22. marraskuuta 2014

Joulujuttuja

Postaustahti on kyllä nyt venynyt niin, että se vaivaa joka päivä. Muutama lukijakin on lähtenyt sen tai jonkun muun syyn takia. Yritän parantaa tahtia, mutta tällä hetkellä henkilökohtainen elämäni on vähän sekaisin, muotoillaan se vaikka niin, että henkilö menneisyydestäni tupsahti yhtäkkiä taas takaisin. Samoin kuvajutut hidastavat postausten tekoa, tykkäisin tehdä postauksia kivoilla kuvilla, mutta se varmaan kaikkien bloggaajien valittama pimeys vaikeuttaa kovasti. Blogi on mulle vain harrastus ja en saa siitä mitään tuloja, joten studiovaloihin ei niin vain investoida. Tämän postauksenkaan kuviin en ole tyytyväinen, mutta menköön kun en parempia saa otettua näissä olosuhteissa.

Mutta mennäänpä itse asiaan. Jouluisin varmaan vähän joka valmistajalta tulee joulujuttuja myyntiin, yritän usein olla sortumatta niihin, mutta on niitä joitakin kertynyt. Tässä siis lyhyt katsaus niihin.


Oriflamen joulukuvastot ovat aina täynnä kaikkea kivaa ja juuri lähetin koko tämän vuoden isoimman tilauksen menemään. Asiakkailta kertyi lähes kolminkertainen määrä tilauksia normaaliin verrattuna ja myös yllä olevat pullot olivat siinä tilauksessa hyvin edustettuina.

Vihreässä pullossa oleva Now Let's Celebrate Bubble Bath on tämän joulun uutuus kylpyvaahdoissa. En omista kylpyammetta, mutta käytän noita suihkugeelinä. Now Let's Celebrate on tuoksuna aika neutraali, siinä on toisaalta vähän naisellisuutta, jota sen sisältämät talviset hedelmät tuovat siihen. Mutta pääosassa ovat seetri ja männynkäpy, jotka tekevät tuoksusta maskuliinisemman. Uskoisin tämän siis olevan aika unisex tuoksu, josta miehetkin tykkäävät. Kukapa ei tykkäisi tuoksusta, joka muistuttaa juuri sisään tuotua joulukuusta.

Berry Christmas taas on myös tämän joulun "uutuutena" mainostettu, olipa se demoissakin. Mutta se tuli myyntiin jo viime vuonna ja tämäkin pullo on sieltä peräisin. En ole vain ehtinyt käyttää sitä. Berry Christmas on sopivampi niille, joita ei kuusen tuoksu niin nappaa. Vahvimpana nenääni nousee mehukas karpalo ja taustalla kirpeyttä pehmentämässä ovat kaneli ja vanilja.

Eniten kaipaan aikaisemmin joulutuotteissa ollutta appelsiini-jaffakekseiltä tuoksunutta Merry Moments -kylpyvaahtoa. Harmi kun sitä ei tullut myyntiin tänä vuonna. Ehkä pitää tilata Yves Rocherilta se jaffakekseiltä tuoksuva.


Lushin joulutuotteet ovat aina odotettu juttu ja tänä vuonna viimein liityin mukaan siihen hypetykseen. Hot Toddya ostin kokeiluun pienen pullon. Se tuoksuu joulumausteilta, mutta omaan nenääni lähinnä glögiltä. Tuoksu on voimakas ja omaan makuuni ehkä vähän liian pistävä. Kivan lisänsä tuo kaunis kultainen glitter täyteläisen punaisen geelin seassa.

Snow Fairy ei blogien seuraajien keskuudessa paljon esittelyjä kaipaa. Karkkituoksu on niin makea ja herkullinen, että sitä tekisi mieli syödä. Lisänä vielä söpö väri ja sinertävä glitter, mitä muuta voi tyttö toivoa.


Myös The Body Shopilta tulee jouluisin paljon tuotteita, tänä vuonna kolme uutuustuoksua, joista yksi oli tämä Glazed Apple. Tilasin itselleni joulukortin, joka sisälsi käsivoiteen ja saippuapalan. Käsivoide on aivan loistava. Kosteuttaa hyvin, mutta ei jätä tahmalähmää käsiin. Tuubi onkin jo kulunut melkein loppuun. Glazed Apple tuoksuu raikkaan ja kirpeän omenaiselta, mutta siinä on silti mukana makeutta pehmentämässä. Siksi kävin ostamassa kuvausrekvisiitaksi Lidlistä noita Sugarlandin Apple Loopseja, koska Glazed Apple tuoksuu mielestäni aivan niiltä.

Enää vähän yli viikko niin saa avata ensimmäisen luukun TBS Joulukalenteristakin. En malttaisi millään odottaa, melkein jo kerkesin spoilaantua kun kauneusbloggaajien facebook -ryhmässä eli #purkkimafiassa oli keskustelu sisällöstä. Onneksi sain pikascrollattua sen ohi heti kun huomasin mitä siinä lukee ja vahinkoa ei tapahtunut. Huh.

2 kommenttia:

  1. Mie kyllästyin Snow Fairyyn ja en tänä vuonna sitä hommannut ollenkaan. The Body Shopin omena ja karpalo -sarja oli ihana, niistä hommasin vartalovoit ja suihkarit.

    Viime vuoden YR:n jaffakeksi oli ihana ja onneksi tuli tänäkin vuonna. Onneksi siellä oli muitakin uutuuksia, niin sain ujutettua vain niitä tilaukseen ;)

    VastaaPoista
  2. Mä en ainakaan ole kadonnut, just yks päivä mietin, että täältä ei ole kuulunut mitään. Symppiksen muotoiset noi Oriflamen suihkugeelit/kylpyvaahdot.

    VastaaPoista