1. syyskuuta 2014

Miss Manga

Miss Manga Mascara tuli L'Orealilta jo aikoja sitten ja sitä mainostettiin näyttävästi telkkarissa ja ympäriinsä. En juurikaan innostunut siitä ja se jäi hankkimatta, mutta sitten sain sen L'Orealin hiusvärin testiryhmästä palkintona. Kun arvosteli hiusvärin, sai siitä hyvästä tämän mascaran.


Tykkään pakkauksen ulkonäöstä. Kiiltävää, mustaa, pinkkiä, täydellistä. Uskomattoman vaikeaa kuvata tosin.


Miss Mangaa saa nykyään jo ainakin myös sinisenä, mutta omani on ihan se perinteinen musta. Mikä sopii mulle hyvin, koska harvemmin sitä sinistä tulisi käytettyä. Töissä meikin pitää olla melko hillitty, joten sininen mascara jäisi oikeastaan vain kotona neljän seinän sisällä tehtyihin meikkipelleilyihin.


Harja ei ihan vakuuttanut, se on toki rakastamani "pulloharjan" mallinen. Ne yleensä sopivat ripsilleni loistavasti ja huomattavasti kumisia sisaruksiaan paremmin. Mutta harja nappasi hylsystä mukaansa aikamoisen kasan massaa, joka erityisesti kasaantui ohuempaan kärkeen. Harjan varsi taipuu molempiin suuntiin, joka voi jollekin olla hyvä juttu, mutta omalla kohdallani se vaikeutti värin "painamista" ripsiin. Tykkään painaa ripsariharjalla ripsiä levittäessä ylöspäin, jotta ne kaartuisivat samalla nätisti,

Mutta on sitä huonommillakin harjoilla saatu hienoja tuloksia, joten ei kun kokeilemaan.


Pelkiltään ripseni ovat vähän hennot, vaikkakin pitkähköt ja ihan kohtalaisen tuuheatkin. Kuvissa nyt ei näy koko totuus, koska ripsikuvia on äärimmäisen vaikea ottaa yksin, eikä kamera tarkenna ripsiin kunnolla millään. Hovikuvaajan paikka auki... Jotta ripset näkyisivät mahdollisimman hyvin, pidin muun meikin minimissä ja laitoin vain peitevoidetta luomille ja silmän ympärille ja sitten vaan puuteri päälle(otin vain ripsarikuvat enkä meikannut kasvoja muuten).


Ja sitten yksi kerros ripsaria sekä ylä- että alaripsiin. Piirtää hienosti ripset esiin, mutta märän puoleinen massa oli vaikea saada tasaisesti ripsiin. Paakuilta ei vältytty ja kuivui niin nopeasti, että ripsikammallakin oli hankala poistaa paakkuja. Ei erotellut mitenkään kauhean hyvin ja omaan makuuni ripset ovat vähän liian klimppiset. Ei tulos kuitenkaan mikään katastrofikaan ollut, vaan aivan hyvin voisin käyttää ripsaria.

Alaripset olivat sitten toinen juttu. Yritin nätisti levitellä harjan kärjellä ripsaria alaripsiin, mutta siitä tuli kyllä aikamoista sotkua, koska massaa oli paljon. Nopean kuivumisen vuoksi tosin silmänaluset sai siistittyä käytännössä heti kuivalla pumpulipuikolla. Ihoon tarttunut ripsari jäi puikkoon heti eikä levinnyt ympäriinsä. Vaikka Miss Mangan mainoksessa olikin pandakarhuja, ei kukaan halua pandasilmiä.


Vielä vertailukuva peilin kautta. Valo alkoi käydä vähiin(miksi inspiraatiot postausten tekemiseen syntyvät aina iltaisin), mutta sitten huomasin, että peilin kautta saa ripsarin paremmin esiin kuin suoraan kasvoja kuvaamalla. Ei varmaan tarvi kertoa kummassa silmässä on ripsaria ja kummassa ei. Pituutta mascaralla saa aika kivasti ja se lupaustensa mukaisesti myös saa silmät näyttämään suuremmilta. Ihan mainoskuvan kaltaisia hämähäkkiripsiä Miss Mangalla ei saa, mutta enpä oikeastaan ihan niin överiräpsyttimiä haluakaan.

Lisäksi ripsarin poistaminen oli helppoa, lähti käytännössä aivan kokonaan misellivedellä kostutetulla vanulapulla ja loputkin rippeet sitten suihkussa vaahtoputsarilla.

Kokonaisuutena vallan kelpo mascara kunhan levittämisessä näkee vähän vaivaa ja jos pienet klimpit ripsissä eivät haittaa.


Ja varmaan huomasittekin, että kuvissa blogilleni normaalin yhden sijaan on kaksi samaa tuotetta ja tämä johtuu siitä, että Lorkku lähetti mulle jostain syystä kaksi Miss Mangaa. Siksipä jollain teistä lukijoista on nyt mahdollisuus voittaa toinen avaamaton Miss Manga Mascara itsellenne! Osallistuaksesi sinun tulee olla lukija joko Bloggerin tai Bloglovinin kautta ja jättää kommentti tähän postaukseen, sekä liittää mukaan toimiva sähköpostiosoitteesi. Halutessasi voit myös kertoa postaustoiveita, joita vastaanotan aina mielelläni. Liittyä voit sivupalkin "Liity tähän sivustoon"/"Seuraa Bloglovinin kautta" -painikkeista. Koko homma alkaa tänään 1.9.2014 ja päättyy viikon päästä eli 8.9. klo 23.00. Sen jälkeen tulleita osallistumisia ei huomioida. Postitan palkinnon vain suomeen.

4 kommenttia:

 1. Mä tykkään tosta ripsarista ja mulla just loppui se tänä aamuna, joten tulisi kyllä voittoripsari tarpeeseen ^__^

  Seuraan Googlen kautta

  ♡:Sara (cupcakezblogi@gmail.com)

  VastaaPoista
 2. Mulla on tää vielä kokeilemattakin. Bloggerin kautta seuraan.

  meikkileikkeja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Googlen kautta seurailen... Ei kai sininen mikään kovin huono väri ole ripsissä, postailin juuri Rimmelin sinisestä ripsarista omaan blogiini.

  dzinni@europemail.com

  VastaaPoista
 4. Mua on kiinnostanut alusta asti kokeilla, onko tästä ripsiväristä mihinkään! Kokeilisin ensin kerrosta vedenkestävää tämän alle, ja sitten tätä päälle. Tai sitten voisin hankkia vedenkestävän ripsiseerumin tämän päälle. :)

  Luen Bloggerin kautta. mari_s_02@yahoo.com

  VastaaPoista