9. toukokuuta 2018

Loppuneet Huhtikuu '18


Edellisten loppuneiden perään heti viime kuun loppuneet, jotta päästään näissä ajan tasalle.


Nivea Men After Shave Balm - Sensitive
Joskus suuren maailmanlaajuisen hypen aikaansaanut tuote, joka ei minun iholleni tehnyt sen ihmeempiä primerina. Käytin loppuun päivävoiteen asemassa, mutta en osta enää lisää.

Oriflame Optimals Hydra Moisture Boosting Serum
Kivan kevyt ja geelimäinen, mutta hyvin kosteuttava seerumi. Talvella tarvitsi lisäksi yövoiteen, mutta keväällä riitti jo yksinäänkin. Voisin ostaa lisääkin.

Skin79 2x Super Beblesh Balm
Urakoin pois pyörimästä kaksi näytetuubia, jotka olivat keskenään hyvin samanlaisia. Harmahtava voide sulautuu ihonväriin loistavasti ja antaa puolipeittävän lopputuloksen. Arkikäytössä sopi hyvin kevyeksi meikkipohjaksi ja kesti kiiltelemättä pitkään. Voisin ostaa täysikokoisetkin joskus.

Oriflame Very Me Lip Crayon - Nougat
Hamstrasin näitä joskus varastooni sellaisen 6kpl ja sain ekan loppuun. Sävy on täydellisesti huulteni omaa sävyä vastaava, mutta pigmenttiä saisi olla hieman enemmän. Arkikäytössä kuitenkin sopiva nudepunieni alle ja toki käytän varastossa olevatkin loppuun. Ei enää myynnissä.


Delia Cameleo Kuivashampoo
Nousi heti suosikikseni. Hiuksissani vastaa ominaisuuksiltaan paljolti Batistea eli tekee hiuksista helposti puhtaan näköiset taas. Jättää hieman valkoista, mutta pöyhimällä siitä pääsee hyvin eroon. Tuoksuukin kivalta ja mikä parasta, on tosi halpaa. Muutkin ovat selvästi huomanneet sen, koska ekan kokeilun jälkeen halusin ostaa lisää. Kiersin kolme Tokmannia kaupungissa ja kaikista loppu. Lopulta ehkä kuukauden päästä näin hyllyssä uusia ja ostin neljä varastoon.

Flying Tiger Copenhagen Shower Gel - Cherry Blossom
Meni käsisaippuana pitkin hampain, koska haisee karmean pistävälle ja parfyymimäiselle. En tykännyt lainkaan.

Dove Regenerate Nourishment Shampoo
Perus markettishampoo, pesi aika hyvin. Hätätapauksessa voisin ostaa.

Jamela 24k Gold Under Eye Mask
Näytekappale, joka toimi ihan ok. Iho oli käytön jälkeen seuraavana aamuna paljon kosteutetumpi ja paremman näköinen. Vaikutus oli lyhytkestoinen ja näitä tulisikin käyttää kuurina, joten yksi ei vielä riitä pitkälle. Pysyi iholla tosi hyvin, aiemmat kokeilemani ovat tippuneet helposti tai liukuneet alaspäin. Liian kalliita kuitenkin, että hankkisin täyttä pakkausta.

3 kommenttia:

  1. Mä olen kans tykännyt Cameleo kuivashampoosta. Hyvä ja halpa. Ja tosiaankin välillä sen perässä saa suorastaan juosta, on se niin menevää sorttia;)

    VastaaPoista
  2. Jos en ihan väärin muista, niin olen nähnyt Delia Cameleo kuivashampoota myös Prisman hyllyssä, eli sieltäkin voi käydä katsomassa jos ja kun seuraavan kerran metsästät tuota lisää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset vinkistä, täytyykin etsiä jos olisi sitten kun nuo joskus alkaa olemaan lopussa :)

      Poista