22. syyskuuta 2016

Geeliliner kynämuodossa



Musta rajaus kuuluu meikkiini vakiona, äärimmäisen harvoin jätän sen pois. Yleensä suosin geelirajausta, tussitkin ovat kivoja, mutta geeli on paras. Kynät eivät minulla pysy kovin hyvin, eivätkä nestemäiset rajaukset. Ainoa ongelma geelilinerin kanssa on aina sivellin. Hyvät rajaussiveltimet tuntuvat olevan kiven alla. Olen kokeillut lukuisia, mutta aina niissä on jotain vikaa. Oriflamen valikoimiin tuli joskus, melko kauan sitten, kynämäinen geeliliner. Tuskastuneena päätin viimein ostaa sellaisen kokeiltavaksi. Olisiko mahdollista saada kynän helppous ja geelin pysyvyys.


Sen lisäksi, että liner on geelimäinen, on se myös kierrettävä. Ja kynän kulumista tylpäksikään ei tarvitse pelätä, koska siinä on mukana myös pikkuruinen teroitin. Kuinka kätevää!


Kynä oli alkuun aika kova, asuntoni on nyt syksyn tullen jo vähän viileä. Pitäisi ehkä muistaa laittaa patterit päälle. Mutta kun kärkeä vähän aikaa pitää ripsirajassa, alkaa se ihon lämmön johdosta pehmetä ja levittyä suhteellisen helposti. Pigmentti on todella musta ja peittävän jäljen saa yhdellä vedolla.

Ainoat ongelmat huomasin noiden pikkutarkempaa työskentelyä vaativien kohtien kanssa. Sellaisen suoran, silmän muotoa myötäilevän rajauksen sai helposti, mutta siipirajauksen teko ei onnistunutkaan ilman sivellintä. Kärki on kuitenkin aika paksu ja sillä ei aivan niin ohutta viivaa saa. Sama oli silmän sisänurkan kanssa, johon teen yleensä vain äärimmäisen ohuen mustan haalean viivan.


Geeli kuivahtaa luomelle todella nopeasti, joten hirveän kauan kynän kanssa ei ole peliaikaa. Huomasin nimittäin, että jos jo kuivuneen linerin päälle koskee kynällä/siveltimellä uudelleen, voi se vähän varista silmien alle.

Aivan kokonaan ei sivellintä voi tämän kynän kanssa heittää nurkkaan, mutta perusmuodon rajaukselle kynällä saa nopeasti, sen jälkeen tarvitaan vain pikkuruisia hienosäätöjä siveltimellä.

Kynä ennen ja jälkeen teroituksen

Teroitinkin toimii todella hyvin. Tylpästä kynästä vain kiertää vähän matkaa massaa ulos ja pyöräyttää teroitinta siinä. Ja kynä on taas kuin uusi. Kynän päähän kiinnitettävä teroitin on myös siten aina matkassa mukana, eikä mene hukkaan. Ei enää epätoivoista teroittimen etsimistä pitkin meikkilaatikoita.

Geelien tapaan tämäkin oli luomilla erittäin kestävä, joten liner kesti pienet tihkusateet ja silmän vuotamiset erinomaisesti. Siten tosin poistaminenkin vaatii hieman työtä, mutta se usein on kestävyyden hinta. Misellivedellä liottelemalla sen sai pois ilman hirveää hankaamista.

Joka tapauksessa tämä kynä oli hyvin näppärä kaveri ja nopeuttaa varmasti aamuisin rajauksen tekoa kun siveltimen kanssa tarvitsee säätää vain siiven kanssa. Normaalihintakin on vain 12 euroa ja merkille tyypillisesti tuotteet ovat usein tarjouksessa.

2 kommenttia:

 1. Pitäisikin testata geeliliner, jos niitä kerran on kynämuodossakin. Mulla on ollut sellainen luulo, että ne on vain ja ainoastaan purkki ja pensseli -hommia. Hyvin näyttää sulla toimivan.

  Käytän itse yksinomaan rajauskyniä, kun ruttuisiin luomiin on kynä helpoin käyttää;) Ja pysyy rajaukset paremmin paikoillaankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollainen kynämäinen geelirajaus voisi sitten olla sopiva sinulle :) Se on yhtä helppo laittaa kuin normirajauskynätkin ja pysyy todella hyvin :)

   Poista