20. heinäkuuta 2016

Kesän suosikkeja

Kuukausittaiset suosikkipostaukset eivät kuulu blogini repertuaariin. En ostele koko ajan uutta kosmetiikkaa tai ota käyttöön uusia tuotteita, joten niihin postauksiin ei olisi useinkaan paljon sisältöä. Kesäksi usein hieman vaihdan tyyliäni ja muutenkin käytän erilaisia tuotteita kuin talvella, joten kokosin muutamia suosikkeja yhteen. Tuotteet ovat melko Oriflame-painotteisia taas, hankkimiani muiden merkkien tuotteita en ole vielä ehtinyt käyttää niin kauaa, että pystyisin niitä sanomaan suosikikseni. Niistäkin kyllä kerron vielä jatkossa. Ajattelin myös jonkin aikaa ainakin pitää sellaista postaus per viikko -tahtia, mitä muutenkin on ollut kesän ajan enimmäkseen. Se tuntuu nyt sopivimmalta ja ei mulla ehkä olisi materiaaliakaan sen enempään. Kesästäkin pitää ehtiä nauttia, ainakin täällä Turussa ovat säät nyt hellineet kivasti.



Meikkipohjani kesällä on rakentunut pääasiassa tästä kolmikosta. Oriflame Very Me Peach Me Perfect Skin Glow on sävyttävä päivävoide, joka todella antaa iholle kauniin persikkaisen sävyn. Ihmiset kaupungilla ovat jopa kommentoineet sitä minulle. Iho näyttää terveeltä ja hehkuvalta, enkä ole aivan niin kalmankalpea, mitä meikkivoiteiden kanssa. Kevyt persikalta tuoksuva voide ei peitä aivan täydellisesti, mutta pahimpia vielä korjailen peitevoiteella. Päivävoiteena tuote imeytyy ihoon pääosin, eikä jää hengailemaan ihon pinnalle, joten lopputuloksesta ei tule kakkumaista. Siten se myös kestää aika hyvin jopa minun ihollani. Ainoa miinus on suojakertoimen puuttuminen, rasvainen ihoni ei kestä hirveästi kerrostaa eri tuotteita ja jos tämän alle laittaisi aurinkosuojan, ei päivävoide enää imeytyisi sen päälle laitettuna.

Peach Me Perfect + silmissä meikki W7-paleteilla

















Yllättäjä edellä mainitun voiteen, ja meikkivoiteiden yleensäkin, keston parantamiseksi on Oriflamen Giordani Gold Age Defying Radiance Elixir. Se oli myyntivarastossani jonkin aikaa ja alkoi päiväyskin jo menemään, joten otin sen omaan käyttööni, ettei suhteellisen arvokas seerumi menisi hukkaan. Vaikka tuote onkin suunnattu kypsemmälle iholle ja ei yksistään käytettynä sopinut iholleni, keksin sille paremman käyttötarkoituksen. Seerumi on kuin nestemäistä kultaa ja tuossa keväällä muuttostressin ja muun vastaavan takia ihoni alkoi olla samea. Halusin jotain hehkua ja kokeilin sekoittaa seerumia meikkivoiteeseen. Sehän toimi kuin unelma ja seerumi toi hehkua, sekä pikkuisen tahmaisen pinnan jättävänä se sai meikkivoiteen tarraamaan ihooni paremmin ja siten meikki kesti pidempään.


W7 The Fixer on lähes joka meikkauskerta viimeinen silaus meikkiini. Siitä tehdyssä postauksessa ero näkyikin selkeästi. Ehdottomasti voin suositella, jos etsii edullisempaa meikinkiinnityssuihketta.



Meikkiä laitan kesäisin silmiinkin jonkin verran kevyemmin ja vaaleampia sävyjä. W7 Natural Nudes paletit ovat olleet siinä oivallisia. Tänä kesänä jotenkin harmaat ovat olleet suosiossani meikatessa ja arkimeikkini usein koostuukin näiden palettien sävyistä. Usein liikkuvalle luomelle pääsee jokin vaaleista sävyistä kirkastamaan, luomivakoon jompi kumpi vaaleanharmaista ja ulkonurkkaan In The City -paletin kahdesta oikeanpuolimmaisesta sävystä toinen. Ainoa shimmersävy Shrimp vielä sisänurkkaan niin helppo arkimeikki on siinä.



Hiukseni ohenivat ja lyhenivät aika lailla alkukesästä ja siten kesä on mennyt opetellessa, että miten näitä kutreja nyt oikein laittaisi. Avuksi löysin vanhan Remingtonin Hot Brushin, joka on jäänyt aikaisemmin kaappiin pölyttymään. Tuollaiset pyöröharjat kun aina sotkeutuivat hiuksiini. Nyt hiusten ollessa lyhyemmät, ei sitä enää tapahtunut laitetta kokeillessa. Laite kuumenee tosi nopeasti ja saan laitettua hiukset 10 minuutissa. Yleensä teen harjalla isot laineet ja samalla nuo harjan levyt silottavat hiukset ja tekevät ne pehmeän näköisiksi. Jos ei halua kiharoita, saa laitteella pelkästään hiukset harjaamalla hiuksiin kauniin pinnan. Ja tyvessä pyörittelemällä myös kohotusta tyveen.




Hiukseni eivät pidä kauan muotoaan, joten Oriflamen Curls & Waves Hair Mousse on ehdoton. Omenantuoksuinen vaahto pitää hiukset muodossaan kauan. Ennen hiusten leikkaamista kun tein hiuksiin oikein kunnon kiharoita usein, pysyivät ne muotovaahdolla 3 päivää, sitten oli jo pakko pestä hiukset.

Curls & Waves + Remingtonin harja


Kuumilla kesäkaduilla kävely tietää jaloille kärsimystä. Saan todella helposti rakkoja, oli kengät mitkä tahansa. Siksi suihkuttelenkin ennen pidempää kävelyreissua Oriflamen Feet Up Friction Protection Foot Sprayta. Se vähentää kenkien hankausta ja siten estää rakot tehokkaasti. Rakkoja ei ole tullut sitä käyttäessä, ainoastaan silloin kun olen unohtanut laittaa suihketta. Tuoksu on aika voimakas, muttei se kävellessä nenään asti kulkeudu.

Palan myös erittäin helposti vaaleuteni takia, joten Oriflame Sun Zone aurinkosuojasuihke kertoimella 50 on ehdoton. Suihke on tosi nopea ja helppo levittää, eikä tahmaa lainkaan. Tuoksu on raikas ja haihtuu nopeasti, joten se ei jää häiritsemään päivän ajaksi. Ei enää tekosyitä sille, ettei jaksaisi rasvata itseään ennen ulos lähtemistä.



Tuoksutkin vaihtuivat perinteisesti keväällä itämaisista raikkaampiin kesätuoksuihin. Eniten olen käyttänyt tätä kaksikkoa, molemmat taas Oriflamelta. Lovely Garden oli tuoksu, jolle lämpenin hitaasti, mutta nyt rakastan sitä. Voimakkaasti raparperilta tuoksuva hajuvesi on aivan ihana ja sopii loistavasti kuumiin kesäpäiviin. Kirpeää tuoksua on tasapainottamassa pehmeä lämpimän maidon tuoksu ja makea vanilja. Kirpsakka, muttei pistävä ja pullo on todella kaunis. Sitä haistaessa alkaa vain aina tekemään mieli raparperipiirakkaa...

Rannikolla asuessa loistava lisä rantapäiviin on Blue Wonders. Suolainen tuoksu on mielestäni erittäin uniikki, en ole haistanut mitään vastaavaa. Suola ei ehkä äkkiseltään kuulosta parhaimmalta hajuvedeltä, mutta Blue Wondersissa se on yhdistetty taitavasti kukkaisempaan vesihyasinttiin ja ambraan, makean persikan tuodessa hieman hedelmäisyyttä. Tuoksu on erittäin raikas ja merellinen. Merenrantaa pitkin kävellessä se sekoittuu aitoon meren tuoksuun ja kotonakin suihkaistessa muistuttaa laineiden pehmeästä liplatuksesta ja hauskoista kesäpäivistä.


Löytyikö joukosta tuttuja tuotteita tai uusia kiinnostavia?

6 kommenttia:

  1. Ei ollut tuttuja juttuja, koska Oriflamen tuotteita ei juurikaan tule tilailtua. Tuo Very Me Peach Me Perfect Skin Glow alkoi kyllä kiinnostamaan kovasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi sitten ehkä tehdä enemmän juttua näistä "vähemmän suosituista" tuotteistakin niin niitäkin tulisi esiin ihmisten tietouteen. Tuntuu, ettei usein Oriflame postauksia juurikaan lueta tai kommentoida. :D Mut toi on kyllä hyvä, tilasin sitä 2 tuubia vielä varastoon kun oli tarjouksessa 5,90€ nyt :)

      Poista
  2. Giordanin kultaseerumi vaikuttaa tuotteelta, josta voisin pitää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se voisi kyllä sopia sulle :) Ehkä vähän samantyyppinen kuin Guerlainin L'Or, josta muistaakseni pidit :)

      Poista
  3. Nuo Very Me:n Peach on meinannut lähteä monesti tilaukseen, mutta eipä ole koskaan sinne asti päätynyt :D

    Blue Wonders hajuvesi oli näistä ainoa tuttu tuote. Ihana tuoksu :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blue Wonders kyllä tuoksuu ihanalta ja erikoiselta <3

      Poista