2. helmikuuta 2018

Vuoden ekat loppuneet

Vuoden eka kuukausi oli kaikin tavoin hiljaisempi kuin edelliset kuukaudet. Niin myös loppuneiden osalta. Niitä on todella vähän ja kerrankin tarvitsi ottaa vain yksi kuva.


Oriflame Nature Secrets Shampoo - Nettle & Lemon
Rasvaisten hiusten shampoo on kestosuosikkini. En pese sillä aivan joka kerta, koska shampoo on aika kuivattava ja pesee narskuvaksi. Uusiutui Love Nature -linjan alle ja sitä onkin jo pullo odottamassa.

Oriflame HairX Advanced NeoForce Scalp Tonic
Toinen käyttämäni pullo ja vieläkään en tykkää. Ei tee juuri mitään muutosta, eikä kosteuta päänahkaa kuten toivoisin. Uutta en enää osta vaan etsin muun hiusveden.

I Love Whipped Sugar Scrub - Lemon Sorbet
Testiin joskus saatu ja koostumus on jännän tahmaisen ilmavaa. Seassa sokerirakeita, jotka ropisivat helposti lattialle. Siten kuorintateho ei ole paras mahdollinen. Tästä tuoksustakaan en kamalasti tykännyt, se oli jotenkin esanssinen. Tykkäsin enemmän Pink Marshmallowsta.

Sensodyne Vital
Kokeilin jos tämä olisi hieman auttanut hampaideni hienoiseen vihlontaan, mutten huomannut mitään eroa muihin hammastahnoihin.

EOS Lip Balm Blueberry Acai
Ehkä suurimpia kosmetiikkapettymyksiäni koskaan sen kaiken hypetyksen jälkeen. Kovaa ja vaikeaa levittää huulille, muodostaa huulten pinnalle vain kalvon, joka ei kosteuta yhtään. Käytin ehkä pari kertaa ja jäi pyörimään meikkipöydälle. Nyt haisee jo niin pahalta, että on mennyt pilalle.


2 kommenttia:

  1. Itse olen tykännyt noista EOS- huulirasvoista :p Levitys on helppoa ja pakkaus tosi söpö. Itsellä kosteuttaa huulia ihan mukavasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakkaus on kyllä söpö ja siksi ehkä halusinkin ostaa tuollaisen silloin kun ne tulivat suomeen. :) Ja en tiedä onko koostumusta muutettu nykyään, mutta silloin kun ostin nuo niin aika monessa blogissa valitettiin samaa.

      Poista