21. kesäkuuta 2013

Lomaostoksia

Pari tuntia ehtii olemaan kotona ja sitten taas menoksi juhannuksen viettoon. No, kerkeää sitä olemaan kotona myöhemminkin. Loman aikana on tullut kaksi Oriflame -pakettia sekä reissuilta tarttunut mukaan yhtä sun toista kosmetiikkaa.

En nyt alkanut sen kummemmin erittelemään mitkä tuotteet ovat Oriflamen jaksosta 7 ja mitkä jaksosta 8 kun en oikein itsekään muista jokaisen kohdalla ja aika ei riitä lähetyslistojen tarkisteluun. Kommentteihinkaan en ole ehtinyt vastailemaan tai edes julkaisemaan niitä, mutta ensi viikon lopulla kyllä on siihen aikaa viimeinkin.


 Demoja tilasin vain kaksi eli tosi ihanan vähän joltain limsalta tuoksuvan Nature Secrets Ginseng & Passion Fruit suihkugeelin sekä 2FX Overblack mascaran kun se vaikutti mielenkiintoiselta.


 Katalogista tilasin Feminellen intiimipesunesteen toisen kevään/kesän uutuustuoksun, toinen mulla on jo. Uusi LipSpa Therapy huulirasva kun viimeinen on lopussa. Lisäksi Oasis Fresh Dawn Face Mistin kun toinen kasvosuihkeeni on lopuillaan. Kolmen puun siitepölylle allergisena kasvosuihke on ollut korvaamaton yllättäen. Jo viime keväänä hetkinä, jolloin silmiä kutitti älyttömästi, suihkautin kasvoille suihketta ja kutina oli poissa.

Poistomyynnistä ostin Pure Nature Organic Citrus & Eyebright Eye Gelin, sitä olen yrittänyt tilata kolmesti aikaisemmin ja se on aina loppu. Nyt viimein sain omani. Tilasin myös uudet Natural -irtoripset, koska ne ovat niin mahtavat. Ei liian irtoripsimäiset vaan luonnollisen näköiset, mutta tuovat silti huomattavasti lisää pituutta ja tuuheutta. Niitä ei tämän jälkeen enää kai saa niin piti ostaa toiset varastoon.


 Ilmaisina demoina sain innolla odottamani Studio Artist Gel Eyelinerin, pitkään mietin, että milloinkahan Oriflame tekee oman geelilinerin ja nyt se on viimein täällä! Optimals Smooth Out Eye Cream menee myyntiin, koska se on anti-age -tuote.


 Ilmaisina tuotteina tuli kaunis Milk & Honey Gold Luxury Edition Soap Bar. Sen varmaan pidän itse. Samoin pidän itse Discover Aloha Beach Body Scrubin. Mutta muut eli Essentials Hydrating Face Mask(mulla on jo yksi), Hair X Gloss Booster Spray(mulla on jo kolme näitä), Happy Skin Body Lotion ja Discover Aloha Beach suihkugeeli(mulla on jo yksi) taidan laittaa myyntiin.


 Kaupoista tuli ostettua sitten minulle uuden merkin eli Berangén valkoinen luomiväri, kunnollista valkoista luomiväriä oon etsinyt jo kauan, ehkä tämä olisi sellainen. Sävy on Blanc Fever N°3. Hawaiian Tropicilta piti sen aurinkorasvan lisäksi ostaa Lime Colada -kosteusvoide kun purkki oli niin houkutteleva. Cittarin poistomyynnistä Trind Cuticle Balsam jos vaikka sillä saisin oikean käden kynsinauhat kuntoon. Vasemmassa kädessä ei ole mitään ongelmaa, mutta oikean käden kynsinauhat ovat aivan järkyttävät ja koko talven olen kokeillut eri tuotteita niiden hoitoon, mutta mikään ei tunnu auttavan. Uudet kuivashampoot kiinnostavat aina ja halusin jo pelkän pullon takia saada Gaughan Attitude Dry Shampoon.

Lisäksi löysin aivan ihastuttavan retrotyylisen kirppiksen, joka upeiden vintage-vaatteiden ja tavaroiden lisäksi myi mm. luonnonkosmetiikkaa ja Tangle Teezereitä ja sellainenhan oli pakko saada kun viimeinkin löytyi. Luonnonkosmetiikkaa en ehtinyt tutkiskelemaan niin paljoa, että olisin jotain ostanut. Kirppis oli täynnä kaikkia Marilyn-kylttejä, mutta suurin osa ei ollut myynnissä ja myyjäkin oli meikannut itsensä pin-up tyylisesti. Yksi kyltti oli myynnissä ja sen nappasin heti mukaani


 Mielettömän ihana paikka ja pakko kyllä käydä uudelleen heti kun vain on mahdollista.


Ei shoppailua ilman kynsilakkoja. Vaikka mun piti kyllä vähentää niiden määrää, mutta kun lempimerkiltä tulee uusia sävyjä niin niitä on saatava. Cocktail Colour -kokoelmasta olisin voinut ottaa vaikka kaikki, mutta päätin ottaa vain yhden ja arvoin hyllyn edessä vaikka miten kauan minkä haluan. Kaikki niin kivoja. Päädyin pirteään vihreään sävyyn Cutie Colada. Metal Rusheista valitsin Gold Save The Queenin, joka on tuollainen vihertävän kultainen ja pronssinen duochrome. Lorkun Confettia en onnistunut saamaan itselleni silloin, mutta Maybellinen Color Show Polka Dots sävy Chalk Dust taitaa käytännössä olla dupe sille. Muutkin kokoelman sävyt olivat ihania, käytännössä samanlaisia, mutta vain värillisellä pohjalla. Siksi otin kirkkaalla pohjalla tuon kun se käy minkä tahansa lakan päälle.


Oikein hyvää juhannusta kaikille lukijoille ja blogissa vierailijoille!

2 kommenttia:

  1. Moikka! Olen jo tovin lukenut blogiasi, mutten ole muistaakseni kommentoinut. :) Mihin laitat tuotteet myyntiin, blogiisi vai johonkin muualle? Mä voisin olla kiinnostunut suihkugeelistä, naamiosta ja hiussuihkeesta, jos ehdin, ja jos ne saa suht edullisesti. :) Mulle voi laittaa myös suoraan mailia mari_s_02@yahoo.com.
    Mukavaa juhannuksen ja kesän jatkoa! :)

    VastaaPoista
  2. Tuotteet tulee myyntiin tuolla yläpalkissa olevalle myynnissä-sivulle. Eilen lisäilin kaikki puuttuvat tuotteet sinne. Jokaisesta on merkitty hinta, jolla niitä myydään Oriflamella/kaupassa, jotta jokainen tietää paljonko ne maksaa. Niistä saa sitten tarjota sopivaksi katsomaansa hintaa ja hyväksyn tarjouksen jos hinta sopii myös minulle. Tarjota voi sähköpostilla tai kommentilla(en julkaise kommentteja). Joten jos olet kiinnostunut niin siitä vain tarjoamaan. :) Hauskaa kesän jatkoa myös sinulle :)

    VastaaPoista