30. marraskuuta 2014

Loppuneita


Marraskuussa loppui aika vähän tuotteita, mutta heitin paljon kosmetiikkaa myös pois. Sen uuden lokerikon avulla pysyn paremmin kärryillä mitä meikkejä omistan ja ne pysyvät järjestyksessä, joten myös huonot bongaa sieltä helposti. Kuvat taas on mitä on ja jouduin ne ottamaan puutarhatuolissa, koska rakkaat linnut olivat sen miljoonannen kerran taas käyneet sotkemassa parvekkeen pöydän ja en ehtinyt alkaa pesemään sitä. Ne linnut pitää mua pilkkanaan, koska pöydän päällä roikkuu sellaisia linnunkarkoitusjutskia, jotka tosin ostin lähinnä sen takia, että ne oli nättejä. Yksikin lintu kerran istui sellaisen päällä.

Käydään eka loppuneet läpi.


Vartalojutuista loppui LivBoxissa tullut We Care Iconin Love Story Body Butter. En tykännyt hajusta yhtään, se oli sellainen tunkkaisen kukkainen ja iholla se ei imeytynyt kunnolla vaan rullasi, joten käytin jalkavoiteena.

Toinen vartalojuttu oli Oriflame Milk & Honey Gold Body Cream Luxury Edition. Edelleenkään en varsinaisesti pidä sarjan tuoksusta, mutta se on siedettävä, koska tuotteet ovat niin hyviä. Tämäkin kosteutti kiitettävästi, imeytyi tosi nopeasti eikä rullannut. Koostumus on jännä, vähän sellainen hyllyvän hyytelömäinen, kuten myös normiversiossa. Normiversio onkin eniten myymäni vartalovoide ja luksusversiota ei enää ole saatavilla.

Mainoksen uhrina ostin joskus myös Bepanthenin Anti-Exem -voiteen. Se nyt ei varsinaisesti ole kosmetiikkaa, mutta otin sen tähän mukaan. Talvisin yleensä mulla on ihottumaa koko ajan jossain päin vartaloa, yleensä olkapäissä tai jaloissa. Niitä tunnetusti kutittaa koko ajan ja välillä iholleni tulee muutenkin kutisevia punaisia länttejä. Mainoksessa sanottiin, että se lievittäisi kutinaa, mutta ei se kyllä sitä tee. Tai paljon mitään muutakaan. En edes käyttänyt loppuun, mutta päiväys meni umpeen ja koska kyse on tällaisesta vähän lääkinnällisempään suuntaan kallistuvasta voiteesta niin heitän sen pois. Normikosmetiikan voiteita nyt voi käyttää päiväyksen umpeutumisen jälkeenkin.


Hajuvesikin loppui, harvinaista kyllä. Yves Rocherin Vanille Bourbon oli ensimmäisiä tuoksujani pienenä. Jumaloin sitä ja ostin myös huulikiillon ja suihkugeeliä monta litraa vuosien aikana. Nyt se ei enää niin innosta, joten koki loppunsa vessatuoksuna.

Suihkuosastolta Christina Aquileran Secret Potion -suihkugeeli. Tuoksui samalta kuin hajuvesikin, jonka mukana tämä tuli. Ei valittamista tuoksussa, paitsi että tuli tätä käyttäessä ahaa-elämys siitä, että pari kuukautta sitten ostamani Amwayn Anticipate Intense tuoksuu aika samalta. No, ilmankos siihen ihastuinkin kun kerran omistin jo yhden samantuoksuisen. :D

Oriflame Feet Up Raspberry -jalkakuorinta loppui. Muumilimsan tuoksuisesta ja ihanan värisestä kuorinnasta oli juttu täällä.


Naamioita peräti kaksi kun olen nyt yrittänyt saada aktiivisemmin käytettyä noita avattuja pois. Oriflamen Pure Nature Exfoliating Peel-Off Mask on suosikkejani, koska se on kalvonaamio ja saan jotain outoa tyydytystä siitä, että sen saa repiä pois. Tuoksuu jasmiinilta ja kalvoon jäi iholta kaikkea mönjää, nenästä mustapäitäkin joskus, ihan kuten niihin Nivean mustapäälappuihin. Ainoa miinus kuorinnasta levitettäessä nousevat alkoholihuurut, jotka kirvelivät silmiä.

Toinenkin naamio Oriflamelta, Optimals Time Relax Face Mask. Se taisi olla ihoa rauhoittava ja punoitusta vähentävä kai? On niin vanha jo, etten muista. Mutta eipä se oikein mitään huomattavaa iholle tehnyt.


Käytin myös yhden Oriflame True Perfection näyteparin päivä- ja yövoiteesta. Näistä on tulossa oma juttunsa myöhemmin, mutta kertoo kai jotain siitä, että tykkäsin, kun ostin nämä täysikokoisina ja lisäksi vielä seerumin ja silmänympärysvoiteen.

Myös L'Orealin CC -näytteen käytin ja siitähän oli juttu täällä.



Sitten ne poisheitettävät.


Kynsilakkojen joukosta löytyi kolme poistettavaa. Adenin musta lakka sateenkaaren väreissä hehkuvalla glitterillä oli ihana, mutta se on nyt niin kuiva, ettei sitä voi käyttää. Jos joku tietää samantyylisen lakan niin kertokaa ihmeessä. Rimmelin 436 White Bright on myös jo niin liisteriä, ettei sillä tee mitään. Se oli täydellinen ranskislakka tippeihin, hyvin luonnollinen, läpikuultava valkoinen. Ja viimeisenä Isadoran graffitilakka sävyssä 801 Black Tag, myöskin niin kuiva, ettei sitä saa levitettyä enää.


Hyvin kuivaksi mennyttä Maybellinen Color Sensational -huulipunaa sävyssä 527 Lady Red haudoin pitkään, koska sillä on tunnearvoa. Silloinen poikaystäväni osti sen mulle lahjaksi. Nyt kuivuuden lisäksi haju on myös muuttunut tosi pistävän vahamaiseksi, joten taitaa olla aika päästää siitä irti.

MNY My Liner sai lähdöt, koska se haiskahti pistävälle ja en muutenkaan käytä sitä. En vain hallitse nestemäisiä rajauksia ja en ole itse asiassa ikinä tehnyt onnistunutta rajausta tällä tai vastaavilla.

Poistomyynnistä joskus ostettu Maybelline Watershine Gloss sävyssä 640 Natural Sunset joutuu myös pois. Näitä hamstrasin silloin varmaan lähemmäs kymmenen eri sävyä ja ne olivat ihan lempparikiiltoja. Tämä oli loistava sävy nudepunien päälle tuomaan vähän lisäväriä, etenkin kun siinä ei ollut glitteriä tai shimmeriä. En ole käyttänyt kiiltoja aktiivisesti kuitenkaan ainakaan vuoteen, mutta nyt halusin kokeilla taas. Valitsin tämän sävyn ja meinasin laittaa sitä huuliin, mutta applikaattorissa oli musta laikku. Joten enpäs laittanutkaan. Muut sävyt olivat vielä onneksi kunnossa ja muut kiillot myös, koska kävin sen takia kaikki kiillot läpi.

Pari sinistä ripsiväriä Superlashiltä, ostin nuo joskus Ale-Makasiinin poistomyynnistä. Sävyt ovat kirkas sininen Azure ja tummempi laivastonsininen Navy. Mun ripset on pohjaväriltään niin tummat tai nuo pigmentiltään niin heikot, että mun ripset näytti mustilta edelleen, joten ne jäi käyttämättä ja nyt ne vähän jo haisee niin pois pois.


L'Orealin True Match Minerals sävyssä N3 Creamy Beige oli mulle joskus ihan HG-luokkaa ja käytin sitä yhden loppuun. Sitten palasin takaisin meikkivoiteisiin ja tämä vajaa jäi käyttämättä. Se oli jemmassa aina, että jos sitten joskus vielä. Mutta sitä hetkeä ei tullut ja nyt se vähän jo tuoksahtaa erilaiselle niin saa lähteä.

Viimeisenä kaksi nimetöntä ja merkitöntä voideluomiväriä saa myös kyytiä, sinisen haju on muuttunut ja valkoisen väri tummunut. Enkä edes ikinä käyttänyt noita, sain ne jostain nuorempana ilmaiseksi tai jotain, en edes muista.



Huomenna saakin viimein avata joulukalenterit ja Instagramin puolella alkaa myös koko kuukauden kestävä haaste, niistä lisää huomenna.

4 kommenttia:

  1. Kalvonaamiot on parhaita! Miulla silmät vuotaa ensimmäisten käyttökertojen aikana ja sitten se loppuu. Aika tujakoita aineita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niissä kyllä on ytyä, mutta ne on niin kivoja repiä pois. :D

      Poista
  2. Kiitettävä satsi loppuneita. Aloin miettimään, että olisko itselläkin ollut joskus joku tuollainen tuote, mikä oli ennen lemppari ja sitä oli aina varastossa, mutta sitten muuta tulivat ohi. En vaan saa päähäni mikä, mutta joku oli. Tuli sellainen flash back tuosta sun Lorkusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkäpä se tulee vielä jossain vaiheessa mieleen, mutta jännä kuulla, että postauksesta tuli tuollaisia flash backejä. :)

      Poista