18. kesäkuuta 2015

Juhannusdrinkki: Virgin Mojito +resepti


Vaikkei sään perusteella ehkä siltä tunnu, kesä on täällä ja se tarkoittaa myös kesäisempiä drinkkejä, kuten raikasta Mojitoa. The Body Shopin ansiosta tästä herkusta pääsee nauttimaan nyt myös ulkoisesti ja alkoholittomana tietenkin. Minun oli heti liikkeen esittelypöydässä nähtyäni saatava Virgin Mojito Happy Hour Collection, jossa kolmen tuotteen lisäksi tulee myös todella pehmeä pesukukka ja iso shaker.


Paketissa oli täysikokoinen suihkugeeli, joka on taattua The Body Shop laatua eli voimakkaasti tuoksuva ja vaahtoava ja ei kuivata ainakaan minun ihoani. Pieni määrä riittää, joten isosta pullosta nauttii pitkään. Koko sarja tuoksuu tietenkin limelle ja mintulle. Tuoksu on hyvin kirpsakan raikas, eikä siinä ole lainkaan vessanraikastinviboja, joita sitrustuoksuissa valitettavan usein on. Tuotteiden tuoksu tulee niiden sisältämästä karibialaisesta limetti- ja minttu-uutteesta, joka hoitaa ihoa tehokkaasti. Sarjan tuotteet tuoksuvat niin hyvälle, että ne voisi vaikka syödä. Ainakin vesi herahtaa kielelle tuoksutellessa, kuten aina tällaisten kirpeiden tuoksujen kanssa. Samalla tavalla kuin vaikka söisi kirpsakkaa karkkia.


Setin vartalovoi on minikokoinen, mikä on hyvä, koska kesällä vartalovoiteita ei paljon kulu. Etenkään vartalovoita, joka on enemmän talven juttuja ihollani. Voissa on saippuamaisempi ja miedompi tuoksu, joka iholla muuttuu kirpeämmäksi ja se on tuttuun tapaan nopeasti imeytyvä paksusta koostumuksestaan huolimatta. Ihosta tulee hyvin kosteutettu ja herkullisen tuoksuinen.


Toinen minikokoinen tuote on vartalokuorinta.  Hauskan näköinen kuorinta on tuotteista voimakkaimman tuoksuinen ja tuoksu leviää ilmaan heti kun korkin avaa. Purkissa on vain 50ml tuotetta, joten siitä ei moneen kertaan riitä. Taidankin pihistellen käyttää sitä vain decolteen kuorintaan, kuorintatehokin sopii siihen hyvin. Tuote ei ole kovin voimakkaasti kuoriva, mutta ympärillä leijuva huumaava tuoksu korvaa kuorintatehon puutetta kummasti.


Kokonaisuutena setti on hauska ja ennen kaikkea erilainen idea. Mikä mahtavin lahja vaikka mökkituliaisena tai kesän morsiamen polttareihin. Uskoisin, että polttareiden jälkeisenä aamuna raikas setti tulisi hyvinkin tarpeeseen. Jos on nimittäin tullut otettua mojito tai kaksi liikaa. Paketti on myös siitä hyvä, että mitään turhaa pahvi-muovihärpäkettä ei synny, koska tuotteiden "paketti" tulee hyötykäyttöön keittiössä. Hieman yli 27 euroa kustantava setti on myös edullinen, koska tuollainen iso shaker jo helposti maksaa lähes sen verran. Jos mielii Virgin Mojito -tuotteita saada, kannattaa pitää kiirettä. Tuotteita on rajoitettu erä ja ainakin nettikaupasta ovat suihkugeelit jo loppuneet.


Kuvausrevisiitan innoittamana toteutin myös täältä löytyvällä ohjeella oikean Virgin Mojiton. Siinä herkullisen raikas ja helppo resepti juhannuksen alkoholittomalla linjalla viettävälle. Ja halukkaat toki voivat terästää sitä haluamallaan tavalla. Soodaveden ja sokerin yhdistelmän voi korvata myös Spritella tai vastaavalla.

Loppuun vielä toivotan kaikille lukijoille hauskaa juhannusta!

6 kommenttia:

  1. Ihanaa juhannusta!

    Virgin Mojitojen tuoksu on jotain taivaallista! <3

    VastaaPoista
  2. Onpas kauniit kuvat! Mun NIIN pitäis mennä tuoksuttelemaan näitä Virgin Mojitoja kun kaikki näiden tuoksua niin kehuu. :)

    Hauskaa juhannusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kerrankin olin myös itse tyytyväinen kuviin :) Suosittelen kyllä tuoksuttelemaan, etenkin jos tykkää raikkaista tuoksuista. Mukavaa juhannusta! :)

      Poista
  3. Koukutuin blogiisi. :D Jäin sitten lukijaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Täytyy käydä katsomassa myös sinun blogisi :)

      Poista