29. huhtikuuta 2015

Oriflamen tilaus

Taas se aika kuusta ja tällä kertaa tulikin tilattua kaikkea kivaa.


Varsinaisesta kuvastosta tilasin vain kaksi korua. Flourish Earringsit halusin, koska ne olivat poistomyynnissä ja ne näyttävät ihan riikinkukonsulilta. Ja riikinkukko on lempilintuni, joten ne oli saatava.

Toisena tilasin kesäksi kultaisen rannekorun eli Giordani Gold Primavera Braceletin. Uskoisin näyttävän aika hyvältä ruskettuneen ihon ja jonkin rantamekon kanssa.


Tilaajalahjana oli kaksi Love Naturen Wild Rose -tuotetta. Tuo kasvoöljy mulla onkin käytössä ja se tulee kestämään about ikuisesti, joten tuo menee myyntiin. 2 in 1 Cleanserin kohtalosta en vielä tiedä, se on kuivalle iholle eli uskoisin, ettei ihoni oikein tykkää siitä ainakaan kesällä kun rasvoittuminen yltyy mahdottomaksi.

Suosikistani Wonder Lashista uudistui myös sen vedenkestävä versio ja senkään kohtalosta en vielä tiedä. Toisaalta vedenkestävä olisi kiva kesällä uidessa, mutta tuo mainittu rasvoittuva ihoni yleensä saa vedenkestävät leviämään.


Jeejee! Hehkutin joskus Colour Mania Lip Balmeja ja ne ovat vieläkin suosikkejani, pesevät Baby Lipsit 6-0. Toivoin lisää sävyjä ja nyt niitä tuli kaksi! Kerron tarkemmin kuvassa alla.

Mutta muina demoina tilasin myös Feet Up Cooling Breeze Mint & Kiwi Foot Creamin. Ihanan värinen tuubi ja tuoksu vähintäänkin mielenkiintoinen. En ole ikinä tainnut käyttää mitään kiivin tuoksuista.

Feminelleihinkin tuli uusi tuoksu intiimipesuihin ja pitihän se saada. Aloe Veraa sisältävä Protecting Intimate Wash.


Tuossa ne uudet sävyt huulirasvoista. Vasemmalla Grapefruit Kiss, joka tuoksuu aika samalta kuin se appelsiini. Ja oikealla Berry Punch, joka tuoksuu marjasekoitukselta, eniten ehkä mansikalta ja mustaherukalta, vaikka virallisesti se kai pitäisi olla vadelma. Namnam. En tiedä teenkö näistä postausta, koska se olisi vain vanhan toistoa uusin kuvin, mutta ehkä vilautan sävyjä huulilla ainakin Instagramin puolella tässä joskus.


Löysin myös viimein Trendin, jota olen metsästänyt vaikka kuinka. Joka kaupasta loppu, mutta tänään oli viimein lehtiä tullut lisää yhteen kauppaan. Ei mua niin tuo lehti kiinnosta, mutta halusin Make Up Storen luomivärin. :D Valittavana oli vain ruskea Microshadow sävy Design. Olisin ehkä eniten halunnut tuon vaalean, koska mulla alkaa vaaleat olemaan vähissä. Mutta ruskeakin käy, etenkin kun se on matta ja tuota vihertävää en ainakaan olisi halunnut, kun vihreät tekee mun ihosta keltaisen näköisen. En tiedä olisiko tuo hyvä kasvojen varjostuksissa kun näyttäisi vähän sellaiselta. Pitää kokeilla.

6 kommenttia:

  1. Heh, koetin kaupoista metsästää tuota ruskeaa Make up storen luomiväriä, mutta kaikissa oli vihreä tai violetti väri. Varjostuksiin olisin itsekin kokeillut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä ei näköjään koskaan ole minkä haluaisi :D

      Poista
  2. Noi korvikset on ihanat! <3

    VastaaPoista
  3. Oi tuo käsikoru on kaunis! Ja veikeän näköisiä nuo huulivoiteet:D
    Pitää varmaan itekin lähteä metsästämään tuota lehteä,sillä täällä pikku paikkakunnalta tuskin ovat loppuneet:D

    Riikka ~ http://riikkaamalia.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä metsästämään lehden kun noin edullisesti saa laatuluomivärin :) Vielä kun ehtii, ennen kuin uusi numero ilmestyy.

      Poista