22. helmikuuta 2017

Alkuvuoden ostokset

Oli taas aika saada alkuvuoden Oriflame-ostokset ja vähän muitakin ostoksia. Tässä on kolmelta jaksolta kaikki tilaamani tuotteet ja niitä olikin nyt yllättävän paljon. Siksi käydäänkin sen pidemmittä puheitta asiaan.


Nämä kaikki ovat tilaajalahjoja/ilmaisia demoja ja kaikki niistä taitavat lähteä eteenpäin. Milk & Honey Gold käsisaippuaa en tarvitse, GG Iconic All-in-one Mascara mulla on käytössä jo, Silk dödön tuoksu ei ole mun mieleen ja uudistuneet Optimalsin puhdistusmaito ja päivävoide ovat ikääntyneelle iholle.


Nämä kaikki tilailin kuvastoista itselleni. Love Naturelta kaksikin kasvovettä, koska unohdin jo tilanneeni yhden ja tilasin toisen. Siinä on tuttu Aloe Vera ja ensimmäistä kertaa kokeilemani rauhoittava kamomilla. HairX NeoForcet olivat hyvässä tarjouksessa, joten tilasin toisen hiusvesisuihkepullon kosteuttamaan kuivuuttaan hilseilevää päänahkaani sekä tuuheuttavan suihkeen, jota en ole ennen kokeillut. Samoin loistotarjouksessa oli uusi Ultimat Repair -sarja ja hiustuotevarastoni kaipaa täydennystä, joten tilasin kaikki eli shampoon, hoitoaineen ja naamion. Divine on ihan lempidödöni kotikäyttöön tuoksunsa puolesta. Niitä kun tilasi yhden, sai toisen kaupan päälle.




Lisää demoja, joita tilailin. Love Me -kynsienhoitosetti oli kauniissa rasiassa, joten halusin sen. Uusia suihkugeelejä ovat päivänkakkaroilta tuoksuva Mystic Spell ja Discover sarjan uutuus Tuscan Sunset, jossa päästään viinitilalle rypäleiden sekaan. Upean sinisessä pullossa oleva uusi Amber Elixir perheen Crystal tuoksuu mielettömän hyvältä, alkuperäistä Amber Elixiriä paremmalta. Sarjalle uskollisesti sekin on itämainen kukkaistuoksu, mutta paljon makeampi sydäntuoksun ruskean sokerin ansiosta.


Demoilla jatkuu vielä. Contouring Kit vaikutti hyvältä kuvassa ja sitä se olikin. Highlighteria tuskin tulee käytettyä, mutta poskipuna ja varjostusväri ovat mattaiset. Ja varjostussävy on vielä tarpeeksi vaalea ja kylmä iholleni, jee! Very Me uudistuu ja Colourbox rajauskynä piti saada testiin. Sävy on Pink. Odotettu kulmakynä tuli viimein valikoimaan. Edellinen versio vuosia sitten oli aivan liian lämmin, mutta uutuudet ovat kylmiä sävyltään. En tiedä tuleeko kumpikaan käyttööni. Ilmaisena demona tullut Blonde ehkä on turhankin vaalea ja demona tilaamani Brown aivan liian tumma, lähes musta.



Pikkuista tilpehööriä löytyi tämän verran. Jostain alelehtisestä taisin ottaa Featherlight huulipunan sävyssä Taupe Touch, mutta nimeen nähden tuo on aika ruskea ja pinkki. Aluslakka loppuu, joten sellainen uusi tilalle. Alelehdestä myös erikoisen sävyinen kynsilakka nimeltä Mulberry Mauve. Pettymyksenä tuli demo sävyssä Hypnotic Lilac. Sehän on eri sävyinen kuvastossa ja nettisivuilla ja livenä. Kuvastossa kuvittelin sen olevan ikisuosikkini Pink Diamondin kaltainen glass flecked, nettisivulla se näyttää holograafisemmalta ja livenä se sitten onkin tuollainen pohjaltaan aika Mulberry Mauven kaltainen, mutta sisältää violetteja ja kellertäviä glittereitä. En kyllä tykännyt ja taitaa lähteä eteenpäin.

Giordanilta tuli nestemäinen meikkivoide nimeltä Liquid Silk Foundation, joten siitä tilasin toki näytteen testiin sävyssä Vanilla, kirjoittelen juttua siitä ehkä piankin. Kaunis korukaksikko on Lupine Bracelet ja Soft Caressilta viimeinkin Nourishing Hand Cleansing Wipesit. Tilasin kauan sitten jo niitä, mutta ne jäivät tulematta ja nyt viimein sain ne.




Tilaajalahjana oli hervottoman kokoinen kauppakassi. Kampanjapalkintona kätevä urheilukassi, jossa on kengille oma lokeronsa, etteivät ne sotke muita tavaroita. Valerie meikkiteline oli pakko saada meikkipöydälle, koska se oli kauniin kultainen.



Muita ostoksia eri kaupoista löytyy tästä. Kicksistä mukaan kotiin lähti paljon hehkutettu L'Orealin kiinnityssuihke, ihanan omenantuoksuinen käsidesi ja Sachajuanin hopeashampoo. Cittarista kävin etsimässä Essencen peitevoidetta, mutta se oli loppu kun Essencet oli puoleen hintaan ja pyörremyrsky oli käynyt standillä sen takia. Kiersin kolme(!) eri Essencen pistettä ympäri kaupunkia ja kaikista mun sävy loppu. Lohdutukseksi päätin viimein kokeilla Biozellin rakennesuihketta. Tigerista löysin Cherry Blossom suihkugeeliä ja kirpparilta eurolla(!) täyden Estee Lauderin kynsilakan sävyssä Hot Coral.


Innostuin myös tilailemaan Zalandolta hetki sitten kaikenlaista ja niistäkin varmasti kuullaan myöhemmin kunhan saapuvat. Zalandon alekoodi* on myös hyödyllinen sieltä tilatessa niin saa ostoksensa vielä edullisemmin ilmaisen toimituksen lisäksi.


Noilla taas pärjää jonkin aikaa, löytyikö joukosta mitään kiinnostavaa?


*Yhteistyössä  Shophop.fi: kanssa

8 kommenttia:

  1. Täälläpäin Essenceä ei ole näkynyt Cittareissa, mutta mua huvittaa niiden -50 % ale. Tuotteet ovat niin halpoja normaalistikin ja hyllyt ovat muutenkin helposti tyhjänä, joten ale tuntuu hassulta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulisi tosiaan, ettei parin euron tuotteita enää tarvitsisi alentaa yhtään kun normaalihintaisenakin on aina standi puoliksi tyhjänä. Nytkin oli oikeastaan vain kynsilakkoja jäljellä. Ellei valikoima sitten ole uudistumassa tai jotain.

      Poista
  2. Haha, olen itsekin edustaja joten multakin löytyy paljon oriflamea! :D http://sanniijuliaa.blogspot.fi/2017/02/oriflame-tilaukset.html tuosta löytyykin kaikki mitä mä Oriflamelta omistan:) Paljon tuttuja tuotteita löytyy, esim tuo GG ripsari, Milk&Honey käsisaippua ja lempparini Love Naturen Aloe Vera kasvovesi:) Kiinnostaa kysyä, tilailetko vain itsellesi vai jälleen myytkö myös tuotteita?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyykin käydä vilkaisemassa :) Aloe Vera kasvovesi on kyllä hyvä, kohta eka pullo kulunut loppuun. Olen ollut edustajana nyt öööö... 5 vuotta ja siitä about 4 vuotta business class edustajana eli tilailen asiakkaille pääasiassa ja itselleni sitten aina jotain jos on kiinnostavaa/tarvitsen jotain. Lisäksi aina tulee tilaajalahjat, palkinnot kampanjoista ja ilmaiset demot. :)

      Poista
  3. Estèe Lauderin kynsilakka näyttää aivan ihanan sävyiseltä! <3 Näen sen varmaan jossain vaiheessa kynsillä. ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli pirteä kesäsävy, kevättä odotellessa sen kanssa. En sitä suomesta löytänyt myynnistä, taitaa olla sen verran vanha sävy. Blogissa tuskin siis kannattaa muita kiusata sillä, mutta instaan vähintään täytyy kuva laittaa sitten kun lakkaa sillä. :)

      Poista
  4. Alessa olleet Essencet poistuu valikoimasta! Uudet tuotteet tulee maaliskuun alussa telineisiin. Itse kävin eilen Carlsonilta aletuotteita napsimassa, oli kiva kun eivät olleet siirtäneet niitä alekoriin, vaan olivat ständeissä ja itse telineessä oli jokaisen poistuvan tuotteen kohdalla lappu.

    Tuo Valerie teline on nätti, itse laitoin siihen karkkia :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei kiitos tiedosta, niin vähän arvelinkin. Täällä kyllä niitä ei oltu merkitty mitenkään, vaan oli, että kaikki tuotteet -50%. Jännä nähdä sitten, että mitä tuotteita sinne tulee uusia. Hauska idea laittaa Valerie-telineeseen karkkia, mulla tosin tuskin karkit kauan siinä säilyisi niin laitoin vaan meikkipaletteja :D

      Poista