1. helmikuuta 2017

Vuoden ekat loppuneet



Tammikuu meni loppuneiden suhteen aika nihkeästi, en tiedä miten tuntuu nykyään, ettei mikään oikein lopu. Ennen oli näissä postauksissa aina hirveästi tavaraa. Ehkäpä suorittamani kosmetiikan vähennysprojekti oli liiankin tehokas ja olen vähentänyt kosmetiikan ostamistakin paljon.



Batiste Stylist XXL Volume Spray
Uudistettu XXL Volume oli mun makuun. Vanhasta en tykännyt hajun ja valkoisten jälkien takia. Uusi toki jättää vielä hieman valkoista hiuksiin, mutta sen saa pöyhimällä helposti pois. Hajukin on karkkimainen, tosin lopussa huomasin sen muuttuvan sitruunaisemmaksi. Iso pullo kestää pitkään, koska tuotetta tarvitsee melko vähän ja tuote on siihen nähden edullista. Tuo hiuksiin paljon rakennetta, muttei tee hiuksista puhtaamman näköisiä eli käytin päivinä kun hiukset olivat puhtaat, mutta tarvitsivat rakennetta. Ostan varmasti lisääkin.

Herbina Raikastava Kuivashampoo
Loppuipas tämäkin viimein. Mulla on varmaan lähemmäs 10 kuivashampoota käytössä samaan aikaan ja laittelen niitä sen mukaan mitä hiukset milloinkin tarvitsevat. Tämä oli tosi hyvä puhdistava kuivashampoo, rakennetta se ei tuonut, mutta sai rasvaiset hiukset näyttämään puhtailta taas. Tuoksu on vispipuuromainen ja en tiedä mitä ajatella siitä. Toisaalta tuoksu on hyvä, mutta melko voimakkaana ja erikoisena helposti riitelee hajuveden tuoksun kanssa. Kyllästyinkin tuoksuun loppuvaiheessa. Voisin silti ostaa lisää joskus vaikka suosikkina Herbinalta säilyy se vihreäkorkkinen.

Oriflame Optifresh System 8 - Fresh Mint
Aamukäytössä ollut hammastahna(iltaisin käytin joka paikan naamaa myöten siniseksi sotkevaa valkaisevaa tahnaa) oli ihan okei. Mun makuun vaahtosi liian vähän, mutta muuten hoiti hommansa mallikkaasti. Maku oli todella mieto ja jopa herkullinen, muistuttaa kovasti jostain, mutten saa päähäni mistä. Pikku miinus pakkauksesta, sivusauma halkesi puristaessa melko alkuvaiheessa tahnan käyttöä ja siten tuubiin meni ilmaa ja loppuajan tahnaa oli vaikea saada ulos sen ilman takia. Ehkä ostan lisää joskus, mutta nyt kokeilin toista sarjan tahnaa.


Oriflame Lucia Body Cream
Käytin jalkavoiteena, koska en tykännyt tuoksusta yhtään. Tuoksuu Lucia hajuvedeltä eli hyvin sitruksiselta, jasmiiniselta ja puiselta, käytännössä siis kaikelta mistä tulee pää kipeäksi ja mistä en muutenkaan tykkää. Ohut voide kosteuttaa kevyesti ja imeytyy tosi nopeasti, mutta voimakas haju vaan ei ole mun mieleen.

Oriflame Love Nature Sugar Scrub Apricot
Minisetin toinen tuote kului loppuun. Mun makuun liian vähän rakeita, mutta hellävaraista kuorintaa etsivälle hyvä vaihtoehto. Kiva aprikoosinen tuoksu ja ahkerasti hankailemalla sillä sai ihon kuorittua riittävän hyvin. En ehkä silti uutta ostaisi, ellen sitten matkalle, koska pidän hiekkamaisemmista kuorinnoista.

Oriflame Love Nature Face Wash - Raspberry
Toinen puteli tätä jo loppuun. Edelleen tykkään, perusputsari, joka hoitaa hommansa ja tuoksuu kivalta. Voisin käyttää lisääkin, mutta nyt haluan vaihtelua jo eli ainakaan hetkeen en osta lisää.


3 kommenttia:

  1. Tuo aprikoosi kuorinta on ihan huippu! Tykkään sokerisuudesta, tulisipa yksittäiseen myyntiin.

    Mie sain kulutettua myös Oriflamen tahnan loppuun, ihan perustahna :D

    VastaaPoista
  2. Herbinan kuivashampoo on tuttu ja tykkäsin siitä. Oriflamen vadelmaputsarin sain joululahjaksi enkä malta odottaa että saan sen käyttöön. Tuoksuu ainakin hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vadelmaputsari hyvän tuoksun lisäksi myös toimii tosi hyvin :)

      Poista