20. heinäkuuta 2013

Loppuneita

Tällä kertaa loppuneissa on paljon blogissa jo nähtyjä tuotteita, koska kesälomareissuille olen aina ottanut mukaan vain aikaisemmin testaamiani tuotteita, jotta voin olla varma, että ne myös toimivat. Matkalla ollessa ei ole kiva huomata vaikkapa, ettei mukaan otettu shampoo pesekään hiuksia kunnolla.


 Blogissa jo aikaisemmin nähtyjä loppujia ovat Born To Bio -shampoo, Nivea aurinkovoide sekä I Love... Raspberry & Blackberry kuoriva suihkugeeli...


...sekä Miss Me Cole matkatuotteet, Manu Style -kynsilakanpoistolaput ja Oriflame Matte Control Foundation sävyssä Porcelain.


 Oriflame Swedish Spa Refreshing Anti-perspirant deodorantti loppui, yleensä dödöt eivät blogiin päädy, koska niissä ei minun käytössäni ole suurempia eroja. On vain nämä "tavalliset" dödöt sekä HG -tuotteeni Rexona Maximum Protection, jota ilman en enää voisi olla. Swedish Spa saa kuitenkin maininnan blogissa superhyvän tuoksun takia. Tuoksu on raikas, puhdas, tyttömäinen ja silti koin sen jotenkin lohduttavaksi. Tätä käyttäessä tylsän arki-illan paras hetki oli kun suihkun jälkeen laittoi tätä kainaloon ja ihana tuoksu seurasi mukana, ei kuitenkaan liian voimakkaana. Deodorantissa pitäisi olla minttua ja kommenteissa on kehuttu mintun tuoksua, mutta en kyllä haista siinä minkäänlaista minttuun viittaavaakaan tuoksua. :D Enkä osaa muutenkaan yhtään kuvailla miltä tuo tuoksuu.


Vessatuoksuna kohtalonsa koki pikkuinen 15ml pullo Betty Bardayn Woman No3 tuoksua. Sain sen jostain joskus ja se on niin pistävän tuoksuinen ihollani, etten pysty käyttämään sitä. Haisee pahalta ja menee päänsärkytuoksuihin. Vessatuoksuna ei ollut aivan niin pistävä kuin iholla, joten menetteli.


Kaksi ripsiväriä on aika heittää pois. Anytime Lash Decorator on ikivanha enkä ole käyttänyt sitä kuin joskus varmaan 5 vuotta sitten. Kaappia siivotessa se kuitenkin löytyi sekalaisten rojujen seasta. Massa yllättäen on aivan kunnossa koostumukseltaan, mutta ripsiini en tätä uskalla enää laittaa.

Isadora Flashy Curl -mascara  sävyssä Black Brown oli kuivunut. Sen sain Isadoralta testattavaksi pari vuotta sitten ja siitä tuli heti suosikkini joksikin aikaa. Erotteli hienosti, toi tuuheutta ja nimensä mukaisesti myös taivutti ripsiä erinomaisesti. Massakin oli minun makuuni sopivaa, melko kuivaa ja se vain parani käytön myötä. Mutta sitten löysin parempia mascaroita ja tämä jäi vain pyörimään. Nyt kun kävin mascaroitani läpi, oli se kuivunut lopullisesti ja muutenkin se on niin vanha etten sitä käyttäisi.


Pikkuruinen pullo Wet n Wildin Base Coatia loppui. Useampi aluslakkapullo saisi olla näin pieni, koska tämän ehtii hyvin käyttää ennen kuin se alkaa paksuuntumaan tai menemään muuten huonoksi. Aluslakka oli aika ohutta ja sitä hädin tuskin huomasi kynnellä kuivumisen jälkeen. Näin ollen se ei erityisemmin tasoittanut kynnen pintaa, mutta muuten hoiti hommansa hyvin. Kuivui lähes saman tien ja suojasi kynttä värjäytymiseltä erinomaisesti. Sitä on onneksi vielä toinen pullo jäljellä.


Oriflame Oasis Warm Sunset -saippuapala loppui ja arvatkaa muistinko ottaa palasta kuvaa ennen käyttöä. Oasiksen kaksi tuoksua olivat hetki sitten Oriflamen uutuuksia, mutta niistä ei ollut saatavilla näytteitä, joten tilasin saippuapalan Warm Sunsetista "näytteeksi". Fresh Dawnia tilasin suihkugeelin vastaavaan tarkoitukseen. Warm Sunsetin tuoksusta en erityisemmin pitänyt. Freesialta, ruusuilta, jasmiinilta, vaniljalta ja valkoisilta puilta tuoksuva saippua oli liian pistävän tuoksuinen. Oletettavasti jasmiinin takia, koska sen tuoksusta en erityisemmin pidä. Itse saippua taas oli peruskamaa eli pesi hyvin, mutta kuivatti jonkin verran.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti