11. joulukuuta 2015

Vuoden viimeiset Oriflamet

Viimeisen jakson tilaukseni saapui muutama päivä sitten ja nyt näiden jälkeen saakin lomailla loppuvuoden ja ensi vuodesta sitten taas alkaa hommiin. Sori kun kuvat on vähän mitä on, enkä tiedä miten saan noita kuvia otettua muihinkaan loppuvuoden postauksiin kun on niin pimeää ja vielä kun mulla on tulossa muutama meikkituote-postaus niin niissä olisi kuvissa hyvä olla oikeat sävyt suunnilleen. Ihonhoitotuotteissa se ei ihan aina ole niin tarkkaa. Mutta jos loppuvuonna on vähän harvempi postaustahti niin se johtuu ihan kuvien puutteesta.

Sitten itse asiaan.


Tilaajalahjana oli Optimals Body Dry Skin Smoothening Lotion Avocado Oil ja en tiedä pidänkö tuota itse kun en ihastunut tuoksuun kauheasti, mutta katsotaan. Ilmainen demo oli tällä kertaa sitä jo aikaisemmin nähtyä Lemon & Verbenaa, mutta tällä kertaa Body Washina kivassa pumppupullossa.

Varastoon ostin HairX Dandruff Rescue Treatmentia, nykyistäni on jäljellä vielä yli puolet, mutta siihen oli lätkäisty viimeistä kertaa esitteessä -ilmoitus, joten oli pakko varulta ostaa yksi jos se loppuu kokonaan.

Ihoni pintakuivuus on myös tässä alkanut taas korostua, joten ostin Swedish Spa:n tehokosteuttavan Rebalancing Serumin, sitä käytin taannoin yhden tuubin ja ihoni tykkäsi siitä, joten uskalsin tilata toisenkin.

Viimeistä kertaa esitteessä -lätkä oli myös Milk & Honey Gold Eye Creamissa. Edellisenihän myin juuri paria päivää ennen kuin olisin sen ottanut käyttöön kun asiakas tarvitsi sellaisen pikapikaa, joten tilasin nyt uuden, että saan viimein kokeilla sitä. Se on kuivalle iholle ja superkosteuttava, joten tulee talvella tarpeeseen(jos talvi koskaan tulee).


Tilaukseni tähti oli Stardust-korvakorut arvatenkin, koska holorasia! On noi korutkin kivoja toki, tuollaisia klassisen kauniita, vähän joka paikkaan sopivia.


Kävin myös Tokmannissa ja siellä oli alelaareja ja tosi mielenkiintoinen uusi merkki, jolla oli 120 luomivärin paletti 16€ ja pienempiä paletteja eri väreissä. Pikkupaleteissa oli tosi voimakkaita värejäkin, mutta testereitä ei ollut niin en uskaltanut vielä ostaa, eikä mulla ollut aikaa hirveästi tutkia. Usein noissa halppiksissa on niin vähän pigmenttiä.

Alelaareista haalin kuitenkin kolme tuotetta, jokainen euron kappale. Herbinalta kotikäyttöön Fresh Blossom Antiperspirant, Herbinalta myös Mattageelivoide, tosin uskon sen olevan parempi kesällä kun ihoni rasvoittuu taas enemmän. Onpahan sitten valmiina odottamassa. Garnierilta sorruin ostamaan Hydra Express Gel Creamin. En kyllä tarvisi yhtään vartalovoidetta, mutta harkintakykyni petti, koska hei eurolla! No ainakin se tuoksuu hyvältä, paras onkin kun pullo on noin järkäle.

Joku päivä pitää kyllä paremmalla ajalla mennä hypistelemään niitä meikkipaletteja ja ehkä ostaakin jokunen. Sellainen ärtsy vihreä-violetti paletti jäi kaivelemaan.

8 kommenttia:

 1. Mie ostin tuon Mattageelivoiteen, sillä miulla on rasvoittuva iho. Siinä on hassu tuoksu ja yksi huono puolikin löytyy; iho on rasvaisempi sen laiton jälkeen :D Eli ei "mattaudu", toisin kuin Acon vastaavantyylinen joka teki ihosta mattaisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi, saa nähdä miten mulla toimii. Ei siinä kaupassa viitsinyt alkaa arvosteluja etsimään netistä. Tosin ei tuolla hinnalla iso vahinko ole jos se onkin huonoa. :D

   Poista
 2. Kuvaaminen on kyllä vähän hankalaa nyt. Olen kuvannut parvekkeella päiväaikaan, koska silloin valoa on edes kohtuullisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tulee parvekkeella jotenkin sinisiä kuvia ja mun parvekkeen alla on leikkikenttä niin pitää kans vähän varoa, ettei ne luule joksikin pedariksi kun kuuluu vaan kameran sulkimen ääni :D

   Poista
 3. Minullakin on tuo seerumi nyt käytössä ja aika hyvää tavaraa se on :D

  VastaaPoista