9. toukokuuta 2016

Biotherm Aquasource Everplump



Muutama viikko sitten tupsahti postissa kaksi kauniin merellisen sävyistä Biotherm Aquasource Everplump -tuubia testiin. Kasvovoide lupaa olla täysin uudenlainen hoitotuote tuomaan lisää kosteutta iholle ja siten häivyttämään ikääntymisen merkkejä ja tekemään ihosta kimmoisamman. Ihollani ei toki vielä juurikaan ikääntymisen merkkejä näy, mutta voide soveltui 25 -vuotiaasta ylöspäin. Täytän tänä vuonna juuri sen verran(apua!), joten alan jo kuulua kohderyhmään.


Ihonihan on hieman hankala juurikin tämän kosteutuksen suhteen. Tarvitsisin iholleni tehokasta kosteutusta, jotta se mahdollisesti hillitsisi ihoni voimakasta rasvoittumista ja pintakuivuutta. Samalla ihoni on kuitenkin herkästi nokkiinsa ottava ja menee aivan tukkoon, jos kosteusvoide on liian rasvaista tai öljyistä. Rasvattomat ja öljyttömät voiteet taas usein ovat kovin kevyitä, eivätkä kosteuta riittävästi. Oikeanlaisen tuotteen löytäminen on siis vaikeaa.

Onko syväkosteuttavasta ja geelimäisestä Everplumpista ihoni pelastajaksi? Ainakin se kuulosti juuri täydelliseltä luvaten olla raikas kuin geeli, aktiivinen kuin seerumi ja tasoittavan kuin meikinpohjustaja. Tähtiraaka-aineena Life Plankton™ -lähdevesiuute, joka rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa sekä vahvistaa sen omaa suojamuuria. Lisäksi voiteessa on mukana ihosta täyteläisen näköisen tekevää Blue Hyaluron™ -ainesosaa.

Tuubien mukana oli kirje, joka kehoitti testaamaan tuotteita kahden viikon ajan ja kertomaan miten voide toimi.


Geeli on geeliksi paksua, tiedotteessa sen kerrotaankin olevan tehokas ja pieni sipaisu kasvoille riittää. Geelitippa tuo mukanaan tuhansia mikropisaroita, jotka kosteuttamisen lisäksi raikastavat. Geeli tuntuukin hieman viileältä ja levittyy helposti jättäen ihon silkinpehmeäksi ja silikonisen tuntuiseksi, ensimmäinen silikonihan on ainesosissa kolmantena. Voide tuoksuu kevyesti raikkaan merelliseltä, aavistuksen sporttiseltakin ja hyvin parfyymimäiseltä.

Kahden viikon päivittäisen käytön jälkeen olin ihastunut voiteeseen kovasti. Se toi iholleni juuri sopivan määrän kosteutta, muttei tukkinut ihoa tai lisännyt kiiltoa. Melkein päinvastoin. Silikoninen lopputulos teki ihosta vähemmän kiiltävän näköisen, ei voide rasvoittumista vähentänyt, mutta hetkellisesti iho näytti paremmalta. Silikonisuuden ansiosta voide oli kuin primer samalla ja sopi meikin alle hyvin. Pikkuinen näytetuubi kesti sen pari viikkoa helposti, joten riittoisaakin se on.



Toki kaksi viikkoa on vielä lyhyt aika testata ihonhoitotuotetta, mutta siinä ajassa sain jo varsin hyvän käsityksen voiteesta. Ihan kuivimmille ihoille en sitä lähtisi suosittelemaan, mutta jos ihosi on sekaiho tai rasvoittuva ja kaipaat kosteutta ilman rasvaisuutta, kannattaa kokeilla. Taidan itsekin jossain vaiheessa hankkia täysikokoisen.

Muita Everplumpiin ihastuneita?


p.s. Arvonnan voittaja arvottiin perjantaina. Voittajaan on otettu yhteyttä ja palkinto on jo matkalla sen saajalle. Kiitos kaikille osallistuneille! Muita arvontoja on tulossa vielä kesän aikana, joten pysykää kuulolla!


*Tuote saatu testiin*

6 kommenttia:

  1. Olen tykännyt Biothermin Aquasource tuotteista, ja etenkin nyt kevättä kohti mennessä tykkään käyttää geelimäisiä kosteuttajia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Geelimäiset on kivan kevyitä ja raikkaita lämpimällä ilmalla :)

      Poista
  2. Pääsin tuohon samaan testiryhmään, mutta kovin kuivaihoisena minulle ei ole tarpeeksi kosteuttava yksin, mutta seerumin kanssa menee.
    Tuoksu on myös itsestäni häiritsevän voimakas. Omilla rahoillani en ostaisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuivaihoisille tuo tosiaan ei ihan paras ole, aluksi tuoksu häiritsi minuakin hieman, mutta siihen tottui aika nopeasti :)

      Poista
  3. Mä olen tätä pari näytepussia testannut, itselleni kesällä hyvä voide meikin alle, jos yöksi laittaa jotain tuhdimpaa. Kun näin tän sun jutun, arvasin melkein alusta, että tää vois olla voide jollaisesta sun ihotyyppi tykkää ja oikeassa olin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on hauska huomata, miten jonkin tuotteen kohdalla melkein heti tietää, kenelle tutulle bloggaajalle se sopisi, vaikkei muuten kyseistä henkilöä tuntisi. :D

      Poista