17. kesäkuuta 2014

Salon Selectives Dry Shampoo +VS Keskisellä

Nyt tuleekin taas postaus heti edellisen perään, koska loppuviikoksi lähden käymään kotonani kun on pitempi vapaa ja tietokonetta en taida raahata mukaan.

Uusista kuivashampoista pääsi testiin ensimmäisenä taas kerran yksi omenan tuoksuinen. Mutta mikäs siinä, omena tuoksuu hyvältä. Salon Selectives Level D Dry Shampoo Green Apple on pakattu pikkuiseen simppeliin pulloon. Älkää kysykö mitä tuo D-taso tarkoittaa. Merkillä näytti pikaisella googlettelulla olevan tasoja aakkosittain ja numeroittain ja ne on välillä olleet pois käytöstäkin Wikipedian mukaan.


Siinä missä Klippoteket ja Herbina tuoksuvat puhtaammin vihreältä omenalta niin tämän mieltäisin vähän enemmän punaiseen omenaan päin meneväksi. Tuoksu on jotenkin makeampi ja hedelmäisempi. Tuoksuu siis hyvältä, eikä tuoksu ole niin voimakaskaan kuin kahdessa edellä mainitussa. Siksi se ei suuremmin riitele hajuvesien kanssa.


Hyvät ominaisuudet jäävätkin sitten siihen pääasiassa. Likaiset hiukset saavat kuivashampoosta vähän puhtautta, mutta ei hirveän paljon. Pullosta tuleva suihku on aika heikko ja suihke on melko kuivaa. Puhtaisiin hiuksiin ei meinaa oikein tarttua, eikä se myöskään tuo niihin minkäänlaista karheutta tai muutakaan pintaa. Hiukset siis pysyvät liukkaina ja lättänässä. Mutta se olikin odotettavissa, koska tuo on maissitärkkelyspohjainen ja perunatärkkelyspohjaiset ovat ainakin minulla niitä volyymia antavia. Plussaa loppuun vielä siitä, että ei jättänyt hiuksiin valkoista. Pitäydyn kuitenkin Herbinassa edelleen tämän jälkeen.


Kävin myös taas kerran Keskisellä kun se tuossa melkein naapurikunnassa on. Sieltä tuli osteltua taas vähän liikaakin kaikkea, vaatteita lähinnä, mutta myös vähän kosmetiikkaa.


Ensinnäkin pihassa kävellessä tuli kuulutus "Saimme myyntiin pienen erän Victoria's Secret -tuotteita". Siinä vaiheessa tuli tähän tyttöön vauhtia ja siellä olikin neljää eri tuotetta. Mansikantuoksuinen joku vartalojuttu, joka oli vähän kuin vartalosuihke, mutta se ei ollut suihkepullossa, vaan sellaisessa, josta kaadetaan. En niin keskittynyt tutkimaan sitä, koska en tykännyt tuoksusta ja en tiedä mitä se oli. :D Samoin Honeysuckle & Jasmine -vartalotuoksusta en tykännyt. Enkä Strawberries & Champagne -vartalovoiteesta.

Olin aika pettynyt, koska odotin enemmän. Sitten haistoin Sexy Little Things Noir -tuoksua ja ihastuin siihen. Testeri oli loppu, mutta sai siitä vähän tuoksua irti. Päätin ostaa sen, koska tuoksu oli ihanan pehmeä. EDP:ksi kuitenkin aika heikko eikä tuoksu kestä iholla kovin pitkään. Petyin vähän siihenkin, mutta onneksi se ei ollut niin kallis kuin etukäteen odotin merkin tuotteiden olevan. Nuo tuotteet eivät kuitenkaan saaneet minua ymmärtämään hypetystä merkin ympärillä. Hypetetäänkö niitä vain, koska niitä on vaikea saada. Hyvältä Noir silti tuoksuu, sitä ei voi kieltää.

Sinne jäi vielä ehkä viitisen kappaletta Noireja ja muita tuotteita vähän alle 10 kutakin, joten jos vain eksyt Keskiselle tai asut sopivan matkan päässä ja haluat VS-tuotteita niin sinne vaan pikapikaa niin saat omasi.


Muut ostokset olivat sitten vain Mariela Sarkiman Hair Bible, eurontorilta Pur -silmämeikinpoistolappuja, Mikko Keskiseltä Garnierin puhdistusvaahtoa poistomyynnistä ja viimeisenä ihana Ingrid Cosmetics -luomiväripaletti Pret-A-Porter. Siinä on viisi ihanaa mattasävyä. Shimmersävyjä en luomillani enää käytä juuri lainkaan, koska vaikka tekisin minkälaisen meikin tahansa niin shimmerit näyttävät hirveiltä kiiltelevien kasvojen kanssa. Voi kunpa mattapaletteja olisi enemmän saatavilla.Pret-A-Porterissa on pääasiassa ruskean sävyjä ja jokerina sitten vielä vaaleanpunainen. Sävyt eivät ole mitään huippupigmenttisiä, mutta kyllä niistä väriä lähtee keskivertoisesti. Ne ovat melko kovia, mutta levittyvät pehmeästi eivätkä ole liian jauhoisia. Lisäksi ollakseen näin halpisluomiväri, pakkaus on kaunis ja painava, tuoden siten lisää arvoa tuotteelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti