31. tammikuuta 2013

Ostoksia... L'Occitane, Malu Wiltz

Netistä tuli taas osteltua kaikkea kun löytyi kivoja juttuja yksityisiltä myyjiltä.


Matkakokoisia tuotteita mulla menee nykyään aika paljon kun pitää välillä käydä vanhempien luona ja asuntooni en ottanut saunaa käyttöön, koska se maksaa 12 euroa kuussa ja saunapäivät ovat vain lauantaisin. Käyn kuitenkin kaverini luona saunassa aina välillä, joten sinnekin otan mieluusti pikkuruiset pullot mukaan.


Yleensä täytän ostamieni matkasettien pikkuiset pullot isosta, mutta joskus on kiva käyttää ihan matkakokoisia tuotteita. Siksi ostin aivan ihanan L'Occitane Verbena -matkakokoisen setin, johon kuuluu shampoo 30ml, hoitoaine 30ml, suihkugeeli 30ml, vartaloemulsio 30ml ja saippua 25g. Mitään en ole merkiltä ennen käyttänyt, mutta nuo pullot on uskomattoman kauniita. Niistä vain ei saa korkkia pois, mutta kun ne ovat tyhjiä niin täytyy jollain keinolla täyttää ne uudelleen jollain toisella tuotteella. Koko setti maksoi 10 euroa postikuluineen.


Ja voi tuota tuoksua! Sitruunatuoksuihin on tullut pieni kammo johtuen niistä superällöistä tosi makeista vessanraikastimista jotka tuoksuvat "sitruunalta" ja niiden haistaminen ihan oikeasti alkaa oksettamaan. Sitä vähän pelkäsin etukäteen tässäkin, mutta tuoksu onkin todella raikas ja aito sitruunan tuoksu. Ei yhtään liian makea. Jos mulla ei olisi niin paljon hajuvesiä entuudestaan(ja tilasin jo yhden uudenkin :D ) ostaisin heti Verbena hajuveden.

Ehkä joskus myös ostan täysikokoisetkin tuotteet kun varastoni koko on pienempi ja jos näitä on silloin vielä.Matka-/näytekokoisena ostin Malu Wilz Regeneration Pure Delight Rich Creamin 5ml kokoisen tuubin. Se on kuivalle ja erittäin kuivalle iholle, jollaista minulla ei ole. Kuitenkin leukaan edelleen tulee kuiva laikku josta ihoa kuoriutuu pois ja koska kaikki voiteeni ovat rasvaiselle iholle niin tästä pikkutuubista riittää hyvin voidetta pitkäksi aikaa juuri tuolle kohdalle. Jos saisi sen kosteutettua takaisin normaaliksi. Tuubilla oli hintaa 1,70€ postikuluineen.

2 kommenttia:

  1. Jos muistan oikein, niin mulla on ollut joskus joku minituote tosta Verbenasta, oliskohan ollu suihkugeeli... No mutta, se tuoksu oli aivan ihana =) Voitko vinkata mistä tuon setin ostit, olisin kiitollinen tiedosta =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ostin huutonetistä joten niitä ei valitettavasti taida olla myynnissä enempää kuin tämä yksi setti. L'Occitanen sivulla oli kyllä täysikokoisena myynnissä melkein kaikkia. :)

      Poista