14. helmikuuta 2013

Ystävänpäiväkynnet

Minun ei pitänyt tehdä ystävänpäiväkynsiä, mutta sitten ystävänpäivän suunnitelmat menivät pieleen ja minulla olikin sitten yllin kyllin aikaa. Halusin kokeilla dotting toolilla tehtyjä sydämiä ja sain aikaan mielestäni ihan söpöt kynnet.

Päätin kokeilla LivBoxissa tullutta Essien Muchi Muchi -lakkaa, jos vaikka tykkäisin siitä. Kun valitsin muita lakkoja kaapista, osui silmiini Rimmelin 503 Angel Delight, jolla olen lakannut kerran aikaisemmin. Sehän on ihan dupe Muchi Muchille! Ehkä aavistuksen punaisempi. Sen takia en halunnut korkata Muchi Muchia vaan käytin Angel Delightia lakkaukseen. Muchi Muchi taitaa lähteä etsimään uutta kotia, koska ei ole järkeä pitää kahta samanlaista lakkaa kokoelmassa.


Alle laitoin kerroksen Oriflamen Crystal Base & Top Coatia, koska olen tykästynyt siihen tosi paljon. Kertaakaan se ei ole päästänyt lakan väriä kynsille, joten olen ollut turvassa värjäytymiltä jopa vihreän lakan kanssa. Ja päällyslakkapuolella se ei levitä koristeluiden tai leimailujen värejä.


Angel Delight oli tyypillisesti vaaleiden lakkojen tapaan aika hankala kaveri. Laitoin ensin ihan ohuen kerroksen pohjaksi ja se ei peittänyt yhtään. Toisen kerroksen päälle ja se peitti ihan kohtalaisesti, kynsien kärki kuulsi läpi kuitenkin. Ja raidoittui ihan mielettömästi. Kolmannen kerroksen laitoin aika paksuna, jotta lakka peitti. Tietyssä valossa kärjet kuultavat vielä läpi, mutta muuten peittää hyvin. Ongelmia meinasi lisäksi olla kuivumisen kanssa kahdella tavalla. Levittäessä tuo kuivui liiankin nopeasti, koska ei meinannut ehtiä levittää lakkaa ennen kuin se kuivui. Mutta toisaalta kun kerroksia levitti useita niin ne kestivät tosi kauan kuivaa vaikka kuivatin jokaista kerrosta pitkään juuri tuon takia. Silti kolmas kerros ei meinannut kuivua ollenkaan.

Sitten koristeluihin. Ystävänpäivään kuuluu hempeän vaaleanpunaisen söpöstelyn lisäksi olennaisena suklaa, joten halusin kynsille suklaasydämiä. En tyytynyt vain yhteen suklaaseen vaan valitsin valko- maito- ja tummaa suklaata. Eli Suhada White, Flormar 413 ja Wild and Crazy Cyber -lakat. Viidestä dotting toolista otin sen jossa oli pienin kärki ja läiskin kynsille sydämiä sen suuremmin suunnittelematta asetelmia etukäteen. Suhadan White oli hankalin lakka, koska se oli vähän jäykistynyttä jo eikä levinnyt kunnolla sekä kuivui liian nopeasti. Cyber kuivui myös turhan nopeasti ja dotting toolin nostaessa pois kynneltä jäi tuollaisia "lankoja" roikkumaan perään. Ne katkesivat ja putosivat kynnelle. Siksi nuo on vähän sotkuiset. Flormar taas käyttäytyi tosi hyvin eikä sen kanssa ollut mitään ongelmia. Yhteen kynteen laitoin vielä strassin ja päälle sitten tuota Oriflamen lakkaa.

Ja tällaiset niistä tuli

 Vielä käytetyt lakatKynsiä mulla on muutenkin julkaisematta tosi paljon, kaikki työharjoittelun ajalta ja lisäksi alkuvuoden kynnet ja sitä haastettakin pitäisi jatkaa ja ja ja... Ehkä kerään kaikki koosteeksi kun saisin aikaiseksi vain kerätä yhteen kasaan kuvat kaikista. Osa on kännykässä ja loput muistikorteilla.

Huomenna saan Oriflamen paketin ja siitä tulikin jättitilaus niin itselle kuin asiakkaillekin, koska tilailin itselleni juttuja jonkin verran ja saan lisäksi sen 140 euron palkintopaketin. Asiakkaatkin tilasivat huikean paljon, olen varmaan taas alueen top 10 edustajalistalla mukana. Hukun huomenna kaikkiin purkkeihin ja puteleihin, mutta saan viimeinkin silmänympärysvoiteen! Olen ollut ilman jo varmaan kuukauden, mikä kyllä näkyy iholta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti