13. lokakuuta 2014

Kuin miehiä sateella


Taannoiseen arvontapalkintona saamaani Lushin pakettiin kuului suihkugeeli, jonka nimen lukiessa alkaa aina soimaan päässä The Weather Girlsien It's Raining Men. Suihkugeeli on saanut saman nimen kuin tuo kuuluisa biisi. Lush kuuluttaa verkkosivuillaan naisia tämän suihkugeelin pariin sanoin "Get ready all you lonely girls!" Kuin mulle tehty.

En silti ihan ymmärrä suihkugeelin nimeä, hunajalta ja kukilta tuoksuva tuote ei tuo mieleen miehiin viittaavaa. Tai ehkä tämän käytön jälkeen tuoksuu niin hyvältä, että syliin alkaa tipahdella miehiä taivaalta. Vielä ei ole niin käynyt, mutta ei se haittaisi. Ainakaan jos miehet ovat komeita.


Lushin pakkaustekstit ovat kivoja. Tykkään aina merkeistä, jotka panostavat pakkausten teksteihin, niin kuin Lushin ohella philosophy ja Soap & Glory. Hunajaisen värinen suihkugeeli sai alkunsa Lushin Honey I Washed The Kids -saippuasta, joka sai niin suuren suosion, että siitä piti tehdä suihkugeelikin. Suihkugeeli tuoksuukin siis melko lailla samalta teoriassa, en ole alkuperäistä palasaippuaa haistanut, joten en osaa sanoa.


Nettisivujen mukaan suihkugeeli tuoksuu toffee-fudgelta höystettynä makeilla appelsiinilla ja bergamotilla, rauhoittavalla lootuksella ja kosteuttavalla hunajalla. Tarkemmin ainesosista lukee suihkugeelin sivulla siitä kiinnostuneille.

Hunajaisen värinen paksuhko geeli muistuttaa suuresti koostumukseltaankin hunajaa ja pullosta haisteltuna vielä tuoksuukin siltä. Äitini sanoi esitellessäni palkintoa hänelle, että tuoksuupas mielenkiintoiselta. Heti perään ei-niin-kosmetiikasta-kiinnostunut isäni innostui haistamaan ja hänkin tykkäsi tuoksusta. Ehkä tuoksu sittenkin houkuttelee miehiä...


Ensin kokeilin tätä shampoona. Yleensä käytän shampoon ihan shampoona ja suihkugeelin suihkugeelinä, mutta kun tässä kerran erikseen mainittiin hiukset, niin piti kokeilla. Hiukset jäivät pesun jäljiltä tosi narskuviksi ja kuiviksi, joten ei ihan paras siihen hommaan.

Suihkugeelinä oli taas ihan toinen juttu. Ihoni on temppuillut viime viikot oikein kunnolla kuivumalla karheaksi niin kasvoista kuin vartalosta. It's Raining Menin paksu ja täyteläinen koostumus tuntui luksukselta ja voimakas hunajan tuoksu täytti kylpyhuoneen. Kukkia en erottanut tuoksussa, mutta hieman makeampi tuoksu oli oikeaan hunajaan verrattuna. Yleensä en hunajasta niin välitä, mutta tämä tuoksui hyvältä.

Geeli vaahtosi runsaasti ja pesi ihon hyvin, jättäen sen kuitenkin kosteutetuksi. Huuhtelun jälkeen iho jäi vähän liukkaaksi, mutta ei inhottavan tuntuiseksi. Kuivauksen jälkeen iho oli pehmeä ja en tuntenut suurta tarvetta kuorruttaa itseäni kosteusvoiteella. Iho tuoksui myös hennosti hunajalta ja tässä vaiheessa tuoksun kukkaisuus tuli myös enemmän esiin.


Ihastuin suihkugeeliin toden teolla ja haluan jatkossa kokeilla myös muitakin Lushin suihkugeelejä. Ehkä tänä jouluna viimein tilaan tuota kauneusbloggaajien keskuudessa melkein kulttimaineessa olevaa Snow Fairya.

4 kommenttia:

 1. Olen käyttänyt Honey I Washed The Kidsiä mutta auvoisasti unohtanut miltä se tuoksui. Tämä kuulostaa kuitenkin ihanalta! Itselläni on juuri ruohoisen vihreältä tuoksuva Grass käytössä, ja Snow Fairyä sekä Happy Hippietä olen myös kokeillut. Lushin suihkugeelit ovat riittoisia ja tuoksuvat ihanalta.

  VastaaPoista
 2. Sun on ehdottomasti kokeiltava Snow Fairya, se on niin ihana hattarakarkkituoksu ♡

  Täytyykin seuraavan kerran Lushilla haistaa tätä suihkugeeliä, kuulostaa kivalta ^__^

  VastaaPoista
 3. Snow fairy on minunkin toiveissa, mutta tämäkin kuulostaa herkulliselta :)

  VastaaPoista