3. maaliskuuta 2016

Loppuneet Helmikuu



Heti suuren saapuneiden tuotteiden kasan jälkeen onkin aika laittaa vanhoja alta pois eli loppuneita. Niitä olikin varsin mukava määrä. Muuton vuoksi taas tehokäytin kaikkia purkinjämiä ja maaliskuun aikanakin joutuu tekemään karsintaa vähän rankemmalla kädellä. Pelottaa jo etukäteen, mutta ehkä se on vapauttavaa lopulta. Tai niin monet kosmetiikkahamstraajat ovat ainakin sanoneet.


Oriflame Love Nature Wild Rose Eye Cream
Tämäpäs kului nopeasti, ostin sen lokakuussa ja siitä asti käytin päivittäin. Kuivalle iholle tarkoitettuna tuo kosteutti tosi hyvin, koostumus oli aika ohutta ja siksi ehkä kuluikin niin nopeasti. Muuta sanottavaa siitä en oikein keksi, koska se on tuoksuton, kuten kaikki Oriflamen sy-voiteet. Voisin hyvin käyttää lisääkin.

Oriflame Swedish Spa Refreshing Anti-Perspirant
Yhyy, viimeinen tällainen. Oon käyttänyt näitä aika monta purkkia. Teho ei ole kummoinen omalla kohdallani, mutta kotidödönä menee hyvin. Tuoksu on tajuttoman hyvä, en tiedä yhtään miltä se tuoksuu, mutta sellaiselta lohdulliselta kuitenkin. Suihkun jälkeen illalla kun tuota laittoi kainaloon ja meni nukkumaan, on suloisentuoksuiset unet taattu. Ei saatavilla enää, mutta onneksi uusi käsienhoitosetti tuoksuu aika samalta. Huomasin uutta dödöä tämän tilalle ottaessani, että mullahan ei varastossa ole roll-oneja enää kuin yksi! Joutuu saa ostaa lisää luvan kanssa!

Oriflame Pure Nature Calming Face Wash Blueberry & Lavender Extract
Aivan ihastuttavalta tuoksuva kasvoputsari jonka otin käyttöön syksyllä kun ihoni ärsyyntyi jostain. Geelimäinen ja toimi siten hyvin kasvoharjankin kanssa. Hätätapauksessa sillä irrotti myös meikit kasvoilta, mutta enimmäkseen käytin ihan ihon putsaukseen meikkien poistamisen jälkeen. Hurjan hyvä mustikkainen tuoksu ja vähensi myös aavistuksen punoitusta ja rauhoitti ihoa muutenkin. Aikaisemmin käytin tästä sarjasta kasvoveden ja mulla oli myös kasvovoidekin, mutta eräs edustaja etsi sellaista epätoivoisesti, joten annoin voiteen sitä enemmän tarvitsevalle. Sarjaa ei enää ole saatavilla, mutta jos olisi niin ostaisin lisää.

Oriflame Optimals Balancing Toner Normal/Combination Skin
Edellisen kasvoveden loppuessa huonolla hetkellä, piti vaan äkkiä ottaa myyntivarastosta uusi kun tarvitsin kasvovettä heti. Valitsin tämän ja se oli varsin hyvä. Mikään kasvovesi ei ole minulle ihmeitä tehnyt, pyyhkäisen niillä vain aamuisin kasvot heräämisen jälkeen. Ihoni ei tykkää jos pesen sen kahdesti päivässä(aamuin illoin), joten pesen tällä yöllä tulleet möhnät iholta. Samoin pyyhkäisen kasvoveteen kostutetulla vanulapulla silmämeikin teon jälkeen poskille varisseet meikit. Toimii ja tuoksu on kivan mieto perustuoksu.

Jeanne Arthes Love Never Dies Gold Perfumed Body Spray
Käytin tämän aika lailla vain huonetuoksuna, koska jostain syystä se kirveli ihollani. Omistan myös saman sarjan hajuveden. Suihkeessa oli hirmu voimakas tuoksu, melkein voisi väittää voimakkaammaksi kuin itse tuoksussa. Miellän tuoksun vahvasti jouluiseksi, koska se on aika suklainen, mutta myös kukkainen samalla, joten halusin käyttää suihkeen pois pyörimästä. Hajuvettäkin käytän lähinnä vain joulun aikaan.


Oriflame Fairy City Lights Shower Cream
Ihan parhautta! Nimittäin tuoksu! Virallisesti tuoksuu vihreiltä tuoksusävyiltä, vadelmalta, jasmiinilta, karamelliomenalta ja toffeelta. Haistan tässä kuitenkin kolme päätuoksua. Pohjalla on sellainen överimakea karkkituoksu, kuin Lushin Snow Fairy! Siihen erona kuitenkin mukana on makea omenan tuoksu ja ihan hento kukkainen tuoksu. Enimmäkseen kuitenkin tuoksuu siltä kuin olisi Snow Fairya ja omenaa sekaisin. Suihkun jälkeen iholla taas tuoksuu selkeästi jasmiini. Harmi kun en tilannut enempää tai ostanut sitä hajuvettä. Nyyh.

Oriflame Discover Brazilian Passion Shower Gel
Ei oikein nyt sytyttänyt. Tuoksu on kyllä kiva, suihkugeeli tuoksuu guaranalta ja sitruunamelissalta. Hyvin virkistävältä, mutta tuoksu on niin mieto, ettei sitä erota omaan makuuni tarpeeksi voimakkaasti. Miedompia tuoksuja etsiville varmasti mieleen.

RFSU Nice N' Cool 
Mulla tulee etenkin jalkoihin näppyjä sheivailun jälkeen ja tuon olisi pitänyt estää niitä. Ei se kuitenkaan niin tehnyt vaan niitä tuli ihan entiseen malliin. Kirveli kyllä ihan kiitettävästi.

RFSU Easy Shavin'
Ihan hullun kauan kestänyt tuubi, en ehkä edes kehtaa sanoa milloin ostin sen. Mutta säilyi kuitenkin käyttökelpoisena ja oli ihan ok käyttää ympäri vartaloa vaahtoamattomuutensa takia. Mulla kun on yksi sheivausvaahto ja se jotenkin aina tukkii höylän. Tuolla sheivailu sujui hyvin. Tosin tuoksun fani en hirveästi ollut.


Oriflame Nature Secrets Almond & Strawberry Shampoo
Vielä viimeinen shampoo tätä sarjaa. Käytinkin noita hirmu monta. Edelleen yksi suosikkisarjojani hiustenhoidossa. Ostan lisää sitten kun värjään hiukset tässä joskus taas.

Pantene Pro-V Volume & Body Conditioner
Hyvin halpa hätäostos kun hoitoaineet loppui, maksoi jonkun 1,35€. Joskus halppiksetkin on ihan hyviä, mutta tätä ei hyväksi voi sanoa. Ensinnäkin sitä tarvitsi tosi paljon ja pullo kesti käytössä vähän yli kuukauden pari kertaa viikossa käytettynä. Omaan makuuni hiukset eivät silottuneet tarpeeksi ja jäivät takkuisiksi ja karkeiksi. Tuoksukin on sellainen perus markettituoksu, hedelmäinen sekasotku. En tule ostamaan toista kertaa edes hätätapauksessa.

Oriflame Eleo Shampoo
Minulle koko Eleo-sarja oli pettymys, mutta tämä oli tuotteista ehkä paras. Shampoossa ei puskenut läpi se muiden tuotteiden liimalta tuoksuva vivahde, vaan tuoksu oli makean itämaistyyppinen. Pesikin hiukset hyvin, mutta on vähän kallista, joten tuskin hankin enää.


Flormar U06
Tämä lakka koki kuoleman kun se tippui lattialle. Yleensä muovilattiani on niin pehmeä, etteivät esimerkiksi hajuvesipullot tai kynsilakat hajoa tippuessaan. Nyt osui jotenkin sellaiseen kohtaan, että pullosta lohkesi pala ja vaikkei halkeama lakkaan asti mennytkään niin halkeamia risteilee pitkin pulloa ja pullo ritisee kädessä. Joten pitää tuo aukoa, kuivattaa lakka ja heittää pois. Ei hajoaminen oikeastaan harmita, koska olenkohan käyttänyt tuota kerran... Ei oikein mun sävyjä nuo violetit, lukioaikaan hankin niistä överit pitämällä aina violetteja kynsiä.

Sim Sensitive Argan Care Moisture Shot Hydrating Styling Cream
Joskus LivBoxissa tullut näyte. Harvemmin käytän mitään muotoiluvoiteita tai muutenkaan muotoilen hiuksia, mutta käytin tuota usein kiharoiden pohjana. Ja sen avulla kiharat kyllä pysyivätkin hyvin useita päiviä. Loppuun käytin tuon ihan yksinään ilman muotoilua, koska voide lupaa myös kosteuttaa ja poistaa sähköisyyttä, joten talvella se tuli tarpeeseen. Tuoksu oli myös kivan arganmaisen makea. En silti täysikokoista ehkä ostaisi, koska käytän tällaisia tuotteita niin harvoin.

The Body Shop Wild Argan Oil Body Lotion
Tykkäsin itse tuotteesta, koska merkin vartalovoiteet ovat aika poikkeuksetta hyviä. Niin oli tämäkin eli imeytyi nopeasti, kosteutti kivasti, ei jättänyt tahmaa tai muutakaan kalvoa iholle eikä rullannut. Tuoksu vain oli turhan raskas ja sellainen jotenkin pähkinäinen eli en ostaisi lisää, mutta jonkin muun tuoksuisena voisin käyttää. Erittäin hankala saada kyllä pullosta ulos näin matkakokoisena.

The Body Shop Shea Shower Cream
Tämäkin oli edellisen tapaan kiva tuote tuoksua lukuun ottamatta. Se vaahtosi kivasti ja suihkuvoiteena ei kuivattanutkaan niin paljon kuin suihkugeelit. Tuoksu oli sellainen pähkinäisen pistävä, joten siitä en tykännyt ja se jäi aika voimakkaana myös iholle. Eli taas toisen tuoksuisena voisin käyttää.

The Body Shop sydänsaippua Glazed Apple
Joulukalenterista tullut sydänsaippua on aika pienenä palasena jo, joten otan sen tähän mukaan niin saa siitä kuvan ennen kuin se liukenee olemattomiin. Käytän sen vielä loppuun postauksen jälkeen. Edellisen vastaavan tapaan aika perussaippua. Kuivatti tosi paljon. Glazed Apple tuoksuu hyvältä, mutta näistä haihtui tuoksu tosi nopeasti. Vielä kaksi sydänsaippuaa jäljellä. Huoh...

Oliko joukossa tuttuja tuotteita?

3 kommenttia:

  1. TBS:n tuotteet oli tuttuja, Glazed Apple, pitäisi varmaan kaivaa vartalovoi kaapista esiin, mulla on outo tapa käyttää tällaisia kausituotteita aina "väärään" aikaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on vähän sama, talvella etenkin tykkään käyttää kesäisiä tuoksuja niin tulee kesä mieleen. :D

      Poista
    2. Oriflamen Strawberry & Almond -shampoo ja hoitoaine...se tuoksu! Käytän kesällä runsaasti koska ei kuivata pitkiäkään hiuksia :)

      Poista