9. joulukuuta 2012

Finneille äkkilähtö

Vaikka aknesta olenkin nyt "parantunut", tulee iholleni yksittäisiä näppyjä aika usein. Aikaisemmin niille ei oikein voinut mitään vaan niiden oli vain annettava tulla. Nyt kuitenkin on ase niitä vastaan.

Onhan tällaisia vastaavia tullut kokeiltua, mutta ei niistä ole mitään apua ollut. Oriflamen Pure Nature Organic Tea Tree & Rosemary Purifying Blemish Solver, Teepuu & rosmariini -hoitoneste näpyille todellakin toimii! Yhdessä yössä!


Viimeksi eilen tunsin kuinka leuassa oli todella kipeä sellainen finnin "alku". Tiedätte varmaan. Ihon alla sellainen kipeä kohta johon sitten nousee finni jossain vaiheessa. Myös otsassa oli pari pikkuista finniä. Levitin tätä kaikkiin noihin kohtiin suihkun jälkeen illalla ja sitten menin jonkin ajan kuluttua nukkumaan. Aamulla heräsin ihan normaalisti ja en edes muistanut koko finnejä kunnes tuntikausia hereillä oltuani katsoin tätä pulloa kun se oli pöydällä. Sitten muistin sen kamalan kipeän finnin ja mietin, että miten ei enää tunnu miltään. Katsoin peiliin, se oli hävinnyt täysin. Samoin otsassa olleet finnit.

Ja näin on käynyt monen monta kertaa siitä lähtien kun sain tuon tuotteen. Aivan verraton finnien ehkäisyssä ja hoidossa. Luomuviljeltyä teepuuta ja rosmariinia sisältävää nestettä on tosi kätevä levittää pikku putkilosta päässä olevan tyynyn avulla. Ei tarvitse läträtä millään apuvälineillä tai sormilla. Tyyny annostelee nestettä juuri sopivasti.


Tuoksu on raikas, minttuinen ja vähän yrttinen rosmariinin takia. Tuntuu viileältä iholla hetken aikaa, mutta imeytyy todella nopeasti, joten tätä voi ihan hyvin laittaa meikin alle. Pienikokoisen putkilon voi helposti ottaa käsilaukkuun mukaan hätätilanteiden varalta.

Tämä ansaitsi heti paikkansa luottotuotteideni joukossa. Vielä on kokeiltavana saman sarjan kasvosaippua ja hoitoöljy, odotukset ovat tämän jälkeen niitä kohtaan korkealla. :)

4 kommenttia:

 1. Toihan olisi kyllä kätevä, jos tosiaan toimii. Mulla on ollut olikohan Garnierin vastaavanlaista geeliä, mutta ei mulla ainakaan toimi :/ Ehkä korkeintaan hidastaa finnin tulemista.
  Maksoiko toi paljon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla se ainakin toimi tosi hyvin vaikka en ihan hirveän suuria toiveita sille asettanut muiden samanlaisten geelien sun muiden ollessa huonoja. Tämä on jo vanha juttu kun kirjoitin sen varastoon kauan sitten ja oon tuota hoitoöljyä ja kasvosaippuaakin käyttänyt jo pitempään. Hoitoöljy toimii myös tosi hyvin ja siitä juttu myöhemmin. Tuo postauksessa esitelty maksaa 10,90€ ja hoitoöljy on 11,90€. Sarjassa on paljon muitakin tuotteita: http://fi.oriflame.com/products/product-list.jhtml?prodCat=skincare&brandCat=scpurenatureorganicteatreerosemary

   Poista
  2. Tilasin tätä itsekin, äsken laitoin blogiin ostospostauksen, mutta varmaan jotain saatan myöhemminkin postailla tästä :)

   Poista
  3. Katsoinkin aikaisemmin sun postauksesta, että tilasit tätä :) Toivotaan, että se toimii myös sulla :)

   Poista