17. lokakuuta 2012

Syyslomaostokset

Nyt tuleekin taas kauhea kasa ostoksia kun syyslomalla tuli käytyä shoppailemassa ja sitten vielä tuli Oriflamen paketti. Oriflamea lukuunottamatta nämä saattaa olla nyt vähään aikaan viimeiset ostokset, kun pitää vähän rajoittaa ;)

Ekaksi kävin hakemassa kotipaikkakunnan Halpa-Hallista vähän ruokaa ja samalla silmiin sattui huulikiilto poistomyynnistä. Siinä oli myös iso kasa kaikkia kynsilakkoja lumenelta ja lorkulta/maybellineltä. En millään muista kummalta, mutta oli kuitenkin sellaisia leveitä pulloja. Sävyt onneksi olivat tylsiä, ihan perus tummansinistä ja ruskeaa yms. niin ei tullut ostettua. Rimmelin Vinyl Max sävy Goddess kuitenkin lähti matkaan ja näitä pitää ehkä hakea lisää ;) Rakastuin niin täysin. Oma juttunsa tästä tulossa piakkoin.


Sitten oli Jyväskylän reissu ja se oli vähän laihanpuoleinen kosmetiikan puolesta. Kaikkea muuta kyllä löysin, mutta kaupasta en ostanut paljon mitään kosmetiikkaa. Kirppikseltä kyllä.

Kirppikseltä tuli mukaan nämä:

H&M Body Splash Drops Of Orange. Hieman vajaa pullo, mutta oli niin nätti, että halusin. Ja tuoksuu se ihan kivalta myös.

Kahdestaan oli myynnissä Catherine Arleyn 116 lakka jos nyt näin oikein tuon numeron kun se on vähän kulunut. En ole ennen kokeillut tätä merkkiä niin otin kun maksoi vain euron nuo molemmat. Vajaita kyllä, mutta olivat ihan kunnollisia. Sen kanssa oli myynnissä Lazordin lakka. Ei minkäänlaista numeroa tai nimeä sävylle enkä muutenkaan ole kuullutkaan merkistä.

Sitten oli pari uutta pulloa. Nekin eurolla. Söpö pastellipersikka Mavalan 90 Arosa. Tällaista vastaavaa sävyä mulla ei olekaan ja olen pitkään miettinyt tällaisen hankkimista. Kesällä taisi persikansävyiset olla suosiossa blogien perusteella. Toinen oli Wild'n Crazyn W40 Utopia. Oransseja mulla on vain ihan muutama ja tällainen liekehtivän oranssi on täydellinen syksylakka. Tulee mieleen pudonneet lehdet.

Kaupoista en ostanut kuin ihan muutaman jutun, houkutuksia kyllä oli. Seppälässä Models Owneja poistomyynnissä, mutta oli vähän tylsiä sävyjä. Citymarketissa oli uusia Essien lakkoja ja sitä tummanvihreää kuolasin lehdestä vaikka kuinka ja ne ruskeatkin oli kivoja. Mutta jätin ne nyt ostamatta. Sokos Emotionissa kävin katsomassa sitä Lady Gagan hajuvettä kun monet on sitä kehuneet oudoksi hyvällä tavalla. Ja mä rakastan kaikkea outoa ja tavallisesta poikkeavaa. Ja olihan se ihan jännä tuoksu, mutta melko lailla samankaltainen kuin jotkin jo omistamani halpistuoksut. Odotin jotain erikoisempaa. Musta neste kyllä oli jännän näköistä, ei onneksi värjännyt ihoa. Ja pullokin kaunis, mutta sain tuoksusta vain päänsäryn joten se ei taida koskaan tulla hajuvesihyllyäni koristamaan.

Sen sijaan ostin parit korvikset ja sitten lorkun Extraordinary Oilin kun Gliss Daily Oil Elixirini alkaa olemaan lopussa. Kävi kyllä vähän moka kun oli hieman kiire ja siellä oli saatavilla vain tällaista pulloa. Luin vain hintalapusta, että kaikille hiustyypeille, mutta kotona huomasin tämän olevan värjätyille. Siinä hyllyllä ei ollut kuin näitä punaisia, ei keltaisia/oransseja pulloja jotka on kaikille hiustyypeille. Värjättyjen hiusten öljylle ei ollut edes hintalappua kun en sitä huomannut vaikka katsoin tarkasti. No, ei kai tästä nyt suurta haittaa hiuksille ole vaikka tämä onkin värjätyille.

Toinen Costumen numerokin tuli ostettua kun oli vielä tuolla halvalla hinnalla. En sillä tavalla muotilehtiä lue, mutta Costume vaikuttaa ihan kivalta. Ja välissä oli myös BB -näyte, jota kokeilen kyllä innolla kun olen miettinyt millaista tuo on.






Sitten se Oriflamen tilaus. Tilasin ensinnäkin itselleni demotuotteita. Eli meille edustajille myynnissä olevia tuotteita joita ei ole vielä myynnissä ja pääsemme testaamaan niitä etukäteen. Hinta on huikean paljon alempi, esimerkiksi tuo Demin hajuvesi maksaa 49 euroa sitten kun se tulee myyntiin ja sain sen 15 eurolla.


Ekana noita uusia More By Demi -tuotteita. Niistä hajuvesi, suihkugeeli ja vartalovoi. Kerrostalossa asuessa vartaloni iho on hilseilevän kuiva. Omakotitalossa asuessa en ikinä rasvannut vartalon ihoa, koska ei ollut tarvetta. Nyt iho huutaa kosteutta ja kosteusvoiteet eivät riitä. Siksi valitsin vartalovoin. Sarja tuoksuu tosi ihanalta, joten näitä on ilo käyttää.

Demoina tulivat myös uusi Rock'n Passion tuoksu, kaunis Classic Chic Umbrella ja Wooden Massager Brush. Jos saisin sillä vähän pintaverenkiertoa vilkastettua. Viimeisinä superihanat uutuuslakat Oriflame Neo Chic sävyt Sugar Pink ja Mint Pear. Oi että tuo vihreä on ihana! Tulee mieleen sellaiset Fazerin jossain makeispussissa olevat Kiss Kissin tyyppiset karkit, mutta vihreänä ja niissä on jääkarhun kuva kääreessä. En nyt millään muista nimeä.

Nämä kaikki tulevat ekan kerran myyntiin jaksossa 15 (nyt menossa jakso 14)

Tässä vielä Neo Chicit tarkemmin






Sitten on edustajien poistomyynnistä Radiant Lights hajuvesi ja Wellness Body Fat Analyser. Lisäksi vielä tosi erikoinen puuteri, Giordani Gold Lustre Loose. Siitä tulee ainakin oma juttunsa aika pian, koska en ole tuollaista ennen nähnyt. Rasva-analyysimittarin tilasin asiakkaita varten, koska ennen joulua järjestän kanta-asiakkailleni illan, jossa mittaan ihoanalyysimittarilla ihon ominaisuudet ja nyt saa sitten tälläkin halutessaan rasva-analyysin.


Sitten vielä normaalihintaiset

Käsisaippuana upea uusi tuoksu Discover Taj Mahal Oriental Sunrise. Sitä myös suihkugeelinä. Oli niin hyvä ja täyteläinen itämainen tuoksu.

Suihkugeeleinä vielä tilasin Coctails And The City sarjan Flirty Bella -drinkin tuoksuisen. Näitä oli kaiken kaikkiaan kolme erilaista Oriflamelle kehitettyä drinkkiä ja niistä oli samantuoksuiset tuotteet sekä esitteessä ohjeet niiden tekoon.

Nature Secretsiltä Aloe Vera & Watermelon suihkugeeli, vartalovoide ja palasaippua. Tuoksui niin herkulliselta, ihan tuli joku limsa mieleen.

Optimals Matte Touch Face Blotting Tissues kiillonpoistopaperit. Nämä tilasin jo pari kuukautta sitten, mutta ne ovat niin suosittuja, että sain vasta nyt.


Ilmaiseksi sain Nature Secrets Laventeli & Viikuna suihkugeelin sekä samantuoksuisen Body Mistin ja Milk & Honey Gold päivävoiteen.


Kuvista unohtui jouluksi ostamaani Gingerbread käsinestesaippua, tätä mulla on suihkugeelinäkin. Ihana piparin tuoksu. Feet Up Fresh Glow Pink Grapefruit Foot Deodorant, joka oli edustajien poistomyynnissä. Meikatessa hiuksetkin meinaa aina sotkeentua meikkiin, joten tilasin myös Hydra Optimum Headband -hiuspannan.


Asiakkaille tilasin kasan hajuvesinäytteitä, koska jouluksi kasaan kanta-asiakkaille pikkuisen yllätyspaketin, jossa on näytteitä ja täysikokoisiakin tuotteita(kuten vaikka nuo tilaamani tuoksut, koska hajuvesiä mulla on tarpeeksi jo). Kiittääkseni kuluneesta vuodesta. Kolme eniten ostanutta palkitsen myös muilla täysikokoisilla tuotteilla. Tähän satsiin tilasin näytteet More By Demiä, Rock'n Passionia ja Sparkle In Parisia.

2 kommenttia:

  1. Oi, tuo Rock n' passion tuoksu ja Milk & honey kasvovoide vaikuttaa mielenkiintoisilta!!
    Mielenkiinnolla nuuhkin tuota Taj mahal-tuotteiden tuoksutäplää kuvastosta, mutta siinä ei vaikuttanut niin kivalle kuin kuvittelin... Pitää vielä kypsytellä, josko kuitenkin tuon nestesaippuan tilaisi jossain vaiheessa testiin :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä tuo Taj Mahal tuoksuu kuvastossa vähän turhan pistävältä, tuotteessa tuoksu on selvästi paljon pehmeämpi. Sellainen lämmin itämainen luumun tuoksu johon vanilja tuo makeutta tehden siitä karkkimaisen. Tulee ihan mieleen yksi mun hajuvesi josta tykkään tosi paljon. Joten jos sellaisesta tykkää niin kannattaa kokeilla :)

      Poista