamisen siihen kun tilanne rauhoittuu niin tuote saa tasavertaisemman arvostelun.

Keskisellä kävin myös ja ostin W7 Fixer Face Spray -meikinkiinnityssuihkeen. Sitä en ole vielä testannut, mutta sitäkin kokeilen kunhan ehdin. Se oli tosi halpaa, vähän yli 4€. Ruskeiden mattapalettien houkutus kävi taas ylivoimaiseksi ja myöskin 4€ ja risat maksanut W7 In The Mood Natural Nudes Eye Colour Palette lähti matkaan.


Se vaikuttaisi UD Naked Basics jäljitelmältä. Siinä on vasemmalta lähtien ainoa shimmerinen sävy Shrimp ja siitä loput mattasävyjä eli Oops - Venice - Wink - Katie ja Cargo.


Edellisessä ostospostauksessa selitetyn syyn vuoksi pääsin nyt vasta käsiksi näihin tilauksiini, mitä olen alkuvuonna tehnyt eli sen pidemmittä puheitta tässä jaksoilta 1-3 tilatut tuotteet. En rehellisesti sanottuna ihan muista mitä tuli milloinkin, joten nämä ei ole missään järjestyksessä. Lajittelin niitä vähän vaan käyttötarkoituksen mukaan.

Discover suihkugeeliuutuuksista otin Japanese Ceremonyn(Kamelia - Valkoinen tee) ja Tanzanian Gracen(Moringa - Apinanleipäpuu). Jo blogissa ollutta kurkku-kasvosuihketta piti myös saada. Demona tuli HairX CC Cream ja toi tuoksuu mielettömän hyvältä ja silottaa hiukset tosi kauniiksi. Mulla meinaa shampoot loppua niin tilasin jättipönikän Vehnä-Kookosshampoota niin onpahan vähäksi aikaa.



Tilaajalahjana oli Seeing Is Believing Eye Cream, joka menee myyntiin.  Samoin Soft Caress -käsivoide. Ilmaisina demoina oli myös Optimals Body Grapefruit Extract Multi-Protecting Hand Cream SPF10 ja Feet Up Arnica & Jojoba Softening Foot Cream.


Halusin myös testiin uuden Volume Blast Smokey ripsarin. Samoin Lash & Brow Conditioning Gel oli mielenkiintoinen, Ilmaisena demona tuli joskus The One Eyebrow Marker kulmatussi. Tilaajalahjana oli The One Cuticle Cream, sitä olenkin entisen jo käyttänyt melkein loppuun. Ostin myös korviksia paketin kun olen tykännyt pitää timanttikorviksia viime aikoina ja tuosta sai monen värisiä. Ne on sopivan litteitäkin niin ne ei törötä korvassa rumasti. Helmiä en tiedä tuleeko käytettyä, mutta ehkä lahjoitan ne jollekin.


Meikkipuolelta tuli vielä hyvin tummanpuhuvan kultaista teemaa. Giordani Goldeista tilaajalahjana Luscious Volume Mascara. Demoina Jewel Powder ja Iconic Matte Lipstickit. The One sarjasta ihan uusi Everlasting Extreme Foundation, joka lupaa kestää vielä pidempään kuin normi Everlasting. Otin vaaleimman sävyn Vanilla.


Huulipunat on sävyissä Pink Touch ja Dusky Rose. Jewel puuteri on Light.


Pink Touch on ihan tuollainen perus vaaleanpunertava nude, tuota sävymaailmaa käytän ihan päivittäin. Dusky Rose on vähän kuin tummempi versio siitä. Kuvissa näyttää vähän erilaiselta, mutta mainoskuvassa pitäisi olla about oikein. Teki mieli tilata kaikki, mutta otin nyt alkuun vain kaksi. Toivottavasti näistä saa näytteitä ensi jaksolla niin saisin swatchit kaikista teille.



Ilmoitusluontoisena asiana tulee tosiaan se, että muutan maaliskuun aikana käytännössä melkein toiselle puolen suomea, blogin pitkäaikaiset lukijat ehkä arvaavatkin mihin, joten blogissa tulee olemaan vähän hiljaisempaa väliaikaisesti.  Pitää pakkailla ja järjestellä asioita. Yritän saada joka viikko kuitenkin pari postausta ulos, ihan loppuvaiheessa se ei ehkä enää onnistu. Mutta huhtikuun alun jälkeen taas palataan normaaliin tahtiin. :)


Oliko näissä ostoksissa mitään mielenkiintoista?