31. elokuuta 2016

Loppuneet Elokuu



Elokuussa loppuneita tupsahteli kuin itsestään, ei tarvinut tehokäyttää mitään tuotetta pois tarkoituksella. Suurin osa tuotteista onkin ihan tuollaista päivittäiskosmetiikkaa.


Lush Snow Fairy Shower Gel
Ikuisuuden käytössä kestänyt, koska Lushin suihkugeelit on niin laadukkaita, että niitä tarvii tosi vähän kerralla. Lisäksi överimakeaa tuoksua ei kovin usein halunnut käyttää. Tuoksu on silti hyvä, mutta vaan niin voimakas. Aika pian alun jälkeen kyllästyinkin tuoksuun, se ei aiheuttanut minussa niin hysteriaa kuin monessa kanssabloggaajissa. Kohtahan sitä taas taitaa saada ostettua, mutta tuskin tulee hankittua. Enemmän tykkään It's Raining Men:istä, siihen mulla on joku addiktio. :D

The Body Shop sydänsaippua - Strawberry
Viimeinenkin joulukalenterista tullut saippua käytetty. Tämä on ehkä mansikka, mutta en ole varma. Edellisten tapaan tuoksu on lähes olematon ja ei käyttäessä tuoksu oikein miltään. Muuten ihan perussaippua. Näiden jälkeen en halua nähdä enää ainuttakaan sydänsaippuaa.

Dermix Tosi Kuiva Wipes
Tämä tuote mullisti kyllä mun elämää huomattavasti. Hikoilen todella paljon ja vain Rexonan Maximum Protection toimii normidödöistä. Näillä pyyhkeillä saa lähes viikoksi unohtaa hikoilun kainaloista kokonaan. En käytä jatkuvasti pyyhkeitä, mutta erikoistilanteissa. Lähinnä matkoilla kun stressaan enemmän ja siten hikoilen enemmän, joten pyyhkeiden avulla on yksi huoli vähemmän. Telttaillessakin oli kätevä edellisenä päivänä ennen lähtöä käsitellä kainalot ja siten ei tarvinut pakata dödöä mukaan ollenkaan. Samoin juhlat ja tapahtumat menevät hikoilematta tämän kanssa. Kirvelee vähän laittaessa ja ei haise kovin hyvälle, mutta kyllä sen kestää yhden yön ajan kunnes aine pestään pois. Ihan huippu ja ehdottomasti ostan lisää juurikin näitä pyyhkeitä. Jostain syystä se Dab-On versio ei toiminut mulla yhtään.


Oriflame Nature Secrets Almond Oil & Strawberry Shampoo & Conditioner
Wow, kerrankin loppui shampoo ja hoitoaine samaan aikaan. En ole pysynyt laskuissa montako näitä olen käyttänyt, mutta monta kuitenkin. Edelleen lemppareitani värjätyille hiuksille. Shampoo pesee hyvin, mutta hellävaraisesti, hoitoaine silottelee pörrölatvat, muttei ylihoida hiuksia jatkuvassakaan käytössä ja tarjouksista näitä saa lisäksi tosi halvalla.

Herbina Tuuheuttava Kuivashampoo
Pitkästä aikaa loppui tällainenkin. Entinen suosikkini, mutta nykyään tilalle on löytynyt parempiakin. Silti arkikäytössä edelleen toimiva ja halpa kuivashampoo, muiden suosikkieni ollessa hintavampia. Tekee hiuksista puhtaan näköiset ja tuo kivasti tuuheutta, eikä tuoksu häiritse päivän aikana.



Oriflame Love Nature Face Wash Raspberry
Ihan kelpo perusputsari. Ei tuonut mitään wow-efektiä, mutta ei siinä ole mitään haukuttavaakaan. Tuoksuu hyvältä ja tykkäsin käyttää etenkin kasvoharjan kanssa, koska geeli vaahtosi paljon. Toimi myös käsin käytettynä ja lähti sillä meikitkin jopa samalla. Yleensä poistan meikit ensin, mutta unohdin silloin reissussa miselliveden kotiin niin tulipahan testattua. :D Tässä jaksossa tuli tilaajalahjana uusi tuollainen, joten käyttö jatkuu jossain vaiheessa.

Oriflame Diamond Cellular Micellar Solution Cleanser
Kestosuosikkini, käyttänyt vaikka miten monta pulloa. Ehkä vähän kallista. mutta poistaa meikit helposti ja vaivattomasti, eikä kirvele silmiä. Pumppupullolla on helppo annostella tuotetta vanulappuun. Varastosta löytyi vielä kaksi pulloa, joten uusi lähti käyttöön heti perään.

Oriflame HairX Dandruff Rescue Treatment
Tykkäsin tästä hiusveden uudistetusta versiosta vanhaa enemmän. Vanha oli geelimäinen ja tämä taas vesimäinen, joten levisi helposti päähän. Minulla ei ole hilsettä, mutta tykkään käyttää tätä kosteuttamaan hiuspohjaa ja siten vähentämään rasvoittumista. Ennen mun piti pestä hiukset joka päivä, mutta nykyään saa helposti pesuväliä pidennettyä jopa kolmeen päivään vähän kuivashampoon avustuksella. Hiusvedessä on myös salisyylihappoa, joka samalla puhdistaa päänahkaa. Päätä ei kutitakaan niin paljon kuin ennen, joten toimii ja uusi pullo lähti jo käyttöön.



Puhelinlankaponnari
Yllättävä "loppuja" oli puhelinlankaponnari, joka katkesi. Näitä oli joskus Keskisellä myynnissä eurolla 5kpl nippuja ja ostin... aika monta. Se taisi olla 2012 ja tämä oli eka joka katkesi. Tosi hyvin siis näin halvoilta(ja verrattuna miten usein olen kuullut muiden merkkien ponnarien katkeilevan). Mutta ei haittaa, onhan noita vaikka kuinka paljon jäljellä.

Oriflame LipSpa Therapy Lip Balm - Caring Nude
Vanhaa versiota vielä yhdestä kaikkien aikojen suosikkihuulivoiteestani. Sävytetyistä versioista tämä oli lempparini eli yllättäen nudesävy. Tykkäsin etenkin talvella kuivimpaan aikaan tehdä kevyen huulimeikin rajaamalla huulet ja levittämällä tätä päälle kosteuttamaan. Menee ihan huulipunasta. Samoin tuo pelasti joidenkin kuivan puoleisten nudepunien kanssa, kevyt kerros tuota kuivan punan päälle niin jo helpotti. Samoin jos käytin jotain liian vaaleaa nudesävyä niin tuota sen päälle laittamalla sai vähän eloa kasvoille. Pitää varmaan tilata uusi talveksi.

Kiss kynsiviila
Vaikka miten kauan käytössä ollut kynsiviila. Nyt ei oikein enää viilaa mistään kohdasta kun on niin kulunut. Hyvä perusviila.

Oriflame Giordani Gold Shaping Eyebrow Gel
Kestosuosikki, mutta valmistus loppunut ja nyt loppui viimeinen. Yhyy. Piti kulmat ojennuksessa koko päivän ja harja ylettyi kuorruttamaan jokaisen karvan. Ostaisin lisää jos olisi, mutta pakko siirtyä muihin merkkeihin kulmageelin suhteen. Toivottavasti jossain vaiheessa tulisi uusi väritön versio tilalle.

23. elokuuta 2016

Ensivaikutelma: Love Nature Beauty Kit


Ostospostauksessa pyydettiin tästä Oriflamen Love Nature Beauty Kitistä mielipidettä ja päätinkin heti testata setin, jotta halukkaat ehtivät sen varmasti tilata. En ole aivan varma jääkö setti pysyvään valikoimaan vai onko se vain väliaikainen vieras. Oma pakettini oli ulkoisesti hieman kärsinyt matkalla, mutta sisältö onneksi oli ehjä.


Setissä on kolme tuotetta, joilla saa kätevästi hoidettua kasvot kerralla ja jokainen tuote sisältää luonnon hedelmäuutteita, jotka hoitavat ihoa. Söpöt pikkutuubit ovat 30 ml, joten se mahdollistaa niiden kätevän mukaan ottamisen vaikka matkalle tai mökille. Pirteän väriset ja herkullisen tuoksuiset tuotteet kelpaavat varmasti myös lahjaksi.




Kotoinen kasvohoito aloitetaan ensiksi tietysti kuorinnalla, jotta kaikki ylimääräinen möhnä irtoaa kasvoilta. Siinä avuksi tulee Apricot Sugar Scrub, jossa kuorivana ainesosana on mantelinkuorta. Aprikoosin värinen kuorinta tuoksuukin hyvin makean aprikoosiselta, vähän kuin aprikoosimarmeladi. Ennen kuorintaa suosittelen tietenkin poistamaan meikin kasvoilta, sekä myös puhdistamaan ihon jollakin putsarilla.

Koostumukseltaan kuorinta on aika samanlaista kuin saman sarjan vadelmakasvokuorinta, mutta tässä voisin väittää olevan hieman enemmän kuorivia ainesosia. Geelimäistä tuotetta saa ihan tosissaan puristaa tuubista ulos. Ei kuorinta edelleenkään hiekkamaisen karkea ole, mutta ahkeralla hieronnalla sillä saa kyllä kasvoista sileän tuntuiset. Ja mikä tärkeintä, kuorinta ei ole raapiva. Olen enemmän oikein karkeiden ja hiekkamaisten kuorintojen ystävä, mutta tämänkin käytän ihan mielelläni ja se sopii varmasti hellävaraisempaa kuorintaa etsivälle.




Kuorinnan jälkeen on aika rentoutua kasvonaamiolla. Blueberry Smoothie Face Mask lupaa rauhoittaa ihoa. Sitä kaivataankin näin syksyn tullen kun ainakin oma ihoni alkaa ärtymään viimasta ja viileämmästä säästä taas jossain vaiheessa. Hennon pastellivioletti naamio ei tuoksu aidon mustikkaiselta, mutta makeammalta versiolta mustikasta. Jotkin mustikanmakuiset karkit tuoksuvat ihan tältä.


Paksuhko voide levittyy iholle nätisti ja pienellä määrällä käsittelee laajan alueen. Alkuun voide tuntuu aika viileältä ja viitisen minuuttia kasvoilla oltuaan alkoi tuntua kihelmöintiä. Ihoni on pintakuiva kaikesta rasvaisuudestaan huolimatta, joten kihelmöinti taisi johtua vain naamion täyteläisen kosteuttavasta koostumuksesta. Ainakin ihoni imaisi voiteen käytännössä kokonaan sisäänsä. Kihelmöinti loppui jonkin ajan kuluttua ja oikeastaan naamiosta ei suositellun 10 minuutin jälkeen ollut mitään iholla jäljellä, joten kävin huutelemassa kasvot.




Naamion huuhtelun jälkeen iho ei tuntunut kaipaavan lisää kosteutta, vaan tuntui pehmoiselta ja kiristelemättömältä, mutta olin päättänyt käyttää jokaista tuotetta, joten seuraavana oli Watermelon Icy Gel. Kosteutuksen lisäksi geeli lupaa myös viilentää. Se olisi tullut tarpeeseen kesähelteillä, mutta oli tuossa muutama lämpimämpi päivä taas, jolloin testasin settiä. Ihan en tämän voiteen funktiota ole ymmärtänyt kun ei se ole päivävoide, eikä yövoide, ehkä lähimpänä seerumia, muttei oikein sekään kuitenkaan. Makea vesimelonin tuoksu on setistä silti lempparini.

Mitä geelin viilentävyyteen tulee niin sitä on hieman havaittavissa. Ei mitenkään mentholisen kihelmöivän vahvasti, vaan vain sellainen ihan kevyt viileä tunne, kuin puhaltaisi kostealle iholle. Viileys ei kestä kovin kauan, minuutin tai pari ja sitten jäljelle jää vain ihana vesimelonin tuoksu. Naamion tuoman kosteutuksen jäljiltä geelillä kesti muutama minuutti imeytyä ihooni. Lopulta se kuitenkin imeytyi, eikä iholle jäänyt onneksi tahmaista kalvoa tai muutakaan pintaa, vaikka ensin vähän tuntui siltä.



Kokonaisuutena tykkäsin setistä, se on hyvä perussetti oikeastaan kenelle tahansa. Suosikikseni nousee ihanan kosteuttava ja rentouttavan tuoksuinen naamio. Kuorintakin on perushyvä, vaikkei makuuni tarpeeksi karkea. Vesimelonigeeli on mielestäni vähän outo ja "irrallinen" kahdesta muusta tuotteesta. Rauhoittavan naamion jälkeen ärhäkämpi viilentävä geeli ei ole minusta ihan ykkösvaihtoehto. Mutta ehkä sekin tulee käytettyä erillään kahdesta muusta.

Normaalihinnalla iloisen värinen setti maksaa 19€, mutta merkin tapaan se on usein tarjouksessa.

15. elokuuta 2016

Kesäisiä Oriflame ostoksia

Alkukesän jälkeen en olekaan saanut itselleni Oriflame-tuotteitani, koska nehän menevät vanhempieni osoitteeseen, asiakkaideni ollessa siellä ja saan itselleni tilaamiani juttuja sitten aina jos joku käy täällä tai minä käyn siellä, tai kuten nyt tuli tuotteita sen verran mitä miniärräpakettiin mahtui. Paljon jäi vielä tulemattakin, mutta ne saan vasta sitten syyskuun lopussa. Käydään läpi silti mitä kaikkea tässä paketissa tuli. Kaikki tuotteet on mun mielestä jotenkin hirmu kesäisiä, värikkäitä ja hedelmäisiä. Ulkona sataa ja on suorastaan kylmä, tai näin helteiden jälkeen ainakin tuntuu siltä, joten tämä paketti piristi päivää.


Ekana eniten odottamani tuote eli Amazing Paradise EDP. Oriflamelle yksinoikeudella harvinaista Paradise Drop -kukkaa sisältävä tuoksu on aivan ihana. Sisäinen, jo vähän unholaan jäänyt escadatyttöni on iloinen tästä herkullisen hedelmäisen raikkaasta tuoksusta. Minun nenääni tuoksussa tuoksuu vahvimmin guava, mutta poimin joukosta myös jasmiinia ja jotain makeampaakin kukkaisuutta, ehkä juuri tuota Paradise Droppia. Mutta hedelmäisistä tuoksuista tykkäävälle ihan ykkönen ja katsokaa nyt tuota pulloakin! Kuva tosin ei tee sille oikeutta.


Ilmaisena demona on tullut The One Loose Blush sävyssä Rose. Mun silmiin se näyttää hirmu shimmeriseltä, joten ei varmaan tule omaan käyttöön tämän rasvanaamani kanssa. Pitää googlailla swatcheja vielä ja tutkailla. Mattana se olisi kyllä sopiva, kivan ruusuinen perussävy, mutta shimmerit on no-no.

Mulla on myös mennyt mun rajaussiveltimiin totaalisesti hermo kun ei yhdelläkään tunnu tulevan mistään mitään ja rajausta saa aamuisin tihrustaa luvattoman kauan, joten halusin testata tämän The One Gel Eye Liner Pencilin. Nestemäiset linerit usein valuu mulla, joten geeli on ainoa joka satavarmasti pysyy mulla valumatta koko päivän.


Putsarit alkaa olla mulla vähissä, joten tilasin kai juhannuskalenterista tämän kaksikon tosi halvalla, olisko ollut 7,90€. Kyseessä on siis Love Nature Aloe Vera sekaiholle. Putsarin lisäksi siinä oli kasvovesi, jota ei niitäkään mulla ole kuin se EcoBeauty-suihke.

Milk & Honey Eye Creamia olen käyttämässä viimeisiä tippoja nykyisestä tuubista ja tykkään siitä, joten uusi varastoon jo odottamaan. Sama homma noiden Very Me Peach Me Perfect Skin Glow -voiteiden kanssa, jotka olivat hetki sitten suosikeissakin. Se on vaan niin parasta, mutta poistuu valikoimasta. Nyyh.


Tosi söpö minisetti ihonhoitotuotteita on Love Nature Beauty Kit. Se sisältää kolme minituotetta, jokainen 30ml. Söpöjä! Setissä on Watermelon Icy Gel, jonka ymmärtäisin olevan ehkä vähän seerumin tyyppinen. Siitä kerrotaan, että se on vain geeli, jota laitetaan kasvoille ja ilmeisesti se viilentää myös. Mustikkainen Smoothie Face Mask kuulostaa myös kivalta ja jotta naamiolle ja geelille olisi mahdollisimman hyvät olosuhteet toimia, on setissä myös Apricot Sugar Scrub. Siinä kuorivana ainesosana on käytetty mantelinkuorta eli ei muovirakeita. Kiva setti on myös oiva lahja tai reissuun mukaan otettava kolmikko. Ne myös tuoksuvat niin hyvältä, että melkein tekisi mieli maistaa.


Viimeinen kolmikko tällä erää jatkaa myös hedelmäistä linjaa. Kaikki kolme kesän uutuuksia, ekana Apricot & Rice Milk Softening Shower Cream, joka tuoksuu hyvin aprikoosiselle. Toisena raikkaalle kiiville tuoksuva Kiwi Exfoliating Shower Gel. Se on kuoriva ja rakeina on käytetty siemeniä eli ei muovia siinäkään. Birch & Cloudberry eli koivu ja lakkashampoota vähän epäilen sopiiko se mulle, koska olen koivulle allerginen, mutta aion ainakin kokeilla ja saa nähdä miten käy. Tuoksu on hyvin lakkamainen, mutta koivu tuo siihen vihreyttä.


Löytyikö joukosta jotain kiinnostavaa, josta haluaisitte kuulla lisää?

10. elokuuta 2016

Sota kiiltoa vastaan: NYX Shine Killer



Ongelmarasvaisen ihoni kanssa käytän hyvin harvoin mitään pohjustajia, koska mikään tähän asti kokeilemistani ei ole vain toiminut, joten miksi tuhlata rahoja pohjustajaan kun lopputulos on sama, oli pohjustajaa tai ei. Ja toisaalta mitä paksumpi pakkelikerros naamassani on, sitä kauheammalta se näyttää liejuuntuessaan.


NYX:iä on kuitenkin vuosikaudet kehuttu pitkin nettiä ja viimein kun merkki saapui suomeenkin, halusin ehdottomasti kokeilla noita niin hypetettyjä tuotteita. Pohjustajista testiin oli pakko ostaa Shine Killer, noin mahtipontisen nimen omaavan tuotteen olisi vain pakko toimia, eikö? "Your ultimate weapon in the war on shine." 



Silikoneilla kyllästetty inci kertoo tuotteesta kaiken oleellisen. Primer tulee olemaan hyvin silikoninen. Kirkas hajuton geeli on melko juoksevaa ja oma yksilöni tuntuu ainakin olevan aika vaihtelevan laatuista. Joskus tulee paksumpaa geeliä ja välillä tuubi ruikkaa samalla jostain sivusta ihan vesimäistä nestettä, joka tippuu sormista saman tien ja sotkee paikkoja. Aikaisemmin kokeilemani silikonipohjustajat ovat olleet melko raskaita ja paksuja, Shine Killer on ilahduttavan ohut ja todella helppo levittää kasvoihin.


Levitin kuvauspäivänä pohjustajaa vain toiselle puolelle kasvoja, jotta näkisi oikeasti, miten tuote käyttäytyy täysin samanlaisissa olosuhteissa verrattuna puoleen, jossa tuotetta ei ole. Shine Killeriä neuvotaan käyttämään vaihtoehtoisesti yksinkin "...for a naturally shine-free look.", mutta omalla ihollani muutos ei ollut mitenkään merkittävä(yllä). Ette varmaan edes arvaisi kummalla puolella pohjustajaa on, ellen kertoisi. Sitä on kaikissa kuvissa tuolla puolella, jossa on silmän alla luomi kauneuspilkku. Ilmiselvää on myös, ettei tuote peitä yhtään jättiläismäisiä huokosiani, tosin sitä tuo ei ole koskaan luvannutkaan tehdä, mutta näin sivuhuomautuksena.


Ero kahden tunnin jälkeen on yhtä merkittävä kuin juuri levitettynäkin eli olematon. Meikkasin normaalilla tavalla, enkä laittanut meikinkiinnityssuihketta kasvoille vääristämään tulosta. Ja huomasin myös peilistä välillä kiillon muodostumista seuratessani, että pohjustajan puoli alkoi kiiltämään enemmän ensin.

Eli sota kiiltoa vastaan on taas kerran hävitty ainakin tältä osin. Yksi pohjustaja, jolla ei omalla ihollani tee mitään, joukon jatkoksi. Mutta ihan vielä en luovuta, aion raportoida sen saman merkin meikinkiinnityssuihkeen vielä erikseen ja lopuksi teen ultimate-testin siitä, kuinka tämä kaksikko toimisi yhdessä. Se testi tosin hieman pelottaa, viimeksi kun käytin noita yhdessä ja meikkasin uusilla luomiväreillä, sain jonkin allergisen reaktion. Naamaa poltti ja hartiat, decoltee ja kaula olivat aivan punaisten länttien peitossa. Sen jälkeen ilmiö ei ole toistunut, mutten ole käyttänyt kolmikkoa yhdessä sen jälkeen, vain erikseen. Saa nähdä miten käy...


Onko jollakin toiminut Shine Killer vai onko oma ihoni vaan niin toivoton tapaus?

5. elokuuta 2016

Lumene Eyebrow Fixing Gel

Joidenkin tuotteiden kohdalla olen hieman kaavoihin kangistunut ja käytän samaa tuotetta vuodesta toiseen ostaen aina uuden loppuneen tilalle. Yksi sellainen tuote on ollut kulmageeli, Oriflamen Giordani Gold Shaping Eyebrow Gel. Luottotuote toimi loistavasti ja käytin sitä lukuisia kappaleita. Se kuitenkin lopetettiin, korvattiin värillisillä(murrrr...) ja viimeinen varastoon hamstraamani yksilö vetelee viimeisiään. Suru puserossa oli pakko miettiä, että mitä ihmettä mä nyt teen, en ole ikinä käyttänyt minkään muun merkkistä kulmageeliä. Halusin jonkin markettigeelin näin alkuun ja päätin mennä Citymarkettiin tutkimaan millaisia olisi tarjolla. Niistä ostoskoriini valikoitui tuttu ja turvallinen Lumene, olen tykännyt monista merkin meikkituotteista, ehkäpä siis kulmageelikin olisi hyvä.


Lumene Blueberry Eyebrow Fixing Gel on pakattu raikkaan valko-hopeiseen hylsyyn, mikä saa sen mielestäni näyttämään ylelliseltä ja ei-markettimaiselta. Tuotteessa ei ole parabeeneja, eikä hajusteita, joten läheltä haisteltuna geeli tuoksuu melko kemikaaliselle, mutta levitettäessä tuoksua ei erota. Onpa geeli ollut Olivia-lehdessäkin lukijoiden suosikkikulmatuotteena ja tuotetta kokeillessa huomasin, ettei suotta.


Harja on pikkuruinen ja muodoltaan kierteinen, joten sillä saa tehtyä pikkutarkkaa työskentelyä pienten kulmienkin kanssa sotkematta koko otsaa. Minun makuuni harjakset saisivat olla ehkä aavistuksen pidemmät, koska kulmani ovat aika paksut ja harjalla ei saanut aivan kaikkia karvoja vetäistyä läpi, pintakerroksen vain. Alla vertailun vuoksi kuva tuosta Oriflamen HG geelistäni. Jotain hyvää pikkuharjassa tosin on, pienen harjan ansiosta geeliä ei tule liikaa harjaan, harja annostelee juuri sopivan määrän. Oriflamen kanssa joskus oli ongelmana, että sitä geeliä oli harjassa aivan järjetön määrä.


Jos harjan pientä puutetta ei ota huomioon, on kulmageeli todella hyvä. Sillä saa taltutettua vähän joka suuntaan sojottavat kulmat kuosiin koko päiväksi. En tiedä tuleeko siitä harjan takia aivan kestosuosikkia, mutta käytän tuotteen mielelläni loppuun. Hintakaan ei ole hirmuisen suuri, ostopaikasta riippuen sen saa hieman alle kympillä ja tarjouksista vielä edullisemmin. Kotimaisuudesta toki vielä erityisesti plussaa.


Olisiko teillä suositella hyviä värittömiä kulmageelejä?