4. huhtikuuta 2014

Beautifyn paketti

Kovasti odottamani palkinto Beautifyn kilpailusta tuli tänään ja kuumeesta huolimatta lähdin hakemaan sitä postista. En malttanut odottaa, että olisin terve vaan halusin päästä tutkimaan Lushin tuotteita heti. Ovathan nämä ensimmäiset Lush -tuotteeni ja kaiken Lush -hehkutuksen takia odotukseni toki ovat kovat niitä kohtaan. Ja muutenkin jo pahvin läpi hyvältä tuoksuva paketti piristi muuten niin ankeaa oloa.


Paketista paljastui tällaista


Rub Rub Rub Shower Scrub on pirteän väristä sinistä kuorinta-ainetta, jota voi käyttää Lushin sivujen mukaan myös shampoona. Mulla ei ole kolmea miestä kylpyammeessa, eikä edes yhtä, eikä koko ammettakaan, joten toivottavasti tämä ajaa sen asian. Kevätsiivousta temppuileva ihoni juuri nyt tarvitseekin ja kuorinta tuoksuu omaan nenääni ihan sellaisilta isoilta purkkapalloilta joita saa niistä automaateista.


 Ultrabalmia kokeilen mielenkiinnolla, Oriflamen Tender Caren eri tuoksujen suoranaisena keräilijänä on kiva kokeilla välillä muutakin tälläista jokapaikan voidetta. Saako Tender Care tästä haastajan... Tuoksu on aika vahamainen tai kynttilämäinen ja siitä en niin pidä, mutta plussaa siitä, että tämä sisältää tasan kolmea ainesosaa eikä yhtään enempää.


It's Raining Men oli ennen palasaippuana, mutta se tuli niin suosituksi, että siitä tehtiin myös suihkugeeli, joka tuoksuu toffee fudgelta, appelsiinilta, bergamotilta, lootukselta ja hunajalta. Hunajantuoksu ei ole lemppareitani(olen allerginen hunajalle syötynä ja tuoksu tuo mieleen ikäviä muistoja kohtaamisista hunajan kanssa), mutta tässä tuoksu on saatu ihan kivaksi vaikkakin hyvin hunajainen se on. Kuin haistelisi hunajapurkkia. Saa nähdä tulevatko tuoksun muut vivahteet esiin kun tuote pääsee käyttöön.


Viimeisenä tuote, joka aiheutti laatikon tuoksumisen. Carrot Soap -palasaippua. Pirteän keväinen ja pääsiäinenkin on pian tulossa, joten sopii ajankohtaan. Omaan palaani ei tosin tuota pupunmallista sydäntä tullut mukaan. Porkkana on myös sellainen jonka tuoksusta en taas kerran allergian takia pidä, joten olin vähän epäilevä. Mutta pala ei oikeastaan tuoksu porkkanalta lainkaan vaan raikkaan makealta. En millään saa mieleeni missä olen samanlaiseen tuoksuun törmännyt, mutta tuo kuitenkin tuoksuu hyvältä. Ja voimakkaalta, hetken auki oltuaan koko olohuone tuoksui tältä. Ja olohuoneeni on sentään lähes puolet koko 61,5 neliön asunnostani.

Tämä pitää ottaa piakkoin käyttöön, jottei tuoksu ehdi laimeta kuten olen muista blogeista lukenut Lushin saippuoista. Ja muutkin on käytettävä pian, koska Lushin tuoreet tuotteet ovat sellaisia joita ei haudota vuosikausia kaapissa.


Ensi viikolla pitäisi myös tulla LivBox toivottavasti, koska se luvattiin huhtikuun alkuun. Doven pakettia odottelen edelleen, siitä on kuitenkin jo aikaa kun kysyivät yhteystietoja. Joku ilmeisesti tykkää syödä mun paketteja isommilta kosmetiikkafirmoilta kun ensin katosi se Garnier ja nyt Doveakaan ei näy missään.

2 kommenttia:

  1. Mulla on tuo Ultrabalm huulirasvana ja kynsinauhavoiteena. Tuoksu/maku on aika ruusumainen oikeastaan. Ei ole mennyt pahaksi vaikka päiväysvanhana vielä käyttelenkin sitä. Joskus laitan yökäsivoiteeksi, mutta mikään huippuravitseva tuote tuo ei minusta ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä tietää, ettei tuoksu ole käytössä noin vahamainen mitä se purkista haisteltuna on. Omaani en ole vielä ottanut käyttöön. Kiva myös, ettei se mene heti päiväyksen jälkeen huonoksi, koska mulla tuollaiset voiteet kuluu tosi hitaasti ja Ultrabalmia on tuossa purkissa kuitenkin aika paljon.

      Poista