26. elokuuta 2012

Sain sen!

Minulla on ollut huutonetissä todella pitkä ja piinaava huutokauppa käynnissä eräästä lakasta jota ei helpolla löydä muista blogeista. OPI Black Spotted! Ja viimeinkin huutokauppa päättyi ja voitin sen! Sen päätin hankkia synttärilahjaksi itselleni kun ei ole kuin vähän yli viikko niin täytän vuosia.

Nyt vain odotellaan, että lakka saapuu minulle. Siitä sai pitkän sentin maksaa, mutta on se toivottavasti sen arvoinen. Tosin vielä en ole päättänyt otanko sen käyttöön vai ostinko sen "sijoitukseksi" eli sitten jos sen arvo joskus mahdollisesti nousee niin voi laittaa sen myyntiin.

Tätä lakkaahan ei myydä muualla kuin ranskassa patenttisuojan takia eikä tätä ole tulossakaan myyntiin muualle. Ebay:sta toki löytyy muutamia mutta niidenkin hinta on korkea.

Lisäksi lakka on nopeasti noussut Hard-To-Find -lakaksi ja ulkomaalaisissa blogeissa sen hinta on noussut puheenaiheeksi. Esimerkiksi täällä ja täällä. Toisessa se tituleerataan viimeisimmäksi mahdotottomaksi lakaksi saada.

Voin vain kuvitella mitä kaikkea tuon kanssa voisi tehdä! Laittaa hololakan päälle tai sateenkaarilakkauksen päälle jne. Tässä inspiskuvia googlesta:


Kuvat: Google

9 kommenttia:

 1. Onnea huutokaupan voitosta, tuli minullekkin viesti tarjouksen ylityksestä kun seurasin sulkeutumista mutta ajattelin joskin tarvitset sitä enemmän kuin minä. Olen jo vanhempi mies, kylläkin käynyt akryylikynsikurssin ja tehnyt jonkinverran tutuille kynsiä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ehkä noita tulee toinenkin huudettavaksi jossain vaiheessa kun jo kesällä katselin, että oli yksi tällainen huudettavana. Sitä en vielä silloin hennonut ostaa ja silläkin oli jo monta huutajaa valmiiksi.

   Poista
 2. Paljonko tuo nyt sitten maksoi? Upee lakka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakan hinnaksi tuli 46 euroa ja siihen vielä sitten postikulut päälle eli suunnilleen 50 euron paikkeilla kokonaishinta tälle. Luulisin kuitenkin lakan olevan koko hinnan arvoinen :)

   Poista
 3. oijoi, ihana! :) On tosi näyttävä jo pelkästään punaisen päällä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja väriyhdistelmien määrä on rajaton :) Mielikuvitus vain rajana :)

   Poista
 4. Jossain facebookin kirppiksellä näin kerran myynnissä tällaisen lakan ja kauhistelin sen hintaa =) Aloin vaan miettimään että näitähän näkyy olevan ihan ebayssakin (toki aitoudesta ei ole takuita, mutta tuskin kaikki myy kopioita) ja siellä hinnat eivät ole ihan noin huimaavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ebayssa näitä tosiaan on, ainakin kun viimeksi katsoin niin oli 2kpl ja hintaa 40€/kpl. Eli ei nyt mitään huimaa alennusta tuon ostamani lakan hintaan. En nimittäin aio hankkia paypal-tiliä ja pankissani maksu ulkomaille maksaa 7 euroa. Joten kun tuohon ebayn hintaan lisää postikulut vielä niin voi tulla kalliimmaksikin. Se olis kyllä jännä tietää paljon tämä lakka ranskassa maksaa :)

   Poista
 5. No hui! Empä tiedä raskinko maksaa lakasta noin paljoa. :D Sain juuri tarjouksen, jossa saisin tälläisen avaamattoman black spottedin 35 eurolla, eli on vissiin aika halpa hinta ainakin? Mutta kannattaako se kuitenkaan?? :D

  VastaaPoista