7. elokuuta 2017

Oriflamen tilaus


Jaksojen keräilyerän sijaan tällä kertaa on kyseessä vain yksi tilaus eli mun viimeisin. Kuvassa olevat ilmapatja ja lippis ovat aikaisemmista jaksoista palkintoja, ne kuitenkin olivat 2-3 jaksoa jälkitoimituksessa, lippis kolme jaksoa ja patja kaksi. Aloin tuskastua, koska halusin päästä ilmapatjan kanssa uimaan ja elokuun lähestyessä alkoivat uintikelit jäädä vähiin. Kysyin asiakaspalvelusta milloin niitä olisi tulossa lisää, jos olisin saanut lykättyä tilaustani muutaman päivän siltä varalta, että sillä välin noita tulisi taas varastoon. Yllätyksekseni asiakaspalvelusta ilmoitettiin, että lähettivät puuttuvat tuotteet mulle erillisenä lähetyksenä ilman postikuluja. Todellista asiakaspalvelua ja siitä juuri Oriflamessa tykkään kun edustajista välitetään oikeasti.


Ekana on tietysti se lippis ja demoina olleet sivellinputsari ja kenkiin laitettavat geelipehmusteet. Kuvastosta tilasin nyt sen loppuneissa mainitsemani sy-voiteen, jos vaikka nyt saisin jopa pitää sen ennen kuin joku kaipaa taas sellaista... NovAge Pore & Line Perfectoria ovat edustajat kehuneet tosi paljon ja viimein ostin sellaisen testiin. Optimals Hydra Refreshing Tonerin ostin puhtaasti pullon takia, tykkään tuollaisesta yksinkertaisesta raikkaasta pakkauksesta.


Ilmapatjaa kokeilin täyttää heti kotona, ihan täyteen en sitä saanut kun kotona tila on rajallinen. Mutta viikonloppuna sään salliessa pääsen rannalle kokeilemaan kunnolla. Kuvassa vielä erikseen se pikkuinen sivellinputsari, tulee tarpeeseen kyllä.



Kesäkampanjasta loppupalkintona oli demoja ja nämä ovat melkein kaikki niitä. Ainoastaan Cracked Heel Repair on vanha tuttava, tosin sekin oli kampanjassa yhtenä palkintona(joka jaksossa sai 3 palkintoa pistemäärän mukaan ja jos sai täydet pisteet niin sai kaikki kolme palkintoa). Palkinnoista ainoastaan sateenvarjo jäi puuttumaan vielä kun se ei mahtunut ärräpakettiin.


Loppuja palkintoja on tässä, sekä ilmaisena demona ollut kynsigeeli ja demona tilaamani Colour Unlimited Lipstick Super Matte sävyssä Nonstop Nude. Kynsilakka on myös demona tilattu ja ripsareita on kaksi, koska toinen oli ilmaisena demona ja toinen kampanjapalkintona.


Tässä kolmikossa riitti holoa, tykkään ripsarin pakkauksesta niin paljon. Ja hei 38 mascaroiden ystävät, tämä on sellainen! Eli poistetaan lämpimällä vedellä. Kynsilakkakokoelmassa oli kolme sävyä, muut aika perushopeita niin en niitä tilannut, mutta holosävy Crystal Sand oli pakko saada.


Huulipuna oli pettymys kun se on tosi paljon vaaleampi huulilla kuin puikossa ja siitä oli tosi vaikea saada irtoamaan mitään huulille kun puna oli niin kuivaa. Pitää tosin vielä sen kanssa tapella ja katsoa jos se oli vain alkukankeutta. Ja jos tummalla rajauskynällä saisi vähän tummennettua sävyä, koska näin vaaleasta en tykkää. Nyt en laittanut kuvaan mitään rajausta, jotta sävy näyttäytyisi oikein.


Sellaista tällä kertaa ja viikonloppuna mahdollisesti instan puolelle ilmestyy kuvia uimapatjasta käytössä. Oliko joukossa mitään mielenkiintoista?


7 kommenttia:

  1. Miulla meni tuo ilmasohva eteenpäin. Onneksi paikallisella kirppiksellä joku etsi, niin sain sen nopeasti pois jaloista :D Ajattelin, että tuossa olisi ollut kiva pelata nintendoa, mutta se olikin niin järkyttävän iso, että vie koko lattiatilan :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koko yllätti minutkin kun olen nähnyt tuollaisia vastaavia puistoissa yms. koko kesän, mutta ne on olleet pienempiä. Sitten kun tuota rullasin auki niin sehän olikin valtava :D

      Poista
  2. Moikka! Kuulisin mielelläni kokemuksia tuosta vedellä putsattavasta uutuusripsarista sekä Crystal Sand -kynsilakasta, sillä harkitsen niiden tilaamista. Kannattaako? Täytyy varmaan myös tilata sitten tuo NovAge Pore & Line Perfector, kuulostaa niin hyvältä... Toki sen toimivuudesta kuulen myös mielelläni ennen kuin laitan tilauksen menemään mun edustajalle, jos vaan ehdit ja jaksat kirjoitella näistä. Kaikki mitä suosittelet blogissasi on aina sopineet mulle, mulla taitaa olla aika samanlainen kasvojen iho kuin sulla... Ja maku tuoksujen suhteen myös :D Kiitos loistavasta blogista, täältä on niin kiva aina käydä kurkkimassa inspiraatiota ja rehellisiä arvioita tuotteista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ihanasta kommentista, piristi päivää kovasti ^^ Voisin noista toivomistasi tuotteista tehdä ensi viikoksi vaikkapa ensivaikutelma-postauksen, mahdollisesti ympätä siihen mukaan muitakin sopivia uutuustuotteita, vaikkapa koko meikki uutuustuotteilla. :) Huolellisempi testaus kestää pidempään, mutta ainakin saa vähän tuntumaa. Paitsi kynsilakasta tulee tänään tai huomenna instagramiin kuva kun lakkasin kynnet sillä eilen illalla ekaa kertaa. Insta löytyy @hanre91 tai jos sinulla ei ole instaa niin sitten tietokoneella näkee kuvat kun laittaa osoitteeksi https://www.instagram.com/hanre91/

      Hienoa myös kuulla, että suosittelemani tuotteet ovat sopineet sinulle ja joku on hyötynyt postauksistani :) Etten ihan turhaan tänne kirjoittele. :)

      Poista
    2. Hei kiitos paljon, ihan loistavaa jos ehdit tuollaisen tehdä! :) Kävin kurkkaamassa noita kynsiä, näyttää kyllä kivalta tuo lakka... Ja et tosiaan kirjoittele turhaan! :)

      Poista
  3. Ihan huippuhyvä ripsari! 😀. Rakastan vedellä pestäviä ripsareita (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kohta käyttänyt yhden loppuun ja hankin jo uuden tilalle, kestää erityisen hyvin tämän suomen vaihtelevan sään kun hetkenä sataa vettä ja seuraavana lunta ja tuulee kamalasti. Ei ole koskaan valunut :)

      Poista