12. tammikuuta 2018

Loppuneet Joulukuu '17



Edessä on vuoden viimeiset loppuneet ja niiden myötä saa viimeiset roskat edellisvuodelta kierrätykseen. Loppuneita oli yllättävän paljon siihen nähden, etten kotona käynyt kuin kääntymässä koko kuukauden aikana.


Oriflame Eleo Dry Oil
Singahti HG-listalle. Alussa, hiusten ollessa vastaleikatut ja hyväkuntoiset, en pitänyt suihkeesta. Se teki hiuksista silloin raskaat ja latteat. Mutta arvoon arvaamattomaan suihke tuli latvojen ollessa jo vähän kuivat. Normaalisti hiusteni ollessa huonokuntoiset ne ovat suihkun jälkeen aika pörröiset latvoista ja nukkuessa menevät vielä pahemman näköiseksi. Kuivaöljy kuitenkin taianomaisesti silotti latvat ja aamulla sai herätä suorien hiusten kanssa, latvoja ei edes tarvinut suoristella lämpöharjalla kuten yleensä, että niistä sai siedettävät. Harjaus riitti. Kaiken kruunaa ihanan makea itämaistyyppinen tuoksu. Otin heti toisen käyttöön ja tilasin kolmannen.

Oriflame Love Nature Conditioner - Rosehip & Linseed Oil
Samaa ei voi sanoa tästä. Oriflame meni ja lopetti HG listallani olleen mansikka-mantelihoitoaineen värjätyille hiuksille. Tilalle tuli tämä ja petyin kovasti. Hoitoteho ei ole lainkaan yhtä hyvä ja hiukseni menivät valtavan takkuun aina päivän aikana. Tuoksukin on käytön aikana lähes havaitsematon. Ei jatkoon.

The Body Shop Banana Shampoo
Tarjouksen uhrina ostin kolmen erilaisen pikkupullon setin ja ekana loppui banaanishampoo. Banaani on tuoksuna tuotteissa melko harvoin vastaan tuleva ja tykkään banaanin tuoksusta niin innostuin kovasti. Mutta makuuni tuoksu olisi saanut olla vähän makeampi, nyt siinä oli mielestäni hieman puinenkin vivahde. Muuten shampoo pesi hiukset hyvin ja pieni määrä riitti.

Dove Deeply Nourishing Body Wash
Todella kosteuttava ja unelmanpehmeää, paksua ja tiivistä vaahtoa muodostava suihkugeeli oli laseroinnin jälkeen oiva apu hieman kuivalle iholle. Tuoksu on tässä perusversiossa aika mummomainen ja en kamalasti tykkää siitä, mutta jos näitä vain on eri tuoksuisina niin aion ostaa lisää.



Oriflame Optimals Even Out Replenishing Night Cream
Yövoiteen loputtua yritän etsiä seuraavaa yövoidetta. Rakastan tämän sarjan silmänympärysvoidetta ja seerumia, mutta tämä yövoide oli liian tuhtia. Iho rasvoittui valtavasti. Etsinnät jatkukoon.

Oriflame Optimals Hydra Refreshing Gel Wash
Optimalsin kosteuttavan linjan putsari oli perushyvä. Sillä sai kasvot helposti puhtaaksi. Siinä oli pieniä kuorivia rakeita enimmäkseen ehkä näön vuoksi, en kokenut niiden kuorivan ihoa lainkaan. Eikä tuote ollut sen kosteuttavampi/vähemmän kuivattava kuin muutkaan putsarit, mutta muuten hyvä.

Cien Anti-Wrinkle Eye Cream
Merkin ihonhoitoa on kehuttu paljon viime aikoina ja yksi kehutuista taisi olla tämä sy-voide. Tosin kauheassa tungoksessa kiireellä koriin heitettynä en huomannut kuin vasta kotona, että sehän on Anti-Wrinkle eli suunnattu varmaan enemmän varttuneemmille. Ekana käyttökertana se sai silmänaluset aamuksi turpoamaan reilusti, mutta sen jälkeen sitä ei tapahtunut. Kosteutusteho ei ollut kovin hyvä, vastasi kaikin puolin perus markettivoidetta.

Oriflame Love Nature Face Toner - Chamomile
Herkälle iholle suunnattu rauhoittava kasvovesi oli kiva. Otin sen syksyllä käyttöön ajatellen kylmyyttä ja viimaa, silloin ihoni ärtyy ja punoittaa enemmän. En huomannut juurikaan eroa muihin kasvovesiin. Kevyt kamomillan tuoksu oli miellyttävä. Voisin ostaa uudelleenkin.

Katy Perry Killer Queen's Royal Revolution
Hajuveden kylkiäisenä tullut kosteusvoide. Yllättävän kosteuttava tällaiseksi oheistuotteeksi. Tuoksujen parina myytäville voiteille tyypillisesti todella todella voimakkaasti hajustettu, mutta se ei haitannut, koska tykkään tosi paljon tästä tuoksusta.

2 kommenttia:

  1. Rosehip & Linseed Oil, aamen! En käsitä, jos joku pitäisi tätä parempana kuin edeltäjäänsä ainakaan tuoksun puolesta :D Tästä nykyisestä tulee mieleen joku pyykinpesuaine.

    VastaaPoista
  2. Pitää ehkä ostaa tuo Cienin silmänympärysvoide testiin seuraavan kerran kun kaurasydämiä Lidlistä hakee ;)

    VastaaPoista