23. syyskuuta 2014

Ensivaikutelma: amazing grace

Eilen aamulla kännykkä piippasi ja ajattelin, että se on varmaan taas joku pelikutsu Facebookissa. Mutta se olikin kommentti philosophylta! Olin voittanut arvonnassa amazing grace -tuoksupaketin. Ankea maanantaiaamu muuttui hetkessä mitä parhaimmaksi ja jäin malttamattomana odottamaan pakettia saapuvaksi. Se tulikin nopeasti, jo tänään aamulla kotiovelle asti.



Innoissani avasin paketin, josta paljastui tietenkin itse amazing grace -tuoksu sekä lisäksi hirmu iso shampoo/suihkugeeli ja vartalovoide. Tykkään philosophyn yksinkertaisen tyylikkäistä pakkauksista sekä kivoista teksteistä, niitä on hauska lukea. Myös hajuveden kirkasta lasia oleva kulmikas pullo hyvin yksinkertaisella etiketillä miellyttää silmää.


Ensimmäisenä setistä tutkailin firming body emulsionia. Tämän voiteen iho imaisi nopeasti ja voiteesta ei jäänyt minkäänlaista tahmaisuutta tai kalvoa iholle, eikä se rullannut. Iho jäi sileäksi ja pehmeäksi. Tykkään! Inhoan voiteita, jotka jäävät tahmaisiksi ja useimmat jäävät juuri sellaisiksi, eikä niitä voi käyttää esimerkiksi aamulla, koska jalkaan pitää tunkea tiukat farkut. Tätä voi selvästi käyttää aamuisinkin. Tuoksusta tykkäsin näistä kolmesta vähiten, se oli vähän liian sitruunaisen pistävä.


Shampoo, bath & shower geliä en ole vielä testannut käytössä, mutta se oli tuoksultaan paljon pehmeämpi ja jotenkin karkkimaisempi. Väriltäänkin söpön vaaleanpunaista. Kiva kokeilla myös miten tuo toimii shampoona.


Itse hajuvesi oli näistä paras. Epäilin vähän etukäteen tykkäisinkö siitä, koska sitrustuoksut eivät usein ole mieleeni ja osasta tulee päänsärkyä. Ja mukana tuoksunuoteissa oli vielä jasmiini, joka myös perinteisesti on mulle päänsärkytuoksu, samoin ruusu. Huoleni oli turha, koska myski pehmentää tuoksuja sen verran, että ihollani amazing grace tuoksui todella saippuaisen puhtaalta ja puuteriselta, hentoisella sitruksisella vivahteella. Muistutti puhdasta pyykkiä tai jotain karkkia mitä söin lapsuudessani.


Ensivaikutelma kaikista kolmesta oli siis kokonaisuudessaan hyvä ja palailen näihin tarkemman arvion muodossa jossain vaiheessa, kunhan olen päässyt kunnolla testailemaan niitä. Tämä oli samalla myös ensikosketukseni koko merkkiin ja merkistä jäi mukava ja laadukas mielikuva, varmasti jatkossakin kokeilen philosophyn tuotteita.

4 kommenttia:

  1. Paljon onnea voitosta! Tykkään ihan hirveästi noiden Philosophyjen ulkonäöstä, mutten vielä hinnan takia ole ostanut mitään. Tää Amazing Grace-sarja vaikuttaa tosi kivalta, täytyy käydä tuoksuttelemassa jossain näitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ^^ Suosittelen kyllä kokeilemaan ja itsekin kyllä pakko päästä tuoksuttelemaan muitakin merkin tuoksuja. :)

      Poista
  2. Oi, miten ihania tuotteita olet voittanut! Tykkään itse tuosta vartalovoiteesta paljon, samoin suihkugeelistä. Tuoksusta ei ole kokemuksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä kivoja ja yllätyin tosi paljon kun voitin, osallistujia oli paljon. Mutta philosophyn sanoin "believe in miracles" :D

      Poista