21. huhtikuuta 2014

Lomaostoksia

Pääsiäisloma alkaa pian olla ohi ja toivottavasti kaikilla oli mukava pääsiäinen. Lauantaina kävin pitkästä aikaa Keskisellä, se on naapurikunnassa, mutta silti siellä tulee käytyä harvemmin. Viimeksi kävin joulun jälkeen. Mun ei pitänyt ostaa juurikaan mitään kosmetiikkaa, vain Escadan tuoksu. Mutta se vähän lähti käsistä.



Ensinnäkin ostin sen suunnittelemani Escadan Born In Paradisen, koska sen tuoksu on minun makuuni sopiva, pidän tyttömäisen makeista hedelmätuoksuista ja Pina Colada on yksi suosikkidrinkkini. Juuri sopiva kesätuoksu.


Kuivashampoita oli tullut uusia valikoimaan, joten niitä halusin tietty testiin. Kauan etsimääni Batisten Cherryä oli viimeinkin tullut, mutta vain pikkupullona.

Minulle kaksi ihan uutta merkkiä, Salon Selectives Green Apple sekä Insette Natural. Niitä testaan innolla.


Ja vaikka kosmetiikkakaappini on täynnä suihkugeelejä niin silti sorruin yhteen. Tangolta Cherry -suihkugeeli ja Possibilityltä Lemon Cheesecake -kuorinta. Possibilityä näin Keskisellä ekan kerran viime kesänä ja jos I Love... -tuotteita haukutaan Philosophyn jäljitelmiksi niin Possibility on sitä vielä enemmän. Reseptit ja kaikki mukana tuubissa. Kesällä en noista juurikaan ollut kiinnostunut, mutta nyt kun nuo olivat euron torilla niin ostin yhden.


Kynsilakkojakin oli vaikka mitä upeita uutuuksia W7 -merkiltä. Indietyyppisiä mustavalkoisia glitterlakkoja, joissa oli jotain flakies -hiutaleita mukana ja samat pinkkinä sekä muutkin uudet glitterlakat olivat toinen toistaan upeampia. Säilytin onneksi tässä malttini ja ostin vain Magic Beadseja sävyssä Pick and Mix. Mikrohelmet ovat olleet ostoslistalla sellaisen pari vuotta, joten oli aika ostaa niitä.

Kolme asiaa ovat sellaisia, joilla minut saa ostamaan asioita. Ruusukulta, kirsikkaan liittyvät jutut sekä hologrammijutut, joten en voinut vastustaa kun näin söpön pikkuisen Revlonin harjan.

Etsiskelin myös jos myynnissä olisi ollut Palaset -laatikostoja tai jotain vastaavia, mutta niitä ei ollut. Löytyi kuitenkin pikkuinen teline alle kahdella eurolla, joten ostin sen. Tuohonkin saa kivasti siveltimiä ja muuta pientä.



Varsinaisen kyläkaupan osuus oli siinä, mutta sitten vielä kävimme siinä vieressä Mikko Keskisellä ja siellä kosmetiikkaosastolla silmiin osui "Tästä kaikki 5€" -ständi. Löysinkin sieltä pari aarretta. No7 Beautiful Skin Foaming Cleanser normaalille ja rasvoittuvalle iholle. Pullo vaan vuotaa jostain, en tiedä mistä. Oli vähän kastellut pussissa muita tavaroita. Ei onneksi ollut ehtinyt vuotaa pahasti.

Toinen oli No7 Calm Skin Redness-relief balm. Seerumini loppuikin hetki sitten ja en ole saanut aikaiseksi ostaa uutta, joten tämä tuli kuin tilauksesta. Viime postauksessa näitte, että punoitusta on ihan kiitettävästi. Pullokin on kaunis.

Nuo ovat ekat No7 -tuotteeni ja merkki ei ole aiemmin kiinnostanut minua erityisemmin, joten niistäkään ei ole juurikaan ennakko-odotuksia.

Kasassa olisi ollut vaikka mitä muutakin kivaa, mutta maltoin nyt sentään mieleni ja jätin Garnierin Optical Blurrit ja kaikenmaailman eri merkkien BB-voiteet sinne. Ja No7 -tuotteitakin jäi ostamatta vaikka kasassa olisi vielä ollut mun ihollekin sopivia.


Vieressä oli iso kori, jossa oli varmaan kymmenentä erilaista vanulappupakettia ja ne olivat tarjouksessa. Valitsin sieltä kolme, Antibacterial, Soothing ja Antioxidant. Enpä tiedä vaikuttavatko nuo mitenkään ihoon kun lappuun tulee kuitenkin putsaria lisäksi ja käsittääkseni putsari vie vanulapuissa olevat vaikuttavat aineet pois iholta, mutta onpahan nyt vanulappuja vähäksi aikaa.

1 kommentti:

  1. Born in Paradise on varmasti makein tuoksu, josta pidän. En vaan voi vastustaa sen kookoksentuoksua, pitää olla annostelussa vaan varovainen. :)

    VastaaPoista