26. lokakuuta 2016

Syys-lokakuun loppuneet


Viime kuun loppuneista en tehnyt omaa postaustaan lainkaan, koska niitä oli niin vähän. Vain yksi suihkugeeli tyhjeni, joten siitä ei ihan loppuneet-postaukseksi ollut. Jätinkin sen odottamaan ja päätin tehdä postauksen vasta yhdessä lokakuun loppuneiden kanssa. Tässäpä siis loppuneet kahdelta kuukaudelta.


Oriflame HairX CC Cream
Toinen pullo jo tätä voidemaista suihkutettavaa hoitoainetta. Auttaa takkujen selvittämisessä ja silottaa hiuksista nätit. Tuoksukin on ihana. Kolmas pullo lähti käyttöön heti perään.

Oriflame Love Nature Shampoo - Elderflower & Apple
Monen asiakkaani suosikkishampoo. Normaaleille hiuksille ja pesee aika tehokkaasti ihan natisevaksi. Omille hiuksilleni ehkä turhan tehokasta joka pesulla, joten käytin vain satunnaisesti kun hiukset kaipasivat kunnon pesua. Ihana omenainen tuoksu hieman kukkaisella vivahteella. Näkyi muistaakseni poistuvan valikoimasta, joten varmasti harmi monelle.

I Love... Lemon Sorbet Bath & Shower Cream
Meni käsisaippuana enimmäkseen, koska mulla on ihan liikaa suihkugeelejä ja ennemmin laitan niitä käsisaippuaksi kuin alan erikseen ostamaan käsisaippuaa. Pirteän keltainen suihkugeeli tuoksui aika teollisen sitruunaiselta, ei sorbetilta ainakaan. Enemmän ehkä joltakin sitruunaleivokselta. Tuoksu on kiva, mutta iso pullo on hidas käyttää ja kyllästyn nopeasti joten tämä oli hyvä valinta käsisaippuaksi.

Herbina Syväpuhdistava Shampoo - Karviainen ja lehmus
Hyvä ihan marketeista löytyvä syväpuhdistava. Tuoksu on ihana, sellainen vähän (vihreä) viinirypälemäinen eli tuoksuisiko se sitten karviaiselta. Halpaa ja helppoa ostaa kauppareissulla, joten ostan varmasti lisääkin. Pesee hiukset tehokkaasti ja todella natisevaksi, joten kaikki mönjät irtoavat. Suomalaisuudesta plussaa.


Pepsodent White Now Gold
Voi onnen päivää kun tämäkin loppui. Olen hampaita kiristellen käyttänyt sitä iltaisin hampaita pestessä ja aamupesulla sitten jotain ihan muuta tahnaa. Itse tehossa ei ole mitään vikaa, tahnalla saa hampaat puhtaaksi ja sen maku ei ole liian voimakas. Mutta kun se on älyttömän sinistä ja sotkee i-h-a-n joka paikan. Kieli on sininen, hampaat on siniset, huulet on siniset, harja on sininen, lavuaari on sininen... Jenna Marblesilla on vanha Everything Is Glue -laulu ja tämän kanssa saisi glue-sanan tilalle vaihtaa blue-sanan. En osta ikinä enää.

Oriflame Aqua Refresh Face Mask
Enimmäkseen talviaikaan käytössä ollut kasvonaamio. Vähän sellainen geelin ja voiteen välimuoto, joka kosteutti tosi hyvin talven kuivattamaa ihoa. Raikkaan merellinen tuoksu, saattoi nipistellä kuivimmissa kohdissa eli poskilla enimmäkseen ja tuntui muutenkin viileältä iholla. Voisin käyttää lisääkin, muttei ole enää valikoimassa.

Colgate Suuvesi - Cool Mint
Cittarista heräteostona eurolla hankittu, koska minipullo oli niin söpö. Ajattelin ottaa sen matkoille mukaan, mutta kuten kuvasta näkyy niin korkki petti ekalla käyttökerralla. Jäi sitten kotikäyttöön kun ei tuota voinut mukaan ottaa vuotavana. Mieto maku maistui tosi hyvältä ja piti hengityksen raikkaampana aika pitkään. Ei polta suuta niin kuin vaikka Listerine. Pitääkin tutkia jos löytäisin täysikokoisen pullon kaupasta.

Oriflame Essentials Daily Scrub Cleanser
Ihan suosikkini kuorivista putsareista. Todella tehokas, mutta kasvoharjan käyttämisen myötä sille ei ole niin usein tarvetta. Ei enää saatavilla, mutta hamstrattuna kaapista löytyy vielä yksi tuubi, joka lähti käyttöön heti perään.

Feminelle Protecting Intimate Wash - Aloe Vera
Olen kokeillut suunnilleen kaikkia Oriflamen intiimipesuja ja tämä on ehkä suosikkini. Tekee minkä pitääkin, tuoksu on kivan aloemainen. Otin uuden jo käyttöön.


Pierre René Single Eyeshadow - 56
Ihonvärinen mattainen luomiväri, koostumukseltaan melko kovaa ja ei irronnut siveltimeen kovin hyvin, joten sitä piti pakata luomelle tuolla applikaattorilla tai sormella. Ei peittänyt paljoa, mutta toimi ihan hyvin häivytyksessä apuna.

Oriflame Very Me Colour Mania Balm - Grapefruit Kiss
Kaikista neljästä sarjan eri huulivoiteesta tämä oli värittömin, joten kuorrutin sillä huulet yöksi, taisi se välillä seikkailla käsilaukussakin. Tykkään kovasti näistä, ne kosteuttavat hyvin ja ovat muutenkin miellyttävän tuntuisia huulilla. Tuoksu tässä oli karkkimainen ja vähän kirpeä, kuin jokin sellainen kova sitruskarkki. Vielä kolme eri tuoksua/sävyä jäljellä, joten uutta en varmaankaan hanki. Muuten kyllä käyttäisin mielelläni lisää.

Oriflame Pure Nature Purifying Blemish Solver - Organic Tea Tree & Rosemary
Hoitoneste finneille ja nimestä arvatenkin tuoksui hyvin yrttiseltä ja teepuumaiselta. Yleensä kaikki teepuuöljyt ja vastaavat ovat iholleni liikaa, mutta tämä toimi hyvin. Kestää käytössä ikuisuuden ja kasvojen pesun jälkeen on helppo töpötellä sienimäisellä applikaattorilla nestettä näppyjen päälle. Ei ole niin ihmetuote kuin merkin SOS-geeli, mutta nopeuttaa näppyjen katoamista huomattavasti.

W7 The Fixer
Kiinnityssuihke, joka todella pidensi meikin kestoa huomattavasti. Ostin jo uuden, pullo vain on niin harmittavan pieni, ettei siitä riitä mahdottoman pitkään. Kunpa tekisivät isompia pulloja. Ainoana miinuksena on vähän ronski sumutin, suihke saisi olla hienojakoisempaa. Välillä tulee suurempia pisaroita. Silti tähän mennessä ainoa suihke, joka on toiminut.

Oriflame Eyes Wide Open Mascara - Black
Suosikkiripsarini, joka toimii loistavasti ripsilleni. Heti avaamisen jälkeen massa on vähän turhan märkää, mutta pikkuisen kuivahdettuaan ihan huippu. Ei periaatteessa tarvitsisi taivutinta, mutta taivutan ripset silti ja ripsari pitää taivutukset hienosti. Erottelee ja tuuheuttaa. Oriflamen kaikki ripsarit ovat säänkestäviä, joten tämäkin kestää silmän vuotamiset ja tihkusateet, eikä varise päivän aikana. Otin käyttöön jo uuden, mutta välillä kyllä pitäisi pakottaa itsensä käyttämään muitakin ripsareita. En vain halua pitää kymmentä ripsaria auki samaan aikaan.


18. lokakuuta 2016

Halppismascarat vol. 1: W7 Absolute Lashes

Reissullani alkukuusta käväisin Keskisellä ja siellä ei tällä kertaa ollut mitään kovin kiinnostavaa kosmetiikkaa, ainakaan sellaista mitä en saisi Turusta, joten miksi alkaa roudaamaan niitä pitkin pitäjiä. Päädyin kuitenkin ostamaan uuden W7 kiinnityssuihkeen loppuneen tilalle, Lumenen tosi halvan kasvovoiteen heräteostona ruokapuolelta(!) kun se oli puoli-ilmaiseksi, sekä kolme ripsiväriä. Yhden Keskiseltä, kaksi muuta Mikko Keskiseltä. Yksikään niistä ei maksanut yli 4 euroa, joten niitä tuli vähän keräiltyä. Neljäskin kiva olisi ollut, mutta siitä oli jäljellä vain testeri, sekä kaksi "myyntikappaletta", joista oli joku äärimmäisen fiksu tyyppi repinyt sinetit auki. Miksei voi käyttää sitä testeriä kun sellainenkin on tarjolla + irtoharja sen lisäksi mallina siitä millainen harja on! Joka tapauksessa en aio ostaa ripsaria, jonka sinetti on rikki. Jäi siis hyllyyn. Luojan kiitos niissä oli sinetit, hurjan monessa markettiripsarissa ei ole ja sitten ei yhtään tiedä kuka niitä on lähminyt. Hyi.

Koska näitä halppisripsareita on suhteellisen helppo ostella ja niitä löytyy vähän joka paikasta niin ajattelin aloittaa sarjan, jossa kokeilen onko niistä mihinkään. Näiden kolmen lisäksi jatkossa kiinnostaa vielä kokeilla ainakin Essencen ripsareita sekä tuohon lähicittariin ilmestyneitä Catricen ripsareita(ja merkin tuotteita ylipäätään).



Ekana vuorossa on W7 Absolute Lashes ja siitä sävy Blackest Black. Tuoko hylsyn muoto ja väri mieleen mitään? No Benefitin They're Real Mascaran hylsyähän se muistuttaa. Fonttikin on vähän sen tyylistä, värit vain käännetty toisin päin teksteissä. Nuo seikat alun perin oikeastaan kiinnittivätkin huomioni tähän hyllyssä. Ilmiselvästi W7 yrittää jäljitellä tuota kulttiripsiväriä, joten olisikohan tuo ominaisuuksiltaankin yhtä hyvä(vaikken ole sitä aitoa testannutkaan).


Harjakin on aika lailla Benefitiä vastaava. Samanlainen paksuhko, kova muovinen harja, jossa on päässä pallomaisempi muodostelma alaripsiä varten. Kuvien perusteella en kovin suuria eroavaisuuksia löydä. Benefitissä tuon pallon harjakset ovat ehkä hieman pidemmät, mutta muuten harjat ovat samanlaiset. Googlettamalla näistä kahdesta löytyikin paljon vertailuja.


Ripsarin levittäminen on helppoa ja nopeaa. Harja ei nappaa itseensä kovin paljon massaa ja massa on melko kuivaa. Harja erottelee ripset erinomaisesti ja tuo niihin pituutta, mutta samalla kiitettävästi myös volyymia. Hämähäkkiripsiä sillä ei kuitenkaan tule hyvän erottelevuuden ansiosta.

Ainoa iso miinus levityksessä on ripsiin jäävät paakut. Vaikka harja erottelee ripset niin, etteivät ne klimppiinny yhteen, jää ripsiin silti sellaisia roskan näköisiä mascarapalleroita, joita on tosi ärsyttävä yrittää harjailla pois. Niitä varisi myös pikkuisen silmän alle, kuten kuvassakin näkyy.

Ripsiväri ei ole vedenkestävä, mutta mitä kestoon tulee niin sanoisin sitä silti säänkestäväksi. Sateisia ilmoja ei testijakson aikana ole ollut, mutta muuten olen rääkännyt ripsaria pitkillä päivillä, tuulesta vuotavilla silmillä ja lenkilläkin sitä taisi silmissä olla kerran, koska liikuntaa varten pyyhin pois vain kasvomeikin. Ripsari ei varissut tai alkanut valumaan silmien vuotamisesta huolimatta ja erittäin positiivisena yllätyksenä se piti taivutukset ihmeen hyvin. Alaspäin sojottavat ripseni eivät ole ihan ne helpoimmat saada pysymään.

Valumattomuuden vuoksi laitoin ripsaria myös alaripsille, niihin en yleensä laita mitään, koska se löytyy pian juovana silmän alta. Pallopäällä oli helppo töpötellä alaripset ilman silmään tökkäämisen pelkoa ja päivän aikana ei valumista tapahtunut.


Kokonaisuutena varsin näppärä ja halpa ripsiväri, Hinta-laatusuhde on kohdillaan, pakkaus on tyylikäs ja ripsiväri toimii ripsissäni noita hippusia lukuun ottamatta erinomaisesti. Saan sillä pituutta ja volyymia yhdellä kerroksella. Massan kuivuuden takia tosin en ennusta kovin pitkää käyttöikää sille. Parilla kolikolla itselleen lunastettava ripsiväri on silti kokeilemisen arvoinen.

Onko sinulla suositella jotain todella hyvää, mutta halpaa ripsaria?

13. lokakuuta 2016

Skin79 Diamond Luminous Pearl

Ostin joskus kokeilusetin Skin 79 BB-tuotteita, mutta olenkin näköjään unohtanut kertoa kolmesta niistä. Ensimmäisenä parrasvaloihin pääsee Luminous Pearl, joka ei ole varsinaisesti BB-voide. Sitä ei levitetä koko kasvoille, vaan käytetään korostustuotten tyyppisesti vaikkapa poskipäille tai muualle mihin halutaan kaunista kuultoa. Sen voisi parhaiten määritellä nestemäiseksi highlighteriksi. Toki jos iho on kovin ikääntynyt tai muuten samea, voi voidetta levittää koko kasvoillekin pohjustajan tyyppisesti tai sekoittaa meikkivoiteeseen. Omalla rasvanaamallani se ei ole tarpeen.


Voiteen kuvaus herättää heti mielikuvan hyvin hohtavasta voiteesta. "Magic of the light! Shimmering from angels! The look of 3D face through the diamond light!" Bling Blingiä kasvoille tuodaankin timanttijauheen avulla. Shimmerin lisäksi voide toki lupaa kosteuttaa ihoa vitamiinien ja silkkiaminohappojen avulla. Täysikokoisessa pakkauksessa voide tulee pullosta siveltimen läpi, joten sen saa levitettyä iholle suoraan sillä. Minä ostin vain tällaisen kokeilusetin, jossa oli neljä pikkutuubia kokeiltavaksi.


Pearl Luminous on kaikista kolmesta selvästi vesimäisin ja ohuin. Sen kanssa saakin olla tarkkana, ettei sitä valu mihin sattuu. Pieni määrä riittää todella suurelle alueelle, joten voidetta on otettava vain ihan tippa, ellei halua discopalloksi.


Käden Swatchissa voide ei näytä mitenkään mahdottoman shimmeriseltä tai hohtavalta, mutta kun pyyhin swatchin pois ja katsoin kättäni, siinä erottui hillitön määrä pientä shimmeriä, lähestulkoon glitteriä. Kuviin en saanut tuota hehkua taltioitua, se on niin luonnollisen näköinen. Voiteen sävystä huolimatta itse shimmerin sävy on kylmä, melko sinertävä, joten se sopii hyvin pohjoismaisille ihonsävyille. Oiva tuote korostustuotteeksi tai tuomaan lisäheleyttä meikkipohjaan varsinkin kuivemmalle ja samealle iholle.

Onko Skin79 tuttu?

7. lokakuuta 2016

Uusi kynsilakanpoistoainesuosikki

Selvisin reissuiltani viimein kotiin asti, kiirettä on pitänyt ja pitää edelleen, mutta ettei blogi ihan kuole pystyyn niin ehdin kertoa pikaisesti uudesta suosikistani, jota käyttelin tuossa ennen reissuun lähtöä hyvän aikaa.


Vuosien ajan olen vannonut kynsilakanpoistoaineissa Miramen sinikorkkisen poistoaineen nimiin. Se on aika tymäkkää, mutta tehokasta. Se vetelee viimeisiään ja halusin jotain uutta kokeiltavaksi. Monen olen kuullut kehuvan Cienin poistoainetta ja päätin kauppareissulla ostaa sellaisen. Valitsin asetonillisen Classic-version, koska asetonittomat aika harvoin ovat saaneet kaikki lakat pois kynsiltäni. Ne soveltuvat lähinnä helppojen poistettavien, esimerkiksi vaaleiden cremelakkojen, poistoon. Käytän usein glitteriä, joten haluan poistoaineen pystyvän jokaiseen käyttämääni lakkaan. Ja vaikka asetoni onkin kuivattavaa ja voimakasta, haluan sitä silti kynsilakanpoistoaineeseeni. Ennemmin poistan lakat nopeasti, kuin hankailen ja liottelen kynsiä ikuisuuksia heikkotehoisella poistoaineella aiheuttaen sillä mahdollisesti jopa suurempaa vahinkoa.


Suurin tekijä valinnassa oli myös tuotteen korkki. Se on tuollainen kätevä pumppu, jonka päälle asetellaan vanulappu ja painetaan. Tuotetta tulee lappuun melko sopiva määrä jo yhdellä painalluksella.

Ensimmäisenä yllätyksenä poistoaineesta huomaa kivan tuoksun. En toki imppaa sitä, mutta lakkaa poistaessa asetonin tuoksun lisäksi ilmassa leijuu pyykinpesuainemainen tuoksu, joka lakkojen poiston ja käsien pesun jälkeenkin vähän tuoksuu kynsissä.


Tärkein ominaisuus tietenkin on aineen teho ja siinä minulla ei ole moitittavaa. Aineella lähtee normilakat todella helposti ja nopeasti, vaativammatkin poistettavat ihan tuon Miramen veroisesti. Suurin ero Miramen todella kuivattavaan poistoaineeseen on kuitenkin se, että Cien ei vedä kynsiä ja kynsinauhoja niin kuivaksi eli se on selvästi hellävaraisempi.


Tuote osoittautui kaikin puolin hyväksi, se on edullista ja helposti saatavilla, joten mielelläni jatkan käyttöä tulevaisuudessakin.


Mikä on suosikkikynsilakanpoistoaineesi?