7. kesäkuuta 2015

Ostoksia

Pyörähdin tällä viikolla shoppailureissulla Jyväskylässä ja Keskisellä. Passion-juhlaa varten hotellissa yöpyessäni oli ilmeisesti kyseisessä hotellissa jokin arvonta, koska sain pari kuukautta sen jälkeen tiedon, että voitin ilmaisen yön. Se piti käyttää nyt pois. Jyväskylän shoppailureissu meni vähän alkumetreillä pilalle, koska vettä tuli taivaan täydeltä. Matkakeskuksesta kauppakadulle kävellessä hiukset ja meikki menivät saman tien pilalle ja hotelliin pääsi vasta 5 tunnin päästä. Nice. Uitetun koiran näköisenä olikin kiva kiertää kauppoja.


Siitä huolimatta sain ostoksia tehtyä. Ensin käytin Kicksin lahjakorttini pois ja ostin sieltä Cliniquen Stay Matte Foundationin sävyssä 6 Ivory. Kokeilinkin sitä heti seuraavana päivänä ja se oli kasvoillani myös Keskisellä käydessä. Tykkäsin kovasti, vaikka ostin sen aika sokkona, koska en löytänyt suomalaisten bloggaajien tekemiä arvioita siitä ollenkaan. Siitä tulee postausta ensi viikolla varmaankin tai viimeistään sitä seuraavalla.


The Body Shopista oli pakko myös ostaa uutta Virgin Mojitoa ja valitsinkin kivan shaker-lahjapakkauksen, jossa oli täysikokoinen suihkugeeli ja minipurkit vartalovoita ja -kuorintaa. Lisänä vielä pesukukka, joka on ihan erilainen kuin se joulukalenterista tullut raapiva yksilö. Tuo on unelmanpehmeä. Mojito on yksi lempidrinkkejäni ja arvatenkin rakastan raikasta sitrustuoksua. Shaker on myös loistoidea pakkaukseksi, ei tule pakkausjätettä, kun shakerin saa keittiöön käyttöön - vaikka niiden oikeiden mojitojen tekoon. Ja mikä loistava lahjaidea vaikkapa tämän kesän morsiamen polttareihin.

Muista kaupoista en sitten kosmetiikkaa ostanutkaan, ei jotenkin tehnyt mieli mitään kun ei ole varsinaista tarvetta. Menin kyllä ihastumaan philosophyn lovesweptiin ja se täytyy joskus ostaa, aivan ihana.


Keskiseltä en eilen Miljoonatuningissa käydessä paljoa ostanut kosmetiikkaa. Halusin kokeilla EOS:n uutta käsivoidetta lähinnä hauskan pakkauksen takia. Otin Cucumberin ja toinen vaihtoehto oli jokin marjoilta tuoksuva. Lip Balmeista en silloin tykännyt, saa nähdä onko käsivoide hyvä. Tuoksuu ainakin ihanan makean raikkaalta. Lip Balmeihin liittyen muuten myös W7 oli tuonut markkinoille oman pallerohuulirasvan, tuplasti suuremman vain. Mutta jätin nyt ostamatta kun huulirasvoja on ihan liikaa.


I Lovelta oli myös pakko saada uutuustuoksu Pink Marshmallow. Inhoan noin isoja pulloja yleensä, mutta nyt ei haittaa yhtään. Karkkituoksu tuoksuu lähes samalta kuin Lushin Snow Fairy ja maksaa 4 euroa! Nyt Snow Fairymaisesta tuoksusta pääsevät nauttimaan hekin, joilla ei kalliiseen Lushiin ole varaa. Ei se ihan sama ole, mutta aika lähellä.


Mainitsen myös muutaman Oriflamen tilauksessa tulleen tuotteen, kaikkia en esittele, koska tilasin lähinnä vain täydennystä shampoisiin ja hoitoaineisiin. Mutta ilmaisena demona tuli uudistettu BB-voide sävyssä Light, myin vanhan version pois ja niin luultavasti tämänkin. Tilaajalahjana oli suosikkini Optimalsin Foaming Gel ja Balancing Toner. Noita putsareita on jo kaksi myytävissä ja yksi kasvovesi samoin, joten nuokin menee myyntiin. Ne ovat loistavia, mutten ehdi käyttää niitä itse tässä vaiheessa.


Eniten innostuin uutuustuoksu Solarista, joka vilahti jo instassa. Mulle tästä tuli saman tien tämän vuoden kesätuoksu. Ihanan hedelmäisen raikas yhdistelmä, jossa pääosassa ovat vesimeloni ja hibiskus. Lopputulos on hyvin Escadamainen, mutta paljon halvemmalla. Tällä hetkellä tarjouksessa 17,90€. Värikäs pullo on jotenkin kivalla tavalla retro ja pullon kuviointi hypnotisoiva. Fragranticasta näkee muut tuoksunuotit.

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Voin kyllä suositella, tuoksuu tosi hyvältä, melkein voisi syödä :)

      Poista
  2. Kiitosta vaan tuosta Solar-kuvailusta, ehkä täytyy lisätä jo ennestään suht pitkään tilauslistaan :D.
    Ehkä tilaan ensin suihkugeelin ja jos sen tuoksusta tykkään, niin tilaan sitten seuraavalla kerralla tuon EdT:n :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, itsekin mietin vielä jos tilaisi nyt sen suihkugeelin, mutta niitä kyllä on niin hirveä määrä varastossa entuudestaan... :D

      Poista