21. kesäkuuta 2016

W7 The FixerMeikinkiinnityssuihkeita on viime aikoina alkanut näkymään suomen markkinoillakin kasvavassa määrin, ehkäpä siksi kun Urban Decay ja NYX viimein rantautuivat tännekin. Omaan meikkiini suihkeet eivät tähän asti ole kuuluneet, lähinnä juurikin tuon hankalan saatavuuden takia. Aikomuksena on vielä ostaa nuo edellä mainittujen merkkien suihkeet, mutta päätin aloittaa testailuni sieltä halvimmasta päästä kun yllättäen Keskisellä W7 hyllyllä silmiin osui The Fixer Face Spray. Kun hinta oli vain noin 4 euroa, siirtyi tuote aika nopeasti hyllystä ostoskärryyni.


Ongelmarasvaisen ihon omaavana otan kyllä vastaan kaiken avun, jolla saisin meikin pysymään kiillottomana tunninkin. Oikeasti noihin kalliimpiin merkkeihin verrattuna W7 suihke ei ole kovin halpaa, pikkupullon litrahinnaksi tulee aika suuri summa. Mutta kertahankintana sen saa ihan kolikoilla ja on se litrahinnaltaankin noin puolet halvempaa kuin Urban Decayn suihkeet. Kalliimpaa silti kuin NYX.

Suihke lupaa kiinnittää meikin paikoilleen, raikastaa ja kosteuttaa tekemällä ihon pintaan ohuen kalvon. Suihkeen nimi on hieman harhaanjohtava, koska suihkehan ei korjaa jo huonoksi mennyttä meikkiä. Mutta veikkaan nimen saaneen vaikutteita MAC Fix+ -suihkeesta.

Pullosta tuleva suihke on hienojakoista sumua, joten se asettuu nätisti meikin päälle, eikä laita esimerkiksi silmämeikkiä valumaan. Suihkeen pinta-ala vain on tosi pieni, joten sitä tarvitsee sellaisen 4 tai 5 suihkausta, mikä on pikkupullon kannalta huono. Suihke tuoksuu ihan aurinkovoiteelta ja se oli vähän yllättävä asia. Suihkeessa ei ole edes suojakerrointa. Siksi tuoksuvalinta on vähän outo.

Kuvauspäivänä peitin paperiarkilla kasvojen toisen puolen ja suihkautin Fixeriä toiselle puolelle kasvoja.


Neljä tuntia meikkaamisen jälkeen kasvot näyttivät tältä. Kuvasta katsoen vasemmalla puolella on suihketta ja oikealla puolella ei ole. Mun paperiarkkiviritelmä ei ollut ihan tiivis, joten suihketta eksyi varmasti paperin allekin, mutta silti nenässä on jonkinlainen raja havaittavissa, samoin leuassa. Ylipäätään kasvojen vasen puoli on vähän paremmin säilynyt.

Suihke siis toimii kohtalaisesti, näin rasvoittuvaa ihoa sillä ei koko päivää pidetä kiillottomana, mutta on suihkeesta hieman apua kiillon hillitsemisessä. Sen perusteella haluan kovasti kokeilla muitakin suihkeita. Onko teillä suosikkia nimenomaan ihon mattana pitävissä suihkeissa. Kannattaako kallistua UD:n puoleen vai valita NYX tai jokin ihan muu?

7 kommenttia:

 1. Musta tuossa on selkeä ero, jopa hämmentävän selkeä! :o En olis uskonut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätyin myös miten hyvin tuo toimi, vaikka on tuollainen halppismerkki. :)

   Poista
 2. Ostin Urban Decayn de-slick suihkeen myyjän sitä suositeltua, kun kerroin, että sekaihoni t-alue puskee öljyä päivän mittaan. Olin ihan varma, että jes, nyt on hyvä! Ikävä kyllä joutunut toteamaan, että t-alue kiiltää ihan entiseen malliin muutaman tunnin kuluttua suihkeen käytöstä huolimatta. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä, ettei se toiminut kunnolla, ehkä All Nighter olisi parempi? Sitä ainakin on usein kehuttu, mutta tiedä sitten. Ne on niin kalliitakin, ettei huvikseen viitsisi ostaa jos onkin huono. =/

   Poista
  2. Joo, mä itse asiassa olin itse ajatellut All Nighteria! Mutta kun juttelin myyjän kanssa, niin luotin hänen sanaansa, että de-slick olis nimenomaan parempi öljyntorjuja. :D Noh, suihkin tuon kyllä loppuun ja käsilaukussa kulkee mukana essencen kiillonpoistopapereita, joilla voi päivän mittaan freesata lookkia. (hamstrasin 3 pakettia ettei lopu :D)

   Poista
 3. Huomaa kyllä kummalla puolella on suihketta :). Mulla on vain Urban Decayn suihke, mutta NYXiä on sen verran kehuttu, että ehkä ostan sen seuraavana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NYXit kans houkuttaisi mua enemmän ja ne ei ole niin kalliitakaan ja tosiaan niitä on kehuttu jo vuosia netissä. :)

   Poista