23. lokakuuta 2013

Kauneuden 7 kuolemansyntiä

Monissa blogeissa on pyörinyt tämä haaste, jossa pyydetään listaamaan omia kuolemansyntejä kauneudesta ja tässäpä minun vastaukseni.

1. YLPEYS. Mikä kauneustuote saa sinut tuntemaan itsesi erityisen kauniiksi ja itsevarmaksi?

Ei mikään yksittäinen tuote, mutta silmämeikki. Oloni tuntuu orvolta ilman signature-lookikseni katsottavaa geelillä tehtyä mustaa siipirajausta, nudeluomiväriä ja ripsaria. Jos ei saisi meikata mitenkään muuten, niin tuo on se asia jonka kanssa voin lähteä ovesta ulos tuntien oloni hyväksi. Ja usein ilman sitä en kyllä ovesta astukaan ulos :D

2. KATEUS. Mitä ulkoista piirrettä, jota itse et omaa, kadehtit kaikkein eniten?

Saako listata kuinka monta asiaa...? No jos vaikka laitan kolme ilman mitään järjestystä niin ne olisivat siro vartalo ja kasvonpiirteet, hyvä iho ja myös raskaista luomistani luopuisin oikein mielelläni. Silloin voisi luomiväreihin panostaa enemmän kun ne jopa näkyisivät muillekin.

3. VIHA. Mitä kauneustuotetta vihaat?

En nyt tiedä vihaanko varsinaisesti mitään, joitain tuotteita käytän harvemmin tai vähemmän mielelläni, mutta vihaa en tunne. Ehkä kaikenlainen karvanpoisto voisi olla se inhottavin. Vahaus, nyppiminen tai epilointi. Aina se enemmän tai vähemmän nipistää. Ja sheivauksessa taas ärsyttää lyhytkestoisuus vaikka toimenpide ei satukaan.


4. LAISKUUS. Minkä tuotteen/kauneusrutiinin jätät useimmiten käyttämättä/tekemättä laiskuuden takia?

Kyllä se on varmasti vartalon kuoriminen. Kasvot kyllä kuorin säännöllisesti tai iho tuntuu hirveältä, mutta vartalo ja jalat jotenkin jää kuorimatta kun siihen mukamas menee niin kauan. Sama homma vartalovoiteiden kanssa.


5. AHNEUS. Mikä on kallein kauneustuote jonka omistat, entä halvin?

Kallein alkuperäiseltä hinnaltaan on varmaan Diorin korostuspuuteri(Flower Blossom) ja Diorin sekä Kenzon hajuvesi(Hypnotic Poison & Flower), mutta niitä en tiedä lasketaanko kun puuterin ostin rikkinäisenä 5 eurolla ja hajuvedet kirpparilta muutamalla eurolla. Kalleimmat joista itse olen maksanut paljon ovat varmaankin Oriflamen kaksi punoitusta vähentävää kasvovoidetta, jotka maksoivat 52e/kpl.


Halvin sitten on 0,50€ maksanut kynsilakka poistomyynnistä.


6. YLENSYÖNTI. Onko sinulla useampi kappale jotain tiettyä kauneustuotetta ja jos on niin mitä?

Harvassa on ne tuotteet, joita ei olisi useampaa kappaletta eri merkkisenä/tuoksuisena. Vaikka blogini ideahan on juuri vähentää tuotteiden määrää ja määrä onkin vähentynyt huomattavasti tässä blogin aikana.

On kuitenkin tuote, jota on yhtä ja samaa kokonaista 3kpl ja se on Oriflamen eräs huultenrajauskynä. Se on niin täydellisen sävyinen, että hamstraan sitä alennuksista aina peläten sitä päivää, jolloin sen valmistus loppuu.


7. HIMO. Jos sinulla olisi rahaa ostaa mikä kauneustuote tahansa, minkä ostaisit?

Hankala valita yhtä ainoaa, mutta kyllä se varmasti olisi nuo selektiivisen kosmetiikan tuotteet, sekä sitten ihan kunnon parfyymit. Tuohon tuoksuasiaan vaikutti etenkin telkkarista tullut Parfyymien maailma -sarja, jossa oli kaikkea ihanaa... ja kallista. Eka ostos ainakin olisi The Vagabond Princen Enchanted Forest, jonka näytteisiin ihastuin toden teolla(100ml/180$).


En ala ketään haastamaan tähän, mutta jos tuntuu siltä niin siitä vaan tekemään :) Ja vaikka sinulla ei blogia olisikaan, niin jokainen voi omassa päässään hetkeksi pysähtyä miettimään asiaa. Tällainen tuntuu melko vapauttavalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti