Edustajaksi?

Kuten blogissa monesti on mainittu, olen Oriflame-edustaja ja tavoitteenani on edetä aina vain korkeammalle, ehkä tehdä tästä myös joskus ammatin. Se ei kuitenkaan onnistu yksin, vaan tarvitsen tiimiini aktiivisia, kosmetiikasta kiinnostuneita edustajia.

Jos siis olet yli 18-vuotias, minun tapaani rakastat kosmetiikkaa ja haluaisit hieman lisätuloja, tai vain tilailla itsellesi tuotteita alennuksella, voisit olla sopiva tiimiini.

Oriflame-edustajana toimiminen on helppo ja mukava harrastus. Tilauspakkoa ei ole, vaan voit tilata niin usein tai harvoin kuin haluat ja niin paljon tai vähän kuin haluat. Tilausten mukana saat tilaajalahjoja ja usein on myös myyntikampanjoita, joista saa palkintoja tuotelahjoista aina ulkomaanmatkoihin. Oriflame myös kouluttaa edustajiaan järjestämällä mukavia kursseja ja edustajuus avaa ovet myös kaikkiin mahtaviin tapahtumiin, joita edustajille järjestetään.

Lisäksi saat kaikki tuotteet 25% alennuksella aluksi, nousemalla Business Class -edustajaksi, alennusprosentti on vielä suurempi tuoden mukanaan myös paljon muita etuja. Myymällä tuotteita myös esimerkiksi tuttaville, ystäville ja työkavereille, ansaitset lisätuloja. Tuotteet myydään kuvastohintaan muille, mutta edustaja maksaa vain alennetun hinnan eli myyntipalkkiosi on 25% tuotteiden hinnasta.

Edustajia on pääasiassa kolmenlaisia:
-Osa tilaa vain itselleen
-Osa tilaa itselleen ja myy samalla muille, kuten tutuille ja sukulaisille
-Osa laajentaa edellisestä vielä keräämällä omaa tiimiä ja myöhemmin alkamalla tiiminvetäjäksi, silloin toimitaan oman toiminimen kautta ja saadaan Oriflamelta palkkaa. Tästä voi edetä sitten ihan niin pitkälle kuin haluaa eri tasoisina aluejohtajina, joiden bonukset ylimmillä tasoilla ovat jopa 5000 euroa.

Ei ole väliä millainen edustaja olet, koska jokainen saa valita juuri itselleen sopivan toimintatavan, toki yrityksen sääntöjen puitteissa.

Voimassaoleva uuden Oriflamelaisen aloitusohjelma löytyy täältä.

Lähetän postissa myös jokaiselle tiimiini edustajaksi liittyvälle postissa aloituspaketin, sisältäen tuotenäytteitä, tuotteita ja muuta tarvittavaa materiaalia.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä osoitteeseen meikinloppu@gmail.com

Tai rekisteröidy:

Ryhdy edustajaksi nyt!

Itse rekisteröityessä muistathan säilyttää minut sponsorina ja rekisteröidä itsesi edustajaksi, koska asiakkaaksi rekisteröitymällä et saa alennuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti