12. huhtikuuta 2017

Kylppärini sisältö

Olen nähnyt useissa blogeissa tällaisia postauksia bloggaajien kylppärien sisällöstä. Trendin taisi aloittaa Fanni ja muita mieleen tulevia ovat ainakin Maijan ja Vanilliinin postaukset. Innostuin tekemään omankin postauksen aiheesta. Tältä siis näyttää kylppärini.Muutin tähän asuntoon vuosi sitten. Aiemman asuntoni kylppäri oli suuri, liiankin suuri oikeastaan. Koska neliömäärä pieneni muuttaessa parillakymmenellä, oli arvatenkin jostain tingittävä. Uudessa asunnossani se tinkimisen paikka oli kylppäri, keittiö ja parveke. Ne ovat todella paljon pienempiä, mutta toisaalta eipä sitä yksi ihminen enempää tilaa tarvitse. Olohuone, eteinen ja makuuhuone sentään ovat saman kokoisia mitä aikaisemmassakin, makkari jopa isompi. Ja bonuksena sain tilavan vaatehuoneen pitkällä kaappirivistöllä ja vaaterekillä. Pahoittelen jos kuvat ovat ihmeellisen värisiä, mutta kylppärini valo on keltainen. Kunhan tuo lamppu tuosta joskus kärtsää niin seuraava hankinta on kauniimman värinen.

Ensimmäisenä vasemmalla on peilikaappi, joka on myös kiva lisäys asunnossa, vanhassa asunnossani sellaista ei ollut. Se on hyvin täyteen tungettu, koska tavoitteenani olisi saada kaikki kylppärisäilytystä kestävä kosmetiikka sinne. Tavoite on lähestulkoon saavutettu, vielä on jonkin verran ylimääräistä.


Purkeilla ei ole mitään tiettyä järjestystä, olen jakanut ne enimmäkseen kokonsa mukaan. Karkeasti arvioiden kuitenkin suihkutuotteita on ylimmällä hyllyllä. Sen alla vasemmalla kasvotuotteita ja matkakokoisia/muuten vaan tarpeeksi pieniä on oikealla. Puhdistustuotteet ovat alavasemmalla ja alaoikealla hiustuotteet. Eniten käytetyt ovat edessä, jotta ne on helppo ottaa kaapista ja takana harvemmin käytettyjä ja joitain erikoistuotteita. Niitä joutuu joskus kaivelemaan, mutta onneksi käytän niitä harvemmin.
Peilikaapin alla on pesuallas ja siitä löytyy vain välttämättömin eli käsisaippua, palasaippua ja hopeasaippua hajujen poistoon vaikkapa ruuanlaiton jälkeen. Sekä vieraiden tuloa ajatellen itselleni Poo-Pourri, joka on ollut ostosta saakka korvaamaton apu niin vieraita kotiin kutsuessa tai muiden luona kylässä/reissussa ollessa. En voisi enää olla ilman.


Suihkussa jatkuu sama linja, koska tilaa on vähän. Siinä on vain ne tuotteet, joita käytän suihkussa joka kerta. Hiuksille shampoo, hopeashampoo ja hoitoaine, kasvoille putsari ja kuorinta sekä vartalolle muutama eri vaihtoehto suihkugeelejä sekä intiimipesuaine. Osan tuotteista olen tilan säästämiseksi laittanut matkapulloon varsinaisten pullojen ollessa niin isoja. Täyttelen niitä aina isommasta pullosta. Vaihtelua tai erikoisempia hoitoja tehdessäni nappaan tarvitsemani tuotteet peilikaapista.


Bonuksena vielä ne puhumani ylijäävät tuotteet, joiden on joskus tarkoitus mahtua kaappiin. Osa tuotteista sinne ei ole menossa, kuten talkit, jotka tuskin ilahtuisivat kosteasta ilmasta ja tietenkään Philipsin laserkarvanpoistolaite ei kylppäriin mene.


Sellaista löytyi täältä, oliko pursuava kaappi kauhistus vai näyttääkö tutulta? Linkkailkaa myös omia postauksianne aiheesta jos olette tehneet, näitä on kiva katsella, koska useimmat naiset taitavat luonnostaan olla uteliaita kurkkimaan toisten kaappeihin...

10 kommenttia:

 1. Haha, trendi on syntymässä!:D Loistavaa! Näitä on kyllä niin hauska lukea.

  VastaaPoista
 2. Hyvin oot saanut tavaraa mahtumaan peilikaappiin :) Ja vaikka sullakin on puteli poikineen niin yleisilme on siisti eli ei lainkaan paha.

  Mielenkiintoinen tuo hopeasaippua, mutta mulla alkoi suussa maistumaan metalliselta, kun ajattelin sitä käsissä pyöritteleväni :D Hankala selittää, mutta vähän sama kuin kolikoiden kanssa. Taitaa toimia kuitenkin hyvin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tuon kolikkojutun, mutta omalla kohdallani ei ainakaan ole alkanut maistumaan miltään suussa kuten kolikoiden kanssa(kolikoiden hajua en voi sietää). Vie tehokkaasti kyllä esim. sipulin hajun pois käsistä pilkkomisen jälkeen :)

   Poista
 3. Mukava määrä kosmetiikkaa, ei mitenkään liikaa kuten minulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siinä ollut kova työ ja itsekuri kyllä vähentämisessäkin. Onneksi blogini on niin mitätön, ettei tule mitään pr-paketteja kuin äärimmäisen harvoin niin ei tule ylimääräisiä sitä kautta. :D

   Poista
 4. Sulla on aika siistiä oot ovelasti omaan tapaani kätkenyt kaikki kaappiin. :D Pitää tehdä tää itsekin jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaappiin piilotus on koko mun asunnossa se siisteyden salaisuus. Ovet kiinni ja siistiä on :D Sun postauksen kyllä haluan ehdottomasti nähdä, koska olet kertonut niin monesti blogissasi miten siisti olet ja siivoat paljon niin kiinnostaa, miten kosmetiikan säilytyksen järjestät :)

   Poista
 5. Tutulta näyttää :D varsinkin tuo peilikaappi, asustelen vanhassa rintamamiestalossa jossa pikkiriikkinen WC ja sauna pesuhuoneineen kellarissa, siellä on ikkunansyvennyskin otettu hyötykäyttöön ;) osa on yläkerran kaapeissa...jotain yhtenäisempää säilytystapaa pitäisi tässä kehitellä. Näitä postauksia on todella mukava lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla myös oli kaikki pitkin poikin vanhaa asuntoani kun siinä ei peilikaappia ollut, mutta tuo peilikaappi kyllä helpottaa säilytystä huomattavasti. Ja kiva kuulla, että tykkäät, ehkä joskus esittelen meikkipöydän/tuoksuhyllynkin :)

   Poista