1. heinäkuuta 2016

Cocopandan tilaus

Kauanhan se mun ostolakko kestikin. Mutta oon jo pitkään meinannut tehdä tilausta Cocopandalle. Se on varsin mielenkiintoinen ja halpa uudehko nettikauppa. Tilaus oli helppo tehdä, ei ollut mitään säätöä sivujen kanssa. Toimitus ilmainen ja laskulla maksukin ilman lisäkuluja, loistavaa. Paketin tilasin sunnuntaina ja se oli torstaina aamulla perillä. Tuotteet oli pakattu hyvin ja kaikki oli saapuessaan ehjänä, vaikka palettien hajoaminen aina tilatessa pelottaa. Mutta kaikki oli kunnossa ja voin suositella Cocopandaa muillekin. :)


Mitäs sitten ostelin, ainakin tilaukseni oli äärimmäisen mattapitoinen. :D


NYX:iltä ostin kaksi tuotetta. Sen Matte Finish Makeup Setting Sprayn, josta haaveilin W7 postauksessa ja Shine Killer Primerin. Jos siinä olisi yhdistelmä, jolla tämän rasvanaaman saisi kestämään vähän parempana edes muutaman tunnin. Usein primerit kyllä vain pahentavat tilannetta, ainakin ne mitä olen aikaisemmin kokeillut, mutta toivotaan parasta.

Luomivärejä intouduin ostamaan urakalla kun alkoi kyllästyttää nuo nykyiset. Teen oikeastaan koko silmämeikin aina mattasävyillä, koska en tarvitse yhtään enempää kiiltoa kasvoille ja raskasluomisena muutenkin shimmerit pullistavat silmäluomia ikävällä tavalla. Suurin osa mattaluomiväreistäni on ruskeita, joten kaipaan vaihtelua. Etenkin haluaisin vähän harmaampaa sävymaailmaa tuomaan siniharmaiden silmieni harmautta paremmin esiin, siinä missä ruskeat korostavat sinisyyttä.



Siksi tilaukseen lähti ensin The Balmin Meet Matt(e) Nude, josta oon haaveillut oikeastaan sen julkaisusta saakka. Paletti oli tarjouksessa, joten nyt oli hyvä aika ostaa se. Siinäkin on jonkin verran ruskeita, mutta myös kivasti harmaita ja etenkin mattavalkoinen Matt Malloy on toivottu lisä kokoelmaani. Matt Lombardi on myös aika erikoinen viljankeltainen, vastaavaa sävyä en olekaan ikinä tainnut käyttää.




Toinenkin tilaamani paletti on matta ja siihen innoitti Purkit & Purnukat -blogin Vanilliini, hän esitteli paletin blogissaan ja kun se oli vielä puoleen hintaan niin ei hintaa jäänyt kuin 10,60€. Ei siis oikeastaan mitään noin isosta paletista(ja tilaamalla uutiskirjeen sai 10€ alennuksen, joten...). Sekin on aika ruskeapainotteinen, mutta ei haittaa. Yksi kyllästymiseni syy nimittäin oli, että ruskeani ovat kaikki aika samanlaisia ja luomella blendautuvat yhdeksi sävyksi. Tällä saa vaihtelua kun on kylmempää, lämpimämpää, pinkimpää, violetimpaa... Vaaleita sävyjäkin on kattava valikoima eri vivahtein. Ja toki muutama harmaa ja persikkaisempi sävy. Eiköhän noilla pärjää aika pitkälle. Tulee melkein valinnanvaikeus yhdistelmiä miettiessä. :D


Kirjoittelen kaikista tuotteista mahdollisesti vielä oman postauksensa kunhan aikani niitä testailen. :)


Oletteko jo tilanneet Cocopandalta?

10 kommenttia:

  1. Flawless Matte-paletti onkin ollut täällä ahkerassa käytössä :)

    Thebalmin kehutut luomivärit ja poskipunat kiinnostavat kovasti, pitänee varmaan jotain merkiltä hankkia... Mukavan isokokoinen tuo Meet Matt(e)Nude, jostain syystä kuvittelin sen olevan paljon pienempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meet Matt(e) Nude yllätti mut kans koollaan ja paletti painaa myös tosi paljon. Cocopandalla ne on ainakin kivan edullisia, harmi kun siellä ei ollut sitä alkuperäistä Meet Matt(e) -palettia, eikä Meet Matt(e) Trimonya, täytyisi ne vielä metsästää jostain. Trimonyssa etenkin kiinnostaa se karpalosävy. :)

      Poista
  2. Ihania ostoksia! Cocopandalta löytyy ihan mahtavia tuotteita ja myös tarjouksia jatkuvasti. Mä oon suurimman osan mun theBalmin meikeistä tilannut juurikin Cocopandalta :) Mun tekisi mieli ostaa itsellenikin toi Meet Matt(e) Nude, noi sävyt on niin kauniita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun kans tekis mieli ostella tuolta kaikkea theBalmilta, koska niiden pakkaukset on niin ihania. Etenkin Overshadowt tekis mieli ostaa kaikki :D

      Poista
  3. Kerro ihmeessä toimiko kiillon karkoittajat! Kamppailen saman ongelman kanssa :/ Klo. 12 mennessä iho kuultaa meikin alta... Finnejä ei pahemmin ole mutta jestas mikä kiilto, yöh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerron kyllä heti, tämä rasvoittuminen on niin ikävä ongelma, että jos vain löydän siihen toimivan keinon niin haluan auttaa sillä tiedolla muitakin. Mikään ei vain tunnu toimivan =/

      Poista
  4. NYXin meikeistä olisi munkin mielestä kiva kuulla. Olen kerran tilannut tuolta, ja olen kyllä tykännyt palvelusta. Ilmaiset postikulut ja hyvät tarjoukset ovat iso plussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätyin kans miten kiva verkkokauppa se oli, vaikka alussa kyllä nuo halvat hinnat ja koko ajan vaihtuvat tarjoukset vähän epäilytti. Mutta kun muissa blogeissa näkyi näitä suosituksia niin uskalsi itsekin tilata :D

      Poista
  5. Itsekin olen muutaman Thebalmin paletin tilannut tuolta koska edullinen hinta. Nyt mulle on tulossa Makeup Revolutionin mattapaletti jonka olisi jo pitänyt olla täällä mutta joka on tomitettu vikapaikkaan Pudasjärvelle.
    Ottaa hiukan otsalohkoon kun en saanutkaan sitä viikonlopuksi :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on ärsyttävää kun kuljetuksessa sählätään kunnolla, omatkin paketit monesti seikkailleet jossain ties missä. Ja viikonloppuna kun juuri olisi aikaa leikkiä uusilla meikeillä. Toivotaan, että saisit sen ensi viikonlopuksi viimeistään :)

      Poista