12. tammikuuta 2015

Lip Product Addict Tag

Wind It Up -blogista bongasin kivan haasteen ja päätin tehdä sen itsekin. Ovathan huulituotteet, etenkin huulipunat, suosikkejani.

1. Lempihuulirasva/huulien hoitotuote?



Lemppareita ovat Lipsoluten huulirasvat, joita löytyy vaikka missä tuoksuissa. Omani ovat tällä hetkellä suosikkini Cherry ja uusi tuttavuus Menthol, jota en ole aikaisemmin kokeillut. Tosin molemmat avaamattomia, koska kielsin itseltäni uusien avaamisen, ennen kuin vanhat on käytetty. Mutta nuo on ihan parhaita, liukuvat helposti huulille, kosteuttavat hienosti ja eivät tunnu huulilla paljon miltään. Suojakertoimesta plussaa.

Ja kun mikään muu ei auta, niin Tender Care pelastaa, etenkin talvella. Lenkille lähtiessäkin kuorrutan huulet paksulla kerroksella jonkin tuoksuista tenderiä ja se suojaa niitä pakkaselta ja kuivattavalta hengitykseltä koko lenkin, siinä missä useiden muiden huulirasvojen olen huomannut katoavan huulilta.


2. Paras katseenvangitseva punainen?



Kyllä se on edelleen se Lumene Natural Coden Vintage Red, tummahko, täyteläinen kylmä sävy. 

Lähes yhtä hyvä on Oriflamen Pure Colour Floral Lipstick sävyssä Cherry Red, muuten hyvin samankaltainen kuin Lumene, mutta pikkuisen läpikuultavampi ja kirkkaampi. Saa hampaat näyttämään supervalkoisilta.


3. Paras luksus & paras marketti? 



Paras luksus oli nyt harvinaisen helppo valita, koska omistan tasan yhden eli YSL Rouge Pur Couturen sävyssä 16 Rouge Roxane. Se on ainoa koskaan omistamani luksuspuna, eli en voi oikein väittää sen olevan paras, koska en ole kokeillut muita. 

Parhaan markettipunan titteli taitaa napsahtaa Rimmelin punille. Omistan noita Moisture Renew Lipstickejä pari, Rose Passionin ja Spotlight Beigen, sekä Kate Moss -punan ja ne on kyllä erittäin hyviä. Laatu on loistava, hinta ei päätä huimaa, tuoksuvat hyviltä ja pakkaukset ovat kauniita.


4. Paras MAC - puna?


En omista ainuttakaan, enkä ole koskaan kokeillut eli enpä taida sanoa tähän mitään. Onneksi niitä nyt saa Stockan verkkokaupasta, joten pitää sieltä tilailla tässä joskus. Joitakin kivoja sävyjä on toki jo mielessä.


5. Suurin pettymys?



Pettymyksiä kyllä riittäisi vaikka kuinka, liian tahmaisia huulikiiltoja tai pahalta haisevia tuotteita. Eniten kuitenkin huonoja lip staineja. Rimmelin Apocalipsit vaan nyt haisee pahalta. Oriflamen Cheeky Lips Stainit levittyvät niin epätasaisesti, etten saanut blogiin niistä edes kuvaa kun yritin tehdä postausta. Ja Giordani Gold Iconic Liquid Lipstick voisi olla kiva, jos siitä tulisi jotain sävyä huulille. Siinä on niin vähän pigmenttiä, että se vain tekee huulista kiiltävät.

Ja hei! Baby Lipsit oli kans ihan totaalinen pettymys. Kaiken hypetyksen takia odotin jotain mullistavaa huulirasvaa, mutta eipä näissä ole kuin värikäs teineihin vetoava pakkaus ja pakkauksen sisällä keskinkertaista ehkä vähän huonompi huulirasva, joka ainakin mulla aiheutti huulirasvariippuvuuden(joka ei ole hyvä asia, vaan kertoo huonosta rasvasta). Ehkä se on syy suosioon, huulirasva-addiktit hamstraavat lisää. :D Propsit Maybellinelle erittäin onnistuneesta markkinoinnista, harvat saavat tehtyä huulirasvasta näin isoa juttua.


6. Huultenrajauskynä - juu vai ei?



JUU! Rajaan huulet melkein aina, oli sitten värikäs tai nudepuna. Värikkäät eivät karkaile kynän kanssa ja nudepunien sävyjä saa säädeltyä hyvinkin paljon sen mukaan, minkä rajauskynän valitsee alle. Huulten reunoistakin tulee pikkuisen skarpimmat. 

Ja sitten tietysti värileikittelyt eli vaikka ombre-huulet kynien avulla. Mietin yhden tutorialin tekemistäkin aiheesta, sillä saa tylsästä nudestakin kiinnostavamman.


7. Paras kiilto?



Tämä oli vaikea, koska en oikein tykkää huulikiilloista enää, enkä käytä niitä oikeastaan ollenkaan. Enemmän osaisin mainita huonoja kuin hyviä. Mutta vanhat suosikit olivat Maybellinen Watershine Glossit, jotka ovat kevyitä, ei liian tahmaisia ja sävyjäkin löytyi vaikka kuinka. Näitä käytin useita loppuun astikin ja parhaimmillaan mulla taisi olla lähemmäs kymmenen. Nyt vain nuo ja neljäs käytännössä väritön, mutta se on hukassa... Miinuksena vaan tuoksu, mun nenään haisee ihan rommilta, mikä ei heti kosteiden iltojen jälkeen ollut kovin miellyttävä kokemus.


8. Jotain extraa!



Siihen kaksi ekstraa eli hyvin usein käyttämäni Oriflamen Lip Elixir -huultenpohjustaja, jota tosin harmi vain ei saa enää. Hamsteri-minä hamstrasi niitä onneksi varastoon. Eri merkeillä ei kauheasti taida olla tällaisia tai ainakaan kukaan ei puhu niistä blogeissa? Paitsi MACilla on Prep & Prime tai jotain sinne päin. Kertokaa jos on muita suomessta saatavia. Mutta tämä kyllä helpottaa kovasti, etenkin jos huulet ovat kuivat ja mattapunien kanssa myös. Kosteuttaa vähän ja tasoittaa huulten pinnan valmiiksi huulipunalle.

Toinen ekstra on Photo-A-Day haasteessa vilahtanut Yes Loven Nonstick Cup Lipgloss sävy 11, minusta enemmän huulilakka. Meinasin tehdä tästä oman postauksen, mutten tehnyt kuitenkaan, joten homma järjestyy tällä keinolla. Matta(tosin shimmerhippuja mukana), hyvin pigmenttinen tuote, joka pysyy huulilla kuivuttuaan kuin tauti. Levittäminen pikkuisen haastavaa, koska koostumus on todella kuivaa, mutta muuten ei valittamista.




En haasta ketään suoranaisesti, vaan muiden tavoin laitan vain yleisen "kehotuksen", että halukkaat saavat tehdä tämän. :)

2 kommenttia:

  1. Innostuin myös tekemään kyseisen haasteen :) Näitä on aina kiva lukea.

    VastaaPoista