19. joulukuuta 2013

Postissa tulleita

Näin joulun alla eri blogeissa on hurjan paljon toinen toistaan kivempia arvontoja (klikkailkaahan itsenne lukijaksi niin saadaan tähänkin blogiin sellainen kun luku on kolminumeroinen). Yleensä en voita mitään vaikka kaikkiin itseäni kiinnostaviin arvontoihin osallistunkin. Mutta nyt onnetar suosi ja minäkin voitin jotain peräti kahdesta :)


Keyword: Love -blogissa oli arvontaviikko ja sieltä voitin Elie Saab Le Parfum Intensen! Minulle olisi kelvannut mikä tahansa arvontaviikon palkinnoista, mutta eritoten tämä. Ostin Le Parfum Intensen äidilleni joululahjaksi ja haaveilen itsekin tuoksusta. Opiskelijan budjetti venyi kuitenkin vain tuon joululahjan ostoon, enkä tilannut tuoksua itselleni. Kai se sitten oli jotain hyvää karmaa kun juuri tuon voitin.

Yleensä en tämän tyyppisistä tuoksuista tykkää. Ruusu ja jasmiini erikseen tai yhdessä ovat minulle useimmiten resepti päänsärkyyn niin kuin kaikki pistävät tuoksut yleensäkin. Mutta tämä on pehmeän makea, voimakas, mutta ei päällekäyvä. Tuoksu myös kestää pitkään iholla. Sopiva iltatuoksuksi, mutta omassa käytössäni myös päivälläkin, koska päivätuoksuissakin tykkään aika voimakkaista. Ja lisänä vielä todella kaunis pullo.


Toinen voitto napsahti kohdalle Ripsarit Poskilla -blogista, jossa oli houkutteleva pika-arvonta. Palkinnossa oli Avon Super Shock -ripsari sävyssä Black ja Avon on merkki, jota en ole kovin paljon testaillut niin tätä kokeilen mielelläni. Sitten oli Avonin Colortrend rajauskynä sävyssä Smokey Purple ja sitä väriä mulla ei vielä olekaan, mustan ja ruskean lisäksi mulla on vain vihreä ja sininen. Rimmelin huulipuna sävyssä Rose Passion kelpaa myös vallan mainiosti, koska lempparihuulipunani on juurikin näitä violettihylsyisiä, joten laatu ainakin on loistava. Hyviä kasvokuorintoja ei voi olla liikaa, joten testaan mielelläni millainen Louis Widmerin Skin Appeal on.

Nämä arvontavoitot ovat mukavia juurikin ennen joulua, koska en Oriflame -edustajuuteni alkamisen jälkeen ole juurikaan saanut kosmetiikkaa joululahjaksi. Sukulaiset ajattelevat etten tarvitse mitään. Vaikka mulla onkin kosmetiikkaa onnistuneesta vähennysprojektista huolimatta ihan hyvä määrä vielä, niin jokainen kosmetiikkahörhö tietää kuinka kivaa sitä on saada joululahjaksi. Toimikoon nämä palkinnot etukäteisjoululahjana. :D Kiitos vielä tätäkin kautta Jonna ja Satu! :)

Tuossa vielä pikaiset swatchit kynästä ja huulipunasta


Sitten postissa tuli joulukortti CupCakez -blogin Saralta. ^^ Jouluisin en kauheasti kortteja saa(enkä kyllä muutenkaan :D) ja tänä vuonna näiden lisäksi tuskin mitään kortteja tulee. Se on näitä nykyajan huonoja puolia kun kortin sijasta laitetaan viesti Facebookissa tai lähetetään tekstari. Kortti ilahduttaa aina ja niin teki tämä söpö korttikin, joten suuri kiitos Sara! :) Mukaan oli lisäksi laitettu vielä jouluisia water decaleja, nyt ei tarvitse enää miettiä millaiset joulukynnet teen. :)

Ja olihan tuossa toisessa arvontapalkinnossakin mukana kaunis kortti, joten tämän vuoden joulukorttisaldo on jo ennätykselliset kaksi.


Ennen joulua tuskin enää mitään varsinaisia kosmetiikkapostauksia teen, joulun ajaksi ajattelin ajastaa muutamia muita postauksia kuten blogeissa pyörineen 24 jouluista kysymystä, all about my hair tagin ja muuta vastaavaa. Joulun jälkeen sitten taas tulee ihan kunnon postauksia :) Huomenna on viimeinen työssäoppimispäivä(sen jälkeen alkaakin urakka laittaa kynnet taas kuntoon, etenkin kynsinauhojen osalta, siinä syy miksi blogissakaan ei ole kynsiä näkynyt aikoihin) ja sitten lähden vanhempien luokse jouluksi eikä siellä ehdi postauksia kirjoittelemaan.

4 kommenttia:

  1. Helpotus, että tuli ehjänä perille. Noiden tuoksujen kanssa, kun saa aina pelätä, kun sen verran kovaa kyytiä saavat. Kesto on tuossa Elie Saabin Intensessä aika käsittämätön, ehkä pitkäkestoisin kaikista omistamistani hajuvesistä. :) Ihanaa joulua ja ilmeisesti tuoksun oli tarkoitus tulla juuri sinulle, myös sen random.orgin mukaan. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin olit sen pakannut kun ei paketissa ollut ainuttakaan lommoa tai muuta vikaa. :) Itsekin lähetin tuoksun pari viikkoa sitten ja siinä kyllä saa pelätä miten sille käy. Omasta tuoksuvalikoimastani Elie Saabin haastajaksi kykenee ainoastaan Diorin Hypnotic Poison, se on myös sellainen joka kestää ja kestää. Oikein hyvää joulua myös sinulle :)

      Poista
  2. Ihanaa, että suo on onni suosinut parissa arvonnassa nyt! :) Itse tykkään tosi paljon tosta Louis Widmerin kasvojenkuorinnasta :)

    Mulle tuli nyt hyvä mieli, kun sait pari jouluista korttia, toivotaan että saat niitä vielä lisää ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätyin kyllä itsekin, että voitin jotain :) Yhden kortin sain lisää vielä eilen kun työssäoppimisohjaajani ja kaksi muuta samalla osastolla työskentelevää ihmistä antoivat mulle lahjan ja kortin. Ja torstaina sain paikan johtajalta joululahjan :)

      Poista