30. marraskuuta 2014

Loppuneita


Marraskuussa loppui aika vähän tuotteita, mutta heitin paljon kosmetiikkaa myös pois. Sen uuden lokerikon avulla pysyn paremmin kärryillä mitä meikkejä omistan ja ne pysyvät järjestyksessä, joten myös huonot bongaa sieltä helposti. Kuvat taas on mitä on ja jouduin ne ottamaan puutarhatuolissa, koska rakkaat linnut olivat sen miljoonannen kerran taas käyneet sotkemassa parvekkeen pöydän ja en ehtinyt alkaa pesemään sitä. Ne linnut pitää mua pilkkanaan, koska pöydän päällä roikkuu sellaisia linnunkarkoitusjutskia, jotka tosin ostin lähinnä sen takia, että ne oli nättejä. Yksikin lintu kerran istui sellaisen päällä.

Käydään eka loppuneet läpi.


Vartalojutuista loppui LivBoxissa tullut We Care Iconin Love Story Body Butter. En tykännyt hajusta yhtään, se oli sellainen tunkkaisen kukkainen ja iholla se ei imeytynyt kunnolla vaan rullasi, joten käytin jalkavoiteena.

Toinen vartalojuttu oli Oriflame Milk & Honey Gold Body Cream Luxury Edition. Edelleenkään en varsinaisesti pidä sarjan tuoksusta, mutta se on siedettävä, koska tuotteet ovat niin hyviä. Tämäkin kosteutti kiitettävästi, imeytyi tosi nopeasti eikä rullannut. Koostumus on jännä, vähän sellainen hyllyvän hyytelömäinen, kuten myös normiversiossa. Normiversio onkin eniten myymäni vartalovoide ja luksusversiota ei enää ole saatavilla.

Mainoksen uhrina ostin joskus myös Bepanthenin Anti-Exem -voiteen. Se nyt ei varsinaisesti ole kosmetiikkaa, mutta otin sen tähän mukaan. Talvisin yleensä mulla on ihottumaa koko ajan jossain päin vartaloa, yleensä olkapäissä tai jaloissa. Niitä tunnetusti kutittaa koko ajan ja välillä iholleni tulee muutenkin kutisevia punaisia länttejä. Mainoksessa sanottiin, että se lievittäisi kutinaa, mutta ei se kyllä sitä tee. Tai paljon mitään muutakaan. En edes käyttänyt loppuun, mutta päiväys meni umpeen ja koska kyse on tällaisesta vähän lääkinnällisempään suuntaan kallistuvasta voiteesta niin heitän sen pois. Normikosmetiikan voiteita nyt voi käyttää päiväyksen umpeutumisen jälkeenkin.


Hajuvesikin loppui, harvinaista kyllä. Yves Rocherin Vanille Bourbon oli ensimmäisiä tuoksujani pienenä. Jumaloin sitä ja ostin myös huulikiillon ja suihkugeeliä monta litraa vuosien aikana. Nyt se ei enää niin innosta, joten koki loppunsa vessatuoksuna.

Suihkuosastolta Christina Aquileran Secret Potion -suihkugeeli. Tuoksui samalta kuin hajuvesikin, jonka mukana tämä tuli. Ei valittamista tuoksussa, paitsi että tuli tätä käyttäessä ahaa-elämys siitä, että pari kuukautta sitten ostamani Amwayn Anticipate Intense tuoksuu aika samalta. No, ilmankos siihen ihastuinkin kun kerran omistin jo yhden samantuoksuisen. :D

Oriflame Feet Up Raspberry -jalkakuorinta loppui. Muumilimsan tuoksuisesta ja ihanan värisestä kuorinnasta oli juttu täällä.


Naamioita peräti kaksi kun olen nyt yrittänyt saada aktiivisemmin käytettyä noita avattuja pois. Oriflamen Pure Nature Exfoliating Peel-Off Mask on suosikkejani, koska se on kalvonaamio ja saan jotain outoa tyydytystä siitä, että sen saa repiä pois. Tuoksuu jasmiinilta ja kalvoon jäi iholta kaikkea mönjää, nenästä mustapäitäkin joskus, ihan kuten niihin Nivean mustapäälappuihin. Ainoa miinus kuorinnasta levitettäessä nousevat alkoholihuurut, jotka kirvelivät silmiä.

Toinenkin naamio Oriflamelta, Optimals Time Relax Face Mask. Se taisi olla ihoa rauhoittava ja punoitusta vähentävä kai? On niin vanha jo, etten muista. Mutta eipä se oikein mitään huomattavaa iholle tehnyt.


Käytin myös yhden Oriflame True Perfection näyteparin päivä- ja yövoiteesta. Näistä on tulossa oma juttunsa myöhemmin, mutta kertoo kai jotain siitä, että tykkäsin, kun ostin nämä täysikokoisina ja lisäksi vielä seerumin ja silmänympärysvoiteen.

Myös L'Orealin CC -näytteen käytin ja siitähän oli juttu täällä.



Sitten ne poisheitettävät.


Kynsilakkojen joukosta löytyi kolme poistettavaa. Adenin musta lakka sateenkaaren väreissä hehkuvalla glitterillä oli ihana, mutta se on nyt niin kuiva, ettei sitä voi käyttää. Jos joku tietää samantyylisen lakan niin kertokaa ihmeessä. Rimmelin 436 White Bright on myös jo niin liisteriä, ettei sillä tee mitään. Se oli täydellinen ranskislakka tippeihin, hyvin luonnollinen, läpikuultava valkoinen. Ja viimeisenä Isadoran graffitilakka sävyssä 801 Black Tag, myöskin niin kuiva, ettei sitä saa levitettyä enää.


Hyvin kuivaksi mennyttä Maybellinen Color Sensational -huulipunaa sävyssä 527 Lady Red haudoin pitkään, koska sillä on tunnearvoa. Silloinen poikaystäväni osti sen mulle lahjaksi. Nyt kuivuuden lisäksi haju on myös muuttunut tosi pistävän vahamaiseksi, joten taitaa olla aika päästää siitä irti.

MNY My Liner sai lähdöt, koska se haiskahti pistävälle ja en muutenkaan käytä sitä. En vain hallitse nestemäisiä rajauksia ja en ole itse asiassa ikinä tehnyt onnistunutta rajausta tällä tai vastaavilla.

Poistomyynnistä joskus ostettu Maybelline Watershine Gloss sävyssä 640 Natural Sunset joutuu myös pois. Näitä hamstrasin silloin varmaan lähemmäs kymmenen eri sävyä ja ne olivat ihan lempparikiiltoja. Tämä oli loistava sävy nudepunien päälle tuomaan vähän lisäväriä, etenkin kun siinä ei ollut glitteriä tai shimmeriä. En ole käyttänyt kiiltoja aktiivisesti kuitenkaan ainakaan vuoteen, mutta nyt halusin kokeilla taas. Valitsin tämän sävyn ja meinasin laittaa sitä huuliin, mutta applikaattorissa oli musta laikku. Joten enpäs laittanutkaan. Muut sävyt olivat vielä onneksi kunnossa ja muut kiillot myös, koska kävin sen takia kaikki kiillot läpi.

Pari sinistä ripsiväriä Superlashiltä, ostin nuo joskus Ale-Makasiinin poistomyynnistä. Sävyt ovat kirkas sininen Azure ja tummempi laivastonsininen Navy. Mun ripset on pohjaväriltään niin tummat tai nuo pigmentiltään niin heikot, että mun ripset näytti mustilta edelleen, joten ne jäi käyttämättä ja nyt ne vähän jo haisee niin pois pois.


L'Orealin True Match Minerals sävyssä N3 Creamy Beige oli mulle joskus ihan HG-luokkaa ja käytin sitä yhden loppuun. Sitten palasin takaisin meikkivoiteisiin ja tämä vajaa jäi käyttämättä. Se oli jemmassa aina, että jos sitten joskus vielä. Mutta sitä hetkeä ei tullut ja nyt se vähän jo tuoksahtaa erilaiselle niin saa lähteä.

Viimeisenä kaksi nimetöntä ja merkitöntä voideluomiväriä saa myös kyytiä, sinisen haju on muuttunut ja valkoisen väri tummunut. Enkä edes ikinä käyttänyt noita, sain ne jostain nuorempana ilmaiseksi tai jotain, en edes muista.



Huomenna saakin viimein avata joulukalenterit ja Instagramin puolella alkaa myös koko kuukauden kestävä haaste, niistä lisää huomenna.

28. marraskuuta 2014

Oriflamen tilaus


Tämän vuoden suurin tilaukseni, asiakkaat tilailivat kiitettävän määrän kaikenlaista tavaraa. Paketti painoi postin mukaan kokonaista 16 kiloa! Pelkkää kosmetiikkaa! Siinä oli raahaamista.



Onneksi tuo koko määrä ei tietenkään tullut vain minulle, mutta nämä tilasin itselleni.


Kuvastosta ja poistomyynneistä yllä olevat eli geelimäinen Optimalsin Mattifying Toner, koska mun kaikki kasvovedet on loppu. True Perfectionista tykkään niin paljon, että siitä vielä silmänympärysvoidekin. Pikkuinen nätti huulipunakotelo oli myös saatava. Ja nuo nudekajalit poistuvat valikoimasta ja niitä nyt käytän oikeastaan joka kerta meikatessa sisärajaukseen, joten hamstrasin niitä varastoon.


Demoja tilasin taas reilummin. Ihana sähkönsininen iltalaukku nyt vaan oli saatava vielä kun se on yhdistetty kultaiseen ketjuun. Apple & Cinnamon palasaippuankin halusin tuoksuteltavaksi uudesta sarjasta. Possessia en vielä tilannut tuoksuna, mutta vartalovoiteen halusin. Tilaajalahjana tuli Giordani Gold CC-voide, joka on vielä vaalea sävy eli se jää omaan käyttöön. Ilmaisena demona tuli Optimalsin Gentle Daily Face Scrub, joka myös jää omaan käyttöön. Ehkä se korvaa sen rakastamani Daily Scrub Cleanserin.

Ja uusi Masquerade tuoksu oli tilattava sokkona, koska se kuulosti(ja näytti) niin hyvältä. "Anna mystisen naisten tuoksun kietoa maagiseen piiriinsä. Viettelevä sekoitus kuuluisaa mustaa daaliaa yhdistettynä hienovaraisesti santeliin ja makeaan karhunvatukkaan houkuttelee aisteja ja antaa vastustamattoman lupauksen enemmästä." Tuoksu on aivan ihana, makean marjainen ja päällimmäisenä erotan karhunvatukan.


Sitten vielä sain tilaamani Partyliten joulukalenterin, ettei joulukalenterit vaan lopu kesken. Nyt niitä on kolme :D TBS, My Little Pony ja tuo. Viime vuonna jäin ilman kalenteria kun ne loppuivat kesken, mutta nyt onneksi sain omani.

Tokmannista ostin myös irtoripsiä paketin kun yritän vähän löytää sopivia sinne Oriflamen juhliin. Samoin hyvä ripsiliima pitäisi löytää. Suosituksia hyvistä suomesta saatavista liimoista? Ja bongasin myös Katy Perryn Royal Revolution -lahjapakkauksen ja äiti sanoi ostavansa sen mulle. :)

25. marraskuuta 2014

L'Oreal Nude Magique CC


CC-voiteita on ollut markkinoilla jo kauan, mutta tunnustan nyt, että tämä oli eka jota kokeilen. Ja sekin vain lehden välissä tulleen näytteen muodossa.

L'Oreal Nude Magique CC-voiteen vihreä versio on tarkoitettu punoittavalle iholle ja sitä ihoni todellakin on. Siitä olen toki lukenut blogeista paljon ja pitipä keväällä koulussa eräs luokkani tyttö siitä tuote-esittelyn kurssilla niin vakuuttavan esitelmän, että melkein olisin voinut ostaa sen. Hyvä, etten ostanut kuitenkaan.


Väriltään voide on harmahtavan vihreää, koska punaisen vastaväri on tietenkin vihreä ja siten se taittaa punaisuutta pois ihan kuten ne punoituksen peittoon tarkoitetut vihreät peitevoiteetkin.


Väri voi olla vähän pelottava, mutta iholle pyyhkäistäessä se muuttuu perinteisemmän meikkipohjan väriseksi.

Ihoni on muuten suhteellisen kunnossa, mutta joitakin pieniä arpia finneistä on vielä ja tietenkin iho punoittaa päivästä riippuen enemmän tai vähemmän ja kuvauspäivä oli yksi niitä enemmän-päiviä. Mutta muuten olen suhteellisen tyytyväinen tähän entiseen ongelmaihoon(kiinnostaako ketään kuulla ihonhoitorutiinistani omassa postauksessa btw?)

Hyvin ohut ja valuva, melkein vesimäinen voide oli suhteellisen helppo saada levittymään, mutta tasaiseksi saaminen olikin vaikeaa ja se jäi vähän laikukkaaksi. Toki siihen vaikutti se, että oli vapaapäivä ja en (onneksi) ollut lähdössä mihinkään, joten en meikannut silmiä ja silmien alue jäi vähän vaaleammaksi. Mutta silti voide vähän tarrasi kuivempiin kohtiin tiukemmin.


Vasemmalla puhdas iho ja oikealla CC:n kanssa. Peitti se punaisuutta ihan kohtalaisesti, mutta vähän kuultaa läpi. Tykkäsin siitä, millaisen tuntuiseksi iho jäi. Tosi sileäksi ja tuntui kuin meikkiä ei olisikaan. CC:n tosin piti olla kosteuttava, mutta omaa ihoani kyllä kiristi sen jälkeen. En myöskään kokenut tarvetta lisätä puuteria voiteen päälle, mikä on rasvoittuvalla iholla melkein ihme. Iho myös pysyi suhteellisen kiillottomana tuntikausia.

Mutta sitten syy miksi olin iloinen, etten ostanut täysikokoista...


Sävy on kalpealle iholleni ihan liian tumma ja keltainen, kuten yllä olevassa kuvassa näkyy verrattuna kaulan ihoon. Tuota ei kyllä häivytellä edes kaulalle levittämällä.

Luin kuitenkin muista blogeista, että tummuutta voi säädellä levittämällä voide meikkisienellä, joten otin sitten meikkisienen ja kokeilin. Siitä onkin varmaan 4 tai 5 vuotta kun viimeksi käytin meikkisientä muuhun kuin kynsien koristeluun... Meikkisienen kanssa hyvin kevyesti töpöteltynä tulos oli vähän vaaleampi, mutta edelleen sen verran tumma, ettei sitä voi hyväksi sanoa. Kuvaakaan en ottanut, koska kuvissa sävy näytti aika samalta yllä olevaan verrattuna.

Eli muuten kiva, mutta sävy vain väärä. Kesällä ehkä voisi mennä aavistuksen paremmin, mutta silloinkaan en rusketu juuri ollenkaan. CC-voiteita kyllä innostuin kokeilemaan lisääkin ja perjantaina tuleekin Oriflamen paketti, jossa tilaajalahjana tulee CC-voide ja onhan tuolla varastossakin yksi. Mutta se on pigmenttiläiskien peittämiseen suunnattu, joten sitä en ehkä käytä.

Torstaina myös olisi paikallisessa apteekissa kosmetiikkailta, saa nähdä jos menisi siellä käymään! Merkeistä oli edustettuna Avene, Vichy ja Widmer ja ne ovat alennuksessa illan ajan.


22. marraskuuta 2014

Joulujuttuja

Postaustahti on kyllä nyt venynyt niin, että se vaivaa joka päivä. Muutama lukijakin on lähtenyt sen tai jonkun muun syyn takia. Yritän parantaa tahtia, mutta tällä hetkellä henkilökohtainen elämäni on vähän sekaisin, muotoillaan se vaikka niin, että henkilö menneisyydestäni tupsahti yhtäkkiä taas takaisin. Samoin kuvajutut hidastavat postausten tekoa, tykkäisin tehdä postauksia kivoilla kuvilla, mutta se varmaan kaikkien bloggaajien valittama pimeys vaikeuttaa kovasti. Blogi on mulle vain harrastus ja en saa siitä mitään tuloja, joten studiovaloihin ei niin vain investoida. Tämän postauksenkaan kuviin en ole tyytyväinen, mutta menköön kun en parempia saa otettua näissä olosuhteissa.

Mutta mennäänpä itse asiaan. Jouluisin varmaan vähän joka valmistajalta tulee joulujuttuja myyntiin, yritän usein olla sortumatta niihin, mutta on niitä joitakin kertynyt. Tässä siis lyhyt katsaus niihin.


Oriflamen joulukuvastot ovat aina täynnä kaikkea kivaa ja juuri lähetin koko tämän vuoden isoimman tilauksen menemään. Asiakkailta kertyi lähes kolminkertainen määrä tilauksia normaaliin verrattuna ja myös yllä olevat pullot olivat siinä tilauksessa hyvin edustettuina.

Vihreässä pullossa oleva Now Let's Celebrate Bubble Bath on tämän joulun uutuus kylpyvaahdoissa. En omista kylpyammetta, mutta käytän noita suihkugeelinä. Now Let's Celebrate on tuoksuna aika neutraali, siinä on toisaalta vähän naisellisuutta, jota sen sisältämät talviset hedelmät tuovat siihen. Mutta pääosassa ovat seetri ja männynkäpy, jotka tekevät tuoksusta maskuliinisemman. Uskoisin tämän siis olevan aika unisex tuoksu, josta miehetkin tykkäävät. Kukapa ei tykkäisi tuoksusta, joka muistuttaa juuri sisään tuotua joulukuusta.

Berry Christmas taas on myös tämän joulun "uutuutena" mainostettu, olipa se demoissakin. Mutta se tuli myyntiin jo viime vuonna ja tämäkin pullo on sieltä peräisin. En ole vain ehtinyt käyttää sitä. Berry Christmas on sopivampi niille, joita ei kuusen tuoksu niin nappaa. Vahvimpana nenääni nousee mehukas karpalo ja taustalla kirpeyttä pehmentämässä ovat kaneli ja vanilja.

Eniten kaipaan aikaisemmin joulutuotteissa ollutta appelsiini-jaffakekseiltä tuoksunutta Merry Moments -kylpyvaahtoa. Harmi kun sitä ei tullut myyntiin tänä vuonna. Ehkä pitää tilata Yves Rocherilta se jaffakekseiltä tuoksuva.


Lushin joulutuotteet ovat aina odotettu juttu ja tänä vuonna viimein liityin mukaan siihen hypetykseen. Hot Toddya ostin kokeiluun pienen pullon. Se tuoksuu joulumausteilta, mutta omaan nenääni lähinnä glögiltä. Tuoksu on voimakas ja omaan makuuni ehkä vähän liian pistävä. Kivan lisänsä tuo kaunis kultainen glitter täyteläisen punaisen geelin seassa.

Snow Fairy ei blogien seuraajien keskuudessa paljon esittelyjä kaipaa. Karkkituoksu on niin makea ja herkullinen, että sitä tekisi mieli syödä. Lisänä vielä söpö väri ja sinertävä glitter, mitä muuta voi tyttö toivoa.


Myös The Body Shopilta tulee jouluisin paljon tuotteita, tänä vuonna kolme uutuustuoksua, joista yksi oli tämä Glazed Apple. Tilasin itselleni joulukortin, joka sisälsi käsivoiteen ja saippuapalan. Käsivoide on aivan loistava. Kosteuttaa hyvin, mutta ei jätä tahmalähmää käsiin. Tuubi onkin jo kulunut melkein loppuun. Glazed Apple tuoksuu raikkaan ja kirpeän omenaiselta, mutta siinä on silti mukana makeutta pehmentämässä. Siksi kävin ostamassa kuvausrekvisiitaksi Lidlistä noita Sugarlandin Apple Loopseja, koska Glazed Apple tuoksuu mielestäni aivan niiltä.

Enää vähän yli viikko niin saa avata ensimmäisen luukun TBS Joulukalenteristakin. En malttaisi millään odottaa, melkein jo kerkesin spoilaantua kun kauneusbloggaajien facebook -ryhmässä eli #purkkimafiassa oli keskustelu sisällöstä. Onneksi sain pikascrollattua sen ohi heti kun huomasin mitä siinä lukee ja vahinkoa ei tapahtunut. Huh.

18. marraskuuta 2014

Avon SuperShock Mascara



Voitin viime vuonna arvonnasta paketin, johon kuului muun muassa tämä Avon Supershock Mascara sävyssä Black. Avonin meikit eivät ole kovinkaan tuttuja mulle, en ole ikinä tilannut Avonilta, vaan aina saanut kaikki tuotteet jostain. Toki moni Avonin tuotteista kiinnostaisi, etenkin kun siellä taisi olla joku meikin kiinnityssuihke ehkä? Ellen muista väärin.


Ripsarin hylsy on aika tymäkkä. Isokokoinen ja paksu, mutta muuten hyvin pelkistetty. Sellainen, joka ei vaikkapa kaupassa muiden ripsarien joukossa kiinnittäisi huomiota tai jäisi mieleen. Saati sitten saisi aikaan sitä tunnetta, että toi on pakko saada!

Päällä on muovinen sinetti valkoisilla teksteillä, jota en ihan näe tarpeellisena. Eri asia ovat esimerkiksi markettimascarat, joissa sinetti olisi ihan toivottu ja tarpeellinen lisä(ja joka melkein poikkeuksetta puuttuu), koska siellä asiakkaat lähmivät tuotteita ja testaavat ja availevat ei-testereitäkin. Ja kukaan ei varmasti halua ostaa ripsaria, joka on avattu mahdollisesti jo kuukausia sitten tai pahimmassa tapauksessa kokeiltukin. Mutta joo, takaisin aiheeseen ja pointtina siis se, etten näe sinettiä tarpeellisena tilattavassa tuotteessa. Turhaa pakkausjätettä.


Hylsyn tapaan harja on iso, melkein pikkusormeni paksuinen, tykkäsin sen harjaksista jo ennen kuin kokeilin. Näin heti, että tuo erottelee hyvin ja niinhän se tekikin. Pienisilmäisenä ja raskaat luomet omaavana tosin koko aiheutti vähän ongelmia ja tuolla saa helposti sotkettua kyllä luomet ja kulmaluunkin siinä samalla. Alaripsiin turha yrittääkään.


Massa itsessään oli aika kuivaa, yleensä tykkään kuivista, koska liian kosteat vaan tekee paakkuja ripsiin. Tässä se oli jo vähän liiankin kuivaa, eikä oikein meinannut tarttua ripsiin. Kerroksia sai lisätä vaikka kuinka monta, että sai edes allaolevan kaltaiset ripset eli sellaiset, joihin muilla ripsareilla pääsee ehkä yhdellä kerroksella. Tai no, käyttämissäni ripsareissa yksikin kerros usein on tuota voimakkaampi.


Kuten jo sanottu niin harja erotteli ripset todella hyvin, mutta ei juurikaan tehnyt niitä paksumman/tuuheamman näköisiksi ja omaan makuuni ripset jäivät vähän liian liruiksi ja luonnollisen näköisiksi. Olisin toivonut enemmän paksuutta ja tuuheutta. Pituuttakaan tuo ei juuri tuonut. Ripsiväri pysyy melko siistinä päivän aikana, ei varise tai tahraa alaluomia tai leviä muuten. Mutta jotenkin ihmeellisesti ripset liimaantuvat päivän aikana toisiinsa. Poistaminen oli helppoa ja ripsari irtosi misellivedellä ilman suurempia taisteluita.


Kokonaisuutena SuperShock oikeastaan teki ripset vain mustemmiksi. Arkikäyttöön ihan ok ripsiväri jos nyt vaikka haluaa pikaisesti käydä kaupassa, mutta yleensä haen jotain vähän näyttävämpää näin talvisin, kun silmämeikkikin tummenee aina sitä mukaa mitä syvemmälle talvea mennään. :D Kesän nudelookeissa voisi toimia paremmin. Käytän tuon kuitenkin loppuun, vaikka kovin pitkää käyttöikää en sille ennusta. Valmiiksi kuiva massa kuivuu varmasti nopeasti käyttökelvottomaksi.

En tiedä saako tätä tilattua enää, englannin Avonin sivulla näytti olevan vielä, mutta suomalaisilta en jaksanut etsiä. Edelleen se on yksi eniten inhoamani nettisivu, hakemalla ei löytynyt kun se näytti vaan, että tuloksia niin ja niin monta, mutta ei näyttänyt ainoatakaan niistä, vaikka haki pelkällä Mascara-sanalla. Kuvastoa en jaksanut selata kun alkoi niin ärsyttämään nuo nettisivut miljoonannen kerran. Mutta Avonin jutuista paremmin perillä olevat varmasti tietävät saako noita vielä.

15. marraskuuta 2014

Barokkilakka

Ihan ekana intoilua siitä, että yön pimeinä tunteina kun en saanut unta, mietiskelin muun muassa blogin kuvaongelmia ja keksin ratkaisun siihen. Ei enää keltaisia kuvia ainakaan tuotekuvissa. DIY-hengessä väsäsin pahvilaatikosta lightboxin ja säätelin vähän kameraa niin toimii pikkuisen paremmin. Vielä pitää tuo pikkuinen keltaisuus saada säädettyä pois.


Halusin tietty heti kokeilla ottaa blogiin kuvia, mutta en keksinyt mitään tuotetta mistä kertoisin, joten lakkasin sitten uusilla Oriflame Giordani Gold Baroque Lacque Brilliance -lakoilla. Sävyjä oli kaikkiaan kolme, mutta ostin vain kaksi jouluisempaa lakkaa. Pink Allure -nudelakasta en oikein innostunut.



Sävyistä eka on hyvin vaalea, kylmä ja moniväristä shimmeriä sisältävä Dramatic Gold. Bongailin shimmeristä ainakin oranssia/punaista ja vihreää, kokonaisuus näyttää hologrammiselta. Tai ehkä se onkin holoshimmeriä, en tiedä. Sitä en kuviin saanut näkymään, eikä se kynnelläkään erotu kovin selvästi, mutta vähän kuitenkin.



Toinen oli suosikkini, Grand Red. Rakastan täyteläisiä, rikkaita sävyjä, pastelleista en ole oikein ikinä tykännyt. Grand Red on upea viininpunainen, jossa myös tuota moniväristä shimmeriä. Tuollainen oikein vampyyripunainen.


Tekaisin näillä lakoilla sitten tällaiset vähän pikkujouluhenkiset kynnet. Nimettömään laitoin Dramatic Goldia. Sitä meni kolme kerrosta ja silti kynnen kärki vähän kuultaa läpi, valkoinen lakka pohjalle olisi varmaan auttanut. Ohut lakka ja vähän valuvaa sorttia, joten kynsinauhoihin kerääntyi lakkaa.

Muut kynnet laitoin Grand Redillä. Se oli vähän kuivempi koostumukseltaan ja vaikea saada ekalla kerroksella tasaiseksi. Se kuivui ennen kuin kynnen ehti tasoittaa ja jäi raidallisen laikukkaaksi. Mutta toinen kerros peitti tasaisesti.



Halusin koristella kynnet myös ja kultaisen päälle valitsin C.K Fashion Color -lakan sävyssä 58, jossa on pientä kultaista glitteriä ja isompaa glitteriä sinisenä, punaisena ja kultaisena. Muihin kynsiin sama merkki sävyssä 55, joka on tuollainen kuparisempi glitter ja glitteriä on vain yhden kokoisena. Vaihtelin vähän kuviota, jonka lakalla teen, osaan kärkeen, osaan tyveen ja osaan puolet kynnestä ja osaan koko kynnelle.


Ja tällaiset niistä sitten tuli, kultaisen lakan koristeluihin en ole ihan tyytyväinen, niihin olisi pitänyt keksiä jotain muuta. Pullossa glitter näytti sopivan paremmin kultaisen päälle. Mutta menköön nyt noin. Tänä vuonna ajattelin blogin puolella panostaa pikkujoulu-/joulukynsiin sekä meikkeihin, yritän myös opetella kuvailemaan videoita, joten ehkä niitäkin nähdään joskus. Ensin pitää meikkikuvienkin puolella tosin selvittää tuo valaistusongelma.

11. marraskuuta 2014

Ruusuntuoksuinen kasvoöljy

Rasvoittuvan ihon omaavana olen pitkään vältellyt öljyjä ihonhoidossa. Vartaloöljyt eivät imeytyneet ja liian rasvaiset/öljyiset tuotteet tukkivat kasvojen ihon pahentaen epäpuhtauksia ja kiiltelyä. Ihoni on kuitenkin myös pintakuiva syksyisin ja talvisin poskista sekä nenästä, joskus ihan hilseileväksi asti. Rasvoittuvalle iholle suunnatut, muuten loistavasti toimivat, voiteet eivät riitä kosteuttamaan niitä alueita tarpeeksi.

Nyt kuitenkin Oriflamelta ilmestyi pikkuruinen kasvoöljy, joka tietyin tavoin käytettynä sopii omalle iholleni myös hienosti.


Love Nature on sama tuotelinja, joka kulki ennen Pure Nature -nimellä. Siihen kuuluva Facial Oil Wild Rose on tuote, jota ei muistaakseni Pure Naturesta löytynyt. Öljyä mainostetaan nopeasti imeytyvänä ja se pehmittää ja lievittää kuivan ihon kireyttä jättäen sen sametinpehmeäksi ilman öljyistä tunnetta. Sen sisältämä villiruusun siemenöljy myös ravitsee ihoa ja muutenkin myöhemmässä kuvassa näkyvä inci on hyvin öljypitoinen.


Simppeliin muoviseen pulloon pakattu öljy on väriltään vaaleanpunertavaa, se tosin ei kuvissa näy kovin hyvin, koska kuvista joutui taittamaan niin paljon keltaisuutta pois, että vähän kaikki värit hävisivät. En omista mitään kuvankäsittelyohjelmaa, jolla saisi yksitellen säädettyä jokaista väriä, kuten vaikka Photoshopissa on.

Öljy tuoksuu vahvasti ruusuiselta, mutta en kokenut sitä häiritsevänä. Öljyä tulee laittaa iltaisin muutama tippa kämmenelle, lämmittää se kämmenten välissä ja painella kasvoille. Siinä tuli vähän ongelmia, koska suihkun jälkeen kuivahkot kädet imaisivat öljyn itseensä ennen kuin se ehti kasvoille. Mutta jos kädet rasvasi ennen öljyn laittoa niin suurin osa öljystä päätyi kasvoille asti.

Kasvoilla keskityn painelemaan öljyä kuiviin kohtiin eli poskiin ja nenään ja sitten loput muualle kasvoihin. Öljy imeytyi nopeasti ja suihkun jälkeinen kasvojen kiristely päättyi saman tien. Iho tuli silkinpehmeäksi, mutta illan mittaan tuntui vähän öljyiseltä välillä. Se ei haitannut, koska olihan ilta ja aamuun mennessä öljy oli imeytynyt täysin. Ja iho ei aamullakaan tuntunut kuivalta.


Siitähän sitten intouduin käyttämään tuota joka ilta, mutta se oli iholleni liikaa. Iho alkoi mennä tukkoon. Jätin öljyn käytön hetkeksi ja kun iho oli taas normalisoitunut, jatkoin öljyn käyttöä. Tällä kertaa en joka päivä, vaan muutaman kerran viikossa. Sillä keinolla iho ei ole tukkeutunut, mutta pintakuivuus on vähentynyt selvästi.

Öljyä menee kerralla niin vähän, että 25ml pullo kestää pitkään, mutta melko varmasti aion hankkia myös lisää sitten kun tämä on loppumaisillaan. Öljy maksaa 10 euroa normaalihinnallaan, mutta Oriflamen tapaan se on usein tarjouksessa. Wild Rose -tuotteisiin kuuluu myös kuivaihoisille tarkoitettu päivä- ja yövoide, silmänympärysvoide ja puhdistusemulsio.

7. marraskuuta 2014

Oriflame-tilaus

Taas tuli paketti postissa ja tällä kertaa tilasin itselle aika kasan kaikkea.


Hamstrasin neljä tuubia Essentials Scrub Wash Geliä. Se ollaan lopettamassa kai ja sitä ennen lopetettiin jo se mun ihan suosikki ja HG-listalla oleva tavallinen versio. Aprikoosin tuoksuinen ei ole ihan niin hyvä, mutta menee paremman puutteessa. Miksi kaikki hyvät aina lopetetaan.

Sitten se The One -lakkapostauksessa puhumani Rose Diamond -sävy. Näyttää kuvissa kyllä kultaiselta, vaikka on vaaleanpunainen(kiitos taas valaistuksen), mutta joka tapauksessa ihana vaaleanpunainen glittersävy.

Poistomyynnistä ostin viimein myös Maxi Lash 3D -ripsarin, koska sen harjaa oon halunnut kokeilla jo pitkään.

Rose Diamond


Hyväntekeväisyysesitteestä 16,90€ maksanut Milk & Honey Gold -setti. Hoitoaine, shampoo ja naamio. Omasta mielestäni Oriflamen parhaita hiustuotteita, haju on ainoa mikä tökkii. Mutta sen kestää kyllä, koska tuotteet ovat niin hyviä muuten.

Oli myös tarjous, että osta True Perfection päivävoide ja yövoide ja saat seerumin kaupan päälle. Päivävoiteet mulla on ihan loppu, viimeistä purkkia viedään ja yövoiteitakin tarvitsee aina. Seerumi mulla loppui kesällä ja en ole ostanut uutta, joten tuolla sai monta kärpästä yhdellä iskulla. Ja vaikka alun perin luulin True Perfectionin olevan vanhemmille rouville, mutta se onkin 25+ ikäisille eli ihan mulle sopiva vaikka olenkin vasta 23 -vuotias.


Demoja taas yllättäen. Essentialsin uusi Macadamia Nourishing Face Mask, näitä ajattelin tilata jokaiselle asiakkaalle yhden joululahjaksi ja haluan eka ite toki testata millainen se on.

Tämän vuoden joulukylpyvaahto, mutta menee suihkugeelinäkin eli Now Let's Celebrate Bubble Bath. Tuoksuu seetriltä, männynkävyiltä ja talvisilta hedelmiltä.

Uusi Tender Care, tällä kertaa räikeän pinkissä pakkauksessa ja tuoksuna ruusu.

Ilmaisena demona The One Double Effect Mascara. En ole ehtinyt edes käyttää tämän vanhaa versiota, mihin mä joudun näiden ripsarien kanssa...

Kaksi uutta joulukokoelman Giordani Gold Baroque Lacque Brilliance(että voi olla vaikea nimi kirjoittaa) -lakkaa. Ihana vaalea kulta Dramatic Gold ja supertäyteläinen viininpunainen Grand Red. Koska valaistus on taas sanonko mistä niin lätkäistään mainoskuva pullojen sijaan


Kuva: Oriflame


Ja tilaajalahjana jumbopullo Colour Protect Shampoota, menee varmaan myyntiin. Ja tuoksunäyte ihanasta uudesta Possess -tuoksusta. Se on ehkä pakko tilata, kuuluuhan se rakastamiini itämaisiin tuoksuihin, samoin kun juuri ennen joulua ilmestyvä Masquerade-tuoksu.

5. marraskuuta 2014

Essence Longlasting Lipstick


Jokin aika sitten Essencen meikkiständit rantautuivat Keskiselle ja pian sen jälkeen myös ainakin joihinkin Halpa-Halleihin(ei asuinkaupunkini halppikseen buhuu!). Keskiseltä kuitenkin ostin heti ständin nähtyäni yhden huulipunan ja se oli Essencen Longlasting Lipstick.

Hylsy on vähän karu, punan ollessa kiinni, ei sen huomaa olevan Essence muusta kuin korkissa olevasta logosta.


Nudepunia käytän lähes päivittäin, joten valitsin nudesävyn. Oikeastaan ainoa sellainen oli 07 Natural Beauty ja sekään ei nyt ihan se nudeista nudein. Nudeksi se on melko tumma ja punertava, sellainen vanhan roosan sävyinen.


 Koostumukseltaan hyvin ohut ja läpikuultava, swatchiinkin piti kerrostaa kolme kerrosta ja huuliinkin kerrostaminen on tarpeen. Ei mitenkään erityisen kosteuttava, aluksi ei tunnu huulilla miltään, mutta jonkin ajan päästä huulet tuntuvat vähän kuivilta.


 Yllä olevassa kuvassa yläpuolella paljaat huulet ja alla pari kerrosta Essenceä. Punan kesto oli nimen mukaisesti aika hyvä. Tuo "päällimmäinen" kiiltävä kerros kului pois aika pian, mutta sen alle jäi vielä pigmentti, joka oli jämähtänyt huuliin aika tiukasti. Se väri ei tarttunut edes sormeen kun kokeilin irtoaisiko se. Ei vaikka hankasi. Mutta samalla tuo kerros oli täysin matta ja kuivattava.

Vähän erilainen nude siis tällä kertaa, voisin suositella kokeiltavaksi ihmisille, jotka eivät ihan nudesta tykkää, mutta haluavat jotain vähän luonnollisemman näköistä. Muutaman euron hinnallaan Essence ei ainakaan lompakkoon tee kovin isoa vahinkoa.