11. kesäkuuta 2013

ShamPOO

Taas on vähän vierähtänyt edellisestä postauksesta kun mun piti lähteä parin päivän reissulle, mutta se reissu venähtikin sitten "vähän" eli viikon mittaiseksi. Hauskaa kyllä oli ja viisaana tyttönä unohdin aurinkovoiteet kotiin, joten poltin käsivarteni ja decolteen, mutta ihme kyllä kun punoitus hävisi niin olin ruskettunut hieman! Harvinaista herkkua minulle.

Hätävaraksi kyllä ostin heti tilaisuuden tullen myös aurinkovoiteen, joka on postauksen lopussa.


Reissuun otin mukaan rohkeasti shampoon ja hoitoaineen, joita en ollut etukäteen kokeillut. Yleensä kokeilen matkakäytössä olevia ensin, jotta tiedän niiden oikeasti toimivan. Tälle reissulle otin mukaan Miss Me Colen lentokonesetin, jossa on It's A Sham...poo -shampoo ja Head Start -hoitoaine. Tämä setti on normaaleille hiuksille, mutta mulla on myös värjättyjen hiusten setti.

Molemmat tuotteet tuoksuvat tosi hyviltä, ne myytiin suljettavassa meikkipussin tyyppisessä pakkauksessa ja tuoksu tuli muovin läpi. Tuoksu on ihana kukkaisen vaniljainen ja hyvin makea. Muistuttaa jostain hajuvedestä vähän, mutta en kyllä muista sen hajuveden nimeä.

Silloin kun ostin nämä, taisin blogiin kirjoitella, että toivottavasti tuon shampoon poo-loppu ei pidä paikkaansa. Useimmat varmaan tietävät, mitä tuo tarkoittaa ja loput voivat tarkistaa sanakirjasta. Valitettavasti shampoo kyllä oli nimensä veroinen. Otsikkoonkin olisi voinut väännellä vaikka mitä tuosta nimestä, mutta päädyin nyt pysymään ihan asiallisella linjalla :D


Shampoo on kirkasta ja aika löysää koostumukseltaan. Ei vaahtoa kovin paljon ja siten se on hyvin hankala saada levitettyä päähän. Ja sen takia sitä myös tarvitsee aika paljon, tuosta tuubista ei riittänyt omiin pitkiin ja paksuihin hiuksiini kuin 6 pesukertaan. Shampoon voimakkaasti pakkauksen läpi tunkeva tuoksukin oudosti hävisi lähes olemattomiin hiuksissa.

Edellämainitut ominaisuudet olisi annettavissa anteeksi jos shampoo muuten hoitaisi hommansa hyvin, mutta kun ei hoida. Ikinä en ole käyttänyt näin huonoa shampoota. Se tekee hiuksista karheat, raskaan tuntuiset ja ennen kaikkea likaisen tuntuiset. Tuntuu kuin hiukset edelleen olisivat rasvaiset enkä edes reissussa käyttänyt mitään muotoilutuotteita. Silti pesuteho oli olematon. Hiukset kyllä näyttivät suunnilleen puhtailta(ehkä aavistuksen rasvaisilta), mutta eivät ilmavan kevyiltä. Tuntui, että päässä on hiusten tilalla kasa olkia ja se tunne jatkui kuivia hiuksia koskiessa.


Hoitoaine oli onneksi aavistuksen parempi. Koostumukseltaan tosi tosi jäykkää ja sitäkin tarvitsi paljon, koska vaikka se oli niin täyteläistä, katosi se silti hiuksiin saman tien. Silotti hiuksia kohtuullisesti ja teki latvoista melko takuttomat, mutta siinä ei ollut mitään mikä tekisi siitä hyvän. Mitäänsanomaton muiden halpojen hoitoaineiden massaan katoava tapaus.


Pakkaukset ovat kivan näköisiä, muistuttavat taas vähän Soap & Glorya ja pakkaustekstitkin ovat kivat, samoin nimetkin, vaikka shampoon nimi nyt on vähän epämääräinen. Olisin niin kovasti halunnut tykätä näistä, mutta nähtävästi tuotteissa on panostettu enemmän noihin pakkauksiin kuin itse sisältöön.

Sitten siihen hätäostoon, aurinkorasvaa on kaapissa vaikka miten paljon, mutta ne eivät auta mitään jos ne ovat siellä kaapissa eivätkä matkassa mukana. Siksi pienessä kiireessä kävin ostamassa aurinkorasvaa ja otin ensimmäisen mikä vastaan tuli. Se onneksi sattui olemaan ihanaa Hawaiian Tropicia, jonka maahantuonti taisi loppua jos nyt oikein muistan. Joten viimeiset purkit olivat myynnissä. Tuoksuukin hyvältä, minun mielestäni  makean vaniljaiselta banaanilta. Onkin muuten eka banaanin tuoksuinen tuote jonka olen omistanut. Vaikkakin tuoksusta tulee vähän ikävät vibat kun kokeilin banaanilettuja, jotka olivat aivan järkyttävän hajuisia ja makuisia. Onneksi en ole ainoa joka on epäonnistunut niiden kanssa. Silti noita lettuja kehutaan ympäri blogeja. Pystyykö joku oikeasti syömään niitä...2 kommenttia:

  1. Vitsit, nuo banaaniletut on mun sunnuntaiaamupala! :D Ne on niiiin hyviä. Eikä musta tuoksu yhtään pahalle... Miten ne sulla sitten feilas?

    Jos teen vain itselleni, käytän 1 banaanin ja 1 munan. Jos kahdelle, tuplaan ainesosat. Laitan siis ilmeisesti vähemmän munia kuin monet ja murskaan ne yhteen vain haarukalla, mutta paistaminen on silti helppoa: levy neloselle (asteikolla 1-6), voita pannulle ja siihen noin kahden ruokalusikallisen kokoisia pikkulättyjä. Mun paistinpannulle mahtuu paistumaan siis neljä lettua kerrallaan. Mustikat ja rahkan/turkkilaisen jogurtin seoksen lisään vasta valmiiden lättyjen kanssa lautaselle :)

    Onhan ne nyt koostumukseltaan vähän höttöisiä, mutta maistuu niiiin hyvälle! Varsinkin, jos lisää vähän kanelia taikinaan :)

    VastaaPoista
  2. Pitää ehkä joskus kokeilla tehdä uudelleen niitä tuolla sun ohjeella jos onnistuisi paremmin. :) Mun letut ei vaan pysyneet yhtään kasassa ja oli hankala saada ne käännettyä. Haju oli paha ja ne maistui oikeastaan vain lämpimältä banaanilta.

    VastaaPoista