23. toukokuuta 2017

Oriflamen ja Kärkkäisen ostokset

Paketillinen Oriflamen tuotteita tuli taas ja tässä taitaa olla 2-3 jaksolta tavaraa. Aikamoisen paljon kesäisiä uutuustuotteita, joten sen pidemmittä puheitta asiaan.


Tämä kuva sisältää demoja ja yhden muun uutuusjutun. Feet Up sai perinteisen kesän kausituoksun ja tänä vuonna se on herkullinen mansikka & raparperi. Ihanan kirpakka, mutta samalla makea raikas tuoksu. Jalkasuihkeen taisin tilata demona ja jalkavoide oli ilmainen demo. Kesän kausituoksu on myös Northern Beauty, joka on saanut inspiraationsa ruotsin saaristoluonnosta. Siihen kuuluu hajuvesikin, mutta kokeeksi tilasin vain suihkugeelin kun ilman näytettä en tiennyt tykkäänkö tuoksusta. Tuoksu on kukkaisvesimäinen ja viime vuoden Blue Wondersin tapaan hyvin merellinen ja raikas. Pääosassa siinä on kirjopikarililja.

Tender Careja kerään gotta catch 'em all periaatteella, Pokemon Go -hullulle kaverilleni sanoinkin, että ne on mun pokepalloja. Kolme uutuustuoksua lisää joukkoon eli punainen karpalo, keltainen lakka(se marja siis) ja sininen mustikka. Suosikikseni nousi heti karpalo, tuoksuu ihan karpalomehulta!

Optimalsin Even Out Perfecting Eye Cream vaikutti kivan kirkastavalta, kokeilin näytteenä jo sarjan heleyttävää seerumia ja se oli ihana, toivottavasti tämäkin. Viimein tuli se Lash Transformer -ripsari, josta nurisin viimeksi kun oli jälkitoimituksessa monta jaksoa. Siitä ärsyyntyneenä en tilannut niitä vaihtoharjoja siihen vielä kun en tiennyt saanko koko ripsaria edes. Tuli myös harvinainen tilaisuus ostaa vedenkestävää GG Iconic All In One -ripsaria. Sitä ei ole suomen valikoimassa, paitsi poikkeuksellisesti yhden jakson ajan löytönurkassa. Tilasin heti kolme varastoon, varmaankin myytäväksi. Rasvaisen ihoni takia vedenkestävät ripsarit leviää niin helposti omassa käytössä.

Kiinnostavin kevään uutuus oli kuitenkin Compressed Facial Mask Sheet. Pakkaus sisältää kasan puhtaita kasvonaamioarkkeja, joihin voi itse imeyttää lempinaamiotaan, -seerumiaan, -kasvovettään tai -kasvovoidetta. Minusta mahtava idea ja luo lukemattomia eri käyttomahdollisuuksia.


Nature Secrets sarja poistui ja tuli takaisin Love Naturen nimen alla sisältäen vanhoja suosikkeja ja muutamia uusia. Tilasin kaikkia yhden paitsi jo aikaisemmin saamaani ihanaa lime-mansikkaa. Ylivoimaisesti kaikkien aikojen suosituin on kuoriva Mint & Raspberry, jonka poistuminen aikaisemmin sai aikaan suuren vastustuksen. En niin tästä tuoksusta välitä, mutta sillä on kannattajansa. Almond Oil ei ole suosikkini myöskään, koska inhoan mantelin tuoksua ja olen allerginen mantelille, mutta nämä olivat ensin esittelykäytössä asiakkailleni joten piti ostaa kaikki tuoksut. Avocado oli hyvin mieto peruspuhdas tuoksu ja Avocado & Chamomile muistutti jostain syystä aniskarkkien tuoksua kovasti. Oliivi & Aloe taas oli hyvin aloemainen onneksi, en tykkää oliiviöljyn tuoksustakaan yhtään.


Tilaajalahjoja oli kolme, en välitä niistä mistään niin ne menee kaikki myyntiin. Siinä on Lemon & Verbena käsisaippuaa, Silk käsivoidetta ja kulmaväripaletti. Asiakastarjouksena oli, että kun osti jonkun tuotteen(jota en nyt muista), sai eurolla tällaisen suihkukintaan? Asiakkaat tilaili noita tuotteita, mutta eivät halunneet näitä niin tilasin sitten kaksi itselleni. Nekin ehkä myytäväksi.


Ihastuin aikaisemmin Mystic Spell suihkugeeliin, se tuoksuu tosi hyvältä. Ihan Fazerin Parhaat -pussissa oleville jääkarhukääreessä oleville vihreille karkeille. Siispä myös kaksi käsivoidetta tilaukseen niin saa nauttia tuoksusta päivän aikanakin eikä vain suihkussa. Kesän reissuja ajatellen lisää matkapakkauksia kun olen onnistunut hajottamaan aika monta viime kuukausina. Ja selvityskampa, jolla ajattelin levittää hiusnaamiota/hoitoainetta suihkussa.




Tilauksen jalokivi on myyntipalkintona saatu sivellinsetti, joka sekin juhlistaa Oriflamen 50 -vuotta. Tästä olin äärettömän innoissani, koska tein paljon töitä tämän saamiseksi ja se on upea. Näitä ei voi ostaa, mutta setti sisältää 20 sivellintä. En malta odottaa noiden testaamista, varsinkin noita ihan pienimpiä kun tuli niin monta erilaista rajaussivellintä ja ties mitä!


Kärkkäisen verkkokauppaan tein tilauksen, koska mulla lähti viimeinen deodorantti käyttöön ja piti saada varastoon jostain lisää. Mulla on teinistä asti ollut liikahikoilua ja Rexonan Maximum Protection on jo vuosia ollut ainoa dödö joka mulla pitää täysin varmasti joka päivä. Doven Maximum Protection on lähes yhtä hyvä, mutta joskus pettää. Harmiksi molemmat on tosi kalliita ja kyttään aina tarjouksia, joista hamstrata niitä. Sellaisia tarjouksia ei ole ollut aikoihin kivijalkakaupoissa ja dödöt alkoi loppua. Oli pakko turvautua nettiin ja ainoa tarjous oli karkkainen.comissa. Sielläkin ne olivat 6,90€/kpl, mutta on se kuitenkin halvempi kuin lähicittarin yli 9€ hinta.

Samoilla postikuluilla tuli tutkailtua muutakin valikoimaa. Toki kaikkea muutakin kivaa olisi ollut vaikka kuinka, mutta alkoi kokonaishinta nousta jo niin korkeaksi. Kuivashampoot mulla on vähissä, enää on jäljellä oikeastaan vain Colabin kuiviksia ja niitä vähitellen jotenkin aloin karsastamaan. Se tuoksu on vain liikaa. Tuoksuärsytyksen takia halusin kokeilla Herbinan hajusteetonta kuivashampoota. Joskus kun vaan haluaa hiukset puhtaan näköisiksi ilman hajupilveä ympärillä. Siltä varalta ettei Herbina toimisi, valitsin luottokaverin eli Batisten Cherryn. Ja houkuttavan halpa 3 euroa maksanut Cameleo on mulle ihan tuntematon, mutta testiin vaan. Lämpösuoja vetelee myös viimeisiään ja halusin kokeilla Wellan pirteän väristä suojaa.


Tuntematon on myös Nuagén Facial Wash, mutta se oli pari euroa, joten sekin testiin, koska kasvoputsarit on lopussa. Himalaya Herbalsista olen kuullut paljon hyvää ja miselliveden loppumista ajatellen päätin ostaa varastoon merkin Gentle Eye Makeup Removerin. Essencen kaksi meikinkiinnityssuihketta halusin kanssa testiin, täällä kivijalkakaupoissa Essencen pisteet on aina aivan tyhjiä ja turha yrittääkään löytää mitään kivaa niistä. Nykyiseen hammastahnaani vaihdon jälkeen suuhuni alkoi tulla aftoja ekan kerran moneen vuoteen ja epäilen sen johtuvan hammastahnasta. Lisäksi hampaani ovat olleet herkemmät nykyään, joten halusin kokeilla jos Sensodynen Vitalilla lähtisivät ongelmat.


Siinähän sitä oli ostoksia taas vähäksi aikaa, onnea jos jaksoit lukea tänne asti. Onko joukossa mitään erityisen kiinnostavaa?

1 kommentti:

  1. Tender Caret kieltämättä näyttää Pokemon palloilta, makeita. :D

    VastaaPoista